Ugrás tartalomhoz


Fotó

Vintage/Legacy


  • Válasz írásához lépj be
1321 hozzászólás érkezett eddig

_Aronka (NPC/NJK)

_Aronka (NPC/NJK)
  • Látogató

Kelt 2005.08.17, 22:03

Hello!

Nekem amíg nem lessz fix keresetem sajnos a legacy formátum elérhetetlen lessz, ugye a dual landeket nehéz beszerezni, meg vannak még hasonló frága lapok is :felvon:...
Anélkül, kevés pakli működik a formátumon. Addig is reménykedek a lottó ötösben, vagy valami olcsóbb pakli megjelenésében :D

üdv

4dfanatik

4dfanatik

    Törzs-fórumozó

  • Fórumita
  • 862 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.08.17, 21:11

Mivel a WotC is támogatni kezdte a Legacy versenyeket (pl.:GenCon), hivatalos nagytornákat kezdtek szervezni, illetve itthon is ritán, de rendszeresen megrendezésre kerülnek a Legacy formátumú bajnokság állomásai, gondoltam hátha elférne neki egy külön téma.

Annál is inkább, mert a jelenlegi extended-es paklik a rotáció után (Okt. 20.) tovább küzdenek majd a fennmaradásért az új Legacy környezetben, így talán akkor még többen kedvet kapnak a T1,5-hez.

A szervezők (HMiki, P10Balázs) jobban tisztában vannak vele, de én úgy tudom, e hónap 27-én szombaton lesz a következő Legacy verseny Budapesten (,de változhat még).

De, hogy valami tartalmasat is közöljek, kedvcsinálónak álljon itt pár pakliötlet!

Ha valakinek van véleménye a témáról, valamit megvitatna, az vesse föl nyugodtan, ellenkező esetben lassú kínhalál lesz e topic sorsa... :felvon:

Üdv!

Módosította 4dfanatik: 2005.08.17, 21:12[Fantasy háttér] [Sötét háttér]