Ugrás tartalomhoz


Fotó

Vallomasok


 • Válasz írásához lépj be
1908 hozzászólás érkezett eddig

Morak

Morak

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1012 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.06.25, 22:52

Üdv!

Vallok.

Roach Maximillian Deadalus Kilmore az én karakterem.

Azért írom le mert már most panasz van rám a szem miatt a falon.

Kérlek ne essetek nekem, nincs időm sokat játszani, nem fogom azt a keveset arra elhasználni hogy kijátszom ahogy felteszem, de ne is mindjárt modot küldjetek az emberre ha nem tetszik valami.

Cassidy és a bandája ugyanis frankón leignrált amikor Roach felvarázsolta azt az izét a falra, akkor persze nem volt érdekes. De nem baj, ismerem a bitis viszonyokat, tudom kezelni.

Ja, és a félreértések elkerülése végett a Szem nem jó semmi másra csak kép továbbításra. Tehát bevarázsolni a terembe, vagy kihallgatni egy beszélgetést nem lehet vele. Csak nézni mi történik bent. Némafilmként.

Tisztelettel:
Morak
[Ha valakinek mond valamit Eric user]

Módosította Morak: 2011.06.25, 22:55


Carun

Carun

  The Living Armor

 • Fórumita
 • 913 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.04.21, 18:09

Nos... vallok...

Pár hétig jókat játszottam itt, de kicsit beleuntam. Karaktereim töröltem (Nordavind, Ardan Lane, Orvas Dren), úgysem bonyolódtak bele semmi komolyba. Ha esetleg ismét kedvem szottyan bitizni, úgy új arcokkal jelentkezem :)

Addig is jó játékot!
Carun

Ariadney_Dragonclaw

Ariadney_Dragonclaw

  Tűzzel játszó

 • Archívum
 • 856 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.04.18, 14:41

Örülök, hogy "népszerűségem" töretlen. :felvon: Igaz, előszeretettel csinálok d&d-s vagy FR-s karit, de tény, Laila nem az enyém.

Ami meg az unikornisokat illeti... nem is olyan régen felmerült egy ötlet, ami egyben játéklehetőség is lett volna, meg lett beszélve velem, meg tudtommal Seruval is, be lett engedve egy majd még egy egyszarvú, és hogy hogy nem, pont aktívvá váltak a régebbiek is. ÉS most jön az, amiből a félreértések származnak... nem az lett megbeszélve, hogy Teráliába unikornis ménes költözik. Ha sikerült megritkítani az állományt esetleg - hangsúlyozom esetleg - majd jöhet új. De azért vegyük már figyelembe, hogy nem 10000 csordákban járó állatokról van szó, emellett speciel tudtam, kik az új kariknak a játékosai, és vélemény szerint olyanok, akik tudnak bánni a karakterrel. Nem megbántani akarok ezzel senkit, de az egyszarvúak meglehetősen kényes témának számítanak, volt is vita miattuk elég, miért van, miért ne lehetne, mit tud, mit nem tud, stb. Plusz az is jogos, hogy nem tucatkarinak való. Van elég démonunk, őket szolgáló nem démonunk, alakul a jó fiúk oldala, be lehet kapcsolódni oda, csak a vérlények után ne a pata meg a homlokom közepén egy szarv legyen a divat. Ha valaki nagyon unikornist akar játszani, akkor inkább ELŐRE szóljon, és megbeszéljük (elérhetőség ott a modkarimnál). Na uff, ennyi voltam.

p.s.: Meg vagyok sértődve, hogy unikornist néztek ki belőlem, és nem pedig zabisárkányt. :gyagya: :rohog:

LarenneHernia

LarenneHernia

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 10 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2011.04.16, 22:35

Üdv!

Vallok. Attól tartok, lassan időszerű lesz. Most (Ápr.) 11.-én kezdtem el játszani Laila nevezetű karakteremmel, csupán pár napja tehát, de máris hatalmas tippmix alakult köré, hogy kié lehet. Bevallom, valahol szórakoztatott a dolog, egészen morbid és érdekes tippeket kaptam, illetve mind meleget (remekül játszik, stb.), mind pedig hideget (tápos, fekete csak akkor lehet, ha megdöglött egy fehér, stb.), illetve voltak vicces pillanatok is épp ebből az anonimitásból adódóan...
Többen érdeklődtek akár épp Lailánál, akár valamelyik multinál (tudatlanul persze), hogy nem tudom-e, ki is ő? Természetesen az esetek többségében pofátlanul letagadtam, hacsak nem készen álltak elém a ténnyel: Tudják, amit tudnak (de még akkor is volt, hogy kikértem magamnak).
Ha nem titkolózom, alighanem nem jön fel az a bizonyos Ronnie-eset, ami egy topiccal odébb van, illetve nem kétlem, hogy néhány más ember is máshogy viszonyul hozzám. Értékes tapasztalat volt, köszönöm. Valahol az önértékelésemnek is jót tett, noha egészen érdekes tippeket volt szerencsém hallani (Cassidy, Nanitans Dunerod, Aciv, Michael, Ariadney Dragonclaw, Adelina Raven, Derek O'Brenn, Navia la Fonz, Vérző Rózsa, Ahnissi, Mana, Calae, Scolet, Rionel Lawan, Nami, Rezrex), ezek közül volt, amelyiket bőven magam felé helyezném játéktechnikailag. Épp még azt is előrevetítem, hogy a helyes megoldás is köztük van.
Sokat filóztam, mikor és hogyan akarom lebuktatni a karakteremet, majd a biti3 előtt nem sokkal, a karakter halála pillanatában, vagy mondjuk egy-két hónappal a megalkotása után. Részint azért is írok most ide, mert valakitől elnézést kell kérnem: Az illető is szeretett volna egy fekete unikornist, végül kétszeri próbálkozásra sem jött össze, másodjára azért, mert nekem akkorra már megolt ez - amit az után regisztráltam hirtelen felindultságból, hogy az övét elsőre elutasították (igen, szándékosan nem nevezem meg az illetőt). Tőle ezúton is elnézést kérek, ha Laila nincs, alighanem most ő gonoszkodhatna az egyszarvújával bitin. Fel sem merült bennem, hogy előle lopom el a lehetőséget, és ha nem másztam volna bele annyira a történésekbe, itt és most ajánlanám fel, hogy törlöm. Így ez elmarad, másokkal szemben nem lenne már fair. Marad a sűrű bocsánatkérés.
Nos, és akkor azt hiszem, nem húzom tovább mások idegeit a "félrebeszéléssel", mert félholtra untathatok már mindenkit. Ezért is elnézést. A lényegre térve, hogy megnevezzek egy kellőképp közismert multit, ezzel megnyugtatva mindenkit kilétem felől: Vica. Bocsánat azoktól, akik kitalálták, és a képükbe vágtam mind Acivvel, mind Lailával, hogy márpedig nem. Bevallom, megtudtam, hogy Laila nevű karimmal mindenkinek beszólok; és azon is jót nevettem, amikor arról értesültem, hogy Aria multi vagyok, és miután ezt visszautasítottam, valaki megmondta, hogy márpedig az vagyok, és bármit mondhattam, azzal csak ezt a hitét erősítettem... Hát... Legyen, ha Aria nem kéri ki magának.
Még egy apróságot leszögeznék. Nem szükséges eme kis benyökögésemre reagálni, tudom, hogy a nagy többségnek alap volt, hogy ki vagyok, vagy ezentúl utálni fog, mint a... Pont azt. U2U-ban intéze, ha ezt tudtomra akarja hozni.

Nos, ennyi volna, kellően hosszúra sikerült remélem, hogy senki sem olvasta el addig, ahol felfedem, ki is vagyok...

Laila

Adelina

Adelina

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 484 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.08.15, 12:18

Igaz, ezt üzenetben már megbeszéltük, de hogy mások számára is világos legyen, összefoglalnék pár gondolatot:
Az általam ismert karaktereidet nagyon szerettem. Játszani is velük, és a stílusukat is. Ötletes, igényes, jól megalkotott és jól kijátszott karakter volt mind, nem a tápolásról és harci potenciáról híresek, hanem az előbb leírt jellemzőkről. Nem egy közülük elsőként jött, mint "válasz", amikor felmerült bennem egy "melyik karakter lenne alkalmas a feladatra", vagy "vajon hogy oldhatnám meg az adott problémát"? És szerettem volna befejezni velük egy-egy játékot, amire, remélem, később még lesz alkalmam, vagy ha nem, hát meglepsz minket egy (vagy több) hasonlóan ötletes, új karakterrel, akiről talán csak sejteni fogom, hogy talán Te vagy, mert neked szoktak ilyen karakterötleteid lenni. :felvon:

Igaz, hogy kevesen folytak bele a nagypolitikába, és nem igazán kulcsfontosságú karakterek (bár Lita kifejezetten az lett szerintem), de ez sosem volt kötelező, s úgy hiszem, ezzel most sokat veszített a Biti, nagyon remélem, hogy csak egy rövidke időre. :)

Nimue

Nimue

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 168 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.08.15, 08:09

Oh, nem is tudtam hogy ennyi mindenki írható Trit számlájára. Azért Tayiri meg Shasha hiányozni fog.Legfőképpen azért,mert velük játszottam is :) , nade az én farkasom mégcsak nem is találkozott Shashaval. Hát most ki fogja így helyrepofozni? :rohog:

Összességében tökjó karikat veszített így a biti, és lehet hogy nem nagyhalál, de azért én tűntetően és csakazértis: :D

De azért drukkolok hogy egyszer még visszagyere :) Addigis jómunkát, soksikert, és egyebek :)

Deady

Deady

  Sorscsapás

 • Archívum
 • 601 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.08.14, 21:53

Nnnno!

Egy ideje totális nem-ide-nézegetést tartottam egy fórum játékban való részvétel kivételével így most így összességében.

Wex és Morry: Nem köntörfalazok Kár de Megérthető! Részemről köszöntem a munkásságotok :)

Éppen ügyeletes flém bagázs:
Hilarious!
Egyszerűen betojok azon, hogy a társaság nagyrésze 2 módot ismer: Off vagy On+Flém ... semmi más. Vagy semmi vagy kakidobálás.

Egyéb:
Azthiszem most így végleg meguntam. A biti amúgyis kezdett nagyon kimenni az ízléskörömből mostanság de már meguntam csóválni a fejemet.

Nem rendezek nagyhalált. Akikkel beszéltem msnen, tudták, hogy egy ideje megint játszom vannak is karaktereim. Legutóbb érettségim előtti évben azaz... nagyjából két éve volt egy nagyobb karitörlésem és egy jóideig inaktívkodtam is de...
- Most nem is tervezem hogy egyáltalán visszajöjjek bitire játszani. Kitörlöm az összes karakterem, Trit-et sem hagyom meg aki márpedig még az első karim volt úgy 6 éve és azóta is tartogatom.... szóval most ezt úgy határozottnak érzem részemről. :)

A végére majd odabiggyesztek egy kisebb listát csak hogy lehessen fejet fogni hogy miféléket játszottam az utóbbi időben és ellehessen dönteni, hogy biztos valami agybajom, identitás-zavarom van :rohog:

Ismétlem nem nagy halál, azért sem akarok ilyen nagy búcsúzkodósdit rendezni mert kitudja talán egynap bitiből megint lesz valami és lehet visszajövök mégha most egyáltalán nem is tervezem és amíg nem raknak ide egy rendes szabályzatot meg hasonlókat, nem is fogom.

Összességében nem csak az az ok, hogy nevetségesnek tartom amit a biti "közössége" művel (tisztelet a kivételnek) de IRL okai is vannak. Lépek az országból dolgozni és nem hiszem hogy sok erőm lesz pont itt elölni az idegeimet.

Van pár karakterem akikkel játékban voltam, az ő részükről bocsánatot kérek de a fórumjátékot kivéve nem fogom már velük befejezni amibe belekezdtem.

Nahh nézzük azt a listát, nem írok le mindenkit csak akiket kritikusabbnak érzek, akik miatt lehet fújjolni

- Tayiri - Tafsut emberevő akiből sajnos semmi nem lett
- Amara Gushlow - Steampunk SZERŰ méregkeverő
- Amy Gushlow - Steampunk médium
- Forácz Lita Nidvér - Hússobrász (Valaki feltétlen érdkelődött a kilétemért amikor vele játszottam, ezért töröltem nemrég, nos tessék)
- Kaarli - DnD Shifter
- Shasha Reule - Féregfertőzött Metisz Vérfarkas
- Humbug - Pándimenzionális Tekergő (végletesen saját ötlet :) )
- Shesta - "DnD" Surranó (kender) kalandor
- Loranda Fey - Dnd Ilmater Papnő

És végül a kedvencem akivel még arra is rávettem egy korrektségből meg nem említett jelenlegi játékost hogy miután lebeszéltük vele, h karakter korrekt-e, megegyeztünk, hajlamos voltam elmondani neki kivagyok ezután a hátam mögött kavarta a kakit kiköpködve mindenkiknek hogy ki vagyok (itt megjegyezném, hogy nem egyszer visszahallottam), meg msnen sírt a modok után, hogy ki merte beengedni
- Zee - az idő"utazó"... a név azthiszem mindent elmond annak aki ismeri aki nem annak mind1.


Igen ők mind nőneműek, direkt csak őket írtam le.
Bárki aki aggódna: Jelenleg tökéletesen boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban vagyok a barátnőmmel, nem érzem magam nőnek, nem vonzódom a saját nememhez és még fiúnak is öltözöm: Ezek karakterek, pont annyi közük van hozzám hogy én találtam ki őket, köszönöm.

Gondolkodtam még hogy megfogalmazzak pár szentimentális dolgot ide de... őszintén szólva fáradt vagyok épp nincs kedvem nagyon írogatni csak le akartam tudni ezt is.

További jó szórakozást!
Triturus és még sokan mások.


PS: Valakinek nemrég megígértem hogy visszahozom egy karakterem régebbről: Sajnálom de ez elmarad de... nem felejtettem el mit ígértem azért :D

Módosította Deady: 2010.08.14, 21:55


Dryen

Dryen

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 52 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.25, 00:54

Diab! A történtek ellenére: Papírhíd... Remélem te is így gondolod. :eeek:

Adelina

Adelina

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 484 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.21, 23:10

Hát lehet, hogy inkább a panaszkönyvbe kellene írnom ezt, de bevallom, nem így döntöttem! :D

Szégyen! Egyszerűen szégyen! Hogy juthatott eszébe bárkinek is, hogy ilyesmit, és hogy így, meg egyébként is, hát komolyan, a felháborodástól nem jutok szavakhoz!! :rohog: Szörnyű, iszonyatos kínokat okozott nekem a fájdalom, ami az oldalamba nyilallt a röhögőgörcstől, hogy arról ne is beszéljünk, mennyire vörösre dörzsöltem a szemeim, mert még a könnyeim is kicsordultak a nagy hahotázásban, rágni meg nem tudom, hogy fogok megint, mert az arcizmaim is görcsben állnak! :D Szörnyűek vagytok, én meg aztán pláne, úgyhogy leginkább saját magamat szidom le, mert az ilyen viselkedés megengedhetetlen, és fizikailag is tönkretesz, arról nem is beszélve, hogy ilyen állapotban csoda, hogy tudtam még gépelni! :D

Szóval összefoglalva: Köszi, gyerekek, mikor lesz legközelebb? :P :) :ok:

Vica_

Vica_

  A Sötétség hírnöke

 • Fórumita
 • 298 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.21, 23:04

Vallok.

Nagyon jól szórakoztam ez alatt a kis röpke játék alatt. NAGYON. És szívesen játszanék még ilyet a későbbiekben is, mert úgyis a szórakozás a lényeg.
Nem hiszem, hogy a közeljövőben fogok persze, meg amúgy is megyek szabályokat olvasni és szégyellem magam és wötöfö powa.

Elnézést azoktól, akik esetleg nem szórakoztak jól rajta, bár tudtommal sokan voltak, akik velünk tudtak nevetni. Köszönöm nekik!

És igen, már keményen olvasom a márványtáblát is, meg minden, okos leszek én egyszer és hű meg haj. Meg majd komolyan is veszem magam, addig szégyellem magam, mint... No hagyjuk.:D
Majd élek panasszal magam ellen.

(Ui: IP bannt nem kérek, csak kari bannt, ha lehet. Meg anyázást is privibe. Köszi!)

Aciv

Módosította Vica_: 2010.06.21, 23:06


Sayuri

Sayuri

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 5 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.21, 20:12

Bevallom Regina az én karakterem és teljesen totálkárossá vertem vele a termet, s mint ahogyan azt több reagban is leírtam (jelzem: jópár jelen lévő játékos karakter volt, igaz nem a teremben, de azok userjei a tanuk, hogy ez nem csak egy hirtelen gondolat) minden az ég egy adta világon szét lett zúzva, leszámítva a bárpultot és a mágia által védett tárgyakat, de a dekorációk és terem alap tárgyai már mind porba hulltak. isten nyugasztalja őket. Ámen.

Kellemes játékot, viszlát

Nimue

Nimue

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 168 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.21, 17:37

Tegye fel a kezét az, aki a játékok nagy részében Velnát és Alsandert a kastély környékén látja játszani, max. olyan kezdéssel hogy a farmról indul és uramatyám kijátssza az utat is odafelé!!! *Nagyban integet,és mutogat magára:Ő az esetek többségében így látta őket játszani*

Tegye fel a kezét az, aki egyébiránt a farmon folyó játékok nagy részét este látja bitin, és a karakterek nem sokkal utána ki is lépnek a játékból! Persze a KASTÉLYBÓL mennek a farmra! *Felteszi a kezét*

Tegye fel a kezét az, aki tud olyan esetről, hogy valaki be akart kapcsolódni Velnáék játékába, és egyszerűen nem lehetett mert ígyvagyúgy éreztették az illetővel hogy ez zárt körű játék! *Hátrakulcsolt kezekkel körülpislog*

Bevallom, ez a téma egy csöppet kizökkentett a béketűrésből. De ennyit a klikkesedési gyanúról. :D

Navia_la_Fonz

Navia_la_Fonz

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 384 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.20, 20:33

Nyahm, szépeket...

Úgy látom, kezd elmenni a félreértés irányába az általam feldobott téma. Azzal vsz semmi baj, hogyha van az emberkéknek külön lakhelyük, mindaddig, amíg nem az megy, hogy ott játszol a kedveseddel, anyukáddal, bátyáddal, akárkicsodácskáddal, esetleg az egész rokonsággal és a terem közelébe se dugod az orrod.

Mert uram bocsá', számomra ez abszolut azt sugallja, hogy csak azzal a néhány x valakivel akarsz játszani és én emiatt nem fogok odamenni, kivéve, ha ép az a feladatom, hogy 100 aranyért öljem meg Ericet. Ergo, ha te a külön kis helyeden játszol másik 2-3 emberkével, pláne, ha huzamosabb ideig, akkor az talán már bökheti a csőrömet, vagy akárki másét is.

Hogy is mondják? Közösségi játék. Közösségi. Jelen esetben nem 2-3-4-5-6 ember a közösség, hanem egész biti népe. Ráadásul most mondok egy példát, lehet szivesen bemenne a boszorkám becharmolni a lovagot, mert épp az szórakoztatná. Ezért viszont nem fog kimászni a farmig, kiváltképp, ha nem is tud róla, met azért tegyük hozzá, ez most egy két-három hetes újítás.

Legyen külön helye tőlem bárkinek, amíg arra használja, hogy a banya az otthonában keveri ki a mérgeket, amit aztán elad a többi játékosnak, vagy éppenséggel abból él valaki, hogy otthon fegyvert kovácsol, mittomén... de alapvetően a játéktér (nekem) akkor is a kastély és környéke, ahogy az eredetileg ki lett találva. Másütt lehet játszani... fórumon, ha már úgyis áhítozás van a fórumok felélesztése iránt. Most tudom, hogy én vagyok a szörnyű gonosz és hisztizős e miatt, de pl mi van, ha valakinek van egy darab karkatere, ami mondjuk nem teszi a lábát egy farmra, vagy az erdőbe, mert mondjuk nem szereti ha saras a cipője, s így csupán a kastély környékén járkál, de ott meg nincs senki, csak a farmnál játszik 2-3 emberke.

Nem hiszem, hogy nagyon örülne a dolognak, főként, ha esetleg új játékos és ő úgy tudja, hogy a kastélyról és környékéről beszélünk, esetenként mégkezdő is és véletlenül sem menne oda máshoz, hanem örülne, ha valaki szóba állna vele... nah?

Lehet itten a farm melett és ellen beszélni, mint ahogy bármely más külön hely mellett és ellen, mégis, én magam azt mondom, hogy talán hanyagolni kéne ezeket a dolgokat. Azért univerzális a kastély, hogy bárki mehessen oda. Ennyi részemről, fenntartom azt is, hogyha valaki erdőben akar játszani huzamosabb ideig, vagy farmon, vagy itt, vagy ott, vagy amott, hát kismillió hely van rá fórumon is.

Navia; Ildi...

U.i.:Nem azt mondom, hogy akkor legyen ledózerolva az egész, de pölö, ha áthoznátok fórumba, vsz senki se nézne rátok csúnyán, esetenként jobban menne a tagtoborzás is, vagy mittomén, amit akartok. Ennyi...

Morak

Morak

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1012 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.20, 19:56

Üdv!

Áthozva újítások topicból.

Na, most nem azért, de anno volt Eric karakteremnek egy erdei kunyhója. Sőt...Julius Calliditas karakteremnek is volt egy saját rejteke. Tovább megyek...minden karakteremnek volt egy saját - egyébként megközelíthető - lakhelye. Kérdem én...ha anno ez nem volt baj, akkor most, miért böki az emberek csőrét, hogy a mostani karakterek némelyikének is van saját lakhelye? Igen, volt, hogy a vackom környékén játszottam hetekig...kis kalandocskákat...olykor nagyobbakat...és a terem környékére mentem. Nem vádolt senki klikkesedéssel.

Most akkor hogy van ez? Amit szabad a régieknek, nem szabad az újaknak? Ugyan már. Végre kezdenek működni a dolgok [leszámítva a regelést ami egyre rosszabb], erre a bent lévő userek ilyen semmiségen kapnak össze? Ne máááár.

Tisztelettel:
Morak

Vasz

Vasz

  Érdeklődő fórumozó

 • Archívum
 • 52 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.18, 17:31

Hálló! :)

Bevallom hónapok óta épp ma volt szerencsém idenézni, hogy mint folydogálnak a dolgok. (bár lusta vagyok sokat olvasni mindne topicban)
Először is örülök, hogy megvan még az accountom, nomeg hogy még azért van úgy féltucat név-arc, amiről haloványan dereng valami. :felvon:
Voltaképp nem tudom milyen indíttatásból is vések ide pár sornyit, ezcsak amolyan beköszönésféleség, hogy még mindig létezem, ráadásul kimondottan élvezem...
Utánanéztem érdekességképp, hogy a biti2 2005ben indult, már dátumok rég nincsenek az archívumban, de ha csökkentett üzemmódban is, legalább döcög még a site, és egy nagy maroknyi ember X+1db multival esetleg, de örömét leli benne, és valahol ezvolna a lényeg gondolom én. :nuke:
Másrészt moderátorok helyett játékosok kell(het)nének még inkább, de régi külső szemlélőként eszemben sincs ebbe beleszólni, soksikert annak aki betölti majd eme nemes pozíciót, és csakígytovább vagymi! :rohog:

Módosította Vasz: 2010.06.18, 17:32


Syrus-con-Sirenac

Syrus-con-Sirenac

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 301 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.09, 16:33

Üdv!

Akit érint, annak jelezném, hogy visszatértem. :ninja:

Morak

Morak

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1012 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.18, 12:02

Üdv!

Érdekes, hogy amikor a játékosok szerint mod inaktivitás van, amit tudnak is bizonyítani, és alá is tudnak támasztani több ponton, akkor feltűnik az egyetlen, hatalmát féltő aktív mod és bejelenti, hogy minden rendben, nem kell új mod.

Viszont ha nincs gond a mod aktivitással akkor azt a néhány új reget el kellene bírálni ami jön. Figyelembe véve a Biti inaktivitását, olyan nagyon sok elbírálandó karlap nem lehet.

A témát én is lezártnak tekintem mivel most még nem játszom, de ha regelni kívánnék és a többiekéhez hasonlóan az én karlapomat se hajlandó elbírálni senki, akkor szót emelek majd ez ellen.

Köszönöm a figyelmet.

wex

wex

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 236 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.16, 16:26

Azért annyira nem inaktív a mod társaság szerintem. Ha fórumra nem is, de a játékba szinte minden nap belépek, alkalomadtán még játszom is. Úgy vélem, ha a mod csapat úgy érzi, erősítésre van szüksége, jelzi a megfelelő körökben.

Én beszéltem, részemről a témát lezártnak tekintem.

Alice_Mindel

Alice_Mindel

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 790 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.13, 19:19

Nah átolvastam a dolgot, a véleményem modfórumon is leírtam.

jelenleg én inaktív vagyok, vagycsak naaagyon elvétve. Az okokat tudni, meg a plusz infokat egy két ember. Majd leszek, csak egyenlöre naon nem.

A mod teendőkhöz, aki ha elvállalja azért tudja:
Sokszor kisregényekkel fut össze, amit el kell bírálnia. Elég összetett lesz meg minden, szép hosszú is, de ne a hossza miatt ítélkezzen, hanem a minősége alapján :) --- Ezért kell olyan akinek biztosmindenféle szerepjátékos háttere van.

Legyen lehetőleg ideje és kedve is tucatnyi karakterhez, ne nagyon foglaljon pártot senki mellett... Mondjuk ilyenről nem is tudok, de nah :)

Sem a túl engedékeny, sem a túl szigorú mod nem jó... szerintem :) Próbáljuk meg a középutat meglátni


És lehet a sok elbírálás után már kedve sem lesz játszani.

meg ott vannak az egysorosak. Azokkal szoktam ált foglalkozni és nekik szépen megfogalmazva írni, hogy ha kell adok segítséget, meg itt a fórum stbstb. Plussz megindokolni mi a gond. Mindegyik leíráshoz oda kell fűzni mi a gond, miért nem jó, mit kell alakítani rajta stbstb.

és néha felkészülni a vitázásokra, szóval aki esetleg mod lenne, az tudja, hogy néha meg kell vívni a saját igazának csatáját. Vagy beismeri saját hibáját.


A végkifejletet meg úgy is mindenki megtudja ^^
További kellemes napot/estét mindenkinek! :)Edit: őőhm, igen szerintem is reg elbírálásokban kell segédkezni inkább.Játékteret néha lesem, bár ált pang, meg nincs zűr :P

Módosította Alice_Mindel: 2010.05.13, 19:21


Scipio

Scipio

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 823 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.13, 19:18

Nimuenéni, akkoriban majdnem mindenki azt hitte. A legszebb az volt, amikor egy taleen egy mod, aki azóta már nem mod, tölem kérdezte a jelszót, és csodálkozott, hogy nem tudom :) :)

Kicsilányom, Sayuri, olvass, kérlek, legalább az én lentebbi írásomat, akkor látnád, hogy nyitott kapukat döngetsz… :P :) :)
De akkor leírom érthetöbben: Megtisztelő sokak bizalma de nem szeretnék mod lenni. A karakter-elbírálásokban szivesen segítek, ha arra van lehetöség, ugyanis esténként (amikor úgyis vagyok fent gépen/neten otthon, és a gyerek elviekben már alszik), és vasárnaponként (amikor általában nejemmel vanick a ded) hetente összesen egypár óra ilyen tevékenységre ad hoc belefér, állandó kötelezettségként persze nem…


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]