Ugrás tartalomhoz


Fotó

Vallomasok


 • Válasz írásához lépj be
1902 hozzászólás érkezett eddig

Deady

Deady

  Sorscsapás

 • Archívum
 • 601 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.08.14, 21:53

Nnnno!

Egy ideje totális nem-ide-nézegetést tartottam egy fórum játékban való részvétel kivételével így most így összességében.

Wex és Morry: Nem köntörfalazok Kár de Megérthető! Részemről köszöntem a munkásságotok :)

Éppen ügyeletes flém bagázs:
Hilarious!
Egyszerűen betojok azon, hogy a társaság nagyrésze 2 módot ismer: Off vagy On+Flém ... semmi más. Vagy semmi vagy kakidobálás.

Egyéb:
Azthiszem most így végleg meguntam. A biti amúgyis kezdett nagyon kimenni az ízléskörömből mostanság de már meguntam csóválni a fejemet.

Nem rendezek nagyhalált. Akikkel beszéltem msnen, tudták, hogy egy ideje megint játszom vannak is karaktereim. Legutóbb érettségim előtti évben azaz... nagyjából két éve volt egy nagyobb karitörlésem és egy jóideig inaktívkodtam is de...
- Most nem is tervezem hogy egyáltalán visszajöjjek bitire játszani. Kitörlöm az összes karakterem, Trit-et sem hagyom meg aki márpedig még az első karim volt úgy 6 éve és azóta is tartogatom.... szóval most ezt úgy határozottnak érzem részemről. :)

A végére majd odabiggyesztek egy kisebb listát csak hogy lehessen fejet fogni hogy miféléket játszottam az utóbbi időben és ellehessen dönteni, hogy biztos valami agybajom, identitás-zavarom van :rohog:

Ismétlem nem nagy halál, azért sem akarok ilyen nagy búcsúzkodósdit rendezni mert kitudja talán egynap bitiből megint lesz valami és lehet visszajövök mégha most egyáltalán nem is tervezem és amíg nem raknak ide egy rendes szabályzatot meg hasonlókat, nem is fogom.

Összességében nem csak az az ok, hogy nevetségesnek tartom amit a biti "közössége" művel (tisztelet a kivételnek) de IRL okai is vannak. Lépek az országból dolgozni és nem hiszem hogy sok erőm lesz pont itt elölni az idegeimet.

Van pár karakterem akikkel játékban voltam, az ő részükről bocsánatot kérek de a fórumjátékot kivéve nem fogom már velük befejezni amibe belekezdtem.

Nahh nézzük azt a listát, nem írok le mindenkit csak akiket kritikusabbnak érzek, akik miatt lehet fújjolni

- Tayiri - Tafsut emberevő akiből sajnos semmi nem lett
- Amara Gushlow - Steampunk SZERŰ méregkeverő
- Amy Gushlow - Steampunk médium
- Forácz Lita Nidvér - Hússobrász (Valaki feltétlen érdkelődött a kilétemért amikor vele játszottam, ezért töröltem nemrég, nos tessék)
- Kaarli - DnD Shifter
- Shasha Reule - Féregfertőzött Metisz Vérfarkas
- Humbug - Pándimenzionális Tekergő (végletesen saját ötlet :) )
- Shesta - "DnD" Surranó (kender) kalandor
- Loranda Fey - Dnd Ilmater Papnő

És végül a kedvencem akivel még arra is rávettem egy korrektségből meg nem említett jelenlegi játékost hogy miután lebeszéltük vele, h karakter korrekt-e, megegyeztünk, hajlamos voltam elmondani neki kivagyok ezután a hátam mögött kavarta a kakit kiköpködve mindenkiknek hogy ki vagyok (itt megjegyezném, hogy nem egyszer visszahallottam), meg msnen sírt a modok után, hogy ki merte beengedni
- Zee - az idő"utazó"... a név azthiszem mindent elmond annak aki ismeri aki nem annak mind1.


Igen ők mind nőneműek, direkt csak őket írtam le.
Bárki aki aggódna: Jelenleg tökéletesen boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban vagyok a barátnőmmel, nem érzem magam nőnek, nem vonzódom a saját nememhez és még fiúnak is öltözöm: Ezek karakterek, pont annyi közük van hozzám hogy én találtam ki őket, köszönöm.

Gondolkodtam még hogy megfogalmazzak pár szentimentális dolgot ide de... őszintén szólva fáradt vagyok épp nincs kedvem nagyon írogatni csak le akartam tudni ezt is.

További jó szórakozást!
Triturus és még sokan mások.


PS: Valakinek nemrég megígértem hogy visszahozom egy karakterem régebbről: Sajnálom de ez elmarad de... nem felejtettem el mit ígértem azért :D

Módosította Deady: 2010.08.14, 21:55


Dryen

Dryen

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 52 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.25, 00:54

Diab! A történtek ellenére: Papírhíd... Remélem te is így gondolod. :eeek:

Adelina

Adelina

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 484 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.21, 23:10

Hát lehet, hogy inkább a panaszkönyvbe kellene írnom ezt, de bevallom, nem így döntöttem! :D

Szégyen! Egyszerűen szégyen! Hogy juthatott eszébe bárkinek is, hogy ilyesmit, és hogy így, meg egyébként is, hát komolyan, a felháborodástól nem jutok szavakhoz!! :rohog: Szörnyű, iszonyatos kínokat okozott nekem a fájdalom, ami az oldalamba nyilallt a röhögőgörcstől, hogy arról ne is beszéljünk, mennyire vörösre dörzsöltem a szemeim, mert még a könnyeim is kicsordultak a nagy hahotázásban, rágni meg nem tudom, hogy fogok megint, mert az arcizmaim is görcsben állnak! :D Szörnyűek vagytok, én meg aztán pláne, úgyhogy leginkább saját magamat szidom le, mert az ilyen viselkedés megengedhetetlen, és fizikailag is tönkretesz, arról nem is beszélve, hogy ilyen állapotban csoda, hogy tudtam még gépelni! :D

Szóval összefoglalva: Köszi, gyerekek, mikor lesz legközelebb? :P :) :ok:

Vica_

Vica_

  A Sötétség hírnöke

 • Fórumita
 • 298 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.21, 23:04

Vallok.

Nagyon jól szórakoztam ez alatt a kis röpke játék alatt. NAGYON. És szívesen játszanék még ilyet a későbbiekben is, mert úgyis a szórakozás a lényeg.
Nem hiszem, hogy a közeljövőben fogok persze, meg amúgy is megyek szabályokat olvasni és szégyellem magam és wötöfö powa.

Elnézést azoktól, akik esetleg nem szórakoztak jól rajta, bár tudtommal sokan voltak, akik velünk tudtak nevetni. Köszönöm nekik!

És igen, már keményen olvasom a márványtáblát is, meg minden, okos leszek én egyszer és hű meg haj. Meg majd komolyan is veszem magam, addig szégyellem magam, mint... No hagyjuk.:D
Majd élek panasszal magam ellen.

(Ui: IP bannt nem kérek, csak kari bannt, ha lehet. Meg anyázást is privibe. Köszi!)

Aciv

Módosította Vica_: 2010.06.21, 23:06


Sayuri

Sayuri

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 5 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.21, 20:12

Bevallom Regina az én karakterem és teljesen totálkárossá vertem vele a termet, s mint ahogyan azt több reagban is leírtam (jelzem: jópár jelen lévő játékos karakter volt, igaz nem a teremben, de azok userjei a tanuk, hogy ez nem csak egy hirtelen gondolat) minden az ég egy adta világon szét lett zúzva, leszámítva a bárpultot és a mágia által védett tárgyakat, de a dekorációk és terem alap tárgyai már mind porba hulltak. isten nyugasztalja őket. Ámen.

Kellemes játékot, viszlát

Nimue

Nimue

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 168 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.21, 17:37

Tegye fel a kezét az, aki a játékok nagy részében Velnát és Alsandert a kastély környékén látja játszani, max. olyan kezdéssel hogy a farmról indul és uramatyám kijátssza az utat is odafelé!!! *Nagyban integet,és mutogat magára:Ő az esetek többségében így látta őket játszani*

Tegye fel a kezét az, aki egyébiránt a farmon folyó játékok nagy részét este látja bitin, és a karakterek nem sokkal utána ki is lépnek a játékból! Persze a KASTÉLYBÓL mennek a farmra! *Felteszi a kezét*

Tegye fel a kezét az, aki tud olyan esetről, hogy valaki be akart kapcsolódni Velnáék játékába, és egyszerűen nem lehetett mert ígyvagyúgy éreztették az illetővel hogy ez zárt körű játék! *Hátrakulcsolt kezekkel körülpislog*

Bevallom, ez a téma egy csöppet kizökkentett a béketűrésből. De ennyit a klikkesedési gyanúról. :D

Navia_la_Fonz

Navia_la_Fonz

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 384 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.20, 20:33

Nyahm, szépeket...

Úgy látom, kezd elmenni a félreértés irányába az általam feldobott téma. Azzal vsz semmi baj, hogyha van az emberkéknek külön lakhelyük, mindaddig, amíg nem az megy, hogy ott játszol a kedveseddel, anyukáddal, bátyáddal, akárkicsodácskáddal, esetleg az egész rokonsággal és a terem közelébe se dugod az orrod.

Mert uram bocsá', számomra ez abszolut azt sugallja, hogy csak azzal a néhány x valakivel akarsz játszani és én emiatt nem fogok odamenni, kivéve, ha ép az a feladatom, hogy 100 aranyért öljem meg Ericet. Ergo, ha te a külön kis helyeden játszol másik 2-3 emberkével, pláne, ha huzamosabb ideig, akkor az talán már bökheti a csőrömet, vagy akárki másét is.

Hogy is mondják? Közösségi játék. Közösségi. Jelen esetben nem 2-3-4-5-6 ember a közösség, hanem egész biti népe. Ráadásul most mondok egy példát, lehet szivesen bemenne a boszorkám becharmolni a lovagot, mert épp az szórakoztatná. Ezért viszont nem fog kimászni a farmig, kiváltképp, ha nem is tud róla, met azért tegyük hozzá, ez most egy két-három hetes újítás.

Legyen külön helye tőlem bárkinek, amíg arra használja, hogy a banya az otthonában keveri ki a mérgeket, amit aztán elad a többi játékosnak, vagy éppenséggel abból él valaki, hogy otthon fegyvert kovácsol, mittomén... de alapvetően a játéktér (nekem) akkor is a kastély és környéke, ahogy az eredetileg ki lett találva. Másütt lehet játszani... fórumon, ha már úgyis áhítozás van a fórumok felélesztése iránt. Most tudom, hogy én vagyok a szörnyű gonosz és hisztizős e miatt, de pl mi van, ha valakinek van egy darab karkatere, ami mondjuk nem teszi a lábát egy farmra, vagy az erdőbe, mert mondjuk nem szereti ha saras a cipője, s így csupán a kastély környékén járkál, de ott meg nincs senki, csak a farmnál játszik 2-3 emberke.

Nem hiszem, hogy nagyon örülne a dolognak, főként, ha esetleg új játékos és ő úgy tudja, hogy a kastélyról és környékéről beszélünk, esetenként mégkezdő is és véletlenül sem menne oda máshoz, hanem örülne, ha valaki szóba állna vele... nah?

Lehet itten a farm melett és ellen beszélni, mint ahogy bármely más külön hely mellett és ellen, mégis, én magam azt mondom, hogy talán hanyagolni kéne ezeket a dolgokat. Azért univerzális a kastély, hogy bárki mehessen oda. Ennyi részemről, fenntartom azt is, hogyha valaki erdőben akar játszani huzamosabb ideig, vagy farmon, vagy itt, vagy ott, vagy amott, hát kismillió hely van rá fórumon is.

Navia; Ildi...

U.i.:Nem azt mondom, hogy akkor legyen ledózerolva az egész, de pölö, ha áthoznátok fórumba, vsz senki se nézne rátok csúnyán, esetenként jobban menne a tagtoborzás is, vagy mittomén, amit akartok. Ennyi...

Morak

Morak

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1011 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.20, 19:56

Üdv!

Áthozva újítások topicból.

Na, most nem azért, de anno volt Eric karakteremnek egy erdei kunyhója. Sőt...Julius Calliditas karakteremnek is volt egy saját rejteke. Tovább megyek...minden karakteremnek volt egy saját - egyébként megközelíthető - lakhelye. Kérdem én...ha anno ez nem volt baj, akkor most, miért böki az emberek csőrét, hogy a mostani karakterek némelyikének is van saját lakhelye? Igen, volt, hogy a vackom környékén játszottam hetekig...kis kalandocskákat...olykor nagyobbakat...és a terem környékére mentem. Nem vádolt senki klikkesedéssel.

Most akkor hogy van ez? Amit szabad a régieknek, nem szabad az újaknak? Ugyan már. Végre kezdenek működni a dolgok [leszámítva a regelést ami egyre rosszabb], erre a bent lévő userek ilyen semmiségen kapnak össze? Ne máááár.

Tisztelettel:
Morak

Vasz

Vasz

  Érdeklődő fórumozó

 • Archívum
 • 52 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.18, 17:31

Hálló! :)

Bevallom hónapok óta épp ma volt szerencsém idenézni, hogy mint folydogálnak a dolgok. (bár lusta vagyok sokat olvasni mindne topicban)
Először is örülök, hogy megvan még az accountom, nomeg hogy még azért van úgy féltucat név-arc, amiről haloványan dereng valami. :felvon:
Voltaképp nem tudom milyen indíttatásból is vések ide pár sornyit, ezcsak amolyan beköszönésféleség, hogy még mindig létezem, ráadásul kimondottan élvezem...
Utánanéztem érdekességképp, hogy a biti2 2005ben indult, már dátumok rég nincsenek az archívumban, de ha csökkentett üzemmódban is, legalább döcög még a site, és egy nagy maroknyi ember X+1db multival esetleg, de örömét leli benne, és valahol ezvolna a lényeg gondolom én. :nuke:
Másrészt moderátorok helyett játékosok kell(het)nének még inkább, de régi külső szemlélőként eszemben sincs ebbe beleszólni, soksikert annak aki betölti majd eme nemes pozíciót, és csakígytovább vagymi! :rohog:

Módosította Vasz: 2010.06.18, 17:32


Syrus-con-Sirenac

Syrus-con-Sirenac

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 301 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.09, 16:33

Üdv!

Akit érint, annak jelezném, hogy visszatértem. :ninja:

Morak

Morak

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1011 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.18, 12:02

Üdv!

Érdekes, hogy amikor a játékosok szerint mod inaktivitás van, amit tudnak is bizonyítani, és alá is tudnak támasztani több ponton, akkor feltűnik az egyetlen, hatalmát féltő aktív mod és bejelenti, hogy minden rendben, nem kell új mod.

Viszont ha nincs gond a mod aktivitással akkor azt a néhány új reget el kellene bírálni ami jön. Figyelembe véve a Biti inaktivitását, olyan nagyon sok elbírálandó karlap nem lehet.

A témát én is lezártnak tekintem mivel most még nem játszom, de ha regelni kívánnék és a többiekéhez hasonlóan az én karlapomat se hajlandó elbírálni senki, akkor szót emelek majd ez ellen.

Köszönöm a figyelmet.

wex

wex

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 236 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.16, 16:26

Azért annyira nem inaktív a mod társaság szerintem. Ha fórumra nem is, de a játékba szinte minden nap belépek, alkalomadtán még játszom is. Úgy vélem, ha a mod csapat úgy érzi, erősítésre van szüksége, jelzi a megfelelő körökben.

Én beszéltem, részemről a témát lezártnak tekintem.

Alice_Mindel

Alice_Mindel

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 790 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.13, 19:19

Nah átolvastam a dolgot, a véleményem modfórumon is leírtam.

jelenleg én inaktív vagyok, vagycsak naaagyon elvétve. Az okokat tudni, meg a plusz infokat egy két ember. Majd leszek, csak egyenlöre naon nem.

A mod teendőkhöz, aki ha elvállalja azért tudja:
Sokszor kisregényekkel fut össze, amit el kell bírálnia. Elég összetett lesz meg minden, szép hosszú is, de ne a hossza miatt ítélkezzen, hanem a minősége alapján :) --- Ezért kell olyan akinek biztosmindenféle szerepjátékos háttere van.

Legyen lehetőleg ideje és kedve is tucatnyi karakterhez, ne nagyon foglaljon pártot senki mellett... Mondjuk ilyenről nem is tudok, de nah :)

Sem a túl engedékeny, sem a túl szigorú mod nem jó... szerintem :) Próbáljuk meg a középutat meglátni


És lehet a sok elbírálás után már kedve sem lesz játszani.

meg ott vannak az egysorosak. Azokkal szoktam ált foglalkozni és nekik szépen megfogalmazva írni, hogy ha kell adok segítséget, meg itt a fórum stbstb. Plussz megindokolni mi a gond. Mindegyik leíráshoz oda kell fűzni mi a gond, miért nem jó, mit kell alakítani rajta stbstb.

és néha felkészülni a vitázásokra, szóval aki esetleg mod lenne, az tudja, hogy néha meg kell vívni a saját igazának csatáját. Vagy beismeri saját hibáját.


A végkifejletet meg úgy is mindenki megtudja ^^
További kellemes napot/estét mindenkinek! :)Edit: őőhm, igen szerintem is reg elbírálásokban kell segédkezni inkább.Játékteret néha lesem, bár ált pang, meg nincs zűr :P

Módosította Alice_Mindel: 2010.05.13, 19:21


Scipio

Scipio

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 823 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.13, 19:18

Nimuenéni, akkoriban majdnem mindenki azt hitte. A legszebb az volt, amikor egy taleen egy mod, aki azóta már nem mod, tölem kérdezte a jelszót, és csodálkozott, hogy nem tudom :) :)

Kicsilányom, Sayuri, olvass, kérlek, legalább az én lentebbi írásomat, akkor látnád, hogy nyitott kapukat döngetsz… :P :) :)
De akkor leírom érthetöbben: Megtisztelő sokak bizalma de nem szeretnék mod lenni. A karakter-elbírálásokban szivesen segítek, ha arra van lehetöség, ugyanis esténként (amikor úgyis vagyok fent gépen/neten otthon, és a gyerek elviekben már alszik), és vasárnaponként (amikor általában nejemmel vanick a ded) hetente összesen egypár óra ilyen tevékenységre ad hoc belefér, állandó kötelezettségként persze nem…

Diabolis

Diabolis

  Tanácsnok

 • Fórumita
 • 1086 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.13, 19:01

Bocs nami, de az miért lényeg, vagy miért szempont, hogy ismeri a userek többségét? Inkább ne ismerjen senkit. Hé, akkor megint én maradok :)

Namirelen

Namirelen

  amazon prieri

 • Fórumita
 • 342 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.13, 15:46

Ha már mindenki nyilatkozik. Én Nimue mellett szívesen voksolnék, mivel lentiekben is megnyilvánult, hogy neki ideje, kedve és lehetősége is van. És már jó ideje koptatja ő is itt az idejét. Ami azért nem rossz. Legalább ismeri a játékosokat is és usereik többségét is. (Bár ez sok mindenkire igaz.)
Bár az igaz, hogy egy gonoszabb mod sem árt, hiszen a szigor az nem árt soha. De Mad talán már a durva részbe tartozik :nyenye: Bocsi drágám. De mellette is szívesen voksolok. (Bár halkan megjegyezve, hogy Mad ne hallja. Szerintem, ha mod lenne még ennél is kevesebben lennénk :) )

Na én ennyi voltam! Jó válogatást majd a modoknak a mod válogatáshoz!

Sayuri

Sayuri

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 5 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.12, 19:43

Üdvözletem mindenkinek!

Nem kívánok megsérteni senkit, csupán csak egy leheletnyi megjegyzésem volna a felmerült jelöltekre. A megjegyzésem a következő volna: Idő és érdeklődés kérdése is a dolog, de nem csak azé. Scipiot pl azért nem tartom alkalmas jelöltnek, mert neki is mint Seruzádnak gyereke van, és akár tetszik ez a világnak, akár nem, a gyerekekkel is foglalkozni kell, tehát neki is buktató ez bizonyos szempontból hisz a tulajdon gyerek csak fontosabb mint pár játékos regije, ezért hajlok inkább a nála fiatalabb vagy tán az egyidős ám nem egy "új" családhoz (értsd: házas) tartozó egyedhez, mert az szabadabb, több az ideje.

Nos ennyi volt a megjegyzésem, további kellemes időtöltést.

Nimue

Nimue

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 168 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.12, 16:53

Jó ég :nyenye:

Na mindenre számítottam, csak arra nem, hogy én is felkerülök a listára...Megleptetek.
Nekem időm is van, kedvem is van, csak hát..Hm.
Nem idegen tőlem a moderátorság, egy másik lapon én is mod vagyok, de azért meg kell jegyeznem, ott egészen más. A lapon játszik vagy 20 gyerek, ebből kb 10-en alkotjuk a veterán keménymagot, körül belül egy idősek vagyunk, vagy néhányan egy pár évvel idősebbek nálam. A másik 10 pedig majdnem mind fiatalabb nálam, 9-14 évesek. Azt hiszem, nem kell sokat magyaráznom mennyiben különbözik ez a helyzet a bititől.
Úgy vélem, itt sokkal nagyobb lenne a felelősség, és nem tudom, hogy megfelelnék-e még az elvárásoknak.

Én továbbra is azon a véleményen vagyok hogy a felsoroltak közül Madfox, illetve Scipio lenne a legmegfelelőbb modnak. Vallok: amikor még kezdőcske voltam, én nagyon nagyon sokáig azt hittem, hogy Scipio egy moderátor :)
Asdot nem ismerem annyira, láttam már sokszor játékban, de hát ennyi az össz tudományom vele kapcsolatban :)

Minden esetre ha úgy döntötök, hogy alkalmas lennék rá, akkor készséggel elvállalom.

Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1309 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.11, 22:20

Üdv!

Találós kérdés: Ha azért írtunk eddig, hogy legyen új mod, mert nincs aktív...akkor aktív mod hiányában ki dönti el, hogy ki lesz mod? :dilis:


:nyenye: :) :) :)


Az az egy vagy kettő aktív mod?

Esetleg Bepe?Na, komolyra fordítva a szót, elég nagy bajban lehet a biti ha már az én nevem a lehetséges modsággal összefüggésben feljön. :virag:
Nem biztos hogy az én hozzáállásom hiányozna a bitinek, (Kisebb logikai buktatók és gyengébb leírások miatt dobáltam ki annó embereket a kalózok klánjából.) amúgy attól tartok én is csak az elbírálásokkal tudnék főleg segíteni, a játék felügyeletét legfeljebb alkalmanként.

Egyébként meg mindegy, ahogy többen is mondták, nem szavazás kérdése.

Morak

Morak

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1011 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.11, 21:16

Üdv!

Találós kérdés: Ha azért írtunk eddig, hogy legyen új mod, mert nincs aktív...akkor aktív mod hiányában ki dönti el, hogy ki lesz mod? :dilis:


:nyenye: :) :) :)


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]