Ugrás tartalomhoz


Fotó

Vallomasok


 • Válasz írásához lépj be
1902 hozzászólás érkezett eddig

Scipio

Scipio

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 823 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.11, 20:41

Köszee, B. Mester, én is szeretlek ;) :) Igazából már meghaltam, csak feltöltödtem ide, és én lettem S. ügynök, aki néha beszólogat :nyenye: :) :) :fehervillamos:

Játszom, persze. Csak nem bitin :P ;) Kevés nekem az ottani másfél sor, meg a ráérésem is szórványos, a bitihez kapcsolódó gémeket is inkább msnen játszom le, ha nagyritkán van rá alkalom, pl valami lovat is megszabadítottunk nemrég a csúúúnya vérköteléktől, vagy mifene ;) :P :) de figyelni szoktam bitit is meg fórumot is...

Moderátorsággal kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy régebben, amikor még sokkal több idöm volt, mint most, jeleztem Morgnak, hogy ugyan nem szeretnék igazi mod lenni, de szivesen segítek a kari-elbírálásokban, ha van rá igény, és megoldható, de gondolom akkor nem volt rá igény, vagy nem feleltem meg, legalábbis én semmi érdembeli visszajelzést nem kaptam, azóta sem...

Mindenesetre az, hogy a karakterelbírálásokra rászánjak hetente egypár órát az életemböl, az továbbra is megoldható, úgyis általában esténként, és/vagy vasárnap napközben érnék rá illesmire, az meg még megfelelő időpont, ha jól értettem.

UI: ÉLJEN B! :virag: :sor: :buli: :) :dilis:

UI2: Szvsz alkalmas vagy modnak, Tig, de ezt már mondtam személyesben is, nomeg én elfogult vagyok veled kapcsolatban.

Navia_la_Fonz

Navia_la_Fonz

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 384 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.11, 19:02

Hello :)

Bár legyek megkövezve a köv. hozzászólásomért/kérésemért(szerintem leszek is:D )de vsz csak olyat válasszanak a modok maguk közé, aki NEM részrehajló és nem enged be mindenféle marhaságot :D :rohog: :D

Azt már mindenkinek a gondjára bízom, hogy mit tart marhaságnak, mielőtt még leharapná a fejem valaki, vagy célozgatásnak venné :) :rohog:

Navia; Ildi...

Morak

Morak

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1011 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.11, 18:52

Üdv!

Ez azért van mert ajánlatokat adunk a modoknak. Az nem off.

A Te hsz-ed most az lett. :)

Kylwog_De_Lamar

Kylwog_De_Lamar

  Kyr hatalmas

 • Archívum
 • 617 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.11, 18:12

Üüüüdv. :)

Szerintem azért mókás, hogy szvszmindenki tudja, hogy a döntés a modoké, de mégis mindenki szavaz, voksol, és neveket dobál föl...
És a vallomásokat offoljuk széjjel, a játékos topikok meg állnak...
Inkább játszunk. :)

Tisztelettel Kyl.

Nesta_Torrine

Nesta_Torrine

  Rowon Kapitánya

 • Fórumita
 • 1309 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.11, 18:06

Bolond: B, mint Berális, esetleg Bikicsunáj? :)

Hízelgő a nevem fermerülése a modjelöltek között... néhányan biztos kopaszra tépnék magukat ha bekerülnék az elődöntőbe :). Ezelőtt egy évvel még érdekelt volna a történet, de manapság (bár napi rendszerességgel idepillantgatok a fórumra, nem a játékterekre hanem az off-topikokra) játszani már nem játszom. Javaslatot nem teszek, szavazni sem szavazok, meg nem is emelek szót egyik leendő jelölt ellen sem. Csak úgy iderondítottam. Nekem már egy asztali RPG-zés hiányzik de rohadtul... mármint ami a szerepjátékot illeti... nomeg a legősibb... a papás-mamás.

Vicsáj!

Deady

Deady

  Sorscsapás

 • Archívum
 • 601 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.11, 16:30

Némá... élet?... felvetés?.... semmi mocskolódás és ürülékdobálás? Vagy beteg vagyok vagy eltévedtem!

"Viccet" félretéve, jó látni hogy próbálunk némi aktivitást lehelni a bitibe, mindezt magán a játéktéren és most itt a fórumon is.

A felvetéseket jónak tartom. Hogy pontosabb legyek elsősorban Scip és Mad akit örömmel látnék modként de függetlenül attól, hogy régen dedós módon fújoltam rá, Asd is jó ötletnek tűnik mert azóta rengeteget fejlődött és én is levetkőztem a gyerekes marhaságaim egyrészét... najó az utóbbit visszavonom. Nimuéval sincs semmi bajom csak róla nem nyilatkozom mert tényleg szinte semmit nem tudok róla:D (Mármint karakter téren ismerek tőle párat... csak valahogy még nem tudtam kialakítani egy képet róla.)

De akkor vallok is mert miért ne. Úgy 2008 szeptember végefelé kishíján töröltem az összes karakterem, és tényleg jóideig a biti közelébe se jöttem. Azóta történt ez az. Még tavaly jót kacagtam az Érettségi VIZSGÁnak csúfolt marhaságon meg ilyesmik. Aztán nagyjából egy-két hónapja valami agymenés rámjött és elkezdtem figyelgetni ismét mik történnek a bitivel. Sőt elkövetek mostanság olyan hibákat is hogy fel-felbukkanok.

Szóóóval... most, hogy leküzdöttem kényszeres közlési ingeremet visszább is vonulok. Csak jeleztem hogy örülök hogy ahelyett, hogy temetnénk a bitit, próbáljuk felrugdosni hamvaiból:D

További jó szórakozást!
Deady, Triturus vagy ahogy tetszik.

Morak

Morak

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1011 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.11, 13:14

Üdv!

A félreértések elkerülése végett:

Nem a legfontosabb, hogy mennyit van a Bitin, de alapvető fontosságú, hogy ne csak alkalmas legyen, hanem miután a modok felkérték és el is vállalja az illető legyen IDEJE, KEDVE bent lenni és elintézni a moderátori teendőit.

Azért kellemes volt látni, hogy ilyen sok idő kihagyás után olyan embereket javasoltam akikkel a ma is aktív közösség egyet tud érteni. Nos, ez csak egy plusz feature, nem hinném hogy befolyásoló erővel kellene bírjon [az eddigi modválasztásokat figyelembe ez most sem lesz szempont].

Ariadney_Dragonclaw

Ariadney_Dragonclaw

  Tűzzel játszó

 • Archívum
 • 856 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.11, 13:04

No igen, lehet, hogy valakit sokan látnának szívesen modként, de mielőtt komolyan tárgyalni kezdenétek róla, okos lenne faggatózni kicsit, van-e kedvük, idejük. Mert hát sokra nem mennénk, ha az új modnak/modoknak megint csak nem lenne idejük. :)

( Tomm, nem szavazás kérdése, de az eddig felsorolt jelölteket én is támogatom - csak egy halk megjegyzés volt részemről. :) )

Tigerius

Tigerius

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 118 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.11, 11:59

Szerintem sem a bitin való aktívitás a legnagyobb érv. Amúgy hali, látva, hogy így ennyien van min gondolkodni, gondoltam beszálok, elnézést érte^^.
Ha tőlem függene(de nem, mivel a modoktól függ) én is tennék Scipiora voksot, de csak ha indulna a választásokon. Emellet Nimue és szerintem Madfox is alkalmasak erre a pozicióra, az említettek közül.

(Amúgy, bennem annyi kiváncsiság felmerült, hogy én nekem mennyi esélyem, hogy a modok maguk közé "öleljenek", de ha Guarath alapján lennék megitélve, és nem regisztrálásokal való hozzáállás, vagy tanított tudásom miatt, akkor a modoknak eszébe nem jutnék^^ Tehát én is anagyok közé lénék alkalmassági vizsgára^^')

Egyébként szerintme a modoknak a legföbb szempont, hogy mennyi ideje van a jelöltnek, hogy itél meg egy jelentkező karit, mennyire ismeri a Biti világát, környezetét, és hogy megvan-e benne a moderátorsággal járó, kellő jellem és vonás.

Vica_

Vica_

  A Sötétség hírnöke

 • Fórumita
 • 298 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.11, 11:44

Hát, szerintem azért nem csak játékbeli aktívságot kell nézni, én is majd' minden nap benézek (csak majd' sose játszok végül ^^"), hanem azt is, hogy mennyire értene hozzá z illető. Meg lenne-e kedve hozzá, teszem azt, őket nem ártana megkérdezni. :) No, tehát különben nem arra akarok kilyukadni, hogy én vagyok az ideális modjelölt (nem hinném...), hanem arra, hogy szerintem sokan vannak, akik alkalmasak, de nem játszanak már igazán...

Így pl. Nesta-t különben támogatnám én is, bár szerintem ő már egy jó ideje nem igazán nézi az oldalt (de lehet, hogy tévedek). Scipio-t meg mindenek előtt támogatnám... Tudom, ez nem számít sokat.

Módosította Vica_: 2010.05.11, 11:45


Asdaroth

Asdaroth

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 211 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.11, 09:14

Üdv!

Nos, úgy érzem sokan talán alkalmasabbak a feladatra mint én. Ettől független gyakran vagyok gépközelben, szívesen látnék el moderátori teendőket ha arra kerül a sor. Majd az érintettek eldöntik. :) :)

Carun

Carun

  The Living Armor

 • Fórumita
 • 906 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.11, 09:03

Köszönöm, hogy megemlítettél Csabi, de mint Aiwe távozásakor most is el kell utasítanom eme ajánlatot :D Bevallom sem időm, sem türelmem karaktereket engedélyezni, viszont a többi felvetést támogatom :) Kyl-t is elég sokat látni manapság, tőlem ő is kap egy pontot :)

Janika

Janika

  Terália Vajákosa

 • Fórumita
 • 1995 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.11, 08:50

Scip te még élsz?! :)

Játszol? ( bocsánat tényleg igen ritkásan vagyok erre és nem ismerem midnenki jelenlegi kariját. ) Szóval ha a modok választanának meguk mellé modot akkor én Scipiót is javasolnám nagyon nagyon Madfox mellet. ( Akik még nálam modjelöltek lehetnének,de bevallom foggalmam sincs az aktivitásukról az Seru párja, Nesta és Carun. )

Legyen itt signónak egy rejtélyes: B

... Muwhahahaha...vajon ki voltam? :)

Carun

Carun

  The Living Armor

 • Fórumita
 • 906 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.11, 08:27

Nos, bár pár napja töröltem minden karim (Norda kivételével), de fórumot olvasok, meg hébe-hóba kukkolom a bitit. Morak javaslatával teljesen egyet tudok érteni... Mindhárom user eléggé aktív, régóta itt vannak, tudják, hogyan kéne kinézni egy leírásnak, s ha választanom kéne, akkor Madfox-ra tenném a voksom, de ezt majd a modok megbeszélik egymás közt... :)

Carun

Scipio

Scipio

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 823 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.11, 00:01

Nimue-user-t én is támogatom, moderátornak, márha ez még jelent bárkinek valamit...aktív, és fejlödöképes játékos, sokakkal ellentétben...

Morak

Morak

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1011 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.10, 20:23

Üdv!

Bevallom, mióta nem játszom, rendszeresen olvasom a Vallomásokat, a Panaszkönyvet, és a Trónbitorló aktív játékfelületét is.

Ezek alapján én javasolnám modnak:

Madfox

Nimue

Asdaroth

usereket.

Indoklásom: Rendszeres, aktív játék, ami a jelen mod számára ALAPkövetelmény. Ezen felül szerintem, ha Seru, aki ellen soha nem látott hadjárat indult anno, hogy ne legyen mod és mégis el tudta látni a feladatát egy ideig, akkor a fenti három user BÁRMELYIKE képes erre.

Bevallom eme reagot semmilyen előzetes egyeztetés nem előzte meg, és lehet nem is befolyásolja, hogy játszom e vagy sem, de a Biti évekre meghatározta esti szórakozásaimat, így valamennyire szívemen viselem a sorsát.

Köszönöm a figyelmet. :)

Kötekedő reagokat automatikusan ignorálok. :)

Navia_la_Fonz

Navia_la_Fonz

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 384 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.10, 19:12

Mi az, hogy irtás? :D Kikérem magamnak és az összes különálló személyiségemnek! :rohog: Én senkit sem irtanék ki... csak be sem engednék némelyeket, de az a dolga egy modnak, hogy tudása és véleménye szerint elbíráljon karaktereket és helyzeteket... Legalábbis én így tudom, kövezzen meg bárki nyugodtan tudásom hiányáért :D

Gonosz vagy Nesta Bácsi ,de jól van, megjegyeztem ám, aztán majd tudod mikor nézem el neked még egyszer mindenféle rondaságokat! :) :)

Hja, és én bármikor tudnék irtást rendezni ,de nem vagyok én sem agresszív, sem hisztis, sem gonosz... csak őszinte(ami rosszabb a föntebb említettek összességénél is )^^

Navia; Ildi...

u.i.: (Tényleg lehetett viccnek venni. :rohog: )

Nesta_Torrine

Nesta_Torrine

  Rowon Kapitánya

 • Fórumita
 • 1309 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.10, 19:00

Hello

Sayuri fölvetésével egyet értek^^

Továbbá én lennék mod, de azt hiszem, akkor nem maradna bitin játékos, szóval ezt vehetitek viccnek :) :) :rohog: :D (Hja és lehet nekem ellent mondani :D )

Navia; Ildi...


Valóban viccnek lehet venni. Tekintve hogy így sem tobzódik a biti játékosokban, nem volna nehéz írtást rendezni :rohog:.

Kylwog_De_Lamar

Kylwog_De_Lamar

  Kyr hatalmas

 • Archívum
 • 617 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.10, 16:11

Azért szerintem elősször őt kellene megkérdezni.

Nimue

Nimue

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 168 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.10, 16:01

Madfox, mint mod? Csak támogatni tudom az ötletet. :)


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]