Ugrás tartalomhoz


Fotó

Vallomasok


 • Válasz írásához lépj be
1904 hozzászólás érkezett eddig

_will (NPC/NJK)

_will (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.05.27, 17:08

Te nem értesz semmit Barten.
Hidd el sokkal jobban tudom mit érzek, mint te. Lelkem kopár, és tikkasztó mint a leghatalmasabb sivatag. Minden kiégett már belőle, még önmaga is.
Looner szíve könnyebben gyulladt ki, hisz az ő férje nemes Sir Robert Reynolds eltávozott. Már semmiképp sem lehet az övé.
Looner viszont él, és én is. Looner akár az enyém is lehetne, és nem a Tied. S ha nem lovag volnék, talán most én fognám a kezét, és én csókolnám ajkait.
Nem érdekel sem a fagy, sem a Fény. Sőt egyáltalán nem érdekel semmi. Én meghaltam. Egy két lábon járó váz vagyok. Egy sétáló roncs.

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.05.27, 14:32

Will. Szavaid megrémítenek. Nem értelek, és mégis minden szavad értem. Gyümölcsfád hoz még virágot, meglásd. Looner szíve is újra meggyúlt, meg fog a tied is. Ne keresd a komor halált. A Fagy nagy úr, ha elkap, nem enged, hidd el. Élni akarj! Bízz magadban...

_will (NPC/NJK)

_will (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.05.27, 00:40

"Ha porba írunk valamit, elfújja a szél. Ha szivünkbe írjuk, örökké él. Én szívembe véstem, egy szót, s egy nevet. A szó szeretlek, s a név a Te neved"

Szeretlek Looner. Mindhalálig!

_will (NPC/NJK)

_will (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.05.27, 00:34

Az én gyümölcsfáimon már nem terem soha többé gyümölcs, lelkemben nem nyílnak csodaszép virágok, és lelkem dalos madarai is örök némaságba fulladtak. Lelkem meghalt.
Lélek nélkül élem tovább életem, csak egy bolyongó test vagyok a világmindenségben. Egy lélektelen személy, aki nincs tudatában cselekedeteink, akinek örök életét a bánat keseríti meg.
Nem vagyok halott ugyan, de lélek nélkül olyan vagyok, mint egy élőhalott. Cél és érzelmek nélkül bolyongók a világban, akarat nélkül, tudtomon kivül.
Csak a halál jelentheti a megválltást számomra, vagy talán már az sem. Azt hiszem rajtam csak az segítene, ha a pokol tűzén porrá égnék, és a porszemeket mik valaha én voltam a széllel eleresztenék, hadd szálljanak még egymástól is minél messzebbre.
Ez talán megváltás lenne számomra, de az egyik porszem még így is örök nyugtalanságban kerengne a Föld légkörében.

_will (NPC/NJK)

_will (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.05.27, 00:26

Sir William Theatcher Londonban született paraszt fiú. Egész pici korában, talán lehetett vagy 5-6 éves korában, hogy álma teljesüljön, édesapja egy igazi lovag bizonyos Sir Ector mellé adja cselédnek. Később fegyvernöke lesz. Egy küzdelem közben, mikor még van hátra egy mérkőzésük koplyatörésben, Sir Ector hirtelen meghal. Mivel meg kell jelennie azon a mérkőzésen, Willnek az az ötlete támad, hogy majd ő magára ölti Sir Ector páncélját, és ő lesz Sir Ector az utolsó mérkőzésen. Elvileg nem lehetne, hisz William paraszt, lovagok pedig csak nemes származásúak lehetnek. Azért végrehajtják eme cselekedetet, és mivel William álma az, hogy lovag legyen, elhatározza hogy igenis lovagi tornákra fog járni, álnéven. Ekkor sok gyakorlás, és egy szerencsés találkozás után Sir Ulrich Von Lichtenstein néven folytatja a versenyeket. Közben szerelmes lesz egy Jocelyn nevű csodaszép hölgybe, és egyetlen vágya, hogy legyőzze Count Ademart. Aztán lebukik börtönbe zárják, megaláztatják, de ekkor Edward herceg krónikásai egy régi királyi vérvonalat fedeznek fel családjában. Szabadon engedik, és ezután legyőzi Ademart.
Innen a mottóm is. Apja mondta Willnek: "Mindenki vátoztathat a sorsán".
Ha valakit bővebb információ érdekli a Sir William Teatcher és Sir Ulrich Von Lichtenstein kalandjairól, lovagi tornáiról, és életéről ajánlom figyelmébe a "Lovagregény" című filmet.
Ez a karakter ennek a filmnek a nyomán készült, és semmi köze a Thrillionos Sir Williamhez.

Orsi

Orsi

  Morgena Angyala

 • Fórumita
 • 88 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.05.26, 20:21

Jujj Wilike, ne is tagadd, Te azonos vagy a fekete tulipánn lovagjával a thrillin, már a neved is elárul :ugri:

:pirul:
:) :pirul: :gyagya:

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.05.26, 15:45

Will, a lelkemre esküszöm, hogy jobban vigyázok rá, mint saját életem és létem minden percére. Ő hozta el nekem az új reményt. Esküszöm Will. Hidd el Will, terem új alma az almafán a leghidegebb tél után is. Én már átéltem. Most rajtad lesz a sor. De vigyázz, hogy a józan eszed megmaradjon.

Sajnálom Will. Sok szerencsét, ne vágyakozz a halálra. Én már átéltem. Nem jó dolog.

Jeges Alew, Vadászmester

_Paula. (NPC/NJK)

_Paula. (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.05.25, 07:36

Holy...na ne mondd,hogy eddig em vetted észre :)
csak rá kell nézni,és látható ,hogy...najó,nem leszek szemét,mint mások :( :) :)

_will (NPC/NJK)

_will (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.05.24, 23:11

Holy: Bevallom Neked nem vagyok ugyanaz, de én is Tulipános vagyok a Thrillionon.

_HolyOne (NPC/NJK)

_HolyOne (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.05.24, 22:26

Hát izé....
Na jó bevallom hogy mániákusan érdekel hogy ki kicsoda itt valójában. :( Most pl az foglalkoztat hogy William azonos-e a Thrillion nevü játék Sir Williamével, a Fekete Tulipánnal...

_will (NPC/NJK)

_will (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.05.24, 01:57

Ugyan Alew! Hogy tudnám nézni a Te oldaladról a dolgokat? Bármit megtettem volna érte, mindenemet odaadtam volna, csak hogy szeressen.
Egyetlen cérnaszál választ el a haláltól, de remélem ez a cérnaszál is nem sokára elszakad. Akkor lehunyom örökre szemem, elföldelnek, és minden emlék kipusztul belőlem.
Igen ott lenne a legkönnyebb *mutat a Föld felé* Ott lent a Föld alatt, örök nyugalomban, bár szerintem halálom után is a nyugtalanság üldözne örökre.
Lovag vagyok, tudom mikor nincs már rám szükség, és most eljött az idő. Nem tehetek mást, mint hogy sok boldogságot kivánják Nektek, és kérlek vigyázz rá! Úgy mint a saját életedre! *elerednek könnyei, és futva távozik*


:P :cool: :ugri: :D :nuke: :nuke:

_Angelish (NPC/NJK)

_Angelish (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.05.23, 21:11

nos,hogy ne keringjenek ostoba pletykák,bevallom Pau vagyok...nem akarom hogy megint meg legyek vádolva mint legutobb amikor kiderült
,hogy Chenny is az én multim volt,és elég csúnyán le voltam hordva minden utolsó kis...remélem az illető tudja,hoyg most rá gondolok...no mind1 Bye

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.05.23, 15:44

Will, megkeseredett ember lehetsz.

Nézd a dolgot az én oldalamról is. Beleszeretni Vadászmesterként egy Vámpírba, akinek lánya van egy lovagtól, aki feláldozta magát érte. Vadászmesterként talán más lenne a dolgom - de itt a szerelem erősebb minden kényszernél.
Szeretem, és ez számít. Nem? Túlvilági lény vagyok, a vírusok nem ártanak nekem. :ugri:

Ja, és nem gyűlölöm a Vámpírokat. Egyet gyűlölök, s párat még megölök rajta kívül is. Akik nem a Fagy szolgái, megérdemlik, hogy "éljenek"
Legyen végre béke.

Jeges Alew, a Vámpírvadász klán jelenlegi mestere.

Módosította conBarten: 2003.05.23, 15:47


_Moon_Spell (NPC/NJK)

_Moon_Spell (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.05.23, 07:37

Részvétem, Will...

És igazat adok Ladynek.

Sőt! Meg akarok halni. :D :ugri:

_will (NPC/NJK)

_will (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.05.23, 01:16

Számomra véget ért a boldogság. Már sosem leszek az. Bárcsak felfalna az élet, mily boldog lennék most, ha meghalhatnék, ha minden itt történtet elfeledhetnék.
Elegem van. Elegem mindenből, főleg a szerelemből. A szerelem egy vírus, mely felfallja józan eszünket, és elvakít minket. Egy ártány. Gyűlölöm.
Remélem boldog leszel ifjú hölgy, és az a csók nem emésztette el józan eszedet. Vámpírként beleszeretni egy vámpívadászba, egy csók miatt, aki klánjának a vezére, és gyűlöli a vámpírokat. *Őrült nevetés tör elő belőle* Vicces!

:ugri:

Módosította will: 2003.05.23, 01:19


LadyCrow

LadyCrow

  Nachtkäfer

 • Fórumita
 • 2258 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.05.21, 01:07

Khm.... hallgatunk....
zavarodottan vigyorog. :gonosz: :felvon: :langol:

Módosította LadyCrow: 2003.05.21, 01:07


RV_mester

RV_mester

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 387 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.05.21, 00:42

Bevallom, de csak ha szót ejtünk bizonyos diadémekről és csinos ruhadarabokról... :langol:

De akár hallgathatunk is ezekről... :gonosz:

LadyCrow

LadyCrow

  Nachtkäfer

 • Fórumita
 • 2258 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.05.20, 20:45

Töredelmesen bevallom, hogy igen, mostanság jobban hajlok a bunkózásra, mint általában, de ami mostanság a bitin folyik, kihozza belőlem az állatot... :langol:

Amúgy meg RV, drága, azt nem akarod bevallani, hogy az új szarkofágodat a Sírkertből sikkasztott pénzen vetted? :gonosz: :felvon: :rohog:

_Angelish (NPC/NJK)

_Angelish (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.05.17, 20:08

*elrepül messze*Na pápá :cool: :dilis:

Módosította Angelish: 2003.05.17, 20:13


_Angelish (NPC/NJK)

_Angelish (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.05.15, 06:27

Pár napra eltűnök,addig is lesz idő gondolkozni,nomeg pihenni :)


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]