Ugrás tartalomhoz


Fotó

Sírkert #2


 • Válasz írásához lépj be
238 hozzászólás érkezett eddig

RV_mester

RV_mester

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 387 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.03.12, 08:54

Egy kis türelmet kérek, uram, gyorsan elintézek néhány dolgot, és máris megbeszélhetjük ezt a feltámasztás ügyet :) biccent Amaru felé, miközben egy csontváz elrángatja az egyik kripta irányába.

Örömmel tölti el, hogy viszontlátja Ropit, így már kétharmad rendelkezésre áll a Triumvirátusból. Barátian megveregeti Ropi hátát, és elvigyorodik.

Valóban sok itt a por... Nem nagyon takarítottál az utóbbi időben, ahogy nézem. :lol:

Kibámul a várakozókra.

Hát, akár zombit is csinálhatnánk belőlük, de valami azt súgja, jó üzletek várnak ránk odakint.

Szemgödreiben máris aranyszínű fény villan. :sor:

Csontropi

Csontropi

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 446 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.03.11, 21:27

*a megidézett kis csontváz, meg a szellem, és főleg maga a FŐNÖK lepődik meg, mekkora a forgalom elsőként RV-t vezetteti magához, a többiekkel ráér később foglalkozni, egy rejtett úton a mauzóleum belsejébe vezeti RV-t*

Ohh, Mester, mi újság remélem kipihente magát, nagyon sok itt a por, ... * pont magát portalanítja.*... rajtam is lerakódott, egy jó pár réteg.

No mihezkezdjünk a hirtelen támadt érdeklődéssel??

*Mutat a térszakadáson keresztül, a kinn tobzódó alakokra.* :)

Amaru_Hiatus

Amaru_Hiatus

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 622 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.03.11, 19:36

- Ez meglepő, és érdekes fejlemény. Örvendek! Megmagyaráz pár dolgot…

*Majd csöndbe marad, mintha újra elaludt volna, pedig csak gondolatai közé merült. Aztán mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, alaposan végigméri az előtte állót! Ám közben, ha RV őt figyeli, vmi gyakorlottan felkeltheti figyelmét. Méghozzá az, hogy az előtte álló maszkos egyáltalán nem mozdult meg azóta, mióta felállt. Még csak apró kilengései sincsenek, mit az emberek óhatatlanul tesznek, ha egyenesen állnak. :lol: De aztán csak megszólal.*

- Igaz, jó pár hónapja jöttem, méghozzá ezen hely urához. De ő már akkor is elég szétszórt volt… // Ami betudható "időugrásoknak” :sor: // Két dologgal kerestem fel, mit ezek szerint önnek is elmondhatok. Mégpedig az, hogy mennyibe kerül egy teljes felélesztés? Ahhoz képest milyen egyszerű kérdés, igen "nehezen” kapok rá választ. :)

RV_mester

RV_mester

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 387 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.03.11, 13:12

A kiálltás nyomán hamarosan egy kis csontváz érkezik a Sírkert bejáratához. Kipislog a kapun túl várakozó fiúcskára, majd elvigyorodik és megszólal:

Sajnos gazdám jelen pillanatban üzleti megbeszélést folytat szavalja Miben lehetek a segítségére? :D

dzsili

dzsili

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 353 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.03.11, 11:38

Remegő lábú kisfiú ácsorog a Sírkert kapujában. Fejét a hatalmas bejárat mögül kidugva pislog befelé, hátha meglát valakit, akinek átadhatja a Szarkafészekből jött üzenetet, hogy iszkolhasson innen, ahol még a lehellete is maga ellen fordul :) Mielőtt azonban belépne, egy kislányos Hahóó -t ejt el, persze halkan, mintha csak egy ajtó csikordult volna a szomszéd tartományban, ami idehallik, majd egy kicsit merészebben, ami zajosan dönget végig a üres és kietlen Kerten. Hahóó-hó-hó-hó-hó visszhangzik minden, amitől még a haja is égnek áll, és összekucorodva várja a Sírkertből érkező "fogadóbizottságot" :D

RV_mester

RV_mester

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 387 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.03.11, 08:49

Örvendek! biccent a maszkos felé Az én nevem Ramon Vega. E hely mutat körbe a Sírkertben egykori ura.

Többet nem mond, mert nem tartja szükségesnek. Ellenben alaposabban szemügyre veszi a maszkos idegent, mintha annak óvatos mozdulataiból próbálná megfejteni a szándékait.

Mi járatban errefelé? Ahogy elnézem, elég régóta várakozik itt.

_TrueLies (NPC/NJK)

_TrueLies (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.03.10, 20:03

*Jellemének fejlesztése érdekében sétál csak errefelé. A legbizarrabb és személyiségével abszolúte ellentétes környéket keresi fel elsőként, úgy döntött. Ennél rosszabb ómennel bíró hely aligha akad a terál vidéken... ugyan nem régóta érkezett a térségbe, de ide mégcsak a látóhatár túlvégéből merészelt pillantani. Az időtlenség ellenére mintha viszonylagosan újonan festettnek látszanának a nagy vaskapu szárnyai is, lepillantva a sáros-iszapos földre különféle lábnyomokat is fel vél fedezni. (váó sírkert #2 is van már a biti #3 után)
Mielőtt betoppanna 2-3 lépésnyire azért csak megálljt parancsol lábainak, és föltekintve a baljós sötét égboltra eképp mereng:

~Ittlétem minő abszurditás következménye lehet? Utálatosabb helyet rémálmomban sem tudnék elképzelni, mostmeg itt ácsorgok mindettől megfogható közelségben, elment volna az eszem, netán ez csak képzelgés nem is valóság?~

Kicsit csipkedve-ütögetve magát rá kell döbbenjen, hogy ennél igazibb nem is lehetne a helyzet. Eképp a korosodó druida jóideig még ott vesztegel a nagy dilemmájával*

~lenni vagy nemlenni? enni vagy nemenni? bemenni vagy elmenni? ~ :D

Amaru_Hiatus

Amaru_Hiatus

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 622 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.03.10, 19:50

*A maszkos fej a lich-re szegeződik, ám nem méri végig, csak „nézi”. Az előtte idézett csontvázra már több reakció mutatkozik. A maszk túloldalán az arc elmosolyodik… Lassan, és gépies mozgással áll fel ültéből, hiszen hónapok óta most mozdul meg először. Ám ennek ellenére a hang melyen megszólal egy tisztán érthető férfihang:*

- Fürkész! *Mutatkozik be, hisz csak Ropit ismeri. És ha ez egy rivális nekromanta, akkor elég ha ennyit tud róla. :D * Még tényleg nem találkoztunk, hisz egyedül Csontropit ismerem itt! És önben kit tisztelhetek? Bárkivel találkozik, mindig csontvázat idéz? Hisz ebben az… * Körülnéz, mintha eddig szeme is csukva lett volna.* ebben az elhagyatott kertben, jobb az elővigyázatosság. :)

RV_mester

RV_mester

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 387 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.03.10, 10:42

A mozgásra ő is felfigyel, és odaforul a fal tövében üldögélő alak felé. Közben elmélázik azon, hogy ki ez a rengeteg ismeretlen egyén, aki megtelepedett a Sírkertben. De épp itt az idő, hogy minden a helyére kerüljön. Elvigyorodik, és kimért léptekkel az ülő alak felé igyekszik. Nem messze tőle megáll, rátámaszkodik a varázsbotjára, és megszólítja az idegent.

Kit tisztelhetek Önben? kérdi Ha jól emlékszem, mi még nem találkoztunk.

Türelmesen várakozik, de közben azért gyorsan idéz még egy kis csontvázat, a biztonság kedvéért. :D

Amaru_Hiatus

Amaru_Hiatus

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 622 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.03.07, 17:07

*Igaz majdhogynem már a feledés homályába veszett, de mégis van a közelben még vki. A fehérköpenyes, falnak vetett háttal ül és „várakozik”. :) Ahogy sok idő elteltével újra mozgás támad körülötte, maszkos fejét irányba emeli. Ám ez mintha gépies lenne, amerre a megidézett kis csontváz mozdul, önkéntelen arra fordul a fej! :D Minden egyéb mozgás elmarad… egyenlőre.*

RV_mester

RV_mester

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 387 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.03.07, 10:21

A fuvallatot megérezvén kissé morcos arcot vág, hiszen emlékei szerint ez a hangulateffekt védjegyoltalom alatt áll :) , bár az idővel el is évülhetett. Megvonja a vállát, jelezve, hogy sok mindent kell itt visszaállítani az eredeti pompájába, elsősorban elő kell kaparni a föld alól a személyzetet, mert ez a síri csend kicsit zavaró. Hol marad az a zsibongás, a vidámság és jókedv, ami a Sírkertet jellemezte? :)

Odafordul a csontvázhoz.

Mondd meg Ropinak, hogy odakint várom!

Azzal sarkon fordul és kisétál a Mauzóleumból, hogy jobban utána járjon ennek a fura szélnek, aminek nem kéne a bozótok között lengedeznie. Megáll az egyik töredezett kövekkel borított ösvényen, kinyújtja jobb kezét, amiben hirtelen egy rubingömbbel ékesített göcsörtös varázsbot manifesztálódik a semmiből. Kettőt koppent vele a földön, mire két kis csontváz jelenik meg mellette. Megpaskolja fényes koponyájukat.


Menjetek, és nézzetek körül, hogy milyen állapotban is vannak a dolgok! Aztán csak úgy belekiabál a szellőbe. Ki lengedez itt szellőnek álcázva magát? :langol: :D

_Narinalle (NPC/NJK)

_Narinalle (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.03.06, 18:23

(OFF) Ismét megpróbálkozom, ha már úgy látszik, újra "életre kél" a Sírkert :langol: (/OFF)


*Metsző, jeges szél süvít át a kripták között. Lefújja a port a gondozatlanul álló sírokról, s felkavarja a rothadó, téli nedvességtől pállott avart a kihalt sétányokon. Beférkőzik minden apró lyukon, átfújja a sírhantokat; sikítva keres utat a lakatlan vagy épp nagyon is lakott kriptákon keresztül. Körbefutja a kritk közt bóklászó kis alakot is, vadul megcibálva nagy köpenyét, s megpróbálja letépni fejéről a kalapot.
Nem oly szokatlan ez ebben az évszakban, ilyenkor messze még az enyhülés. De valami mintha mégis más lenne. A szél hangja fenyegető, rosszat ígér, bár aligha van itt élő, ki meghallaná, megértené az üzenetet.
A csontvázon kívül csak a varjak vannak itt. Fekete szemükben fény csillan, ahogy fejüket felemelik, s félrebillentve hallgatják a széltirádát. Aztán, mintegy varázsütésre a madarak felkárognak, hangjuk orkánszerűen csap fel a csendben. Kitárják szárnyaikat, s egyként mozgó tömegben emelkednek a magasba, seregük szinte eltakarja a gyér napfényt amint pánikszerűen elhagyják a temetőt.
Lassan elhal a légben a szárnycsapások zaja, s nem marad már semmi hang. Vagy mégis? A hideg szél továbbra is ott zenél a hantok között.*

*Ha Ramon kicsit odafigyel rá úgy tűnhet neki egy pillanatra, mintha a heves légáramlatokkal egy tudat is átutazna a temetőkerten. Ám az érzés gyorsan el is illan, ahogy a szél sem áll meg.*

RV_mester

RV_mester

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 387 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.03.06, 12:57

*Amikor a csontkupac átformálódik, a kis csontváz sem tétlenkedik, lehunyja szemgödreit, majd a következő pillanatban egy hatalmas pukkanás kíséretében szétrobban. A helyén előbb sűrű köd kezd gomolyogni, amelyből jeges fuvallat tör elő és söpör végig a Mauzóleumban. Mire a köd eloszlik, a kis csontváz helyén egy olyan alak körvonalai rajzolódnak ki, aki már nagyon régen nem járt a Sírkertben.
A lich gyorsan szemrevételezi a Mauzóleum belsejét, megállapítva, hogy bizony sok tennivaló lesz, mire minden a régi fényében fog pompázni. Végül odafordul a türelmesen várakozó csontvázhoz.*

Hé te! Vezess Ropihoz! Beszélnem kel vele!

Csontropi

Csontropi

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 446 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.03.05, 18:27

* Természetesen mikor Ramon belép a Mauzóleumba, a riasztó szellem, értesíti Jeriah-ot (Ropi-t), hogy visszatért a Triumvirátus egyik tagja. Lassan feléled mágikus álmából, amibe önszántából vonult, odaléptet a mindent látó tükörhöz és megkeresi ki jött be, egyenlőre még kissé kómás az ébredéstől, de utasítja az egyik Ramon környékén heverő csontkupacot, hogy álljon össze és vezesse őt hozzá.*

RV_mester

RV_mester

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 387 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.03.05, 14:37

*Belép Ropi egykori kriptájába. Óvatosan lépked, nehogy valamit összetörjön, ám még így is sikerül belebotlania valami csontkupacba. Orra bukik, a csontdarabok szétgurulnak a padlón. A kis csontváz morcosan beletúr a köpenye titkos zsebébe, és előhúz egy zseblámpát, amely egy koponyát mintáz, és a szemgödrökön csapódik ki belőle két fénysugár. :) Körbevilágít a teremben, és rögtön meg is akad a tekintete egy táblán, amelyen a következő felirat áll: "A MAUZÓLEUMBAN PIHENEK EGY ELREJTETT TITKOS SZOBÁBAN!" :rohog: *

Hmm... - jegyzi meg a kis csonti jelentőségteljesen.

*Aztán sarkon fordul és visszaballag a Mauzóleumba. Belöki az ajtót, de a zseblámpát direkt nem kapcsolja fel, hogy lehetőleg minél nagyobb lármát csapjon, felkeltve Ropi figyelmét.*

Csontropi

Csontropi

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 446 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.03.05, 14:02

*Persze hogy nem költözött el, de jelenleg a Mauzóleumban pihenget, egy elrejtett titkos szobában.*

RV_mester

RV_mester

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 387 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.03.05, 13:36

*Az elhagyatottnak tűnő Sírkert kapuja halkan megnyikordul, amikor egy aprócska teremtmény lép be rajta. Nagy köpenyt és széles karimájú kalapot visel, amely alól időnként ki-kivillan egy vigyorgó koponya. A kis csontváz lábujjhegyen betipeg a bejárattól pár méterre levő szökőkút romjáig, gyorsan körbenéz, aztán tovább surran a Mauzóleum, mestere egykori lakhelye felé.*

Hmm... Hú de nagy itt a gaz... - mormolja csendesen.

*A Mauzóleumhoz érve körbejárja azt, hümmög párat, irogat egy keveset valami jegyzetfüzetbe, amit a köpenye alól húzott elő. Vet még egy gyors pillantást az épületre, aztán tovább indul egy másik kripta felé, amelyikben annak idején Ropi lakott.*

Remélem, nem költözött el - dünnyögi. - Üzenetem van a számára.

Módosította RV mester: 2008.03.05, 13:37


_Narinalle (NPC/NJK)

_Narinalle (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.02.11, 17:55

*Metsző, jeges szél süvít át a kripták között. Lefújja a port a gondozatlanul álló sírokról, s felkavarja a rothadó, téli nedvességtől pállott avart a kihalt sétányokon. Beférkőzik minden apró lyukon, átfújja a sírhantokat; sikítva keres utat a lakatlan vagy épp nagyon is lakott kriptákon keresztül.
Nem oly szokatlan ez ebben az évszakban, ilyenkor messze még az enyhülés. De valami mintha mégis más lenne. A szél hangja fenyegető, rosszat ígér, bár aligha van itt élő, ki meghallaná, megértené az üzenetet.
Csak a varjak vannak itt. Fekete szemükben fény csillan, ahogy fejüket felemelik, s félrebillentve hallgatják a széltirádát. Aztán, mintegy varázsütésre a madarak felkárognak, hangjuk orkánszerűen csap fel a csendben. Kitárják szárnyaikat, s egyként mozgó tömegben emelkednek a magasba, seregük szinte eltakarja a gyér napfényt amint pánikszerűen elhagyják a temetőt.
Lassan elhal a légben a szárnycsapások zaja, s nem marad már semmi hang. Vagy mégis? A hideg szél továbbra is ott zenél a hantok között.*


_Sadrick con Alendae (NPC/NJK)

_Sadrick con Alendae (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.01.12, 11:21

//Remélem nem eszik le a fejemet, amiért idekontárkdom, de elég halottnak tűnik a téma.//


Az egyik elég elhanyagolt álapotban lévő kripta ajta némi csikorgás és mohahullás közepette kinyílik, és egy eléggé nem odaillő alak mászik ki rajta. Sadrick, midőn felmászik az időkoptatta márványlépcsőkön, elhagyja azt a kicsiny területet, amit még a Sírkert előző ura adományozott neki, és elindul a bejárat felé, hogy találkozzon az öreggel. Amikor odaér, meghajol, és lepillant az öregre.

Üdvözlöm méltóságod! Mit tehetek önért ezen a gyönyörű napon? A nevem Sadrick con Alendae.

Néz fel a Sírkert feletti égre, ahol szinte mindig felhőhegyek úsznak, és egyáltalán az egész hely ködbe burkolózik.

Módosította Sadrick con Alendae: 2007.01.12, 11:22


conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.07, 23:52

(OFF)[Minden érintettnek. Holnap (jan 8) délután-este királyválasztás a Királyi Udvarban. Important.(/OFF)


Alew


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]