Ugrás tartalomhoz


Fotó

Szabálykérdések


A téma archiválva van, emiatt nem szólhatsz hozzá.
1546 hozzászólás érkezett eddig

Scorba

Scorba

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 3442 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.12.16, 12:35

Rhynn: a kiegeszitobol nem lesz starter, csak 11 lapos booster.
ezen belul ugye legalabbis kitolas lenne ha 3 fix lap lenne minden boosterben :aaaaa:
nem, ezek ugyanolyan uncommon lapok lesznek, mint a tobbi uncommon lap. vagy megtalalod, vagy nem... de legalabb eleg belole 1, mint a plotokbol.

rhynn

rhynn

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 393 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.12.16, 12:30

Értem.
Mert ahogy néztem, a kiegészítőben lesz 3 új Agenda. Azokat fixen kapjuk mint a starterben, vagy úgy, mint mondjuk a kisebb birtokokat a kiegben.

morbiczer

morbiczer

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2967 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.12.15, 21:49

Majdnem jó, de nem teljesen.

Egyszerűen hozzá kell csatolni a házkártyához és 5 hatalompontal növelve a győzelemhez szükséges pontok számát bizonyos kedvezményeket ad.


1. Nem kell hozzácsatolni a házkártyádhoz, hanem egyszerűen mellé rakod. Ez fontos, hiszen minden, amit hozzácsatol(hat)sz a házkártyádhoz, azt megfelelő módszerekkel el is lehet dobatni. a háttér meg nem távolítható el sehogyan sem. (Nem is számít játékban levő lapnak.)

2. Minden háttérkártya ad valami előnyt és valami hátrányt, az Éjjeli Őrség háttér például lehetővé teszi a Éjjeli Őrség jellemzővel rendelkező karaktereknek, hogy részt vegyenek hatalmi és fegyveers harcokban (függetlenül attól, hogy van-e megfelelő ikonjuk. Ezen háttér hátránya tényleg az, hogy 5 ponttal többet kell szerezni. De ez nem minden háttérnél van így. Sőt, több olyan háttér létezik ahol a hátrány valami más.

Thaur

Thaur

  Csúf zöld szörny

 • Fórumita
 • 1816 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.12.15, 21:41

Agenda = Háttér. Egyszerűen hozzá kell csatolni a házkártyához és 5 hatalompontal növelve a győzelemhez szükséges pontok számát bizonyos kedvezményeket ad. Az Agenda az Agenda. Tudtommal az eddigiekben még nem jött ki olyan lap, ami az Agendat piszkálta volna, és remélem nem is fog. Kirakod játék elején, kiváltja a hatását a játék folyamán és 5 hatalompontal több kell a győzelemhez, ennyi. De majd a nálam okosabbak megmondják a frankót  :)


Az Agenda olyan kartya, ami valamilyen modon modositja a jatek kornyezetet. A Teli kiadasban harom ilyen van, a kezdopakliban mind megtalalod. Peldaul az Egyezseg lehetove teszi, hogy egy masik Haz kartyait aranybirsag nelkul hozd jatekba, igy majdnem ket Hazzal jatszhatsz. Ez kulonosen "frissen bontott" versenyen lehet erdekes, amikor tul keves a karaktered/egyebed egy Hazhoz.

Annyiban kiegeszitenem Emilient, hogy az (altalam latott) Agendak egyfelol valamilyen konnyebbseget adnak (pl. aranybirsag nelkul kihozni bizonyos karaktereke), amiert valami hatrany jar. A Tel agendainal ez az, hogy plusz 5 hatalompont kell a gyozelemhez, vagyis 15 helyett 20; de nem feltetlen van ez igy. Peldaul tegnap titani csataban reszben ugy gyoztem Scorban, hogy sok lovaggal jatszottam, es az Agendam szerint amig nekem tobb lovagom volt, mint neki, 2 helyett 3-at huztam. Ha viszont neki lett volna tobb, ugy csak 1 kartyat huztam volna, ami ugye...

Módosította Thaur: 2005.12.15, 21:42


Emilien_LeDement

Emilien_LeDement

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 713 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.12.15, 20:49

Agenda = Háttér. Egyszerűen hozzá kell csatolni a házkártyához és 5 hatalompontal növelve a győzelemhez szükséges pontok számát bizonyos kedvezményeket ad. Az Agenda az Agenda. Tudtommal az eddigiekben még nem jött ki olyan lap, ami az Agendat piszkálta volna, és remélem nem is fog. Kirakod játék elején, kiváltja a hatását a játék folyamán és 5 hatalompontal több kell a győzelemhez, ennyi. De majd a nálam okosabbak megmondják a frankót :)

rhynn

rhynn

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 393 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.12.15, 17:56

Legyen ez az első kérdés:
Az Agenda tipusú lap az micsoda?

Scorba

Scorba

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 3442 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.12.15, 16:28

itt tessék majd feltenni az újabb, játékmenetet érintő kérdéseket.
Ne felejtse el senki előbb megnézegetni az eredeti Trónok harca CCG topicot se, hátha abban már felmerült az adott kérdés!


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]