Ugrás tartalomhoz


Fotó

Felejthetetlen karakterek


 • Válasz írásához lépj be
139 hozzászólás érkezett eddig

Talshauran

Talshauran

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 8 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2011.03.01, 05:00

Nálunk is akadt felejthetetlen karakter, mind részemről, mind a csapatból. Az egyik ilyen feledhetetlen karakter az egyik csapattársé. Bandi az ork. Mellesleg valami gépgenerálta fantasy neve volt, de irtózatos idiótára sikeredett udvariork gladiátor volt a szentem atommagas harcértékekkel és persze valami max 10 es INT értékkel, ezért hívtuk Bandinak a játékos után. Az jobban illett hozzá, mint az eredeti neve. [Eredetileg 2x lett újradobva mert 2x kapott valami 3-as szépséget és 3 ans INT-et amire Bandi azt mondta, hogy nem kell a magas harcértékek ellenére mert az a karakter egy rusnya szobor. Rusnya és még ahhoz is hülye, hogy megmozduljon.]

Egyszer jellemzően végre talált valami könnyűvérű kétes nőszemélyt aki hajlandó is volt elmenni vele, de előbb fürödjön meg. Itt jött az ősi magyar csatakiáltás [nobozmeg!] majd némi keresgélés és balszerencse után vissza fogadó. "Hun lehet itten fürvedni?!" Két esély: 1. folyó, 2. dézsa. "Luf@sz mennyen a folyótokba, még a végin kifosztanak amíg mosdok! Mennyibe fáj az a dézsa?" pár réz. Bandi fellélegzik, kicsengeti és lezúdul a dézsához, ami természetesen foglalt. "Kifelé, mer' neköm fürvedni KÖLLL!" Válasz a dézsában ülő JK-któl: ,,I,, Öcsém [KM]: Akkor most mit csinálsz? Megmártogatom a herefiltert. -jött a válasz amin vagy fél óráig röhögtünk. Az ork azt tette amit mondott [a 3 hete vizet csak izzadságként látott heréit megmártogatta a dézsában, mint a teafiltert, mire a JK-k kiugráltak ő meg beleült.]

Következő Bandi esemény: Erdőben menetelünk, kaja már rég elfogyott, mi éhezünk az ork meg szalad. Nem bírjuk, mindenki stop, ork vissza fél mérföldről. Na akkor tábor, de mit együnk? Mindenki vadászik, keresgél, erdőjárás csak az elfnél, szóval akkora zajjal, mint 15 másik, de az ork szerencsés, talál 3 nagyobb rágcsálót, egyetlen gond: csontosak. Visszaérünk, mit látunk? Bandi a farkuknál fogva fogja a rágcsálókat és egy üreges fatönkön dobol velük puhításképpen. [Öcsém: Na akkor most mit csinálsz? válasz: Black-metalt dobolok a pockokkal.]

Ugyanez pár nappal később: mocsár. Bandi fasírtot gyúr a menet közben fölkapkodott természetesen nyers kecskebékákból, két szelet kenyér közé teszi és falatozza út közben.

Pár szinttel később megvettük az Enoszuke kiegészítőt, na akkor öcsém mesél egyet onnan. Valami varázsló emberré változtatja a bagázst és mehetünk valami extrém búza főszamurájt őrizni, akit ki akarnak csinálni. Remek, ugyanis etiket sehol, Niarét Bandi ismeri egyedül, de ő is úgy, hogy valami hely sok kis sárgával akik rizst zabálnak meg valami csarnak nevezett hugyaszín folyadékot isznak amitől az emberfiának köpni támad csak kedve. Egyetlen probléma: ő az egyedüli, aki képes fölvenni a versenyt a nagymajszter izomemberével, tehát az ellenséggel is. Nincs mit tenni, ő a testőrkapitány. Magában mindenki anyázik. Amikor meg a főmufti extraszép lányának a nem létező erényeit kell őriztetni természetesen a főkapitány úrral a hölgy személyes kérdésére, a csapat fele rágyújt a másik fele anyázik, öcsém röhög, Bandi vigyorog. Nade mielőtt meghódítaná a kastélyt, puhítani kell a védelmet, tehát gondolja elviszi a csajt némi helyekre. Első: színház [kb kabuki]. Meghallja hogy a nőket is férfiak játsszák, na egyből megszólal a paraszti jóérzés: "Itt csak buzik vannak, kisasszony, menjünk innét!" Ekkor a csendes követők [mi a JK-k akik látni akarjuk amint illetlenségért lefejezik Bandit] beszakadnak a röhögéstől. Második fölvonás, na akkor lássunk valami harcot, ott csak nincsenek buzik... Nagyszerű. de Bandi elvtárs gladiátorviadal helyett kifogja a szumósokat. Első fölkiáltás: "Hun itt a harc? Itt csak két zsírgolyó szalad egymásnak! Menjünk." óriási röhögés. Utolsó fölvonás: vendéglő. Mondván, kajáltassuk meg a csajt, szüksége lesz az erejére a hosszú éjszakához. Természetesen rangjához illő kiszolgálás, sok rizs és nyers hal a nagy testőrkapitánynak, sőt még valami shamisen pengetőst is odahívnak, hogy plinkírozzon valamit ami elvileg jó. Igenám, csak nem egy nyekergő dudához szokott gladiátornak, akinek a legkeményebb etikett alkalmazása az az, hogy nem eszik kézzel. De itt ugye pálca van, amivel nem lehet a rizst fölszúrkálni [általános derültség...] szóval elő a csizmaszárból a kanál és a villa. [Szakadás...] Ekkor kezd rá a zenész, Bandi pedig megízleli a kosztot és megszólal: "A zene szar, a kaja borzalmas, HÚZZUNK INNÉT!"

Ekkor megállt a játék úgy jó másfél órára a röhögés miatt.

Módosította Talshauran: 2011.03.01, 05:06


Gavesz

Gavesz

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 47 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.02.22, 15:33

Üdv!

Hát két nagyon szívemhez közelálló karim van a sok közül. Az egyik már nagyon magas szintű, az ő sztorijaiből lassan könyv készül :D A másik még csak friss 5-ös szintű Bárd.

Nos, az a tipikusan léhűtő, bárkit átver szemrebbenés nélkül, némi nemesi vérrel, kitagadó szülőkkel meg hasonlók. Viszont nem húz le olyanokat pénzel akiknek amúgy sincs sok. Olyanra is volt példa, hogy hamis pénzből vett egy csomó selymet, és rezzenés telen arccal felhasználta kötszernek egy rászorulón.

A sztori amit el szeretnék mesélni a hétvégi partin történt meg.

Adott a csapat: Rend Halál - Lovag, Rend Élet - Harcos, - Élet Káosz - fehér bosorkány, Rend élet - khál harcos, Rend Halál - wier fefjvadász, és az én Káosz Élet bárdom. Mondanom sem kell, öröm nézni ahogy próbálnak közös nevezőre jutni, de nem ez a lényeg.
Az eset:
Fejvadász és a khál, eltüntek. Mi egy általunk nem kedvelt országban ragadtunk. Menjünk innen felkiáltás. A lovag meg a harcos, kitalálja hogy menjünk karavánnal, mert abból pénz is jön. A bárdom húzza a száját, mert hajóval akar menni, mert az gyorsabb és semmi kedve utonállókkal harcolászni. A boszi is marad. A csapat külön válik. Innentől jön a poén. Az én karakteremet lecsukják, és csúnyán meg akarják forró vassal égetni, mert mágiával hamisított... a többiek kiröhögnek. Erre velük történik: elindulnak, másnap vihar, durva szerencse próba rontás, a karaván negyedét elviszi egy tornádó... az út eseménytelen. Beérnek egy városkába, beléjük kötnek, szétverik az adott kocsmát, nekik kell megfizetni a kárt. Mégtovább mennek. Kritikus rész jön, reménykednek hogy jönnek banditák és azokért kapnak jutalékot. Jó szerencse: nem jönnek. A karaván célba ér hosszú hónapok multán. A kalandozók örjöngenek. Időközben csatlakozott hozzájuk egy füves druida és egy íjjász félelf. A druida talál egy bandita tábort, miközben dolgát végzi az erdőben. A csapat fellelkesül és megtámadja. Komoly 4 fő. Épp hogy el tudnak menekülni. Majd még egy hónap utazás múlva beérnek egy nagy kikötő városba, ahol a bárdom várja őket, és vigyorogva közli hogy már másfél hónapja itt van és úgy únja már a nőzést, zenélést és a pénzben való dúskálást :D
Hát, elég csúnyán néztek rám :D A Karimnak ugyanis nagyon nem tetszett az az elképzelés, hogy forró vasat dugjanak a szájába, így hát angolosan távozott. Menekülés közben kiszabadított mégvalakit, és egymást segítve menekültek keresztül egy nevenincs kikötőig, ahol egy jó szerencse próba után találtak egy fuvart. Mivel kiderült hogy a karim tud főzni, gyorsan megkedvelték a hajón, és felváltotta a szakácsot, mivel annak a legjobb kajája a sós-fűrészporos patkánysült volt... Ami ebből fontos, hogy a hajó kapitány, meg a legénység, kb egy sziciliai maffia családhoz hasonlított. Gyorsan bevették a bandába a karim. Egy hónapig hajókat fosztogattunk, elláttak minden jóval, majd a többiek érkezése előtt másfél hónappal, kitettek abban a bizonyos városban, ahol megint csak hírnevet szerzett.
Azóta tovább álltak. Mindenki keresett valmi tisztes munkát a téli hónapokra, a karim a 2-3. nap a boszival műsort adott elő (megint szerencse, nagyon durván jó) és a város egyik leggazdagabb nemese lett a rajongónk, és felkarolt minket. A boszi az ágyasa (vagy ő a boszi ágyasa), én meg kb mint valami zenész polihisztor apródja. Mindezt kb 2-3 húrpendítésért :D szeretem a kockáim :D
Remélem át tudtam adni az életérzést. Nagyon sokat nevettünk a hétvégén. Jó kis kaland volt.
Tisztelettel: Gavesz

Kobura

Kobura

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 17 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.01.30, 08:22

Egyik kedvenc játékom a Dnd, sok más között.. és én mindig is azt hittem hogy nekem a fegyvermester és a szerzetes, valamint a vándor való. Mindeddig csak ezzel a három kaszttal játszottam, de a hónap elején egy NWN szervernek köszönhetően, próbát tettem, és nyitottam egy Papot. Az óta bele vagyok szerelmesedve abba a karakterbe. Arthur Davisnek hívják és egy Hoarita közösség hithű követője. Olyannyira megtetszett nekem, és a játékostársaimnak, hogy ez lett az egyetlen fő karakterem. Van, mikor napokat szórakozok az előtörténettel (és még mindig nincsen KÉSZ:D)... olyan sok kalandba részesülhet, ahhoz képest hogy azért egy pap hozzávetőlegesen egy síkú.

Na meg persze az sem utolsó dolog, hogy a Pap kaszt igen táp: egyszerre vagyok Buffer/Tank/DPS. Eddig sosem volt ilyen jó karakterem. Na jó, talán vetekszik az első nagy karimmal, Dardo Leonsonnal, a félszemű, féllábú, félkezű, félheréjű lecsúszott kalózzal XD.

Itt vannak a PDF linkek az eddig megírt előtörténetekhez, de majd az ehhez megnyitott topicba is belinkelem:
Arthur Davis Tiszteletes Krónikája Bőrkötésben
1. Fejezet: A kezdetek
2. Fejezet: A Tan útja
3. Fejezet: Csatadal

Zozo

Zozo

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 579 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.12.30, 20:19

Nekem SR3-ban volt egy felejthetetlen karim (na jó, eddig az egyetlen karim is, csak vele játszottam). Egy humán férfi fegyverspecialista, aki a dicsőséges "Szaki" streetname-el rendelkezett.

A sztori: kvázi resident evil első rész, Umbrella Corp. főhadiszállása alatti vasút egyik végénél járunk. A földalatti állomáson egy harci droid védi a páncélajtót.

És akkor a karakterek, akik a sztori főszereplői jelen esetben:

"Coke" streetname-re hallgató ork utcai szamuráj, 80 fölötti karmával, akinek volt egy monoszálas "droidirtó" kardja.
"Szaki", jómagam, az akkori összes 4 karmámmal :D És komoly fegyverarzenállal.

Coke fogja magát, odaugrik, hogy lekaszabolja a harci robotot. Többiekkel várunk a sarok mögött, de mondom a KM-nek, én bizony segítek neki. Kifordultam hát a sarok mögül, és csatolt, giroállványos Ingram Valiantommal megeresztettem egy sorozatot.

Jó képességeim voltak, a kockáim azonban utáltak -> 0 siker. KM közli, az orkot találtam el. Mire az ork játékosa, IRL, felém fordul, és megnyugtatóan közli, ne aggódjak, ilyen meg olyan páncél, meg bőrpáncél. Mire én félszegen rávigyorogtam és közöltem vele.
Ne aggódjon, nekem meg alapból APDS van betárazva. Szegény haver elsápadt, és csak annyit bírt kinyögni:
"F*ck" mindenki röhögött...de hálistennek Coke túlélte :D

Ratface

Ratface

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 277 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.16, 14:48

OFF:

Miért játszik mindenki ezzel a hígf*s Magussal? :D
Na mindegy...

Barátom^^.

Areios

Areios

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 296 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.03.15, 13:59

kedvenc fantasy karakterem eddig egy Rekviem (igen a magyar rekviem) ősmágus volt. (bár az ősmágia részét codex szábállyal toltuk)
Asztrál és anyagmágiára ált rá leginkább és egy forró vérű jóképű déli középnemesi család sarjaként elég sokmindenbe belekeveredett, főleg azért mert képtelen nem megálni, hogy szép nőket el ne csábítgasson. (nem feltétlenül az ágyba csak maga az udvarlás és ezzel együtt járó dolgokat szerette nagyon) Igazi szélhámos lett belőle, amolyan szociális animal. Ő intézett egy valag dolgot a csapatnak, és természetesen elcsábította az egyik karaktert, és azért is lett maradandó mert ezek felett elszoktunk suhanni de most lejátszottuk rendesen, és egyszerre vol furcsa meg nagyon állat ilyet kijátszani rendesen. Szerencsétlen egy rossz dobás sorozat után ketté lett vágva egy féldémon által. (utálom a kockákat)
RIP

Ez3kiel

Ez3kiel

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 5 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.03.15, 01:01

Eddigi egyetlen igazi életút karakterem, Toran Wulfsbane (később Toran Stark) volt, akit szegény játékosaim már anyira tálnak hogy az leírhatatlan a drága mesélőm és csapattársam viszont jókat mosolygott rajta. Régimódi Magus ETK mese, a csapat felállása alapból nem szokványos: egy ha jól emlékszem toroni wier fejvadászból lett Elana paplovag volt a csapattársam.

És hát ő mellé jött a Toran, aki egy ereni nemesúr unokája (bár ez csak jóval később derült ki), Abasziszban születik, anyja meghal, belőle utcagyerek majd könnyűlovas lesz az aszisz seregben. Itt találkozik egy lovaggal aki maga mellé veszi kitanítja stb. Majd a gyors fordulatok: sérülten elkerül egy Elana kolostorba, meggyógyítják, szerelmes lesz, ott marad. Jön a csúnya nagy Orwellánus paplovag a csatlósaival, leölnek/elrabolnak mindenkit Toran kap egy fattyúkardot a szívébe és bennég a kolostroban, na reggelre van is egy kiválasztott a csapatban.

És a poénok: Túlütés 1: gyümölcslevet tartalmazó korsó (mert nem volt hajlandó alkoholt inni) kocsmáros ellen. Túlütés 2: fejről lekapott sisak a soha nem látott apuka ellen (itt kezdett elegem lenni a "00" dobálásból :gyagya:)
Sajnos lovagnak kicsit túl lobbanékony volt (ezt szinte minden töketlenkedő kocsmáros, inas és olykor a drága csapattárs is megérezte), viszont komoly röhögések tárgya olt mikor egy kaland erejég először a paladin testébe, majd egy wier boszorkányéba kerültem miköben előbb a boszorány,majd egy hegyi ork élveze a testemet. Furcsa mód a mesélőnk (egy kedves ifjú hölgy) úgy tűnt perverz örömét leli abban hogy a boszorkánya élvezkedik a karakterem testében.

És amiért utálják a játékosaim: Ha felbukkan biztos hogy szívni fognak. Másrészről volt már játékosom (arel pap) aki bár nem szandékosan de egy játék alatt legalább 2-3 alkalommal hátbalőtte ("01" rulez)

Fonky_Family

Fonky_Family

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2032 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.03.14, 14:54

Miért játszik mindenki ezzel a hígf*s Magussal? ;)
Na mindegy...
Az én felejthetetlen karakterem vampire játékban volt. Fény kígyója. Rengeteg kapcsolata volt, mindenféle körökben. Több alteregója is volt, amik mögé bújva éldegélt. Sajnos kegyetlen mesélői butaságok miatt elpusztult szegény. Jó sokáig játszottam vele, ami azt jelenti, hogy olyan 6 kalandban szerepelt. Jó volt hazudozásból, mások befolyásolásából, illegális cuccok beszerzéséből, rossz volt sebzéstűrésből és harci skillekből.
R.I.P.

Wolio

Wolio

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 644 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.02.10, 09:57

Hellosztok
én Káoszban állítottam össze egy nagyon érdekes karaktert :D
gnóm tűz varázsló, számszeríjjal és harci kalapáccsal...
emellett vér láttán rosszul lesz, és betegesen hazudozó...

múltkor egy kastélyt járt végig láthatatlanul (többiek el voltak kapva) első embert aki felfigyelt rá torkon lőtte, de hogy ne legyen feltűnő halott egy terem közepén, betuszkolta egy függöny mögé, és úgy oldotta, meg hogy megálljon, hogy harci kalapáccsal beverte a halott fejét egy lőrésbe, de persze többször elöntötte a rosszul lét, és a halott végén nem, csak véres volt ;)

másik alakalommal mikor megtámadták a csapatot, elrohant a nagy hatalmú varázsló njk-hoz, hogy segítséget kérjen...de nem bírta megdobni betegesen hazudozását...így segítséget, nem bírt kérni..."Persze mindenki jól van, épp haverkodnak másokkal" ő meg nem volt olyan bátor hogy egyedül visszamenjen... :)

Shiwo

Shiwo

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 782 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.01.25, 13:05

mesélő engedélyével :titok:

(szerintem nem olyan durva engedmény, mintha kráni elfet vagy Ahan'NataKhan fejvadászt engedett volna, mint jónéhány mesélő..)

Módosította Shiwo: 2010.01.25, 13:08


Sqiliah

Sqiliah

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 31 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.01.25, 12:16

Gnome bárd??

Shiwo

Shiwo

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 782 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.01.22, 09:09

nekem is akad d20-ra egy eléggé érdekes karakterem..

kahrei származású gnóm...aki bárd..lévén a d20 szerint a gnómok színvakok, ezért iszonyatosan brutális színkompozíciója van a ruházatainak, teli mindenféle élénk színekkel, melyek nem passzolnak egymáshoz..legalábbis az emberi ízlésvilág szerint...ehhez járul egy hózentrógeres gatya..és a hangszere egy, a legkifinomultabb kahrei mechanikával készült tangóharmónika..

Clevyon_Merroth

Clevyon_Merroth

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 81 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.01.12, 15:05

Most én is megosztanám Véletek kedvenc karakteremet... (M.A.G.U.S., bár sok más világban "létezik" alteregója...)

Amenar, a félelf bárd, akit elf anyja még csecsemőkorában tett le apja küszöbére,- akit, amint ifjú legény cseperedett belőle, ki is penderített, minden vagyon nélkül, eztán tanulta el mesterségét. Egy gyermekkori sajnálatos lovasbalesetnek köszönhetően állandó képzeletbeli társa lett Bodri, amit egy fából faragott sas figura képében hordoz mindenhová, szeme fényénél is jobban becsülve. Persze Amenar meg van győződve róla, hogy a sas valódi, elbeszélgetnek egymással, időnként a KM vezeti félre, illetve rá a helyes útra. Bárgyú tekintetéért és leányos vonásaiért megvesznek a fehérnépek, de nem az a szoknyapecér fajta. Nőként kifejezetten élvezet ilyen karakterrel kalandozni.
S ehhez a JK-hoz társul általában egy mamlasz, elég alacsony intelligenciájú alkoholista ork, egy büszke és sértődékeny dartonita pl, meg egy már-már nekrofil hajlamokkal megáldott nekromanta leányzó.

Xiryah

Xiryah

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 1 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.10.29, 22:52

Mi abszolút M.A.G.U.S. pártiak vagyunk, és akadnak érdekes, nem ritkán egyesen röhejes esetek.

Az egyik ilyen, amikor az ötödkori, álomkristályból előhívott kyr puszítóm és a nyolcad kori kráni fejvadász a kegyetlenül naiv elfendeli uralkodó kérésére elindulnak Kránba, hogy megmentsék az uralkodó húgát. Első kalandunk volt (én spec akkor játszottam először).
Villogtatja a kráni vértet és a Megtartó csak a sikeres gyorsaság próbámnak hála nem vette észre a jeleket. Mondani sem kell, hogy a fejvadászt már szemmel megölték, mert már a szeme sem áll jól, és kleptomániás, de a KM valahogy mindig eltolta az INT próbát. :)
Eljutunk Kránba. A fogadóban biztos, ami biztos közös szobát veszünk ki (majd vki a padlón alszik címen). Lemegy sörözni egyet, és megkörnyékezi egy vámpír. Megússza, feljön és elmeséli a dolgot. Nekem nem szimpi a fickó. Kopogtatnak az ajtón (JK1: a fejvadász, JK2: a pusztító, NJK: a vámpír).
JK1: Ki az?
NJK: Csak én, jóuram.
JK2: Ne, ne, ne. - és közben hevesen rázza a fejét.
JK1: Jöjjön csak be, nyugodtan.
Azt hittem, ott fekszünk meg. Volt nálam minden: idegroham, hisztéria, anyázás rendesen, de hát mit lehet tenni, már behívta... ÁÁÁÁÁÁ :)
A KM meg kért 5 perc szünetet, mert nem bírt mesélni a röhögéstől.
Kaland vége felé járunk (a fejvadsáz túlélte a vámpírt, csak akkor még nem tudtuk, miért, mert mindenki elvétette az állóképesség próbát), túléltünk pár dolgot, megmentettük a hölgyeményt, a fogadóban látott elfet is kihoztuk (akit később elraboltak), ha már arra jártunk.
Hogy teljesen jól érezzük magunkat, megjelenik a hegyek alatti járatokban egy shi-kris. Para, tuti halál. A KM remekül bemeséli. Mire a harmadik szintű fejvadászunk: "Rohamozok!". Újabb szünet, újabb röhögőgörcs.
A KM nagyon jó fej volt, és mindenki túlélte a dolgot, mert a shi-kris azt a parancsot kapta, hogy vezessen le minket a járatokba, de nem ölhet meg, mert a felettesei szerint remek káoszfattyak leszük majd.

A másik egy kevésbé parás, de remek kaland volt, amit tegnap fejeztünk be. Én egy 6. szintű dorani félelf varázslóval voltam, volt velem egy tigris khál és később hozzánk csapódott egy Rend-Halál jellemű kráni fejvadász, aki mindenkit átvert. A kaland tele volt emlékezetes pillanatokkal, elképesztő beszólásokkal és nem egyszer fetrengtünk a nevetéstől. Nagyon megszerettem azt a khált. :D Igazán aranyos volt, ahogy két kétkezes pallossal (20-as erő) vadállat módjára harcolva mindig megvédte a varázslónőm életét (aki ezek után mindig összerakta - főleg a 01-es támadója után, mikoris félig kibelezte magát pallossal), de egyébként egy 2 és fél méteres, 200 kilós színtiszta szeretet és naivitás. A kaland végére megkaptam a sebgyógyítás Mf-et, mert majdnem minden este össze kellett raknom egy törött csonját. Szó ami szó, a szívemhez nőtt az a nagymacska, akit Párom remekül kijátszott. :)

Zeratul18

Zeratul18

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 52 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.13, 14:03

Haverom Starcraft regényéből részlet:

Raynor elindul az egyik frissen lelőtt zerg felé - valami érdekeset lát a tetem alatt - Egy százados hátulról megszólal - "Uram, nem ajánlom! lehet hogy még félig észnél van! ez vesz6élyes móka!"
reer raynor frappáns válasszal - "Idedobná a bal zsebéből a kártyát?" - A százados ledöbben hogy a Parancsnok tud a hazárdjátékszenvedélyéről de odadobja a paklit majd megszólal: "A zegeket lőni szokás nem kártyázni hívni!"- Raynor rögtön válaszol: - "Most figyeljen százados" - és egy erőteljes dobással a földbe dob egy lapot. Pár másodperc múlva a talajból vér szivárog felfelé. A bakák raynor kíséretében odarohannak és körülállják. Raynor kihúzza a lapot a talajból és megszólal. - "A pikk ász halálos!" - mire a bakák röhögésben törnek ki.

lehet hogy így nem olyan poén de lezakkantam az ágyamról amikor olvastam.

Gavesz

Gavesz

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 47 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.04.16, 12:34

Tiszteletem!

Pár évvel ezelőtt, volt szerencsém mesélni egy nagyszerű partinak. Volt egy elf harcos, némi mágikus támogatással (olyan vezető, komoly megfontolt tipus), egy elf íjjász, (erős szarkazmussal megáldva), egy ogár barbár, ("meg lehet enni?" "és miért baj az h ember?" mentalitással), ill egy vadmágus tundérke (hiperaktív, lelőhetetlen, és nem kevésbé idegesítő...)

Az ogár és a elf íjjász napi 24 órában egymás vérét szívták, vagyis a tünde piszkálta szegény behemótot, aki rendszerint erre előkapta a kétember méretű csatatbárdját, és végig üldözte társát a városon, mezőn, vagy épp egy csontikkal teli kazamatába... A tündérke ilyenkor előszerettel gáncsolta ki hol egyike hol másikat különböző indákkal, vagy lepte be őket egy nagy adag bogárral :rohog: a harcos elf pedig nem győzött rendet tenni köztük.

De a legszebb mégis az volt amikor valamelyik kaland során, valami uraság Wyvernjére kellett vigyázniuk, aminek a kedvenc csemegéje a csoki volt, amivel lelehett nyugtani, ha nyűgös volt. Ez önmagában nem nagy szám, csak pár alkalommal később, mikor túl a legtöbben már nem is emlékeztek erre a mellék küldire, el kellett menniük egy feketesérkányt meggyőzni arról h segítsen nekik, ami azért elég öngyilkos feladat. Na a barlang előtt a következő játszódott le (JK1: elf harcos, JK2: Íjjász, JK3: ogár, JK4: tündérke):
JK1: Senki meg ne sólaljon, hagyjatok engem beszélni. Sőt a legjobb az lenne h ha még levegőt se vennétek.
JK4:(idiótán vigyorog magában)
JK3: Méé' nem zabáályuk meg?
JK2: Jah, tényleg ennie kellene valmit ennek a marhának, mert az agyát már rég felemésztette...
JK4:(továbbra is vigyorog)
JK3: Táskáát csínálóók belőőled! (üvölti)
JK1: BEFEJEZNI! Mielőtt még elkezdenétek! (próbálja túlharsogni a méretes ogárt)

(ekkor a barlangból hörgés hallatszik, és dübörgő léptekkelmegindül bentről kifelé valami. Meglepő módon a Sárkány úr jelenik meg a bejáratnál, dobnak egy sorspróbát: Jó sors jön össze, ergó a sárkány nem támadja meg őket, hanem egy sárkány nyelven szólítja meg őket, amit ugye nem nagyon értenek)
JK1: (itt valamit elkezd mondani elf nyelven, de már nem tudom idézni, lényegében próbálja előadni jövetelük célját)
(a monológ közben JK3 közbeszól)
JK3: Mennyi húús! Üssük agyon és együk meg! (mondanm sem kell, a levegő megfagyott, és sajna a sárkány nagyon is értette h mit mondott jk3. A szeme szikrákat hányt. Aztán arre lettünk figyelmese, h a tündérke még mindig idétlenül vigyorog, majd:
JK4: Csokit? (és azzal elővesz egy marák csokit a kis táskájából)

Hát azzonnal beugrott a wyvernes küldi, meg mindne és jó 10 percig röhögött a banda :lol:

Így leírva nem üt annyira, de ott, akkor, váratlanul, nagyon betalált :ok:
Szóval emlékezetes társaság volt :lol: Manapság is néha össze járunk még, de sajna nem tudunk olya sűrűn mint régen :lol:

További szépnapot :lol: :lol: :lol:

blaisec

blaisec

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 604 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.03.08, 23:35

Udv!

Haaat en is tudnek meselni.
De a kedvencem akkor is jobaratom alkoholista :ugri: ;):sor: torpe tolvaja. Adott egy tok vegyes osszetetelu parti, szokasos keresd meg stb kuldetessel.
Ki kell nyitni egy ladat, megy a keres a tolvajnak, hogy lenne oly kedves.
Erre a tolvaj: Ma meg nem hivtatok meg egyetlen korso sorre sem, most en legyek nektek kedves?
De konyorgom, egy korso sorre valami romvaros kellos kozepen?
Tolvaj valasza: A zombiknak is kell valahol mulatniuk, biztos van kocsmajuk. Erre elment keresni egy kocsmat.
Mi meg loholunk utana, ovjuk, mert csak o volt kepes kinyitni azt az atkozott ladat.
Erdekes, hogy neki is csak akkor sikerult, amikor mar tokreszeg volt.


Ez jó, emlékeztet egy pancser Ravenlofti varázslómra, aki ráadásul meglehetősen tehetségtelen irodalmár is volt, versei teljesen értelmetlenek voltak saját lázálmairól szóltak, ő valós és nem valós félelmei elől az alkoholizmusba menekült. Kedvenc mondása ha csak félrészeg volt: akkor idézek... Persze a társai féltek előre ettől, mert ilyenkor mágiája kiszámíthatatlan volt, versei nemkülönben, ilyenkor kezébe nyomtak valami alkoholt: Ne idézz inkább igyál. Ő meg seggrészegre itta magát. Sok kalandot átvészelt varázslás nélkül, aztán csúnya végzete lett.

Másik jelenleg is élő karakterem Ravenlofton, egy kísértett festő (szintén varázsló- csak őátalakító) Ő totál bénán fest, ám ha transba esik akkor mesterműveket alkot, amelyek kicsit morbidak , de nagyon élethűek... Az alapanyagok közt sem válogat, ami kezébe kerül azzal és oda fest. (Társa félelemtől telerondított alsóneműjével például, tökéletes mesterművet készített ami ha az alapanyag nem az lett volna ami több ezer aranyat ért volna 2. kiadású advanced dungeon and dragonst használjuk Ravenloftra 1- est dobtam, mesélő kért még egy dobás az is 1-es lett... )

Kenyerge

Kenyerge

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 6 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.03.04, 15:39

Életem talán legfelejthetetlenebb karakterét egy minden rendszert nélkülöző játékra sikerült megalkotnom. Erős rend jellemmel és természetimádattal a csapatban egyedülállóként viselt elveket, mik cseppet megnehezítették az összetartást, míg a tagok rá nem jöttek hogy tudják kijátszani a csata közepén inkább kismacska sebét kötöző óriás mániáit. Két lélektükörképpel, a farkassal és sólyommal minden szempontból nélkülözhetetlen volt, ugyanakkor a félszerzet tolvajra is számítottak a többiek, kinek keze ragadt mint az enyv. Nem egyszer lopott meg engem is, s már épp ütöttem volna agyon, amikor az elf felderítő saját magam ellen fordított, s nekem szegezte a kérdést: "Hogy bánthatok valakit, aki a túlélése érdekében lop." Rátapintott a karakter gyengéjére, s attól a ponttól én vertem meg mindenkit, aki nem tetszett a félszerzetnek, mert ugye a félszerzet csak a túlélése miatt lop, a rossz arcúak meg direkt tapossák(?!) le a virágokat semmi ok nélkül. :para:

Diok

Diok

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 191 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.02.22, 03:42

Bevallom egyik favorit karakterem egy ordani tűzvarázsló. Egy 12 éves kislány élet jellemmel, beteges mindenkiről jót feltételező naivsággal. Játék közben derült róla ki, hogy mekkora pancser. Kalandonként egy 01 átlagosan megejtett, és ehhez olyan béna célzó és támadó dobások társultak, hogy a többiek egy fához kötve kívántak megszabadulni tőle. Egy istencsapása volt egy kétbalkezes szerencsétlen pancser. 80%-kal buktam vele a képességpróbákat, mondjuk öt átlag alatti képességet dobtam neki. Mára NJK és négy év elteltével a Sheral északi tövében kalandozik egy kis csapattal, (ő a központi szereplő a kalandmodulban) legutóbb akkor látták mikor egy dinoszaurusz féle repülő szörny felkapta és az erdő másik felén dobta le szerencsétlent.

Diok

Diok

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 191 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.01.18, 00:00

Nekem is van egy igen különleges csapat-elképzelésem. Egyszer felvetettem, hogy ha akarnánk esetleg még egy csapatot indítani, (ha meguntuk az adott karikat csináltunk egy másik csapatot amíg kedvet nem kaptunk a régiek folytatásához) akkor azt én végig mesélem (váltó-méslős KM volt) és hozzá tettem, ha akarnak dogozzanak ki új fajokat osztályokat ha ötletes és kreatív jöhetnek avval. Tíz perc múlva tervezhettem kalandot a kengyelfutó gyalogkakukknak egy szekrénynek egy bohócnak meg egy kyr pusztítónak. Persze nem tettem.


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]