Ugrás tartalomhoz


Fotó

Felejthetetlen karakterek


 • Válasz írásához lépj be
139 hozzászólás érkezett eddig

Xellos

Xellos

  Great Old One

 • Fórumita
 • 1138 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.21, 22:53

Két MAGUS karakterem jut eszembe most hirtelen, sajnos immár neveik nélkül.

Az egyik a hős lovag, akinek egyetlen hátránya az volt, hogy félt a nőktől. Nem mert ellentmondani nekik, és rosszul érezte magát a közelükben, úgyhogy igyekezett kerülni őket. Sajnos első útja során pont egy boszorkány kezei közé futott annak rendje és módja szerint ;)

A másik az fél-elf tolvaj, aki egyrészt teljesen dilis volt, másrészt erősen kaotikus jellem. Ennek ellenére három csapatot élt túl, és ha kimászott a legutóbbiak eltakarított hullái alól ma is éli világát :D
Az egyik esetben ő szentül meg volt győződve arról, hogy most álmodik (és félig igaza volt). És amikor előkerült egy démon, eszébe jutott a felirat (miszerint csak szeretettel győzhető le), nem tétovázott, azonnal akcióba lépett. Odafutott, és átölelte :D
A másikban meglehetősen groteszk jelenetek után a sztori a "menekülés a börtönből" egyik változatába ment át. Útban kifelé csak egy elf íjat leltek a fegyverraktárban, amit a csapat elfje magának követelt. Egyébként is neheztelt rá, már csak faji alapon is. Miután a csapat egyértelműen az elf pártját fogta duzzogva elment titkosajtót keresni, és talált is valami csapóajtót a mennyezeten. Azt is észrevette, hogy valami csapda védi, de elég esélytelen volt hatástalanítani. Tehát úgy tett, mint aki megpróbálja kinyitni, majd szólította a riválisát, hogy szorul ez a vacak, próbálja meg ő...
Azért arra is akadt példa, hogy megmentette a csapatot. Miután az ellenséges orgyilkos lenyomta egy fogadóban a két izomfiút és a varázslót együtt, megérkezett némileg késve egyszál tőrrel, és (trükkjeinek és zseniális dobásainak hála) két ütéssel lenyomta a még szinte sértetlen merénylőt. Majd egy hétig ezzel szivatta a harcosokat :titok:

Leophane

Leophane

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 547 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.21, 20:24

Ha feltalálták már az adott világban a beszélgető- és valóság-show-kat, akkor határozottan az is.

HalfDemon

HalfDemon

  Gonosz Házimacska

 • Fórumita
 • 603 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.21, 18:41

Nem, termeszetesen nektek van igazatok, nem kell (sot) a maxolt ertek, csak olyannak tunt a leirasbol, hogy "azert van olyan alacsony intje, mert "kellett az erore a pont" ". Es akkor csinaljunk ugy, mintha ez egyfajta elony lenne...

Csontrago

Csontrago

  New Promethean

 • Fórumita
 • 454 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.20, 18:33

Megjegyzem, csak 19-es ereje van? hogyhogy nem 21?


lehet, hogy szőrszál hasógató vagyok, de nem lehet az például, hogy 17-et dobott erőre?( 17+2 faji =19) és ha 4. szinten még rá pakol még akkor is csak 20. egyébként nem kötöszködni akarok, csak megjegyezném :ok: Hogy akár ez is felmerülhet.

Leophane

Leophane

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 547 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.19, 22:09

Mindenki örülne a magas értékeknek, ha lenne, a Tésztaérzék másfélszeres élességének is örülnénk, de nem így jön ki.

Nem egészen értem, hogy őszinte legyek, a pálinka még kamatos kamattal sem jön ki az én számításaim szerint, egy üveg után fejenként egy üvegre...

Megjegyzem, csak 19-es ereje van? hogyhogy nem 21? (18 max, +2 fajo modosito, es a bonusz pont ugyancsak erore...)Másrészt, megjegyzem, ha egy világban minden félork kidobóembernek faji maximumú izmai lennének (de mégha csak azoknak, akikre rá van írva, hogy "főszereplő", sem lenne semmi értelme semmilyen más létformának megszületni.
Nem, tényleg ne vedd ofenzíven, csak szeretném megkérdezni, miért jön a "hogyhogy"? Mármint, miért törvénszerű egy játékos karakternek maximális adottság? A rövid summázás után nem találtam rá indokot, bevallom.

Shakti

Shakti

  Érdeklődő fórumozó

 • Archívum
 • 85 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.18, 16:44

Pedig így jöttek ki a mutatók...Én is örülnék a 21-es erőnek, de nem tudom hogyan, így jött ki.

HalfDemon

HalfDemon

  Gonosz Házimacska

 • Fórumita
 • 603 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.18, 15:46

Mondjuk, az hogy nem kepes felfogni, hogy harci helyzet van, ahol akar o is lehet celpont, az inkabb bolcsesseg...
(nalam kb fel oraig elet volna. :)

Megjegyzem, csak 19-es ereje van? hogyhogy nem 21? (18 max, +2 fajo modosito, es a bonusz pont ugyancsak erore...)

Módosította HalfDemon: 2008.04.18, 15:48


Shakti

Shakti

  Érdeklődő fórumozó

 • Archívum
 • 85 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.18, 15:04

DnD karakter, amit nagyjából mindenhol (TK, Biti) játszok. Jelenlegi adatlapja:

Név: Shakti Romhar
Kor: 32
Jellem: Kaotikus Semleges
Faj: Fél-ork
Kaszt: Barbár
Szint (jelenleg): 6
Erő: 19
Intelligencia: 8
xDDDDD

Feledhetetlen volt, amikor egy olyan csoporttal találkozott, akik valami mágust akartak legyőzni. Egy földgólemet nem voltak képesek megölni,Shaktit meg nem érdekelte.A gólem összetörte a pálinkát,ezért Shakti megütötte,minek következtében a földgólem össze is esett. :) (persze csak mert annyira le volt már gyengülve...)
Aztán csak azért tartott a csapattal, mert mindenki tartozott neki egy-egy pálinkával ilyen-olyan okok miatt. Végül, amikor a nagy csatára került sor, Shakti a törpével! leült, és kényelmesen végignézte a műsort...

brachknat

brachknat

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 4 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.15, 18:53

Egyik kedvencem a paranoid-hipochonder lovag,akinek szent meggyőződése volt,hogy ő minden betegség okozója :felvon:

Egyszer elmentek egy zombilord elé,aki olyan szinten röhögésben tört ki ahogy meglátta a lovagot,hogy leesett a pár méter magas pódiumáról,és kitört a nyaka!!!! :rohog:

Sceleton

Sceleton

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 5 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.08, 22:46

Fekete Sas sámán... Átlagos képességekket, csak kicsit meleg volt. ;)
Egyszer rablóbandával futottunk össze. Elfogtak minket, s a Gazvezér elé vittek. Aki mellesleg 17 -es szépségű férfi... 2 Nap múlva a csapat szabadon távozhatott, ha elvisznek a gazvezírtől, minél messzebb :pajzs: Ezek a rablóvezérek már csak ilyen homfóbok. :)

Gwyddone

Gwyddone

  Drow papnő

 • Fórumita
 • 56 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.01.16, 17:12

Kedvenc, kicsit nagyon lökött, első MAGUS karakterem. Nyugodjon békében Morgena kebelén... *hüpp*

Erychar chy Jarderynn, toroni kyr boszorkánymester, 18as szépséggel, 8as erővel, és magas inttel, ügyességgel, alacsony asztrállal, sok-sok nyelvismerettel... Ascens Morga, még túl sem esett a viadaljain... első komoly küldetése; épüljön be a kalandozók közé.
A szentem női ruhába öltözött... és két évet töltött társai között "Éjkara"-ként. Mindenki boszorkánynak nézte, húzták is rendesen, mert szemérmes, halk szavú, visszahúzódó volt a hátránya, az előnye pedig a túlzott vonzerő... :freud: A modulokban nem kevés eset volt, amikor különféle, az erényét támadó egyének közül kellett kihúzni. Megesett vele, hogy előbb egy njk, aztán a saját csapattársa akarta megerőszakolni, a másik boszmester lesmárolta stb... :rohog: de kibírta, és nem ölte meg az egész csapatot, lévén az parancsai ellen. Ellenben szinte mindent könnyedén elért, és habár egy idő után nyíltan boszmesteri mágiát használt, senkinek sem esett le a dolog... Meg hozzá kell tenni, hogy volt egy mániája; sosem hazudott. Már mindenfélének találgatták, démonszállta nőszemély stb... de a legkézenfekvőbb megoldás senkinek sem jutott eszébe, holott nem ő volt az egyetlen bm a csapatban... :)
Csak a végén, ostoba végzete előtt mérgezett be mindenkit, de eredménytelenül *hüpp, hüpp...*

Kritizálni meg ne tessék, első magus karinak jó volt :gyagya: szeretem a boszorkánymestereket...

Nero

Nero

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 449 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.01.16, 11:30

Alessandro, a drága jó Lasombra ( :) ), 91 éves (IRL 3 és fél), 6. generációs, nimfomán. :gyagya: Rockénekes és bártulajdonos, bárjában a tudatlan emberek mellett vámpírok szórakoznak... :freud: Lasombra antitribu létére Hercegi posztot akar elérni a Kamarillában, mindezt azért, mert az jó buli. :rohog:

Fonky_Family

Fonky_Family

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2032 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.01.16, 11:09

Penge, a drága jó asszamita, 1200 éves matuzsálem. Nem volt 5ösnél nagyobb diszciplínája, inkább kísérletezgetett a vérrel és saját kombinált diszciplínákat talált ki. Sajnos véget ért a party. Egy jó jelenet Pengével: szabbat - kamarilla harcok folytak a nyílt utcán, ghoulok, vámpírok egyaránt. A sajtó a harcok végére odaért, Penge odament hozzájuk, nem sokkal később pedig utcai zavargásokról és bandaháborúról számoltak be a hírek :freud:
Ja, a nevével kapcsolatban: Pengéről készült a film, szóval nem én loptam az ötletet, hanem eladtam a nevemet a filmhez. :)

Nero

Nero

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 449 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.14, 00:09

Eleanor, a női elf gladiátor, aki egyetlen tökönrúgással képes kinyírni a várbörtön őrét. :rohog:

Módosította Nero: 2007.12.14, 00:10


Regis

Regis

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 2 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.13, 15:01

SZEVASZTOK!

NEKEM IS LENNE EGY FELEJTHETETTLEN KARAKTEREM!

(D&D)Karakter a neve Exar de Brie egy Drow(gyengébeknek sötételf)aki kalandos utja során egy életut játék folyamán a felszinre keveredett és eben azz a jó hogy nem azz elősztoriban hanem a parti öszejővetele elött egy laza kéthonapos munka folyamán :rohog: ,na mindegy a stori nagyábol anyi hogy az útja során beleakadt egy csomo ismeretlen jellemű fickoba akik nem a gyilkolást a kincskeresést és a hatalom utáni vágyat tűzték ki maguk elé célul hanem hanem az emberek és az elfek segitségét és védelmét,nem is értem minek nagyából a csapatársaim egy paladin egy törpe egy félelf tolvaj és egy minotaurbarbár :sor: ezzz azz utóbi számomra a lekedvesebb emlék ,na mindegy azz a lényeg hogy sajnos elkerülhetetlenek voltak a konfliktusok a csapatársaimal probálj meg te játszani egy jó jellemű partiba egy drowal ;) inkább skipeld azz ötletett viszont én rendesen kielemeztem a drowkat a karakter elkészitése előtt ami fontos a karakterem azóta is éll egy halászfaluban tengeti a napjait per pilanat akik csak azért fogadták ell a jelenlétem mert megszabadultam néhány kalóztól akik rószkor akartak elvenni olyan tárgyat tőlem amit nem szivesen adók oda senkinek :( és ha azt kérdezed mi lett a csapatársaimal hát egy csata során sajnos balszerencsések voltak pedig 4 azz 1 ellen azz egy jó arány nekemtöbet tudnak együt hibázni mintha külőn akartak volna eltenni lábalól de egx biztos a tőrpe csatabárdjáért jó sok aranyat adótt egy tólvaj céh uzsórása.Nekem ő a kedvenc karakterem és azértlett ő hires a kőreinkben mert nem kevés társat élt mártúl és nem kevé embernek okozott meglepetést sokan ismerik Exart és mégtöbben foglyák hallanimajd a nevét de egy jó tanács ne akarj meletem utazni ha öszekerülünk csak akkor ha tudsz magadra vigyázni. :sor: :sor: :Dcu_hullain

cu_hullain

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 620 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.07, 18:22

Émana a "rettenetes rétinigger" és mindig be volt tépve. Valami hajós kalandot csináltunk és elaludtam játék közben (mindig ezt csinálom :) :) ;) ) mikor felkeltem közölték, hogy a karakteremnek sanyi, ugyhogy ha akarok játszhatok az egyik gályarabbal.


DE mineketüberlő Vampire karakter: Mario Abu Béla. Ravnos, nyócker vajdája (ott lakik ahol én IRL) a szövege öl a modora büntet az akcentusa krieg...Zsámozsá! Persze citromsárga ladával jár mindenhova, bólógatós kutya ,plüsskormány, kigyóbőr müszerfal,meg az U.V cső az alvázon (ha kiszáll világítson a fehér zoknija ahogy kivillan a susigatyóból)

moonshadow

moonshadow

  Árnyharcos

 • Archívum
 • 469 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.04, 17:14

Nekem deadlands d20ban volt egy indián sámánom. Eredetileg nem lett volna vele semmi spéci, de mivel képtelen voltam 5 fölé dobni (najó csak ritkán), valamint szeretett dohányozni, elég hamar elkezdtem rájátszani, hogy mindig be van tépve :rohog:

Carun

Carun

  The Living Armor

 • Fórumita
 • 913 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.04, 12:58

Üdv!

Jelen pillanatban egy multimilliomos, pózőr, nőcsábász Nosferatu (igen, jól tetszett olvasni), aki jelenleg online játékban kelt megrökönyödést egyes egyedekben, nem különben klántársaiban, mivel jobb szereti a Hiltont, mint a csatornát és a kémmesterség sem kenyere :rohog:

KLM

KLM

  Ős fórumozó

 • Fórumita
 • 12352 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.03, 21:36

valaki elárulná h miről karattyoltok mer semmit nem értek az egészből? Ez egy brazil szapanopera vagy valami game vagy valami NDK-s sci-fi film vagy miről folyik az eszmecsere


A "B" megoldás a helyes - "valami game". Többnyire a M.A.G.U.S.

Adios
KLM

Krissz

Krissz

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 182 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.03, 18:22

valaki elárulná h miről karattyoltok mer semmit nem értek az egészből? Ez egy brazil szapanopera vagy valami game vagy valami NDK-s sci-fi film vagy miről folyik az eszmecsere


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]