Ugrás tartalomhoz


Fotó

Felejthetetlen karakterek


 • Válasz írásához lépj be
139 hozzászólás érkezett eddig

Mohan

Mohan

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 305 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.10.04, 23:10

Vasudan: nem tudom, hogy a szer leírásánál volt-e írva hatóidő, de a vallatódrogoknak szokott lenni egy olyan tulajdonsága, hogy még a gyorsabbjának is percek kellenek, mire hatnak.

_cyrus (NPC/NJK)

_cyrus (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.10.01, 14:50

Hamár felejthetetlen karakterekről van itt szó, mi lenne ha megosztanátok a nagyérdeművel mindet? Csináltam egy tárolót ahova fel lehet tölteni elektronikus formábumban, és meg lehet sasolni őket. Csak egy gyors regizés és már mehet is fel. http://cyrusmagus.hu/portal2 -> csl rovat (character store lite).

vasudan

vasudan

  Equkrata

 • Fórumita
 • 350 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.09.30, 17:41

Dsarii-ma!

Sorir Davar, aszisz fejvadász, meló a következő:
be kell törni egy könyvtárba, annak is a zárolt szekciójába, és meg kell nézni egy adatot valamelyik fóliánsban. Fejvadász előző nap felméri a terepet, mászkál a környéken, meg otthon válogat a cuccai között. Kideríti, hogy van őrkutya a kertben, méghozzá nem is akármilyen - bár nem most volt, ha jól emlékszem valami brutális méretű masztiff volt. Fejvadász simán bejut, lazán érlezik a talajra a kertben. A kutya persze szinte azonnal jön elő a vackából, már nyitná ugatásra a pofáját. Davar reflexből meglövi tűvetővel.

KM: - milyen méreg van a tűvetőben?
JK- nyelvoldó.

KM néz, hogy ennek elment az esze (nyelvoldó ugye köztudomásúlag olcsó vallató méreg, igazságszérum), felüti a könyvet nézi a pontos hatásokat. Majd elkezd röhögni.
A Nyelvoldó ugyanis azért vallatóméreg mert -10-et ad Akaraterőre. Fejvadász következő szava:

- Helyedre.

Módosította vasudan: 2007.09.30, 17:43


_Lady Morgana (NPC/NJK)

_Lady Morgana (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.05.09, 16:21

Épp tegnapelőtt, egy végeláthatatlan parti végén halt meg kedvenc IRA terrorista karim. :rohog: Emlékét örökre megőrzöm.

Tudni kell róla, hogy robbantási szakértő volt, állandóan egy csomó robbanószerrel megpakolva járkált. Folyton vigyáznia kellett.
A sztori valamikor a harmincas években játszódott, már hónapok óta toltuk, tök jó kis szabotálós-gyakós-robbantós-besurranós-merénylős kalandokkal.
A mostani úgy volt, hogy be kellett hatolnunk Sligo város börtönébe, hogy kiszabadítsunk egy csomó politikai foglyot. A karim, Colum persze berakta a kabátjába az egész arzenálját, elvégre az ajtók acélok, be kell robbantani. Bejutottunk a csatornarendszeren át, szépen be lett robbantva minden, ám a kivezető út frankón bezárult, mert az egyik hülye beomlasztotta.
Az őrök meg kicsit beindultak, ráadásul pechünkre a brit katonaság helyi feje, a parti régi ellensége épp a börtönben volt látogatáson. Szemét egy alak, nekünk is jött a katonáival. Veszett nagy lövöldözés kezdődött a börtön zegzugos udvarán, zuhogó esőben...
Végül is odanyomtam az egyik pc-nek öt rúddal ,hogy robbanstsa ki az egyik falat, és húzzanak el, én majd feltartom a főgenyát.
Menekültek. Akkor már sejtettem, hogy nekem annyi, mert mindenki engem célzott, bár fedezékben voltam, de hát hiába. Rágyújtottam egy cigire, mert a kari láncdohányos volt, és csata közben ettől szokott megihletődni.
Hát most így ihletődött:
- Kirohanok és megpróbálom kinyírni a rohadék brit tisztet!
Kirohantam, lőttem, lőttek rám, kidobtam, eltaláltak. Kritikus. Kész.
Nekiálltam haldokolni, mire a Mesélő:
- A gonosz brit odajön hozzád, föléd hajol, és sátáni vigyorral néz, és beszól az anyádra.
(Mesélő mint gonosz): A k*** vörös hajú anyád!
Nem reagáltam, csak néztem rá.
Mesélő: És azt a **** országot, ami szült!
Karim: Anyámat szidhatod, de A HAZÁMAT NEM!
(megjegyzem): És most Leont fogok játszani. [Épp előtte néztem a DYSt, a Leon meg régi kedvencem, szal] Meggyújtom a szivarral a nálam lévő összes robbanószert...
Mesélő (elképzeli, majd lelkesen): BAROMI NAGY ROBBANÁS!
Meghaltam, meghalt a brit, meg a fél katonaság. De legalább hősies volt. ;)

lordmiky

lordmiky

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 266 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.08, 18:23

Khaos:

ok, nem tartották titokban, de akkor a gyermekről miért nem tudott senki?

hogy is írtad:

A bátyjának soha nem lett gyermeke, vagyis senki sem tudott róla, így a család hivatalosan kihalt, amikor a hivatását feladott bátty mindenki számára ok nélkül megölte magát.


Ha a bátty meghal a lányörökös illetve annak férje örökli a családi vagyont... ha kihal a család, csak azért lehet, mert nem tudtak róla.... a kitagadás itt megint kérdéses, mert akkor minek adott neki telket? ha kitagadom, mindentől megfosztom, ami a családéé, és soha ne is lássam....

legalábbis ha én lennék az apja ezt tenném....

illetve!...

megkérnék néhány régi barátomat/üzlettársamat, hogy neveljék meg azt az Arel papot és hozzák vissza a lányomat :P

nem kötekedni akarnék, de nekem ez inkább egy boszorkány előtörténetének hangzik, mint egy Arel papnőének... Bár nagy az Isten állatkertje, ugye:)

mindenesetre sokat kellene még nálam ezen finomítani ;)

Khaos

Khaos

  A Bundáskenyér...

 • Fórumita
 • 391 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.03, 00:47

Khaos: a történet jó, csak azt nem értem, miért tartották titokban a születését, és mivel magyarázták az annya halálát....
arról nem is beszélve, hogy hogyan tudták eltitkolni a terhességét...

Nem tartották titokban a születését, sem az anyja terhességét, ha erre gondolsz, nem is tudom ezt hol láttad. Az anyja halálának oka pedig a "gyermekágyi láz". Az ő terhességét pedig senki sem titkolta. Egyszerűen elszökött (jó messzire ment) és ot szült meg...

Khaos: Abszolút nem tudnék azonosulni egy ilyen karakterrel, sőt enyhe undor fogott el a sztorid olvasása közben. :D De legalább eredeti. És egy kérdés a végére. Akkor most jelen helyzetben egy, a karján csimpaszkodó torz poronttyal kalandozik Yneven? Vagy leadja a bölcsibe? :)

Ekkorra már jókora vagyonka gyűlik össze kalandozásaiból, és a bordélyból. Többek között Erionban is él, de fia karja miatt elmegy az északi szövetségbe, ahol a csökevényt leszedik, és ápolják, amíg fel nem épül. Nem torz, csak a karjával vannak bajok, amíg nem segítenek rajta. Mindezt a kényszerpihenőt csak addig tartja, amíg fia elég idős nem lesz ahhoz, hogy már önállóan foghassa a kardot, azaz alig tíz évig, és onnantól a fiút magával is hurcolja amerre jár.
Kifelejtettem a sztoriból, hogy a 19 év alatt, amíg "kalandozik", Arel felkentjévé szentelik.

Ha érdekel valakit, akkor a fiú örténetét is leírhatom. Igaz ez nem lejátszott, illetve vannak benne fehér foltok, amelyek idejében lehet okom játszani vele ;)

Módosította Khaos: 2007.05.03, 00:53


Arcana

Arcana

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1358 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.02, 14:30

Khaos: Abszolút nem tudnék azonosulni egy ilyen karakterrel, sőt enyhe undor fogott el a sztorid olvasása közben. :-o De legalább eredeti. És egy kérdés a végére. Akkor most jelen helyzetben egy, a karján csimpaszkodó torz poronttyal kalandozik Yneven? Vagy leadja a bölcsibe? :sor:

Fishblood

Fishblood

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 388 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.02, 12:42

Ez jó sztori, nekem tetszik. :sor:


Fb.

lordmiky

lordmiky

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 266 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.02, 10:21

Khaos: a történet jó, csak azt nem értem, miért tartották titokban a születését, és mivel magyarázták az annya halálát....
arról nem is beszélve, hogy hogyan tudták eltitkolni a terhességét...

Khaos

Khaos

  A Bundáskenyér...

 • Fórumita
 • 391 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.30, 20:30

M.A.G.U.S. karakter. Nagyon ellentmondásos...

Nymphadora Gliandor Hyaar Dostorkhqus

Tiadlani főnemesi család utolsó generációjának tagja. Apja évek óta egyedül élt. Anyja a születésekor gyermekágyi lázban meghalt. Egyetlen bátyja volt, apja nagy reménysége, akiből nagy nehézségek árán Velar paplovagja vált. A bátyjának soha nem lett gyermeke, vagyis senki sem tudott róla, így a család hivatalosan kihalt, amikor a hivatását feladott bátty mindenki számára ok nélkül megölte magát.
Annak idején, amikor a bátyjának elkezdődtek a nehézségei, s nem tudott könnyedén bejutni a paplovagok közé, akkor az éppen nővé érő Nymp szinte bálványként szerette őt, és egy éjjelen vérfertőzésbe estek. Kapcsolatuk két véig tartott, aminek következtében a bátty, aki Nymphhel boldog volt, de a tudat, hogy vérfertőzésben él, minden ismert törvény tiltása ellenére, kétségbeesésbe kergette, és depressziós lett. A bátty titoktartás közepette eltűnt, és egy kolostorban, megvallva bűneit, vezekelt, és kilenc év után felszenteltetett. Kapcsolatuk titokban maradt, mindvégig, s rajtuk, és a megtisztító papon kívül senki sem tudta meg.
Ekkorra Nymphet atyja kitagadta, mert a lány egy bálra utazván megszökött, és egy külhoni Arel papot követett.
Atyja a szégyenteljes hír elkerülése végett, egy vidéki teleklevelet, és egy kisebb összegű bankszámlát különített el neki, hogy csendben élhesse életét, de Nymp eladta a teleklevelet, és vett belőle egy házat, ahol régebbi kalandjaiból jól ismert barátnőivel közösen egy bordélyt nyitott.

Bátyja öngyilkosságához is sok köze volt. Hosszú évekig kalandozott kitagadása után, de végig megtartotta magát egyetlen szerelmének, a bátyjának. A paplovag önmegtartóztató életet élt, és becsületes, híres tagja lett a Velar lovagok körének, s igazgatta atyja hagyatékát. Tiadlan egyik leghatalmasabb ura volt, de soha sem hanyagolta el kötelességét, egészen addig, amíg Nymp álnéven, álruhában el nem ment hozzá. 19 évvel azután, hogy elvonult a kolostorba, újra látta hugát, és addig tökéletesen elfeledett szerelme egy pillanat alatt újra fellángolt. Egyetlen heves átszerelmezett éjszakát töltöttek boldogan, majd másnapra a bátty eltűnt. Velar templomában találtak rá, az oltár előtt térdeléséből elesve, saját tőrével a szívében.
A titokzatos látogató eltűnt, és éppen hogy kicsúszott az őt üldöző hajtóvadászat karmaiból.

Kilenc hónappal később Nympnek gyermeke született. A kicsi teljesen egészséges volt, leszámítva azt, hogy az egyik karja helyett egy csökevénnyel jött világra.

Módosította Khaos: 2007.04.30, 20:34


_Lady Morgana (NPC/NJK)

_Lady Morgana (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.04.30, 19:00

Pontifex, ezt inkább a kari tulajdonosától kéne kérdezni :lol: Melquiades eléggé egyértelmű lenyúlás, de mivel már a regényben is feltámadt időnként, nem volt nagy dolog vámpírosítani. Ritka bölcs karakter, és maga sem tudja, hány éves. Hetedik generációs :lol:

Amúgy nem a szappanoperák ihlették, hanem a latin-amerikai kortárs szépirodalom :(

Egy ízben volt rá példa, hogy Sánchez tábornok és Guernera fegyverszünetet kötöttek, mert valami spanyol szent nevenapja volt, és egyikük sem akart lebukni a katonái előtt. Aztán félretették a politikát, és elmentek közösen vacsorázni :lol:

Pontifex

Pontifex

  Tremere

 • Fórumita
 • 1711 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.19, 08:53

(OFF)Engem erdekelne hogy nevelkedik egy cigany ravnos a tzimisceknek, eleg erdekes :)(/OFF)

Módosította Pontifex: 2007.04.19, 08:53


Csontrago

Csontrago

  New Promethean

 • Fórumita
 • 454 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.18, 15:43

hmm érdekesen hangzik mintha csak egy brazil szappanopera lenne :) :)
engem érdekelne a befejezés is :sor:

_Lady Morgana (NPC/NJK)

_Lady Morgana (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.04.18, 14:38

Egyszer hosszú ideig játszottunk egy WoD partival, latin-amerikai karakterekkel. Az egész egy polgárháborús időszakban történt, Kolumbia őserdőiben, a XIX. századbvan (mert valami extra helyszínt akartunk).

A parti tagjai:

- Esteban Vicenzo Guernera, Brujah, tábornok, alkesz, konzervatív erők egyik vezére (ezt a mixet...) (volt evés-ivás tulajdonsága)
- Federico Sánchez, Toreador, a liberális erők tábornoka (ez voltam én)
- Olivia Rebeca Sánchez, Toreador, Federico khm... társa
- Pilar de la Cruz (meg még fél tucat név) Gangrel, hivatásos rosszlány
- Teresa Jimenez, ősöreg Tremere matriarcha, az ötszázadik szülinapján abbahagyta a számolást
- Melquiades, Ravnos, kisebbségi :) aki viszont Tzimiscéknél nevelkedett, és hol lop, hol varázsolgat :)
- Juan Pablo Sánchez, Federico és Olivia Rebeca természetes apja. Malkáv. Nemzés után lett vámpír, aztán a fiát meg a lányát meg akarta óvni, de mit tesz Káin, beölelték a fiút, az meg beölelte a lányt. :sor:

Elképesztő bagázs volt :sor:

Ha érdekli a jónépet, azt is leírhatom, végül hogyan halt ki a parti összes tagja, szép sorjában.

Antonio_Coimbra

Antonio_Coimbra

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 47 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.17, 22:29

Volt pár...
SR
a csapat feladata az volt, hogy a Seattle-be becsmbpészett chipeket elhozza a kikötőből, és biztonségban leszállítsa.
A csapat összetétele:
-ork nagydarab keménylegény, keveset szólt, vérprofi, de utólag kiderült, hogy a megbízó cég beépített embere, figyelte mi van, és ha kell mindenkit eltesz lábalól
-elf, alvilági figura, profi arc, saját bordélyház ( ahol a chipeket el lehet sózni+minden, amiből bevétel van)
-humán, csöndes figura, valami adeptus (a játékos bealudt a mese alatt)
-humán, ukrán sofőr (később kiderült, hogy a kocsi tele van robbanószerrel+kábszerrel)
-humán, fiatal gyerek, pár hete került az utcára valamelyik cégtől szökött (én)
A lényeg: cucc átvesz, találkahely, balhé, menekülés az elfhez, ott lövöldözés, gránátdobálás (az robbanóanyaggal dugig töltött kocsi alá, amiben a parti ült), menekülés, gyilkolás, segítség egy motoros triciklin érkező, neonzöld végű tülkökkel ellátott viking sisakot viselő troll személyében (!), kiérkező Lona Star járőrök, letartóztatások stb.
A banda fele a dutyiba, egy része elszökött, majd 1 óra múlva az egész estés történetet leadja a karakterem apjának hírcsatornája :)
Nagy volt.

A másik arc már az ősidők homályába vész, anno Középföldéhez kötődik, és ez volt a legelső karakterem.
Féltünde kósza (én), erdeitünde varázsló, olog-hai harcos. A harmadik szintig jutottunk velük, a harcos leverte aki szembejött és a kiosztott kritikus sebekért kapta a legtöbb tp-t, én meg a bekapott kritikusokért (nem egyszer a trolltól).

A legaktívabb azonban René de Chabannes volt, a francia születésű, toreador klánú, ventrue neveltetésű, de a Bűn útján járó keresztes lovag, aki a tremere klántól saját gargoyle-ot kapott, beavatták a taumaturgia misztériumaiba, és aki a korábbi, helyi tzimisce vezérek halandó családjából választott gyermeket. Az Erdélyi Nagyúr (a helyiek nyelvén Vajda!) posztig jutott kb. 300 év alatt, de a célja (amit nem ért el, mert megszakadt a játék) az volt, hogy el tudjon dobni egy harci lovat, amin Malan ül, hogy az onnét a nyilaival tudja lőni az ellent. Ő volt az, aki miután Lugoj diablerizálta a klánalapítót, a csatabárdjával (amit el is tett emlékbe) 2* ráütött, annak nyakára.

A társai sem voltak akárkik:
Vándor, a baltás pap, akik a gangrel klánhoz tartozott, és a menny útjának megtorlás ösvényét követte
Malan Basarab, a fél-tzimisce, aki majd mindehez értett, és akit egyszer, úgy 1300 körül KÁNURASÉG néven illetett valami tanulatlan, merthogy úgy nézett ki, mint a honfoglaló magyarok.

Draquar

Draquar

  A Bunkó

 • Fórumita
 • 725 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.10, 21:21

Hoi!

Khaos: Látom, sikerült megragadni a történet lényegét. És akkor mi van, ha Krán is benne volt? Szerintem még így is nagyon nagy a sztori!

Spoiler


Khaos

Khaos

  A Bundáskenyér...

 • Fórumita
 • 391 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.10, 11:16

Összefutott más kráni ügynökökkel (épp arra kószáló fejvad-osztag), akik közölték, hogy a pyarr inkvizíciótól is jött vmi küldöttség.


Sorry az offért de ez a fordulat nekem kissé unalmas. Kránt mindig bele kell kavarni? Anélkül nincs jó sztori?

Persze lehet, hogy én tévedek valamiben.

Módosította Khaos: 2007.04.10, 11:17


_Kilhalm (NPC/NJK)

_Kilhalm (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.04.04, 14:41

Elso es egyetlen Shadowrun karakterem "Mad" Max Clayton, egy torpe motoros. A becenevet egy osregi filmrol kapta, amit vagy ezerszer latott (megsugom Mad Max :lol: ). Clayton egy kulvarosi pinceben lakott, elegge cinikus humora volt. Nagyon tetszett a torpe zsoldos koncepcional (bocs nem tok jobbat) leirt par sor... valami hasonlo volt a stilusa, csak kevesbe bekepzelt :lol:. A Kromkiraly a Redmond pusztulatban (nem nagyon ismerem az SR vilagat) valami viadalt rendezett amin reszt vett, mert Griffon nevu torpe teknikus cimborajatol hozomra vasarolt egy Harley Scorpiont es kellet ra a le. Raadasul kedvenc krimojat eppen megprobaltak kirabolni valami huliganok, mit sem sejtve benezett az ajton erre a hulyegyerekek elengedtek egy sorozatot es elindultak fele. Par pillanat merlegeles utan bedobott egy granatot es elmondott egy fohaszt, hogy a csapos es meginkabb a pia megussza. Nos a granat tarolt, a fal megroggyant a rablok kampec, a csapos meguszta. Am a takaritasert es a javitasokert valakinek fizetnie kellett. Max pedig nem szerette volna ha kedvenc helye bezar....

Szoval penz szukeben volt, amikor elerkezett a viadal napja. Amikor megerkezett a bunyo helyere latta, hogy egy marha nagy troll (egyik jatekos karakter) sorra pufoli peppe a vaganyokat. A troll elegge rosszmaju volt kulonosen a torpeket ruhelte. Persze agyon volt huzalozva, igen szep summa jart annak aki padlorakuldi. Max rovid merlegeles utan lepattant a mocirol, igazitott eggyet a bordzekijen es elindult a troll fele, bar a viadalt elvileg felmesztelenul vivtak, pusztakezzel de a Kromkilraly intett, hogy szegecselt dzekiben is megkuzdhet. Rovid utesvaltas majd a troll benyomott neki egy isteneset, majd felkapta es a mocija melle baszta. A meccsek megadasig tartottak, am "Mad" Max Claytont nem faragtak olyan fabol. Lekapta specko, robbano golyokkal megtoltott soretespuskajat es a troll mellkasaba lott. A drabalis, teleultetett, huzalozott ize felmesztelenul is csak elajult, kesobb egy utcai korhazban hamar visszanyerte az eszmeletet. Max-et kitiltottak a viadalrol, egy fillert nem latott, sot a nevezesi dijat is bukta de az unneplese nem maradt el. A Troll par korrel elotte verte agyon egy csak torpekbol allo motoros banda, a Red Hot valami (tenyleg nem emlkeszem) egyik tagjat. Max osszehaverkodott par taggal akik meginvitaltak a soraik koze. Beavatas kent lekellett szerelnie egy bombat egy elhagyott raktarban, sikerult neki.

Par nappal, kesobb egy titokzatos, azsiai tunde (szinten jatekos karakter) kereste fel a torzshelyen, aki tudott anyagi gondjairol es egy nagy halom nujent ajanlott ha segit neki megkeresni egy szemelyt. A tunde kikototte, hogy ne hoskodjon feleslegesen, csak azt csinaja amit o mond, semmi fegyverropogas. Sorra jartak Max cimborait, kapcsolatait, kerdezoskodtek a figurat kerestek, aki szinten azsiai tunde volt. Nagyon ugy nezett ki, hogy egy helyi banda rabolta el es egy raktarban tartjak fogva. Max persze rajott, hogy a hegyesfulu jakuza, de nem banta, inkabb dolgozik o a jakuzanak ha fizet, csak ne ceges melot kelljen vallalnia. A jakuza is elment felkeresni egy kapcsolatat, valami szorakozohelyre volt megbeszelve a talalka ahol ket ork belekotott es elakartak intezni, a jakuza megmutatta a kabatja alatt hordott ingrammokat, nem hatotta meg oket, csak ugy ahogy a jakuza tetovalas sem. Kenytelen volt leloni oket, ez huzalozott reflexeinek hala konnyen ment, serules nelkul meguszta, csak hogy valaki hivta a Lonestart. Nem kis balheja volt a feletteseivel a dologbol. Mindenestre elsimitottak az ugyet.
Felkerestek a raktarat, meglepetesukre a banda sorait a drabalis troll erositette, teljes pancelban, gepagyuval, a tunde a katanajaval elintezte a gepagyut, erre a troll pusztakezzel kezdett pufolni mindenkit. Nagy harc lett, a tunde ingramokkal, Max a soretessel, a bandasok a konnyu pisztolyaikkal, kesekkel a troll pedig okollel osztotta az iget. A tusabol a troll kerult ki gyoztesen, a tunde haldoklott, Max sulyosan serult volt, a banda ledaralva. Ekkor Max felpattant a mocijara es legazolta a trollt, aki elotte igen keves serulest szerzett, hala a testpanceljanak es az inplantatumainak. A motor tropara ment, a testpancel is ramaty alapotban. Ketten altak, a bevadult, eppen csak serult troll es a felhulla torpe. A troll lassu kimert leptekkel elindult fele, vadallati pofajan kelyes vigyorral. Max elohalaszta utolso toltenyet, mellkason lotte a trollt, aki elajult :D. Tobb se kellett Maxnek, lehuzta a troll sisakjat, es el santikalt a raktar elott hagyott granatoveert, Kinyototta dog pofajat, kihuzta a biztosito szeget es fedezekbe huzodott... :lol:
Egy fulkebol hivta bandas spanjait akik meg a varosban voltak. Kiszabaditottak az emeleten tartott masik tundet, Max felmarkolta a let, kifizette tartozasinak egy reszet. :lol:

Módosította Kilhalm: 2007.04.04, 14:48


Woody_Sheriff

Woody_Sheriff

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1497 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.03.31, 22:49

Két JK parti küzdött egymás ellen Forgotten Realmsban; félszerzet szerzetesem (igen, a tudathasadásos :) ) egyből összekerült egy széttápolt törpe barbárral. Érdekes párharc alakult ki...
Karim kezdett, handzsárral egyből volt vagy tíz támadása (+5-ös gyors borotvaéles fegyó), ebből négy átment a törpi VF-én, kettő kritikusan (vagy 100 ép-t levertem róla).
Törpe lefegyverez (csak nézek...), sikeres, a játékosa már röhög is, hogy oda a csodabicskám...
Én erre csak puszta kézzel simán soroztam egyet, és egy szatyornyi D8-al atomizáltam a pupákot :D .
Ennyit a Disarm-ról :) ...


De az is vicces volt, amikor a 4-es szintű NJK lovag nekiugrott a 31-es VF-emnek :) ...

Hantien_Harran

Hantien_Harran

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 52 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.03.31, 20:21

Üdv!

Nem tudom idetartozik-e, mert nem az én karakterem volt, de megosztom. Valamelyik kalandmodulban van az elrabolt királykisasszony vagy hasonló című modul. Én meséltem. A zauderek szépen kavarják a khm, szóval trükköznek. A parti boszorkánya pedig úgy dönt, hogy ez a varázsló bizony nagy segítség lehet a helyi kalandban, nomeg talán pár zsíros varázstárgy is csurran-cseppen majd. Naná, hogy a varázsló az egyik zauder volt, aki persze szépen mindent elmondott neki. A karakter azonban korrekt volt. Úgy döntött a karakteréből NJK lesz és szépen távozik a zauderrel együtt egy városállamba, mint az uralkodó felesége. Nem volt egy hosszú kaland :D
Dehát mit is lehet tenni egy boszorkány ellen? :)


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]