Ugrás tartalomhoz


Fotó

Felejthetetlen karakterek


 • Válasz írásához lépj be
139 hozzászólás érkezett eddig

Setale

Setale

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 194 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.03.30, 08:43

Hadd osszam meg a közzel én is egyik kedvencemet a sok közül!

A karakter kráni érdekeltségű boszmest, d100as M* szerint (bár ez utóbbinak sztem nincs jelentősége). Ami miatt említésre méltó:

Adott egy összeszokott, jó (főleg pyarr) irányultságú parti, ahova tolvaj álcával becsatlakozott (készült hozzá álkarakterlap is). Persze, kiderült róla hogy amolyan mindenes, és nem nagyon kenyere a nyílt harc, de a karakterek nem nagyon hisztiztek miatta, lévén a csapatban már akadt egy hasonló beállítottságú udvari ork nőstény.
Namármost, a parti vmi kétes hovatartozású birtok jövendő urának helyét akarta bebiztosítani (vmi olyasmi volt, h az előző úr gyermeke hosszú idő után visszatér és támogatásra szorul), a karakter meg természetesen ellenük.
Összefutott más kráni ügynökökkel (épp arra kószáló fejvad-osztag), akik közölték, hogy a pyarr inkvizíciótól is jött vmi küldöttség.
A karakteremmel megegyeztek, h mi elintézzük az inkvizítorokat, ők meg körbenéznek a minket érdeklő helyeken. Szegény bm aztán gondban volt, hogy hogyan vegye rá a pyarr partit (Arel pappal a csapatban) h nyírják ki a pyarr inkvizítorokat... Jött az isteni szikra:
Beadta nekik, h a pyarr titkosszolgálat ügynöke (addigra vhogy megneszelték, h nem teljesen az, akinek mutatja magát) és az a küldetése, h az inkvizíció álruhájában kóborló gorviki bandát kiiktassa. Természetesen elmondta, h valószínűleg ragaszkodni fognak az álcájukhoz(mármint a gorvikiak), de ne hagyják magukat megtéveszteni, irtsák csak nyugodtan.
Szegény olyan sikeres volt, hogy másnap mikor nagy szomorúan kidobolták hogy a városba érkezett pyarroni inkvizíciós küldöttséget valakik brutális módon legyilkolták, az Arel pap jót röhögve: inkvizítorok, mi?

Sajnos a történet félbeszakadt, de a slusszpoén: a játékosok is csak jó két hónappal később tudták meg, hogy valójában mi történt (mikor már világossá vált, hogy nem fogjuk folytatni). Ott volt aztán anyázás.. :sir:

Hantien_Harran

Hantien_Harran

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 52 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.03.29, 13:17

Enoszukei szamuráj (muszatasi vagy mifene, de az annyira hülyén hangzik hogy maradok a szamurájnál), hűbérúr nélkül kasztjának nem éppen díszpintye. Egy karneválon vett részt a csapat, ő pedig igen sok számban indult. Nem akarta, hogy zavargásszák mivel előreláthatólag igen sok számból nyertesként fog kikerülni, ezért amolyan superman módjára két személyazonosságot tartott fenn.
Párbaj szám döntője, fegyverrántást alkalmazott. Azzal lendülettel dobtam egy 01-et így el is dobta a kardját pár méterre. Na remek. Védekező harc, pszi lökés, aztán uccu a kardért. Ezt sikerült eljátszanom másodjára is! :D
Úgyhogy ezt gyönyörűen elbukta.
Aztán szépen még aznap, egy kisebb sikátori összecsapásban kettévágták az íját. Remek íjászverseny bukott. :P
A kaland lényege az volt, hogy egy amatu lányát kellett kísérgetni a karneválban, ne essen baja. A lány szőrén szálán eltűnt, mert meglógott előlünk a tömegben. :ugri:
Nos ekkor a karakter idegei felmondták a szolgálatot, megbeszélte a csapattársaival, hogy elég régóta vannak már együtt, most keressék meg egyedül a lányt, neki más dolga van. Aznap visszament a fogadóba, annyi alkoholt rendelt a csapat számlájára, amennyi már egy lovat is kiütne, felhordta a szobájába és kímeletenül berúgott. :sir:
Persze a csapat dühös lett egy kicsit. :lol:
Ezt a napot megjegyezte magának, úgy gondolta, ezen a napon nem figyel rá Kurodai és minden cselekedete csakis balsikerrel végződhet. Ezentúl akármilyen kaland is volt, az év ezen napján nem volt hajlandó tenni semmit. Csak ült a szobjában a kardját tisztogatta, iszogatott, sokszor akadtak ki rá a csapattársai. :)
Talán ő volt a legkedvesebb karakterem.

lordmiky

lordmiky

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 266 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.03.17, 16:42

Ámokfutó: kellemesen szórakoztam a történeteiden, emlékeztetett arra, milyen is volt kezdő lenni :sor:

azt vettem ugyanis észre, hogy mind egy dologról szól: hent..... (kivéve azt, ahol a kezdő csaj bejött játszani :sor: ), van olyan sztorid is, ahol a csapat nem fegyverrel próbál meg megoldani mindent?

üdv: LM

amokfuto

amokfuto

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 178 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.02.23, 22:07

Magus régi d100-as rendszer. Parti: kb. 3.szint. Játékosok: Barbár, gladiátor, harcos, kardművész és egy NPC bárd félelf csajszi, aki MELL-esleg is ott van és nagyon szép.
Kocsmából kijön a bárd kiscsaj és elsírja magát nekünk, hogy benyúltak a bugyijába. Na több sem kellett nekünk, elindultunk a kocsmába rendet rakni.
Barbár elől, gladiátorral karöltve, háttérben a harcossal bemennek a kocsmába pofozkodni. Lóháton követi őket a kardművész, de kint megállt. Bent megy a hent. Parti cumira áll. Kiszól valaki a kardművésznek, gyere már segíteni. Kardművész bejelenti, hogy bezúg a kocsmába és segít nekünk.
Új kör kezdemény dobás. Kérdi a mesélő: na mennyi a kezdemény. Mindenki bemondja. Kardművész is.
Erre a mesélő átnézi a bestiáriumot és a következő bejelentést teszi. A kardművész lova, ami berongyolt a kocsma ajtaján, 13-nál jön. Mert a kardművészünk elfelejtette bejelenteni, hogy leszáll a lováról, ezért a kocsma ajtó szemöldökfáján maradt :rohog:

amokfuto

amokfuto

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 178 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.02.23, 21:42

Mágust játszottunk egy klubban. Új mesélőt avattunk, srácot lehívtuk. Először mesélt nekünk, de egyben utoljára is :rohog:
Parti: mindenki 6. szint és gorviki.
Tagok: fejvadász, Ranagol pap, bomes, bárd.
Helyszín: egy útszéli fogadó.
Megjön Mr.Johnson, a megbízó. Egy kereskedő volt az. Elmondta a mission-t. Ezután az asztalra dobott 1200 arany értékű drágakövet.
Mi egymásra néztünk és azonnal kezdeményeztünk. A fejvadász pszi-rohamot, a bárd vakítást, a pap csapást jelentett be max manából (a kereskedőre). Második hullámban, a harmadik szegmensben a bomes következett 6d10-es villámmal.
A kereskedőből semmi sem maradt. A srác önfegyelméből sem :para:

amokfuto

amokfuto

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 178 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.02.23, 21:23

Sr2. Meséltem. Két partitag összeugrott játékban. Egy 6. szintű beavatott fizikai adeptus (mágikusan szanaszét tuningolt bruce lee) kb. 120 karmás és egy kezdő, de iszonyat gyors 0.1-es esszenciájú szamuráj.
Fizadept pampog, hogy szanaszét veri a szamuráj fejét, abban a tudatban, hogy úgyis 2 zsák kockával dob pusztakezes támadást.
Kezdemény következett.
Szamuráj kezdett. 2 rövidsorozat és a fizadept meghalt.
Szamuráj kommentárja: - látod fizadept, totál hülye vagy, akkor is a bunyóra gondolsz, amikor lövöldözés lesz :rohog:

Na pápá mindenkinek

amokfuto

amokfuto

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 178 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.02.23, 21:14

Bocs mindenkitől. Sztori folyt köv. Egy hajnalig tartó kaland. Sr2. Én meséltem. Partitagok: 3 szamuráj. A fizikai értékek, az intelligencia, az akaraterő, mint tulajdonságok az eget súrolták. Karizma a béka segge alatt :rohog:
Parti az ellenfél varázsló számítását csúnyán keresztül húzta. Varázsló bosszúból, asztrálból követte őket egy szórakozóhelyig. Ahová a sikeres mission után piálni tértek be a fiúk. Varázsló elküldte a kivégző osztagot egy elementál személyében. Elementál manifesztálódott. Elkezdte égetni a környezetet és a szórakoznivágyó tömeget. Persze a srácok sem maradhattak ki a jóból :para: 3 szamuráj kapta magát és eszközök után nyúltak. Egy a bárszékkel esett az elementálnak, a másik egy asztallábbal, a harmadik a csapost használta fegyvernek :sor:
Sr-ben a közreműködő feleknek csökken a célszámuk, ha összedolgoznak vagy az ellenfélnek nő. A sok marha ez utóbbit választotta :)
Tropára verték az elementált. :D

amokfuto

amokfuto

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 178 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.02.23, 20:51

Na ezt még leírom, mert elkapott a hév és megszállt az ihlet.
Kb. 12 évvel ezelőtt első star wars kalandom. Mesélő nem szívózott kezembe nyomott egy karit és azt mondta játsszak vele.
Parti: 1 jedi, 1 pilóta, 1 szerencsejátékos és én a fejvadász(-robot).
Sztori: behatoltunk az épületbe, bent ledaráltunk mindent, elhoztuk a túszt. Kint vártak minket a hóemberek, a rohamosztagosok.
Nagy menekülés a város utcáin. Irány a dokk, cél a hajónk.
Mesélő totál zárótüzet nyomat a karakterekre. Szólt, hogy dobjunk testet. Én is vettem a kockákat. Erre rám szólt: mi a francnak dobok testet? Nem értettem. Annyit felelt: gondolkozz! :rohog:
Akkor jött az isteni szikra :para: (és elolvastam végre azt, hogy droiddal játszom). Kábítóval lövöldöztek ránk a túsz miatt. Ráadásul a kábító csak élőlényekre hat. Rám, mint droidra nincs hatással. :sor:
Előkaptam a könnyű ismétlőt, ami élesre volt állítva és iszonyat rendet raktam a hóemberek között.
Üdv

Módosította ámokfutó:): 2007.02.23, 20:52


amokfuto

amokfuto

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 178 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.02.23, 20:32

Sziasztok.

Sr2. Régi sztori, több évvel ezelőtt...
Útjára indítottam kedvenc karakterem egy elf hold sámánt. Rendőrként kezdtem vele játszani egy zúzós mesélőnél.
Mese első öt perce.
Este egy piti bicskást üldöztem Tacomában, ami idegen terep volt számomra. A bicskás bezúgott egy kocsma ajtaján. Én utána. Berúgtam az ajtót és elordítottam magam, hogy Rendőrség! Mindenki feküdjön a földre.
Szerencsémre a szórakozóhely tömve volt szamurájokkal. :rohog:
Ez volt a törzshelyük. Kb. 50 pisztoly emelkedett rám egyszerre.
Másnap hajnalban egy szemetes alu konténerben ébredtem.
Halálos előtt egy sebzéskockával, mind fizikai, mind kábulásban.
Rendőrsztorinak vége, kezdődhetett az árnyéletem. :para:
Üdv

amokfuto

amokfuto

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 178 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.02.23, 19:56

Sziasztok.

Szintúgy SR3. Ebben játszottam... Összeállt a régi nagycsapat.
1.Hardcore szamuráj kb. 100 karmás. Nehézfegyverzet az alap.
2.Brutál rigó, droid haderővel, iszonyat páncélozott verdával, kb. 80 karmás.
3.Szanaszét bavatott harci mágusunk, elementál hegyekkel. Laza 100 karma.
Az iménti 3 arc több éve játszik együtt és keményen összeszoktak a játékosok is.
4.Szexi szamuráj csajszi, szinte kezdő. Kb. 2 mesét játszott. Jó esetben 10 karmás.
A szamurájt tényleg lány játszotta és ha jól tudom már harmadjára ült le szerepjátékozni :rohog:
Gondoltuk beavatjuk, hogy szokja a szántást :para:
Na a lényegre térek.
Időpont: 2060 nyár.
Helyszín: Karib-ligában egy banán köztársaság.
Cél: egy diktátort kell likvidálni a saját rezidenciáján és elhozni a számítógépes adatbázisát. A muki mellette drogbáró volt és egyben a kartell vezetője. A kivitelezésre két hetünk volt.
Johnson kiadta a melót. Mi elkezdtük. Csajjal még telszámot sem cseréltünk.
Beindul az ultra nagy tervezés. Két hetes előkészítő munka, nyomozás hegyek, gyakorlatozás. Helyszínről műholdképet szereztünk. Helyszínt lemodelleztük, felépítettük egy üres raktárépületben.
Szamuráj gyakorol, hogy sikeresen együtt dolgozzon a rigóval a droid biztosítás mellett. Rigó nyomja az elektrotechnikai harcot, zavarást stb. Brutál mágusunk asztrálban és fizikai síkon támogat az elementál haderővel. Minden létező asztrális entitásra felkészült.
Kezdő szamuráj kislányunkról megfeledkeztünk, annyira szétterveztük magunkat.
Közben szamuráj csajszi kapta magát és elutazott a banán köztársaságba. Lejátszotta ő is a laza két hetet. Csak ő a tengerparton, napozott, este bulizott stb. Egy esti partin amelyen részt vett, megismerkedett egy helyi arccal, akivel ki is kezdett és lefeküdt vele. Itt jön a cumi. A helyi Don Juan a kartell vezetője volt. A szamuráj csajszit majd 2 hétig pénzelte, olyan luxusban élt.
A szamuráj csajszi egy éjjel magára maradt a drogbáróval. Este kinyírta és elhozta a számítógépes cuccokat is. Ö vissza Seattle, de hiába keresett minket. Telefonszámunkat nem tudta, elérés nuku.
Közben mi átcuccoltunk a túloldalra. Megszálltuk a hacienda környékét. Varázsló asztrálisan felderített, elementáljai csak a parancsra vártak, hogy az ellenfeleket legyalulják.
Rigó is bekészítette a droidokat, szamuráj kiadta a parancsot: Kezdődik a harc!!!
Rigó szőnyegbombázással kezdett, pár másodperces előkészítés és puhítás után az elementálok manifesztálódtak és öltek minden élő szövetet.
Harci mágusunk tarolt asztrálban.
Bedübörgött a földi droid sereg, pergő és fedezőtüzet adtak a - mágikus láthatatlanságba és biztos, ami biztos ruténiumos álcázóval megtuningolt nehéz biztonsági vértben - rohamozó szamurájnak.
Iszonyat haderőt és erőforrást pörköltünk el. A kartell vezetőt nem találtuk.
Közben kiscsajszi leadta a fényképeket a kivégzett diktátorról és felvette a tiszteletdíjunkat is.
No comment :sor:

amokfuto

amokfuto

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 178 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.02.23, 19:11

Sziasztok.

Sr3-at meséltem.
Parti tagok: 80 karmás rigó, 80 karmás volt lone starr zsaru (szamuráj), 80 karmás ork szamuráj.
Időpont: 2060 tavasza.
Helyszín: egy Duna Plaza méretű és elrendezésű bevásárló központ.
Célpont: egy orvos-varázslónőt elkapni, élve és sérülés mentesen.
Célszövetet, a varázslónőt követi a parti, épp kifelé cirkál ruha vásárlás után, közben ruthenium polimerbe (fizikai láthatóságot jóval megnehezítő cucc) öltözött testőre követi kb. 6 m lemaradással.
A parti ork szamurája szintén ruthénium álca alatt lerohanja a varázslónőt és a földre löki. Az altatótapaszt nem tudja a varira tenni, mert a csajon beindult az észlelő védőmágia és a páncélvarázs. Láthatatlan testőr keresi az okát mitől feküdt meg a védence (az ork szamurájtól). Ork szamuráj sem látja a testőrt, de beleszólt a mikroadóvevőjébe, hogy vmi nagy gáz van. Volt Lone Starr zsaru - átlag öltönykének öltözve, páncél nélkül - odaugrik a varázslónőhöz, felkapja és maga elé tartja. Izomból tartotta fogva. Hátrál kifelé a tússzal, közben ordít a mikroadóvevőbe a rigóért, hogy parkoljon oda és vesse be a droid hadsereget, mert közben tűzharc alakult ki a két ruthéniumos arc között. A testőr nem mert a túsz mögött álló LS szamurájra lőni, nehogy lepuffantsa a védencét. És közben jóindulatúan az ork is tűz alá vette. Bent iszonyat kezdemények mellett, a testőr és az ork szamuráj módszeresen szanaszét lőtte egymást és a környezetben jelentős átalakítást végeztek:)
Ork is nagy nehezen kihátrált, Halálos sebzésen túl volt, de megdobta az eszméletben maradás próbát. Rigó a páncélozott járművével érkezett a főútvonalról. Kb úgy játszódott le minden mint az animékben. A rigózott jármű beparkolt, közben szanaszét törte az ott parkoló járműveket, emberek menekültek. Túsz és két szamuráj berohant a kocsiba és leléptek a helyszínről.
Azonnal vitték leadni a csomagot.
Esti hírekben, főműsoridőben a Duna Plázás kamera felvételekkel volt tele az összes hírműsor. A Lone Starr zsaru arca egyébként is látható volt, a két "láthatatlanról" pedig a tűzharc miatt leamortizálódott az álcacucc. Így az ork sem kerülte el a végzetét. :rohog:
Üdv

zulur

zulur

  Betonlegionárius

 • Fórumita
 • 101 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.02.14, 20:10

De szívesen meghallgatnám ama tudathasadásos, velejéig gonosz félszerzet történetét, szerintem rokon lélek :dilis:

Úgy néz ki, Faerűn vonzza az egyéniségeket. Volt már szerencsém egy hasonlóan elvetemült félszerzet (!) barbárhoz is...

Neki az egyetlen baja az volt, hogy a játékosa 7. szint körül meggondolta magát, és mindenáron kalandor akart lenni. De ahogy vette fel a szinteket kalandor kasztban (TP levonás azért nem volt, mert a Szellembölcs alfajba tartozott), egyre inkább úgy érezte, hogy értelmetlen a karaktere, ezért inkább abbahagyta, és indított egy újat...

Mondhatom, nem volt rossz 10. szint felett pesztrálni egy újonnan jöttet, akit elsőre egy tévedésből fakadóan véletlenül megöltem...

Végül nem lett bagy baj. Bocsánatkérésképp kapott tőlem sok szép és hasznos varázsitalt... :dilis:

zulur

zulur

  Betonlegionárius

 • Fórumita
 • 101 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.02.14, 20:01

Apropó szakértelmek...

Hát igen, áldottam a D&D létrehozóinak nevét is, hogy legalább minden szinten egy pontot kaptam. De KM-ünket ismerve a szakértelmeknek kisebb szerep jut, (vagy ha nagyobb, az nem az enyém... :dilis: ).
Igen, kissé 'vérpistikés' a kaland... (ez egyetlen erényem ugyebár a diplomácia lenne, lovagunk híján)

De én azzal az egy ponttal is nagyon jól elvoltam:
Alacsonyabb szinteken úgyis inkább a véletlenen van a hangsúly,
csak ki kellett bekkelni a magasabb szintekig a szakértelem próbákat egy rakat varázsitallal. (Igen, ez indokolta a Varázsital-főzés felvételét 3. szinten...)

Tényleg élmény vele játszani :dilis:

Woody_Sheriff

Woody_Sheriff

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1497 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.02.09, 15:53

Hmmm... szegény pap, a szakértelmekkel nem volt gond?

zulur

zulur

  Betonlegionárius

 • Fórumita
 • 101 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.02.03, 11:09

Üdvözlet!

Ha már a felejthetetlen karaktereknél tartunk:
Még mielőtt a parti megvette volna a Forgotten Realms kiegészítőt, még csak egy saját világon játszottunk: a KM pedig engedélyezte, hogy egy föld alól származó, felszínre jött törpe Moradin-pappal legyek. Annak rendje-módja szerint dobtunk tulajdonságra, és hogy-hogynem, akadt egy 18-asom, de emellett egy 5-ös is (többi 11-12-13). 18-as eleve bölcsességre, de az ötössel mit kezdjek? Nem akartam 3-as karizmával indítani (mármint -2 törpe faji mód), fizikálisan meg erős karaktert szerettem volna, így az 5-öt az Intelligencia kapta :) ...

Utóbbi esemény kb 7-es szint körül történt:

Azt hiszem, a legendák még mindig szólnak egy vérben forgó tekintetű, habzó szájú és egy kissé tébolyult papról, aki (miután kifogyott az Űzéseiből) egy nehéz buzogánnyal szétvert egy fél csontváz-osztagot (egy hasonlóan őrült fél-ork barbár oldalán, aki "használhatatlan" kétkezes bárdja helyett az első levágott csontváz combcsontjával harcolt, miután kicsorbult a fegyvere), amíg a csapat többi tagja (egy sunyi félszerzet kalandor, egy ötletes mágus és egy jóhaver törpe harcos) likvidálta az élőholtakat megidéző papot és egy alacsonyabb szintű nekromantát.
Az még csak a hab a tortán, hogy azelött kritikust nem nagyon dobtam. Ebben a harcban több mint ötöt, de hát élőholtak ellen mit is ér az...

A kalandhoz hozzá tartozik, hogy KM-ünk néha dobatott velem Int-próbát, hogy valóban tudja-e a karakterem azt, amit én. Szegény Elbek-em még most sem tudja, hogy a pozitív energia sebzi az élőholtakat, és még mindig nem jött rá, hogyan olvasson fel tekercseket...

De mindig élmény vele játszani. Már csak pihenésképpen is, mivel a Forgotten Realms-ben indított varázslóm is hasonlóan járt (a dobásoknál), de nála a Karizma lett 5-ös. (17-es Int mellett...) Az meg ugyebár majdnem zseni, így már első szinten is elvárják a karakterek, hogy tudjak valamit az ellenséges szörnyekről... Itt meg én kérem a KM-et, hogy hadd dobjak próbát némi információért...

Amúgy Elbek most már 17-es szintű, és érdekes módon Intelligenciája már 9-es (+2 a kora miatt, +2-t meg én raktam rá a tulajdonságnövelésekből), de a viselt +4-es Intelligencia-fejpánttal már olyan zseninek érzi magát az előzőekhez képest, hogy hajaj.... :)

lordmiky

lordmiky

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 266 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.05, 18:02

(OFF)Crysa: kösz, így már világos :)(/OFF)


Crysalantanasia

Crysalantanasia

  A lovaghölgy

 • Fórumita
 • 913 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.05, 12:42

Üdve,

lordmiky, nem csoda he nem érted, Voja egy Trónbitorlós karakterről beszél, csak egy kicsit "arrébb csúszott" ;)

A Játékok, Képregények alatt fut az RPG.HU - Trónbitorló topic, szerintem oda szánhatta a beírását :aaaaa:

Crysa

lordmiky

lordmiky

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 266 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.05, 12:26

(OFF)Voja:

lehet, hogy én vok szőke, de nekem az most kicsit magas, amit te itten leírtál.....(/OFF)


_Voja (NPC/NJK)

_Voja (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.01.04, 14:50

nekem volt egy karakterem, akit nagyon de nagyon szerettem.
(OFF)Nevét nem mondanám el.(/OFF)
Ő törölve lett sajnos és utána újbol és újbol próbálkoztam ugyanazzal a karakternévvel, ugyanazzal a képpel de mindig más karakterleírással. Nem sikerült úgyhogy feladtam és új karakterrel próbálkozok.
(OFF)Ja és mielött valaki mondaná hogy nem vagyok fen bitin(ezzel a névvel)néze meg az aláírásomat(/OFF)


Woody_Sheriff

Woody_Sheriff

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1497 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.12.09, 22:32

Hajj... Faerűn világát még most is járja a nagy kedvencem, egy tudathasadásos, a velejéig gonosz félszerzet szerzetes... Ha lesz egy kicsit több időm, akkor fellövöm az életrajzát :sor: .


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]