Ugrás tartalomhoz


Fotó

Warhammer Online


  • Válasz írásához lépj be
1480 hozzászólás érkezett eddig

BePe

BePe

    Admin

  • Admin
  • 4648 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.07.05, 09:05

A Mythic Entertainment, amely többek között a Dark Age of Camelot MMORPG-t is jegyzi pár éve már fejleszti a nagy érdeklődésre számot tartó Warhammer Online MMORPG játékot is. Ugyan útközben a kiadás jogát megvette az EA, mára olyan szintet ért el a fejlesztés, hogy érdemes foglalkoznunk a játék körülményeivel. Habár a megjelenés dátumát még homály fedi – vagy én nem találtam meg -, jópár képpel, igényes háttérsztorival és weboldallal állt elő a Mythic.

Ami már biztosnak tekinthető:

- A jó öreg Old World (képzavar).
- A Games Workshop Warhammer Fantasy világa.
- 6 egymás ellen harcoló faj
- A birodalom oldalán az elfek, emberek és törpék. A káosz oldalán a sötételfek, a zöldbőrűek és a káosz elfajzott katonái.
- RvR, azaz Realm vs Realm rendszert ígérnek. Pontosan nem derül ki, hogy ez a szerverek közötti küzdelmet is jelent e.
- Valamiféle PvP és PvE keveréket, azaz PvP csatákba bocsátkozhatunk az NPC-k oldalán.
- Hatalmas ütközeteket ígérnek, ahol a rend erői csapnak össze a világba betüremkedő káosszal.

Ami tény.
Szépek a screenshotok. Szerintem a Warhammer világa sokkal több érdekes és főleg változatos küldetésre ad lehetőséget, mint pl a WoW-ban inerpretált meglehetősen egysíkú darabok.
Egy rendesen kidolgozott, – szinte még a városok között és körül kiépült falukat, tanyavilágot is magában foglaló – hatalmas térkép áll rendelkezésükre az Old Wörd.
Elég nagy a Warhammer rajongó tábor – FRPsek, táblások, tán még a 40ksok is – ahhoz, hogy ne két karakter kergesse majd egymást a világokban. Illetve sok, igen jól megírt történetük van, amik feldolgozhatóak, beledolgozhatóak és a rajongók szájíze szerint valóak.

Szó mi szó, az egész Warhammer világ jobban felépített, kidolgozottabb és hangulatosabb, mint bármelyik eddig feldolgozott MMORGP világ. Bízok benne, hogy sem az irányítással, sem a popularista átalakításokkal nem teszik ezt a kiváló alapanyagot tönkre.

Hivatalos oldal:
http://www.warhammeronline.com/english/home/

Egyébkéntis Gortek rulez!


Jester
[Fantasy háttér] [Sötét háttér]