Ugrás tartalomhoz


Fotó

THK Nemzeti bajnokság 2006


 • Zárt téma Téma lezárva
216 hozzászólás érkezett eddig

Nico

Nico

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1595 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.12.18, 13:54

Én is játszottam vele, de szerintem az a pakli tízből kilencszer megveri az enyémet, és úgy vélem ez a többire is igaz.


Hát speciel ez nem igaz.csaba 10ből 10szer megverné :titok: .+ ha letudod tiltani a keresését és nincs kézbe végzetsújtottája akkor simán meg lehet verni.Ez az észak védelmezőinek a hátránya :) :) :) .


Látnok, sajnos nincs igazad. Csaba kb 50%-ban verné a paklimat, ha pontosan tudom, hogy 2 Meereen Nagy Piramisával, 3 Közeleg a végső éjjel és 3 Eljött a végzettel játszik.
Legalábbis szerintem. Kb 15-20%-ban döntetlen lenne.
De meg lehetne nézni, hogy tényleg így nézne-e ki...

Fitzlovag_Latnok

Fitzlovag_Latnok

  Káoszbajnok

 • Fórumita
 • 297 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2006.12.18, 13:19

Én is játszottam vele, de szerintem az a pakli tízből kilencszer megveri az enyémet, és úgy vélem ez a többire is igaz.


Hát speciel ez nem igaz.csaba 10ből 10szer megverné :titok: .+ ha letudod tiltani a keresését és nincs kézbe végzetsújtottája akkor simán meg lehet verni.Ez az észak védelmezőinek a hátránya :) :) :) .

Vincu

Vincu

  Huligán

 • Fórumita
 • 3181 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.12.18, 13:17

Túldramatizálom, nem dramatizálom.... piszok mindegy, ritka kínos szitu volt, és nem túl fair a többiekkel szemben. (bár abban igazad van, hogy semmit nem változtatott volna a bejutó 8-ason.)
Indulatok meg voltak. Jogosan.

Módosította Vincu: 2006.12.18, 13:18


Aeren

Aeren

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1640 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.12.18, 13:11

Vincu, egyébként nem dramatizálod túl egy picit azt a döntetlent? Normális esetben Farcsi nyert volna, mivel engedted, hogy visszavegye. Ő erre azt mondta, hogy átengedi, mivel nyertél volna(fairplay mindenképp neki, bár szvsz elnyerte a jutalmát a döntő meccsek alakulásával, értem ezalatt az ellenfeleit illetve az ellenfelek húzásait egészen a döntőig). A döntetlen tényleg nem lett volna korrekt, de azért olyan nagy indulatokat én spec nem éreztem.

Módosította Aeren: 2006.12.18, 13:13


Vincu

Vincu

  Huligán

 • Fórumita
 • 3181 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.12.18, 13:07

Én is játszottam vele, de szerintem az a pakli tízből kilencszer megveri az enyémet, és úgy vélem ez a többire is igaz.

Aeren

Aeren

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1640 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.12.18, 13:03

És mégvalami. Kíváncsi lennék hogy ha a legjobb 8-nak ki kellene állnia Nico ellen akkor milyen eredmények jönnének ki...  (az ő helyezését nagyon nem érzem reálisnak) :titok:

Én játszottam Nicoval :)

Fitzlovag_Latnok

Fitzlovag_Latnok

  Káoszbajnok

 • Fórumita
 • 297 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2006.12.18, 12:44

Lenézni a Barákat????Aki lenézi a Barákat az nincs magánál.Ugyanolyan jó mint bármelyik ház.Az is érdekes,hogy mind a 6 hát bejutott a legjobb 8-ba.A legjobb 4 is különböző ház volt.Szerintem így jól jött ki.Így legalább látszik,hogy bármelyik ház esélyes,és érdemes vele játszani. :titok:

Vincu

Vincu

  Huligán

 • Fórumita
 • 3181 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.12.18, 10:55

nekem tetszet a verseny! az legalább kiderült a paklimról hogy Baratheon-ok ellen gyenge!
két partit vesztettem és mind a kettőben kik ellen kellet játszanom  :)


Milyen házzal voltál?Lannisterrel jött. Vele küzdöttem a 4 közé jutásért.
Nagyon meglepődtem, hogy mennyi Bara pakli volt, és milyen kevés Martell + Targa... Annak viszont örülök, hogy a nagyon lenézett Baráknak sikerült ilyen messzire jutniuk.

És mégvalami. Kíváncsi lennék hogy ha a legjobb 8-nak ki kellene állnia Nico ellen akkor milyen eredmények jönnének ki... (az ő helyezését nagyon nem érzem reálisnak) :titok:

Vincu

Vincu

  Huligán

 • Fórumita
 • 3181 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.12.18, 10:51

kicsit mérges vagyok mosr Vincura, meg Farcsira, de azért gratulálok nekik, és örülök azért, hogy egyáltalán ott lehettem.


Megérted, nem esik jól ezt olvasni, de mivel végül nem lett döntetlenes megegyezés, és mégis Farcsi is meg én is bejutottunk, ezért felesleges mérgelődni. (Ha Farcsi nyer akkor ő megy tovább az én helyemen, és én az övén, úgyhogy még a 8 bejutó személy sem változott volna meg)
Egyébként totálisan jogos volt a felháborodás a döntetlen ellen, hidd el nem picit éreztem magam szarul az eset miatt.

Gondolom a franc se kíváncsi már, de azért egy picit én is élménybeszámolok.

1 meccs: egy Bara tükörmeccs.
Kezdés nem túl szerencsés nem húztam helyszínt, de még így is le bírtam volna tenni 3 lapot. De ez egy másik Bara ellen kevés, ezért újrakevertem. Ekkor le bírtam tenni 1(azaz egy!!!) lapot. Kicsit zabos lettem. Az ellenfelem vígan pakolt, húzás + gyülekező után kábé 12 lapja volt az asztalon. Toborozhatok... Háháááhhááhá.. A második körre nekem még mindig csak egy Kisujj volt kint, igaz régensként, ám ő lehozta Melisandrét. Na innentől már mindegy volt. Ha én kapk pontot hírnévért nyer, ha ő akkor is...

2 meccs: egy újabb Bara... Morbiczer ellen játszottam, de itt pont az elöző meccs fordítottja jött be. Özönlöttek a kezemből a lapok, míg ő két pici lényt bírt lerakni. Nekem volt minden ami kell, Melisandre, Azor Ahai-os Renly... gigamázli a gigapech ellen. Itt nyertem.

3 meccs: Na ezért a sorsolásért voltam a legmérgesebb. Voltunk 26-an, miért pont a legjobb haverommal sorsol össze a gép? Annyian voltunk, miért kell egymás esélyeit rontanunk? Itt annyi mázlim volt hogy feljött Kisujj + el tudtam lopni egy halhatatlan lényét, aminek nagyon nem örült. Volt egy fordulópont a meccsen, amikor tudott volna fordítani, de kihúztam a kezéből a Westerost, így gyakorlatilag vége volt. Játszottam Cselfogással és Túljárunk az eszükönnel is, hogy a Mások paklikkal ki tudjam húzni. A gond az volt, hogy tökéletesen ismertük egymás pakliját, és tudtuk, hogy mit kell csinálni egymás ellen. Én Deres kifosztásával nyertem egy kört, ami elég is volt.

4 meccs. Martell. Illetve Nico Martellja. Na fejben itt kezdtem el csomagolni, ugyanis ezt a paklit én még soha nem vertem meg. Kezdésnek Deres kifosztásával kezdtem, bízván abban, hogy a viszonylag kevés nemes lénye nem fog feljönni rögtön, és így nem lesz olyan egyszerű skorpiócsípéseket, toronyba zárvákat, csak úgy osztogatni. Nekem itt is bejött a mázlifaktor, felhúztam egy szarvas oltalmazóját már kezdésnek, és csak azért nem kevertem újra, mert az a kis aranyos immúnis az ellenfelek eseményeire. Reméltem azzal egy kicsit megizzasztom. Gyakorlatilag ez a lap nyerte meg nekem a meccset, meg az, hogy Nico kábé 30 lapból nem húzott toronyba zárvát, így a többi lényemtől csak ikont bírt lopkodni. Azt persze hozzátenném, hogy hiába volt kint 5 lényem, abból a Szarvas oltalmazója tudott csak cselekdni, a többi 4 körön keresztül gyakorlatilag uralomra volt jó...

5 meccs: újabb Martell. Itt egy picit örültem, mert nagyon féltem az ezres követeléses Starkoktól, akik még az ember helyszíneit, pakliját, hatalomjelölőit, szendvicsét is szétbaltázzák. Ezt szerencsére elkerültem.
Ez volt a meccsem Farcsival, ami olyan sokakból ellenszenvet váltott ki.
Marha jó kezdésem volt, neki meg egy jó közepes, ami sajnos Martell ellen olyan mintha rosszul húztam volna... Tudtam pakolni lényeket, de folyamatosan lassítgatott, mégis el tudtam menni 14 hatalompontig. Ő jött, és a Viperával eljött baltázni. Nálam kint volt Melisandre, és láttam, hogy nyertem. Már épp mondta volna, hogy kit fog megölni vele, mikor megkérdeztem tőle, hogy tudja-e hogy nyertem? Scorba odajött és elmondta, hogy attól, hogy Melisandre meghal meg reagálhat a Vipera hírnevére, és ezzel vége. Ő erre azt mondta, hogy jó, akkor nem jön el. Na erre mondtam, hogy csinálja vissza nyugodtan, mert más az, ha valaki azért ront el valamit, mert figyelmetlen, és más az, hogy esetleg egy szabályban bizonytalan. Na innentől viszont megfordult a meccs, ugyanis lehozott 3!!! Törött kart, és mindent berizikózva 4 végzetes lapot pakolt ki hirtelen, amivel körönként 5 lapot húzott összesen. Nekem egy árva darab helyszínem nem jött fel, így nem tudtam lepakolni a kezemben lévő lényeket, neki meg ugye ennyi laphúzásból azért jöttek jócskán a lapjai. A végén már nem is számolta a befolyást volt egy két centi magas kupac ami helyszín volt nála. Elfogyott a paklija, lement még vagy 5-6 kör, én meg kezdtem egyre rosszabbul álni. 1 nyavajás pont kellett volna... Mivel ezt így ő nyerte meg, de előtte meg gyakorlatilag én nyertem meg a meccset megbeszéltük, hogy legyen döntetlen. Ez persze a bejutásesélyes embereknem totálisan jogosan nem tetszett, így végül Farcsi megoldva az egyre kínosabb szituációt nekem adta a győzelmet. Ritka szar alaknak éreztem magam, és nem pici kő esett le rólam, amikor megtudtam, hogy Farcsi ettől függetlenül is bejutott. Huhh! :titok:

Immáron a 8 között:
Fodor István Lannisterje. Nagyon féltem a Lanni pakliktól, mert egy Cersei királynő parancsa, Ygritte+papírpénz gyakorlatilag eldönti a meccset. Kezdésnek lerakott egy Lannister-rév intézőjét és a lanni oclsósító lényt + a Lanni olcsósító helyszínt. Ez +5 arany lett volna, így Tél első havával kezdtem, ami nekem is vitt lényemet, de megérte, mert Benjennel kezdtett, és nem volt pénze. Én tudtam terültni, és a mivel körönként 1 lényt bírt letenni, és szinte csak olyan eseményt húzott amit nem tudott használni megnyertem. Ha egy picit jobban húz, és nem kell Benjent ellőni, akkor le tud pakolni két lényt az első körben.. Lehet más lett volna a vége...

A 4 között. Nagyon bíztam benne, hogy itt lordhusee-val kerülök össze. Engem nem zavarnak a megölhetetlen lények, én hírnévvel nyerek gyorsan. Az ő lassabb paklija nekem lett volna kitalálva, ehelyett kifogtam a nemzet bajnokát. Egy közepes kezdésem volt, de nem kevertem újra, mert volt Brienne-em + R'hllor kiválaszottja, Viharos Edricem, és egy Kisujj. Lanni ellen nem szabad kezdeni, mert akkor még azok is térdelnek akiket még fel se húz az ember. Helyszín nem jött, de nem baj, itt van Kisujj pont le tudom hozni vele talán nem tud majd mit csinálni. 5 aranyam van, erre mit csinál? Felperzselt mezőkkel -1 arany. Azt hittem kimegyek és eret vágok magamon... No mindegy. Így is tudtam pakolgatni és felmentem 8 hatalompontig (közben már 2 perzselt mezővel küzdöttem :)) Sanyi hihetetlen érzékkel elhúzta a lénylopó lapomat, amivel át tudtam volna venni a hírneves Ser Armory martalócait, amivel talán egy picit tudtam volna még több pontig tornázni magam. Mikor a birodalom bőkezűségével felhúztam 6!! helyszínt, már tudtam, hogy vége a meccsnek. Innentől halál nyugodtan viccelődve ment le a menet, majd gratuláltam Sanyinak... :)

Összességében remek kis verseny volt, és nem lehet egy rossz szavam se a DV-re.

Azt egy kicsit bánom, hogy egy olyan házzal indultam amit nem is gyűjtök, mert azok a hatalomjelölők nagyon rendben voltak...

Fitzlovag_Latnok

Fitzlovag_Latnok

  Káoszbajnok

 • Fórumita
 • 297 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2006.12.18, 10:21

nekem tetszet a verseny! az legalább kiderült a paklimról hogy Baratheon-ok ellen gyenge!
két partit vesztettem és mind a kettőben kik ellen kellet játszanom  :titok:


Milyen házzal voltál?

Aeren

Aeren

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1640 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.12.18, 09:22

Kicsi Paul-t a végső éj rakta a holtak közé, a többi stimmelt :titok:

_lordhusee (NPC/NJK)

_lordhusee (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.12.18, 08:02

Ha nem unjátok még,akkor én is írok pár sort a meccseimről.
1.Stark
igazzándiból semmi aggódás nem volt bennem,mert hát az ölhetetlen lényeimet biztosan szeretni fogja a gyilkos stark.hát kb annyi volt a játék,hogy a kevés számú földjét elpusztítottam,a lényekkel a tél végzett,és mire elmúlt a tél,a törött karok,harrenhal,és a halhatatlan lénnyek látványa olyannyira elborzasztotta ellenfelem(akinek asztalán nem volt semmi,és a kezeében is max 5 lap lehetett,de sztem 2-3 volt)hogy feladta a partit.
2.Greyjoy
hát egy kis belső viszály.de hát mit volt tenni,akartam a hatalompont jelölőket:D erősen bekezdett az ellenfelem,így minden mindegy alapon kellett teleznem,számítottam arra hogy túljár az eszemen,vagy cselfog.de nem ez történt,így a sok-sok lénye lehullott,és az előzőhöz hasonlatos helyzet alakult ki.később mondta hogy elfelejtette,de hát ez a tél a meccsébe került.
3.Stark
már mosolyogtam is,kezdékor egy kaszárnya,meg egy másik föld.no,gyorsan megszabadultunk a földtől,a kaszárnyát meg megszálltuk,de aztán megfagyott a partvidék,és vissza kellett adnom,pedig az eddig is széles mosolyom így még szélesebbre húzódott.ez azonban csak elnyújtotta a partit,de itt is jött a tél(csak két lénnyel végzett)meg a szokásos finomságok.
4.Lanni(Sanyi)
hát igazából itt is a szokásos taktikát akartam használni,de sajnos túl sok föld jött,és özönlöttek a lények is.volt egy victarionom,örltem is neki,hozzá egy visszatérrel,aminek pláne.de hát kihúzódott a visszatér,victarion meg elhullott,és a túlerővel már nem tudtam mit kezdeni,a telen cselfogtak,hát így jártam.
5.Targa
hát ez egy mókás partinak indult,láttam hogy időm lesz bőven hokiznom,mert egyezségezett,így nem is siettem nagyon.igyekeztem irtani a földeket,meg a lényeket,de kevésnek bizonyult,kivégeztek.
6.Targa
no,nem voltam túl boldog amikor meghallottam,de hát nem volt mit tenni,megint szembe kellett néznem a végzettel.már az elején benne volt a fejemben hogy csak önálló lények játszanak,aztán valahogy csak lesz.ahogy az megszokott,elején ellen fölényben játszik,míg a földjei fogyogatnak,aztán tél.egyszer sikerült is elérnem hogy egy darab földje nem volt Csabinak,de aztán jöttek újak.már az elején sikerült kiraknm egy kicsi pault,de ő meghalt,már nem is tom hogy,talán megerősített állás alatt.no mindegy,aztán jött helyette Waymar uraság,és tette a dolgát,szépen gyűltek a hatalompontok.aztán jött egy nagy piramis(azzal együtt volt akkor három végzetsúlytottám),köv körben kerestem egyet,és megszálltam,így kissé szomorúnak tűnt Csaba arca,mert így neki lett 4 végzetsújtottája.aztán jött egy ghiscar mezeje,ami az ötödik potenciálisan.volt a kezemben egy repedések a falon,és hozzá egy szabad nép tagjai,így a figyelmem kissé lankadt a győzelem igéretétől.köv körben tél,nála megerősített állás.mint utóbb kiderült,azon dőlt el a parti hogy ki kezdett,mert ha ő kezd,akkor a mezővel visszahozza a három eljött a végzetet,de én kezdtem,és a mező szétrepedt.
7.Martell
hát eről nem szeretnék írni,mert ez egy szerencse meccs volt.az eddigi közepes-gyenge szerencsém is elhagyott,Farcsi meg...nos nem firtatnám,lényeg mi lényeg nyert.

Aeren

Aeren

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1640 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.12.18, 00:00

Nah egy rövid beszámolót én is irok, mint a Targa ház legjobb játékosa :titok:
1. menet Martell (Nico): Mivel a Nico elleni eredményeim nem túl rózsásak, igy kicsit ideges volt a kezdés. Nico gyülekezett majd másolta is, a 6 lapból felfedett egy Nymeriát(ezt még húzási fázisban halottak közé tettük). Mivel Niconak 2 lénye volt a toborzása után, de csak 1 Toronyba zárása, igy egy Piramis után megnyertem az első meccset(nem tudta felvenni mindkét lényét és eljött a végzet). Szegény Nicot én is sajnáltam, eléggé elkenődött, bosszúból persze mindenki megtudta a paklim, mire a menet véget ért volna :buli:

2. menet Stark: Ugye meglepinek annyi, itt már se gyülekezés, se Arya bosszúja. Egy jól eltalált hosszú éj azonban megtalált egy Arya bosszút, és innentől nem volt visszaút.

3. Sanyi: Paxter kijött kezdésnek, akivel a 3 befolyásos lapok 2ért jöhettek ki. Második körben nem használtam a plotok előtt, Sanyi pedig a Tél első havával nyitott, ezek után jó húzással sikerült 6 eseménnyel ülnöm, amig összeszedte a pontjait. Sanyi egyébként bepróbálkozott egy "Nekem egyetlen végzetsúlytotta sincs a paklimban" blöffel, szerencsére nem hittem neki. :)

4. Martell: Szintén óvatosan kezdett, nem volt végzetsúlytottája, pedig mindhárom eljött a végzet már a kezemben volt. Ekkor kiraktam a Birodalom bőkezűségét, és eldobtam őket. Az ellen erre eléggé felbátorodott, és rögtön gyülekezett ennek örömére. Nagyon nagy hiba volt :five: "Ajándékok a királynőnek"-el visszavettem 2 végzetet, ami a piramissal már elég volt(egy végső éj-t is sikerült addigra kiraknom).

5. Greyjoy(Husee): Megölhetetlen karakterek + 2 plot ami csatolt lapot pusztit, hát nem volt könnyű dolgom, de sikerült.

Döntő(1): Ismét Husee(ez kicsit idegesitett is), akinek már kész volt a terve: Csak olyan lényeket rakott le, akiket be tudott áldozni, illetve Ser Waymar Royce-t, akire nem lehetett csatolni. Mivel a földjeimet leszedte, a Mereen nagy piramisát pedig ellopta, ki kellett várnom hogy lenn legyen 2 aranyam valamint a Ghiscar mezeje, és plotként a Megerősitett Állás, hogy Royce legyen a végzet hozója. Sajnos mire ez összejött Husee-nak már megvolt a földpusztitása a Ghiscar Mezejére, és a végzet végül engem is elért...

Némi elégtételt adott, hogy a következő körben Farcsi őt végzetelte ki :rohog:
Hadd jegyezzem meg, hogy eddigi pályafutásom egyik legjobb meccse volt ez utolsó, ahol tényleg nagyon szoros volt a parti egészen a végéig. Kicsit sajnálom, hogy nem én jutottam tovább, mivel Farcsi dekkje tálcán kinálta volna a döntőt, dehát "such is life", ahogy szokják mondani.

Ja és köszönetet szeretnék mondani a pártatlan birónak Scorbának, aki minden meccs után elmondta, reméli nem én nyerek :) :) :)

Módosította Aeren: 2006.12.18, 00:02


Fitzlovag_Latnok

Fitzlovag_Latnok

  Káoszbajnok

 • Fórumita
 • 297 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2006.12.17, 23:06

Fitzlovag: ellentmondást vélek felfedezni abban, hogy a paklid nem bírja a Martelleket, és hogy simán letaroltad szerencsétlen 2. helyezett Martell paklit  :titok:  :)


Na szóval ez egy középgyors hírneves Lanni pakli akart lenni.egy ideje már kisérletezem vele.Gyorsabbra nem lehet,lassabbra nem érdemes.+ a szokásos Lanni szemétkedés:egy kis térdeltetés és lénylopás.Viszont ha nagyon bekezdenek ellene az gáz mert se westeros se tél.Szóval a partijaim és,hogy miért volt mázlim.
Sorban:

Greyjoy:Olyan megölhetetlen lény + telesnek tünt.A 3.körben sikerült kidobni a kezéből a westerost,a 4.ben cselfogni a telet.(mázli)

Bara rush:Az elején behúztam 2 felperzselt mezőket rátettem ami jelentősen korlátozta a bevételét(mázli).Sokkal több embert tudtam így lerakni mint ő és még abból a kevésből is sikerült lopni.

Targa végzetelős:Olyan rosszul húzott,hogy csak 2 befolyása volt végig és az eseményei 3-ba kerültek(mázli).+eltaláltam cselfogással a birodalom bőkezüségét.A végén már 4 hollóm volt.

Greyjoy:ez is olyan megölhetetlen telesnek tünt+lopkodta a földeket:Szerintem elég rosszul húzott alig volt embere,de Victarion azért elvette a helyszíneimet,majd Ygritte Victariont aki vissza a helyszíneimet.Westerost nem húzott(mázli) a télig el sem jutottunk vagy cselfogtam? nem emlékszem.

Bara rush:észak védelmezőivel:Lassan kezdett mert keresnie kellett.(mázli)Nem nagyon volt politika ikonja ezért lapja se sok.Joffrey megölt 2 emberét a válaszával.+ sikerült pár emberét elvenni és nagyon sok embert lerakni.

Stark:nagyon rosszul kezdett 2 befolyása volt végig és 3 embere abból Aryát elloptam utána Sansat is bár ezt visszavette.A keze tele volt öléssel de nem volt befolyása(mázli).Az utolsó körben pont húzott egy befolyást adó helyszint amit ha letesz lelő egy emberem amivel időt nyer de én kezdtem és mit húztam?Persze,hogy felperzselt mezőket amit ráraktam így nem lett 3 befolyása(mázli)

Bara rush:Az elején kapott 2 felperzselt mezőket(mázli).Alig volt pénze kevés embert tudott lerakni,a maradékot kidobtam a kezéből.A birodalom bőkezűségével felhúzott 6!! db helyszint és csak 1 1-es erejű embert(pech)a végén Ygritte meggyőzte a megölhetetlen Robertet,hogy jobb lesz neki nálunk és ez végleg betett a Baráknak.

Martell+észak védelmezői:Na ettől féltem a legjobban,ráadásul Farcsi telezett is.Tudtam ha 15 lapból játszik akkor nincs esélyem.Ezért mindent egy lapra feltéve a cselfogással kezdtem hátha nincs végzetsújtottája és kereséssel kezd.(gondoltam ha van akkor úgyis vesztettem)Hát bejött Benjen kilőve csak 1 lapot tudott húzni(nagy mázli)Ráadásul a 2. körben Ygritte rávette Viperát,hogy álljon át(hogy a Kaszter-hegy minden aranyát ígérte neki vagy Ser Gregorral fenyegette meg azt nem tudom)és Vipera átállt ráadásul megölte Arianne-t.Aztán még sikerült kidobni westerost a tél már nem jött el.
Azért Farcsi védelmében annyit elmondanék(mert felrótták neki,hogy nem dobta ki Tyriont),hogy a 8.party volt gondolom ő is fáradt volt gondolom ő is úgy izgult mint én.Egész addig mindig a Főseptonnal mentem szemezni pont azért mert őt nem lehet bántani lehet,hogy nem vette észre,hogy Tyriont fordítottam el pont a Fősepton mellett volt.Én is legalább akkorát hibáztam,hogy 2-es követelésnél mikor csak 3 lapja van az ellenfélnek nem a biztosra mentem.Gratulálok Farcsinak mert ilyen erős mezőnyben szerintem szép eredmény ért el.

Jó verseny volt sok jó játákos jött el.Gratulálok mindenkinek.Jó volt a rendezés és a hangulat.Külön köszönet Scorbának,hogy a zökkenőmentes verseny érdekében lemondott az indulásról és vállalta a bíráskodást.Hogy milyen erős és esélyes játékos lett volna azt a saját bőrömön többször megtapasztaltam.

MrDeath

MrDeath

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 202 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.12.17, 22:41

Hát igen. Az én baratheon paklimnak is a martell volt a gyengepontja. És az elődöntőben meg is kaptam. Esélyem se volt ellenük, de most már legalább tudom, hogy mit lehetett volna berakni ellenük... De hát ez van.

Én is két meccset vesztettem. Egyet Sanyi, ha szabad így szólítanom, ellen, de annak akkor úgy tűnt, hogy nincs tétje, mert már mindketten benn voltunk a legjobb nyolcban, és talán nem figyeltem mindenre oda, így ő nyert.

Aztán később kiderült, hogy mégis csak volt tétje annak a meccsnek, hiszen így csak másoik lettem összesítésben, és ezért kaptam meg Farcsi? Martellpakliját, ami ellen ugye nem teljesítettem megfelelően.

Azért még teljesen elégedett vagyok.

Módosította MrDeath: 2006.12.17, 22:42


Scorba

Scorba

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 3442 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.12.17, 22:06

kicsit mérges vagyok most Vincura, meg Farcsira


ne legyél; én említettem nekik, hogy ha döntetlenre játszanának, mindketten bekerülnének, de aztán ugye a többiek teljesen jogos nyomására végülis nyertest kellett határozni közülük, mire a Farcsi ajánlotta fel, hogy akkor nyerjen a Vincu. Szerintem ez szép dolog volt tőle, itten a lebaszás az ötlet felvetőjét illeti, azaz engem.
Elég hülye helyzet egyébként, mert tényleg mit csinál az ember azzal, ha két játékos a részeredményeket látva megegyezik döntetlenben, és addig tököl, amíg le nem jár az idő? Ha nem hívják ugye a bírót, hogy a másik tétlenkedik, akkor senkinek sem tűnik fel az óra leteltével, hogy szándékos a döntetlen, és már meg is van az 1-1 pont.
Magicben épp ezért logikus megoldás, hogy lehessen direkt döntetlent kérni, mert akkor egyenes úton meg van oldva, amit amúgy is meg lehet csinálni suttyomban, ellenőrizhetetlenül. Ekkor persze az utolsó fordulónak nincs értelme, ha a bejutás eképpen eldől.
Igazából alighanem azt kéne ilyenkor csinálni, hogy mint egyenes kiesésben, a 9 pontos meccseket is időlimit nélkül hagyni kell végigjátszani, mert ott sem mindegy az eredmény, és nem fogadható el a döntetlen. Hát, ez tanulság legközelebbre.

_sztyepy (NPC/NJK)

_sztyepy (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.12.17, 22:02

nekem tetszet a verseny! az legalább kiderült a paklimról hogy Baratheon-ok ellen gyenge!
két partit vesztettem és mind a kettőben kik ellen kellet játszanom :titok:

_sztyepy (NPC/NJK)

_sztyepy (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.12.17, 22:00

6 Baratheon
5 Greyjoy
5 Lannister
5 Stark
4 Martell
1 Targaryen

Ulv

Ulv

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 634 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.12.17, 21:59

Gratula mindenkinek!Valahogy éreztem amúgy,hogy Sanyi lesz az első! :titok: Amúgy hány Starkos pakli volt?

morbiczer

morbiczer

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2967 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.12.17, 20:46

Hát szerintem egy ilyen kezdés után egyikünk arca se virult volna nagyon. :titok:


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]