Ugrás tartalomhoz


Fontos! Olvasd el és add tovább! Ha regisztráltál valaha felhasználót az LFG.HU-n (vagy régebben az RPG.HU-n), akkor kérünk, hogy jelentkezz be vele, mert 2018. május 25-től a GDPR miatt változik az adatkezelés módja. Ha nem adsz külön engedélyt az adatait tárolására, a felhasználói fiókodat törölnünk kell.
Köszönjük.

Fotó

Kelta Harci Játékok #2


 • Válasz írásához lépj be
316 hozzászólás érkezett eddig

Brenn

Brenn

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 356 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2010.05.07, 20:44

Október elején lesz az őszi gödi kelta játékunk, római-kelta témában és most az erdőben. Köszönjük a segítség felajánlását, lehet hogy élünk vele, majd jelzünk...

tibi

tibi

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 12 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2010.05.03, 10:20

Üdvözlet!
Szeretnék érdeklődni hogy milyen jellegű témában lesz a Kelta gém, illetve hogy lesz-e?
Ha bármiben akár a szervezésben akár másban tudunk a Gödi keltáknak segíteni csak szóljatok.
Remélem mielőbbi találkozásunkat!
Üdv!

tibi

tibi

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 12 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2010.03.08, 10:45

Köszönöm a tájékoztatást!

Brenn

Brenn

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 356 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2010.03.06, 16:04

Üdv!

(azt hiszem, már e-mailben egyeztettünk,de a közvélemény számára is...)

Most tavasszal összebútoroztunk a Hollószárny Lovagrenddel, úgyhogy a Holló Live topicban lehet keresni az infókat!

Ha valakinek olthatatlan igénye van a keltázásra az jelentkezhet a húsvét előtti hétvégén tartandó csapatjátékunkra (ami egyúttal felkészülés az idényre). Itt ugyan nem túl nagy a létszám (kb. 30 fő), de pörgős harcokra lehet számítani.

tibi

tibi

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 12 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2010.03.04, 08:25

Üdv!
Arról érdeklődnék hogy lesz e 2010-es Gödi kelta hadijáték!
Most készült fel a törzsünk a Medve klán hogy megmérettessük magunk! :)

Brenn

Brenn

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 356 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2009.10.09, 18:30

Hali mindenkinek!

Csak tavaszi lesz, bocsi hogy nem jeleztük korábban...

Deadly_Toy

Deadly_Toy

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 78 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2009.09.10, 14:30

ööö... őszi Kelta nem lesz?

csak kérdem, mert mi semmit se tudunk róla....

üdv:

Gorrath/Presbiter

Deadly_Toy

Deadly_Toy

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 78 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2009.04.06, 18:01

Üdv,

A Hollószárny Lovagrend jelenvolt tagjainak nevében szeretném megköszönni a játékot a szervezőknek, és természetesen a többi résztvevőnek is.
A játéktechnikai felvetéseimet most nem ismételném meg, az amúgy pozitív játékélmény mellett néhány apróság merült csak fel, melyeket Brennel megosztottam.
Amennyire tavaly a játék fősodrában voltunk, most kissé perifériára kerülünk a történet alakítása szempontjából. A politikai helyzet nagyon gyorsan változott, mi pedig elsősorban a birtokunk megvédésére összpontosítottunk, így néhány alkalommal lemaradtunk a sorsfordító intrikákról, ütközetekről, meg a misékről. Aztán amikor önálló portyára adtuk a fejünket, akkor egymás után érkeztünk az üres erődökhöz, mert éppen a túlvégen csaptak össze a szembenálló felek.
Mindenesetre két motivációnk volt melyeket az első este meghatároztunk, ezekhez többé-kevésbé tartottuk is magunkat. Az egyik, hogy a királytól (Arthus-tól) kapott erődünket/birtokunkat megerősítjük és Daniel fia Sir Gabriel lovag számára megtartjuk, ha szükséges akár a király menedékeként is a szászok ellenében. Az új király beiktatásánál feltételünk volt, hogy meglévő birtokunkra hűbérúri igényt nem formáz, azt önálló pallosjoggal Sir Gabriel 'Corax' tulajdonának ismeri el. Öcsi király-jelölt erre mondjuk különösebb gondolkodás nélkül rábólintott, ami nem biztos, hogy teljes végiggondolást jelentett... ;) A másik ötletünket végül az amúgy is sok intrika és pártütés miatt csak alig játszottuk ki, ez pedig az arianus keresztény mivoltunk lett volna, melyet természetesen római keresztény közegben amúgy is titkolnunk kellett volna, de emiatt "maradtunk le" több miséről is, és a "korai keresztes hadjáratban" ezért voltunk kissé különutasok. A játékmenetet nem akartuk jobban szétcincálni, ezért inkább ennél komolyabban ezt nem erőltettük.
A játékosok korrektsége igen pozitív volt. Igaz, hogy ez a társaság kisebb cserékkel, kihagyásokkal évek óta együtt játszik, ezért amúgy is "belterjes", de évek óta most volt legkevesebb súrlódás, vagy nézeteltérés játéktehnikai kérdésekben, és találatelismerések okán, legalábbis mi mind ezt tapasztaltuk.
A sztorin kívüli csatározásokért köszönet a többi résztvevőnek, jó móka volt a Dun kapu ostroma/védelme, és a vasárnapi kis ráadás is.
Várjuk a képeket!
mégegyszer köszi a játékot mindenkinek,
üdv,
Presbiter / Gorrath
HSZL

Golyszi

Golyszi

  Fröccsöntött kapuőr

 • Inactive / Invalid
 • 551 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2009.04.04, 19:07

na, én így gyorsan írnék egy élménybeszámolót...

Péntek este minden rendben volt, a nemesi parti és a mise tökéletesre sikeredett.

Szombat reggel a mise után megalakult a Templomos Lovagrend Levi vezetésével az érsek, Marcus Long felügyelete alatt, hogy az egyre rosszabb közbiztonságot javítsa, de mit sem segített, a szászok többször is próbálkoztak az Excalibur, és a díszpajzsok ellopásával, persze sikertelenül, és megjelent egy veterán keresztes szabadcsapat, amiben zsidó, és arab is tartózkodott. Ez a kicsiny csapat, mely később nagy dolgokat tett, meg akarta lincselni az érseket, így az kiátkozta őket. Az érsek nagy nehezen meghirdetett egy keresztes hadjáratot a szászok ellen, viszont míg a lovagjaink csatában voltak, a gonosz szászok és az eretnekek kifosztották a Dunt. Az érsek számolt ezzel a lehetőséggel, és ellenfeleinek megtévesztése után maga mellé állította az eretnek szabadcsapatot, akik eddig mint partizánok tevékenykedtek, de sajnos a Templomos Lovagrend átállt a szászok oldalára (ahogy az érsek meg is jósolta), és az eleddig oly hűséges Hollószárny Lovagrend erődjét megostromolta, és Lerik csapatát is maguk mellé állítva trónfosztást követtek el Arthur ellen, és Levit tették meg királyuknak. Miután az érsek nem szentelte fel a királyt, és nem volt hajlandó bábként állni a brit egyház élén, bujdosni kényszerült a szabadcsapat védelmében, akikkel viszontagságok közt bejuttatták a templomba a díszpajzsokat, ahol azok biztonságban voltak. Egy új királyválasztás következett, ahol megválasztották királynak Atalnodot, majd egy csúnya félreértés miatt Arthur, Marcus Long, és Béla, aki Attila, fél órát dzsindzsázott az erdőben, menekülve saját társaik elől, akik azt hitték, hogy elárulták őket. Lerik és Levi csapatainak egyesült töredékei nem voltak hajlandók elfogadni az új királyt, így kénytelenek voltak meghalni. A szászokkal békét kötöttek a britek, a szászok megtarthatták addig szerzett területeiket és ereklyéiket, többek közt az Excaliburt is, amire már egyik oldalnak sem volt szüksége. Atalnod királysága kivetette magából a lázadókat, és békét kötött külső ellenségeivel, így Atalnod és Marcus Long a királyság stabilizálásának szentelhetik energiájukat. Vége.

Én személy szerint 100%-osan teljesítettem a játék előtti elképzeléseimet, mocskos mód szart kavart mindenki, de még mindig nem jöttetek rá, hogy ebből mindig én jövök ki jól. :)

Golyszi

Golyszi

  Fröccsöntött kapuőr

 • Inactive / Invalid
 • 551 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2009.04.02, 15:31

lehetett volna Gödi Kalóz Játék, ahol a csapatok saját építésű hajók, tutajok, illetve általunk biztosított kenuk segítségével harcolhattak volna Port Royal...izé...Port Göd irányításáért...

Brenn

Brenn

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 356 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2009.04.02, 07:30

Akinek nincs csapata, az is nyugodtan jöjjön ki játszani, majd péntek este kitalálunk neki valamit... (beosztjuk valamelyik számára szimpatikus csapatba vagy NPC szerepet kap...)

A játékot péntek este 7-kor (19:00) kezdjük a gödi Fenyőerdőben, ezen belül is a Dunban. Aki esetleg újonc és nem találna ki, az jelezze Golyónak U2U-ban, majd ő elirányítja. Este szabályismertetéssel és előtörténettel kezdünk. Péntek egész éjszaka lesz játék, amit persze szombaton napvilágnál is folytatunk. Szombat este lovagi tornával zárjuk a történetet, vasárnap délelőttre ismét a történeten kívüli csapatharcokat, esetleges egyéni párbajokat hagyjuk.

Mellékesen kb. ma délután vagy holnap nap közben fog eltűnni a Duna alatt a Kissziget, úgyhogy nem is olyan nagy baj, hogy nem oda szerveztük a játékot...

Jó készülődést!

Golyszi

Golyszi

  Fröccsöntött kapuőr

 • Inactive / Invalid
 • 551 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2009.04.01, 17:20

Itt a varázsrendszer:

http://invitel.hu/alvran/gkj2009_2.doc

csak a te kedvedért, Mitja :)

mindkét feltöltésért nagy köszönet Alurannak!

Módosította Golyszi: 2009.04.01, 17:21


Mitja

Mitja

  Érdeklődő fórumozó

 • Inactive / Invalid
 • 86 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2009.04.01, 15:39

Szervusztok!

Mágiarendszer mikorra várható? :)
Bár én nem bánnám ha kimaradna.

A puszta acélnál nincs nagyobb varázslat :)


Mitja

Hadzsi

Hadzsi

  Akasztófavirág

 • Inactive / Invalid
 • 183 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2009.03.31, 16:30

OFF

Amma-nál olcsón lehet marha talpbőr kruppont (2500/kg, barna színű) és hulladék marhabőrt (1500/kg barna és fekete) venni, keresd meg ott.

Bőrvértnek amúgy legolcsóbb és legszebb a lamellás.

De ilyen kérdéseket jobb a Fegyverek házilag topicban feltenni, nem itt.

ON

ShaakTi

ShaakTi

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 810 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.03.31, 09:26

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Mivel ti élő szerepjátékkal foglalkoztok, gondolom vannak fegyvereitek és páncéljaitok. Én egy egyedi bőr páncélt szeretnék csináltatni, de nem tudom, hogy kit, hol lehet ezzel megkerseni. Gondoltam, talán ti tudtok benne segíteni.
Köszi

virusbuster

virusbuster

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 20 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.03.30, 21:01

Engem is érdekelne a dolog ha van tagfelvétel csapatnál akkor csak szóljatok :langol:

Hadzsi

Hadzsi

  Akasztófavirág

 • Inactive / Invalid
 • 183 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2009.03.29, 21:58

Üdv!

Csapatkeresőben egy páncélos vitéz!

Hirdetésünket látták :nod:

Golyszi

Golyszi

  Fröccsöntött kapuőr

 • Inactive / Invalid
 • 551 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2009.03.29, 21:27

Sziasztok!

Ezennel megnyitom a regisztrációt a 2009 tavaszi Gödi Kelta Játékra. Ez nem egy hűdekomoly-kötelező dolog, de

mindenképpen szeretnénk tudni, hogy hány embert várhatunk, és minél hatékonyabban szeretnénk lebonyolítani a

szervezést.


A csapatvezetők küldjenek egy-egy levelet ide: godikeltajatek@gmail.com

A levél a következőket tartalmazza:

- csapat neve
- csapattagok neve
- érkezés várható időpontja (itt jelezzétek, ha szükségetek van idegenvezetőre)

Hirtelen ennyi.
Köszi!

Módosította Golyszi: 2009.03.29, 21:28


Golyszi

Golyszi

  Fröccsöntött kapuőr

 • Inactive / Invalid
 • 551 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2009.03.29, 21:09

http://invitel.hu/alvran/gkj2009_1.doc

itt van a szabályrendszer, a varázslatok meg úgy látszik holnap lesznek, még egy utolsót konzultálok Tannal...

kérdések jöhetnek ide, ha vannak homályos dolgok, akkor majd kiadunk egy kieget hozzá...

Golyszi

Golyszi

  Fröccsöntött kapuőr

 • Inactive / Invalid
 • 551 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2009.03.28, 20:30

na, pontosítanom kell, bokros teendők miatt (ez nem magyarázkodás, tényleg) vasárnap-hétfőn tájékán (legkésőbbi időpont hétfő) kirakjuk a szabálykönyvet és a varázsrendszert...


elnézést a kellemetlenségekért, mi sem akarunk úgy járni, mint a múltkor... :nod:


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]