Ugrás tartalomhoz


Fotó

Tébolyda


 • Válasz írásához lépj be
1732 hozzászólás érkezett eddig

Gabriell

Gabriell

  Régi fórumozó

 • Moderátor
 • 1224 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.30, 19:29

Üdvözlet

Királyok csarnoka
Agc Hads (ID: 9719)
Kalandozók klánja


Jelenleg: Az erdő diktátora
Email : (Nem publikus)


Karakter leírása : Teljes neve Lord Agc Daniel Hads, lovag. Egy 18 éves fiú. Feje és egész teste világos zöld, de ne féljetek, nem ő Shrek. Feje kopasz, csak a széleken van méregzöld haja, ami viszont ott hosszan lóg. Hosszú, vérvörös köpenyt visel, mely egészen lábáig lóg. Ujja is hosszú: Mindig a kezében hordja azt a varázstárgyat, melyet egykor "kalandozásai" során talált: a tűz botját. Ez a bot bármilyen tűzvarázslatra képes, bármilyen mágiaerejű gazdája van. Rendkívül kapzsi, senkivel nem oszt meg semmit. Egyébként barátságos, de ha kölcsönkérésről vagy valami ilyesmiről van szó, akkor rögtön távozik. Szeret ismerkedni. Távoli falujában egy mágus észrevette tehetségét, ezért elkezdte tanítani. Ám amilr többszörösen nem tudott felelni kérdéseire, megverte őt. Ezért elszökött, ellopva a tűz botját. A varázsló nem kutatta őt, így nyugodtan letelepedett Teráliában.Az „úriember” már párszor megpróbált regisztrálni, de az Istennek sem lehet arra rávenni, hogy kezdjen el gondolkozni, és ne VPket, és Táp Palikat gyártson. Ebben a leírásban sincs megemlítve sem a faja, /mert ugye egy embernél természetes a zöld szín/ sem a ruházata /egy szál köpenyben biztosan csinin mutathat/ sem a termete, csak egy nesze, itt egy összedobált izé, amit leírásnak nevez. S természetesen a lopott bot még annak is működik, aki egy fikarcnyit sem ért a mágiához, sőt, rögtön olyan mágussá teszi, hogy MINDEN tűzvarázslatot ismerni fog./ Ellenkező esetben gondolom a bot önmagától tudja a varázslatokat, és a tulaj helyett gondolkozik is./ Arról már szót sem ejtenék, hogy a mágus persze nem kereste a botját, minek az neki, had vigye csak valami zöldképű tudatlan izé.
Persze-persze, remélem, az éjjeliedény az illető ágya mellett van, s álmában a keze…hogy felébredjen végre.

Királyok csarnoka
Xerez Amadius (ID: 9717)
Erdőjárók klánja


Jelenleg: Az erdő bárója
Email : (Nem publikus)


Karakter leírása : Vörös hajú,kis fülü,kék szemű,kerek fejű,súlya titkos,magassága kb. 188 cm,lábai hosszúak,kezei kevésbé,orra hegyes,nyaka hosszú,izmos alkatú,mozgékony,23 éves erdőjáró,csendes nem szokták gúnyolni mert nem merik,és általában szúrós egyéniség ezért kevés barátja van mert nem fogad be senkit csak úgy barátjának.Kiválóan ismeri a növényeket amelyek mellesleg gyógyításra használja általában saját magáéra.Kedveli a veszéjt ezért mindig magánál hord egy kis othiliát amit a tündéktől hoz mindíg mert nehéz beszerezni.Szereti az állatokat főleghogy van egy kutyája,akit Samor-nak hívnak és amikor vadászik elengedhetetlen segítséget nyújt neki.Kiváló íjászmester mert egy almát is lerepítene egy fáról,és ezért tisztelik.Példaképe a híres Legolas aki szintén íjász.A karddal nem nagyon jól bánik de a fortélyait ismeri.Általában zöld köntösben jár amit a tündéktől kapott ajándékba és elrejtő hatása van ennek.Kb. 50 aranyozott nyílvesszője van ami végén méreg is található.


Nos, a másik delikvens, akitől már „baráti” levelet is kaptam. Most a helyesírásra nem térnék ki, azt majd valaki más megteszi helyettem, remélem. A magassága ismét csak megközelíti a 188 cm-t, valószínű, hogy pár milliméter hibádzik. Itt sincs sem kor, sem ruházat, a köpönyeget kivéve. Biztos ez is mezítelenül rohangál az erdőben. Lehet, hogy azért nem gúnyolják, mert a tüskebokor, amit visel egyéniség helyett, a közelébe sem engedi őket. /Amúgy milyen az a szúrós egyéniség?/ Vajon mi lehet az az othilia? Butélia? Ennek is a barátai a tündék, / a fülei leírásából gondolom, hogy ember/ mert ők olyanok. Mindenféle jött-mentet a barátjuknak tekintenek, miért is ne, hiszen csak az erdejükben jár, és vadászik, a mérgezett nyílvesszőivel, és pusztítja az állatokat. Persze, hogy barátságosan fogadják, és megosztják vele a nehezen beszerezhető izét, ez már csak úgy megy. Nos, ő is kiváló íjász, akár Wilhelm Tel,/vagy Legolas/ és ezért aztán úgy, de úgy tisztelik az erdőben, hogy csak na. S csak úgy kapott ajándékba egy rejtő köpönyeget. Frodóék nem azért kapták, hogy segítse őket a gyűrű elpusztításában, ők is csak úgy kapták, mert miért ne. Kedves regisztrálni kívánó. Így a végére megsúgom, hogy önnek a tudása Középföldével kapcsolatban egy molyfingnyi sincs, és ha egy ilyen mérgezett nyílvesszős izé bemerészkedne a tündék erdeibe, és még vadászna is ott, akkor nincs az a Vala, aki megmenthetné a sündisznóvá lényegüléstől, és mindezen közben azt sem fogná fel, hogy honnan jöttek a halálos vesszők.

Módosította conBarten: 2007.01.30, 19:55


Crysalantanasia

Crysalantanasia

  A lovaghölgy

 • Fórumita
 • 913 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.30, 19:27

(OFF)Sorry(/OFF)

Módosította Crysalantanasia: 2007.01.30, 19:28


_Rebecca Loyd (NPC/NJK)

_Rebecca Loyd (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.01.30, 17:19

Én csak a matematikai elemzést tartottam soknak. :)

Crysalantanasia

Crysalantanasia

  A lovaghölgy

 • Fórumita
 • 913 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.30, 16:10

Nem mintha Alewet akarnám védeni (megteszi ő, ha úgy érzi szükséges, bár nem hiszem :) ), de amikor először megláttam azt a mondatnak nem nevezhető regkezdeményt, akkor pontosan ugyanazt műveltem vele, mint ő. :)
Annyi különbséggel, hogy lusta voltam ide is bevakarni az eredményt :)

(OFF)Ha már itt vagyok nagyon OFF, de: Alew, még egy kis türelmed kérném, amíg lesz időm rendes reagot írni a játékhoz.(/OFF)


Crysa

_Rebecca Loyd (NPC/NJK)

_Rebecca Loyd (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.01.30, 14:40

Az összesen 14 hiba 13 szóra. Ez több, mint 100%. Szerintem díjnyertes. De karakterszámra is 17%, vagyis majdnem minden ötödik (!!!) leütés hibás. Szép munka.

AlewAlew, én nem akarok kukacoskodni, de nem gondolod hogy egy cseppet sok a szabadidőd? Bár, ha újabban helyesírás-kalkulátor vagy akkor meg sem szólaltam... :) :) :)

Janika

Janika

  Terália Vajákosa

 • Fórumita
 • 1995 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.30, 10:48

Én.

S sajnos ez továbbra is csak adrenalin levezetés illetve pont hogy dühöngő. A regisztráló játékosok nagy hányada el sem jut a fórumig. Azok pedig kik be sem jutnak a játékba egy százalékuk sem.

Minden egyes embernek ki képtelen normál leírást összehozni annak jó hosszan ki kell fejteni a hiányosságokat az elutasító levélben, de ezt elvárni a moderátoroktól minden esetben szinte lehetetlen hisz sejthetitek hogy mennyi a száma az életképtelen, s értelmetlen regelőknek.

ui.: Illetve még egy off topic a panaszkönyv mellett :rohog:

Módosította Janika: 2007.01.30, 10:48


Aemaeth

Aemaeth

  Dark Jedi

 • Archívum
 • 2584 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.30, 10:28

Ki is mondta, hogy felesleges ez a topic? :rohog:

Nem mellesleg "kitűnően" szórakozom. Kicsit félek attól, hogy ezen generáció tagjai fognak eltartani 40-50 év múlva. :)

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.29, 20:27

az én hösöm kiszámihatatlan erös legyözhetetlen nameg retenthetetnel szoval z egyik legjob hös


82 karakter, 13 szó. Ebben a hibák:

az - Mondatot nagy betűvel kezdünk

hösöm - hős hosszú ő

kiszámihatatlan - kiszámíthatatlan, ebben két hiba van

erös - erős

legyözhetetlen - legyőzhetetlen

nameg - na meg

retenthetetnel - hajjajjj...kettő, kis jóindulattal

szoval - szóval...szóval...

z - az

legjob - két b...

hös - már megint hős

És a mondat végén PONT!

Az összesen 14 hiba 13 szóra. Ez több, mint 100%. Szerintem díjnyertes. De karakterszámra is 17%, vagyis majdnem minden ötödik (!!!) leütés hibás. Szép munka.

Alew

Módosította conBarten: 2007.01.29, 20:27


Ariadney_Dragonclaw

Ariadney_Dragonclaw

  Tűzzel játszó

 • Archívum
 • 856 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.29, 19:59

Be van vezetve. Elvileg. Ennyit ér. Gnnjgnnjjggjjgnnngnjgn.


Vááááá, miért nincs ötösöm sose a lottón? :rohog: :)
Mellesleg siralmas. A modoknak tényleg kéne veszélyességi pótlék.

Módosította Ariadney Dragonclaw: 2007.01.29, 20:00


DrasMaal

DrasMaal

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 197 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.29, 19:46

Gnnjgnnjjggjjgnnngnjgn.


Az derék...

Akkor kéne valahogyan csinálni valami olyan szűrőt, ami ha ilyen szavakat lát, hogy legyőzhetetlen, gyönyörű, csodálatos, és hasonlók, akkor kérdés nélkül kib*ssza a picsába.

Már elnéést. De felhúztam magam. Az a baj, hogy sokan bejutnak, hasonló színvonalú kaakterleírással, csak szebben fogalmazzák meg a dolgokat.

Ha valami nem tetszikm, nyugodtan hurrogjatok le egy kisbaltával.

Morryster

Morryster

  Geek Thing

 • Fórumita
 • 4572 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.29, 19:34

Egyébként hamár, be kéne vezetni a regisztráláshoz egy minimális karakterleírási karakterszámot


Be van vezetve. Elvileg. Ennyit ér. Gnnjgnnjjggjjgnnngnjgn. :) :rohog:

Ariadney_Dragonclaw

Ariadney_Dragonclaw

  Tűzzel játszó

 • Archívum
 • 856 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.29, 19:30

Clorel, akkor jönne a Pistike95 (nem, nincs bajom se Pistikékkel :) ) erős bátor rettenthetelen szép okos gonosz de szeret beszélgetni gjmerjgerngennkgek, és ez így, amíg meg nem lesz a karakterlimit. Máshol láttam, hogy mondat határ van, esetleg zárójeles megjegyzésként oda kéne biggyeszteni, hogy értelmes, helyesen megfogalmazott magyar mondat. Bár látva ezen gyöngyszemeket, ehhez se fűznék sok reményt...

Uff, én voltam.

u.i.: Jééé, megtaláltam a pesszimista énem. :cool: :rohog:

Clorel

Clorel

  Szakállas fórumozó

 • Fórumita
 • 2766 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.29, 19:01

Köszöntsük együtt az intelligens magyar ifjúságot.

Szia Clorel! :rohog:

Egyébként hamár, be kéne vezetni a regisztráláshoz egy minimális karakterleírási karakterszámot, az ilyenek elkerülése végett. Szvsz.

Morryster

Morryster

  Geek Thing

 • Fórumita
 • 4572 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.29, 18:39

Hjajh.

Királyok csarnoka
sheatlion (ID: 9710)
Szellemvadászok klánja
Jelenleg: Az erdő bérgyilkosa

Karakter leírása : az én hösöm kiszámihatatlan erös legyözhetetlen nameg retenthetetnel szoval z egyik legjob hös

*

Nah, ilyenből jön napi féltucat. Köszöntsük együtt az intelligens magyar ifjúságot.

Módosította Morryster: 2007.01.29, 18:40


Ariadney_Dragonclaw

Ariadney_Dragonclaw

  Tűzzel játszó

 • Archívum
 • 856 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.28, 20:18

Nem vagyok benne biztos, de mintha einstein mondta volna:

"Két dolog határtalana: a világűr és az emberi hülyeség. Bár az előbbiben nem vagyok biztos."

Fheengyy

Fheengyy

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 135 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.28, 20:09

Látszott rajta, hogy nagyon okos lesz, mert vízfejjel született.

Gabriell

Gabriell

  Régi fórumozó

 • Moderátor
 • 1224 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.28, 20:04

Nos, ismét volt termés. Gyanítom, hogy ugyanarról az illetőről van szó az első két esetben.


Királyok csarnoka
barika94 (ID: 9696)
Mágusok klánja


Jelenleg: A hegyek császárnője
Email :(Nem publikus)


Karakter leírása : Gyönyörű okos szép leányzó ! Szeret a mágiával szorakozni sokat varázsol! Nagyon csinosan öltözködik nem kövér ormás!Harciasan öltözkösik néha nagyon lengén!:)

Királyok csarnoka
adri94 (ID: 9700)
Amazonok klánja


Jelenleg: A kastély császárnője
Email :

Karakter leírása : Ő egy angyali teremtmény! Szeret beszélgetni és mosolyogni! Nagyon szép és karcsú!


S itt egy gyöngyszem, "árad belőle a pszi".

Királyok csarnoka
Pymd Siant (ID: 9702)
Kalandozók klánja


Jelenleg: A szántóföldek őrzője
Email : (Nem publikus)


Karakter leírása : Teljes neve Sir Pymd Daniel Siant, királyi sarj. Egy 18 éves fiú. Fejéből és egész testéből árad a pszi, bőre fénylik (történet a végén). Egy hosszú, fehér köpenyt visel. Kék sálját egy kis arany csat fogja össze, melynek közepén egy kis piros rubin fénylik. Szeret mindenkit semmibe venni, szereti, ha ő van a középpontban. Általában egy kicsit gőgös, de legtöbbször normálisan beszélget. Amikor megszületett, már rögtön látszott rajta, hogy bölcs gyerek lesz, mivel óriási koponyája volt, mely sokkal később ugyan "visszafejlődött". Ezért nemsokkal születése után egy rabló elrabolta, és a dühödt lakosságtól a pszionikus létsíkra menekült. Ám ott egy elementál várta. A rabló a meglepődéstől elejtette őt, és egy másodperc múlva már az elementálnak köszönhetően halott is volt. Az elementál a gyereket nem vette észre, és otthagyta. Sok évre ott ragadt, de ő bölcsességének köszönhetően megtanult alkalmazkodni, és élelmet és viozet talált. A többi teremtmény a pszionikus síkság őslakójának nézte őt. Sok évvel később egy kalandozó megtalálta őt, és átvezette a földre. A gyerek már 12 éves. Itt is megtanult alkalmazkodni, ám amikor a férfi munkára kényszerítette őt, elszökött. Vándorlása során rátalált Teráliára, ahol letelepedett.

Clorel

Clorel

  Szakállas fórumozó

 • Fórumita
 • 2766 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.28, 19:35

Nekem nem az a bajom, hogy épp ilyen van nála, hanem hogy egy ilyennel ruccant át az amazon erdőből és gond nélkül flangál is vele egész nap (legalábbis a játékstílusból ez jön le). Mivel a karakterről semmi leírást nem kapunk, gyanítom biztos egy csinihölgyecskéről van szó, aki ezt az egészet cipeli. Egész nap. Voltam már én is liveon, sőt, tanultam is egy kevés lovagi harcot. Huzamosabb ideig (5-10 óra minden nap) teljes fegyverzetet viselni (7 kiló kard + minimum 3 kiló pajzs fából + 5 kiló mellvért + 2 kiló tőrök = 17 kiló minimum!) nem egy törékeny kishölgy testalkatához van kitalálva - bár rövid ideig (1 óra max) biztos elbírná.

A méret aztán már a következő...

Módosította Clorel: 2007.01.28, 19:36


Janika

Janika

  Terália Vajákosa

 • Fórumita
 • 1995 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.28, 19:33

Ok. Jogos :)

Gabriell

Gabriell

  Régi fórumozó

 • Moderátor
 • 1224 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.28, 19:24

Üdvözletem.

Bocs Bolond, hogy beleszólok, de Scipionak van igaza. Azt írta a hölgy, hogy a sárkánykard pengehossza 1,6 méter. Ehhez jön egy keresztvas, kb 3 cm, ha nem több, plusz jön a markolat, ami úgy 40 cm, mert a pengehosszból ítélve akármennyire is mágikus a kard, ekkora pengével bizony kétkezes, másképpen a forgatása akadályokba ütközne. //Amúgy én egy 7 kg-os kardot nem igazán szeretnék forgatni. Egy katanát is megerőltető huzamosabb ideig forgatni, pedig az ennek a töredéke sincs sem súlyban, sem hosszban.// Szóval az egész kard kb 2 méter hosszú. Nem tudom, mekkora a prieri, de legalább 180 cm magasnak kell lennie, hogy a hátán tudja viselni ezt a kardot,//remélhetőleg nem fog a penge a földig érni// nem hogy az oldalát övezze vele. //A magasságból lejön a fej, és a nyak, ami kb 20 cm, és akkor pont a vállmagasságban kell lennie a penge tartójának. Így belegondolva, lehet, hogy a 180 kicsit kevés, és az elővételről nem is beszéltünk. Nem véletlenül használták az ekkora kardokat régen lóról.//

Maradok tisztelettel.


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]