Ugrás tartalomhoz


Fotó

Tébolyda


 • Válasz írásához lépj be
1732 hozzászólás érkezett eddig

Eriol

Eriol

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 134 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.25, 11:06

Nos, mi lenne, ha reg helyett/előtt, ebbe a topicba kellene megjeleníteni a karikat, aztán a modOK (és játékosok is) átolvassÁK és ha legalább ketten beleegyeznek (csak modok), akkor jöhet a kari. Ha meg nem, akkor legalább elolvassák, hogy milyen hülyeségektől kell tartózkodni... vagy nem olvassák el.

Mindenesetre tanulságos lenne sok embernek.

És ha most azt mondjátok, hogy nem etikus ennyire nyilvánosan "helyreigazítani" valakit... akkor nincs igazatok! Ha többen mondják, hogy ez meg ez nem jó, azt szvsz jobban elfogadják, mintha egy mod küldene egy üzit, hogy "Bocs,de ez így szar..." (Mielőtt bárki is megsértődne, erős ferdítés volt ezen kijelentésem... legalábbis remélem!) Tanulni is lehetne belőle a kezdő játékosoknak, hogy mit ne csináljanak.

Még valamit akartam írni, de most nem jut az eszembe...

Meg így legalább a Fórum élete is kicsit felpezsegne, mert ha már itt van valaki, akkor csak bekukkant pár másik topicba is...

Maradok tisztelettel Örök Magányomban...

Janika

Janika

  Terália Vajákosa

 • Fórumita
 • 1995 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.25, 10:37

Jószerivel azt kell mondjam szerintm felesleges ez a topic... bár talán a fáradt gőz leengedésére valóban alkalmas... ám ezen leírások elutasításra kerülnek. Mégis inkább azt javallanám, hogy a jelenleg is bent lévőket kellene néha átnézni, ellenőrizni és minőségüókben javítani vagy ha erre nicns lehetőség akkor purgálni.

Tudom, hogy izzasztó egy meló végigrágni a már már számtalan regisztrált karaktert, de ez is hozzátartozik a modsághoz..főként mikor olyan karakterek kerülnek elfogadásra hogy hajjajj....

Itt pölö egy sázmomra nem tetsző példa.:

"
Karakter leírása : Moon egy régi kultúra egyik képviselője ami már csak elszórva található Terálián. Életének értelmét még nem találta meg csak hánykolódik az emberek közt. Különleges képességeivel tudja fenntartani magát...Testalkata átlagosnak mondható mivel igaz, hogy Terália a hozzá hasonló világjárókat jó formában tartja, de mérhetetlen lustaságának köszönhetően nem izmosodott ki mint egy barbár vagy egy gladiátor .Öltözéke eléggé különös és állandónak mondható. Mindig folttalan farmernadrágot és hosszú bőrkabátot visel ami alatt idegen civilizáció együtteseinek nevét hordja. Hangulata változó főleg a tudatbefolyásoló szerek miatt amikkel viszonylag sűrűn él. Közvetlen és szókimondó..."

Tudom, hogy talán csak én ragaszkodom olyannyira a fantazi környezethez itt, de köhömm....

Csaba

Crysalantanasia

Crysalantanasia

  A lovaghölgy

 • Fórumita
 • 913 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.25, 08:01

Üdve,

Alew kedvesem, a lottó ötösöm lenne úgy meg, mint ahogy a reg első megpillantásakor megmondtam, hogy a "kb. 189 cm"-t ki fogod emelni belőle?
Ami az én személyes kedvencem belőle, az magának a "karakter leírásnak" (nagy-nagy-nagy idézőjelben) a hihetetlen mérvű változása a két regisztráció beküldése között :eeek:

Aemaeth,
igen, jól látod, a topic nem titkolt célja valóban az elrettentéses okítás lenne azok számára, akik legalább annyira komolyan gondolják, hogy játszani szeretnének, hogy ezért képesek megnézni, mit ne alkossanak.
A másik szerepe továbbá az lenne, hogy mialatt a játékosok is szembesülnek azzal, miktől is mentik meg őket a moderátorok, addig a modok pedig kiengedjék kicsit a gőzt a fejükből (mert a napi 30-40 ilyen reg mellett azért gyűlik rendesen :) )
Meg persze némileg mentesíteni szándékozik ez a lap a panaszkönyvet, hogy oda az kerülhessen, ami a játékkal közvetlenül kapcsolatos valódi panasz.

Crysa

Aemaeth

Aemaeth

  Dark Jedi

 • Archívum
 • 2584 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.24, 23:06

Arch Max: A topic értelme hát nem tudom, hogy jól látom e de az, hogy a moderátorok megmutassák elrettentő példának okulásul, hogy mi szeméttel kell megküzdeniük nap mint nap, és hogy megmutassák, hogyan NE!

Szerintem. hogy mennyi ideig bírja az kérdéses, de érdemes lenne elgondolkodni egy topic értelmén mielőtt beírsz, végülis tévedhetek, mert hát mé ne, de azt gondolom, hogy a topic neve önmagáért beszél. :)

_Arch Max (NPC/NJK)

_Arch Max (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.01.24, 22:23

Kössz az építő jellegű kritikát és a kielégítő választ :)

Kiralyi_Garda

Kiralyi_Garda

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 216 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.24, 22:20

Köszönjük a kreatív hozzászólás Max. Gyere el holnap is.

_Arch Max (NPC/NJK)

_Arch Max (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.01.24, 22:16

Ennek a topic-nak mennyi értelme van? Vagy már nem tudtok mit csinálni a rengeteg szabad területel? Szerintem ez az első jele, hogy a fórum is elkezd indulni a hanyatlás felé...szerintem.

Módosította Arch Max: 2007.01.24, 22:17


Gabriell

Gabriell

  Régi fórumozó

 • Moderátor
 • 1224 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.24, 22:11

Ööö, én semmi gonoszat nem válaszoltam vissza, csak annyit mertem megjegyezni az első írás után, hogy Pazar, lassan elérjük a bölcsödés szintet, vagy ez netán már az? Erre jött a második regisztráció.

Amúgy nagy sajnálatomra az első beírás elött már volt kettő, amire emlékszem, de azokat nem mentettem, pedig megérdemelték volna.

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.24, 21:47

Szabja. Ez a kedvencem. Meg kéne kérdezni, hogy el is szegi-e, vagy marad foszlósan? Beszarok. Komolyan Gab, ez a napi jókedvemet garantálja.

A Bazd meg név azért különösen vicces, mert ez már magában nonszensz. Ugyanis ez olyan, hogy kapásból, olvasatlanul illik törölni. Aztán jön a kisbetű (a kedvencem), és a szám. Együtt külön jó. Az első változatban van valami gyermeki báj.

Amúgy felháborító, hogy a szép Terália névvel, amivel megajándékoztam - szerényen - a világot, ilyen ganajtúrók dobálóznak. Beszarás. Négyszáz méteres szakadék. Imádom...ember, tudod te, mennyi az?

Amúgy. Méterekről. Nem vág ide, de igen, mégis. Meg amúgy is, én vagyok a mod. Idéznék a MAGUS E.T.-ből.

Mászás képzettség...

"A Képzettségpróbát minden megtett 25 méter (vagy 3 perc tétlen kapaszkodás ) után meg kell ismételni. Így egy 50 méteres várfal lekűzdése két sikeres Képzettségpróbát is igényel."

Imádnivaló. Először is, ugye ebből látható, hogy egy egészséges ember három perc alatt 25 métert mászik. De csak ha mászik! Ha 2 és fél percig kapaszkodok tétlenül, majd odébbmászok tíz centit, akkor az nem tétlenség, úgyhogy nem kell próba. Tíz centis darabokból a 25 méter 250 mászás után jön össze, ami 250*2,5 perc, vagyis 625 perc, ami több, mint tíz óra.

Arról nem is beszélve, hogy Yneven mióta mérjük az időt percben, s a távolságot méterben? He? HEEE???

De a legjobb...az ötven méteres várfal. Képzeljük csak el. Hát inkább ne. Csak tájékoztatásul, a common 10 emeletes panelház körülbelül 35 méter magas. Vagyis az átlag Ynevi várfal úgy 16-17 emeletnyi panelházat tesz ki. Nyilván legalább húsz méter vastagon, és legalább harminc méter mély alapozással, különben úgy a vidám és hősies pyarr/erv/toroni védők nyakába zuhanja magát, mint a sicc. Ez legalább olyan jó, mint az erioni városfal, amin percekig lehet lovagolni keresztül. Ki kéne számítani, az hány ködméter kő. Meglepő lenne, biztos vagyok benne. Szóval Ynev várai Minas Tirith magasságát ostromolják, és persze mindez szépen faragott gótikus vízköpős kőből.

Ja. És mi az, hogy "kb 189 centi"...a nagy *****... Ha kb, akkor mi a rákért adja meg pontosan? Áááááááááááááááááá...

"csodálatos Birodalomba ami a tiétek"...akik nem tudnak olvasni. Jól. És más dolgokat. Jól.

Alew

Aemaeth

Aemaeth

  Dark Jedi

 • Archívum
 • 2584 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.24, 21:32

Nekem a Xerez csávó bejön, második próbálkozása a nagyon eredeti "Bazd meg" névvel egyenesen fenomenális! Oscart neki! Kár, pedig milyen lelkesnek tűnt az elején. Amúgy Gab, mit írtál neki, hogy szegény anyukátokat szidta ez a tajparaszt? (távkiértékeltem sorry)

Módosította Aemaeth: 2007.01.24, 21:35


_Stanislava Zastovnik (NPC/NJK)

_Stanislava Zastovnik (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.01.24, 21:29

Hát, Gormach úgy tűnik, kísért... Mesélő néven épp egy félelmetes Gormach nevű tűzdémon lövöldöz tűzgolyókat a kastélyra. De ja vu. Nem baj, majd a körmére nézünk, hogy ne rombolja le az egész kastélyt... Bár érdemes megnézni a névfejlődés bámulatos történetét. Bahh!

De legalább édesen jött ki a dolog...

[Mesélő]: Egy három-négy méter magas Lángoló alak hátán szárnyak miket jutalmúl kapott még a káosz korában kezében feketeláng pallos, lépdel az udvarra..* Rettegjetek mert vissza tértem Szól dübörgő hangján..
[Random Szellem]: A kedvemért kattints arra a kis x-re a jobb fölso sarokban!

Módosította Stanislava Zastovnik: 2007.01.24, 21:31


Gabriell

Gabriell

  Régi fórumozó

 • Moderátor
 • 1224 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.24, 21:02

Üdvözletem, akkor én egy kicsit birtokba is venném ezen új ajtót, és be is nyitnék rajta azonmód egy kis illusztrációval.

Az első három, "egy jellem" fejlődésének lépcsőfokait mutatja be.


Királyok csarnoka
Xerez (ID: 9652)
Paplovagok klánja


Jelenleg: Terália kalauza
Email :


Karakter leírása : A neve Xerez Amadius aki kb. 189 cm magas barna hajú 30 éves kellemes tekintetű barna szemű,a füle normális az ember fajhoz tartozik de ő nem így tartja mert ő azt mondja hogy isten fia és ő ezért félistennek tartja magát,amolyan okos félisten de igazából nem az ezt elárulom :).Egyébként kedves ember és szereti az emberek kivéve azokat akik ártanak a környezeténel és őket csúnyán megbünteti bármint néha meg is öli dehát azért ő mégis paplovag :eeek:.Úgy került ebbe a csodálatos Birodalomba ami a tiétek, hogy egyszer csak sétált és gyógyfüveket gyűjtött a közeli kórháznak mert jó barátja volt az igazgatónak,és hát barangol egyszer csak lát egy fekete élőlény a bokorban és először elégge megijedt aztán megkérdezte tőle hogy ő kicsoda. Na ezután hirtelen rátámadt a szörny és elképesztő nagy csatába keveredtzek a szörny a karmával ami legalább 30 cm volt Xerez pedig a kardjával amiről azt hitték az ott lakók hogy az exkalibur de ez csak mese és nem csak szerintem hanem Xerez szerint is :lol:.Na szóval küzd a szörnyel egyszer csak elérnek az erdő végéig ami alatt 400 m szakadék van hát a szörny leesett de a farkával berántotta Xerezet is és így került ebbe a világba a többit a játékban :lol:.Légyszí vegyetek fel nagyon szeretnék játszani és sajna nem túl jó a fantáziám és valamit mindig kihagyok és a moderátorok nem fogadják el mert tudom hogy ők jól végzik a dolgukat de legyetek szívesek felvenni ebbe a játékba nekem csak ez tetszik az össze s közül! előre is köszönöm Xerez Amadius.

Második fejezet.

Királyok csarnoka
Bazd meg (ID: 9653)
Alkimisták klánja


Jelenleg: A Trónus ura
Email :


Karakter leírása : A neve Xerez Amadius aki kb. 189 cm magas barna hajú 30 éves kellemes tekintetű barna szemű,a füle normális az ember fajhoz tartozik de ő nem így tartja mert ő azt mondja hogy isten fia és ő ezért félistennek tartja magát,amolyan okos félisten de igazából nem az ezt elárulom :lol:.Egyébként kedves ember és szereti az emberek kivéve azokat akik ártanak a környezeténel és őket csúnyán megbünteti bármint néha meg is öli dehát azért ő mégis paplovag :-o.Úgy került ebbe a csodálatos Birodalomba ami a tiétek, hogy egyszer csak sétált és gyógyfüveket gyűjtött a közeli kórháznak mert jó barátja volt az igazgatónak,és hát barangol egyszer csak lát egy fekete élőlény a bokorban és először elégge megijedt aztán megkérdezte tőle hogy ő kicsoda. Na ezután hirtelen rátámadt a szörny és elképesztő nagy csatába keveredtzek a szörny a karmával ami legalább 30 cm volt Xerez pedig a kardjával amiről azt hitték az ott lakók hogy az exkalibur de ez csak mese és nem csak szerintem hanem Xerez szerint is :P.Na szóval küzd a szörnyel egyszer csak elérnek az erdő végéig ami alatt 400 m szakadék van hát a szörny leesett de a farkával berántotta Xerezet is és így került ebbe a világba a többit a játékban és basszátok meg a sértegetős anyátoknak a picsáját a k***a életbe már fogaddjátok már ael a picsába

S íme a harmadik, valószínűleg már nem volt nyomás a fejben.


Királyok csarnoka
xerez2 (ID: 9656)
Druidák klánja


Jelenleg: A hegyek őrzője
Email :

Karakter leírása : Barna szakálú és hajú izmos nagydarab ember.Szeme kék füle kicsi orra közepes életkorát nem akarja felfedni.S íme, a negyedik, aki ugyan reményeim szerint már nem ugyanaz az illető, ellenben a Játékos itt is vonzódik az extremitáshoz, és a kijátszhatatlansághoz.


Királyok csarnoka
Gormach (ID: 9662)
Szerzetesek klánja


Jelenleg: A pince titánja
Email :


Karakter leírása : A sötétség démona, Árnyakból táplálkozik, többezer év kényszerű száműzetése után a kapu erre a világra az első vár lerombolásával feltárult, és ő kihasználja a lehetőséget. Alakváltó lévén bármilyen alakban lehet, de ha szemébe nézel meglátod igazi mivoltát, éjfekete üresség, ám mire eljutsz eddig lelked legyen edzett mint az acél egy darabja letörik és őt erősíti tovább. Kedvenc fegyverei : fekete láng korbács, és Szabja. Most ismerkedik valódi erejével, kellemetlen tulajdonsága hogy a legyőzött kalandozók képességeit átveszi, egy vele vívott vesztes csata után az ellenfél karakter képtelen használni képességeit egy hétig.

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.01.24, 20:21

Az összes vicces kedvű moderátornak, játékosnak, és más létformáknak. Tessék ide hozni a hülye jelentkezőket, ne a panaszkönyvbe. Aloha.

Alew


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]