Ugrás tartalomhoz


Fotó

Volutax Liber


 • Válasz írásához lépj be
685 hozzászólás érkezett eddig

Dolahnoya

Dolahnoya

  Ében Szeszkazán :)

 • Archívum
 • 11 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2011.01.15, 15:02

Sziasztok! :)

Egy ideje nem jártam itt de mivel élőben úgyis játszottunk azóta, így ez annyira talán nem para :)
Minden esetre megnéztem a rigi kis zugunk mennyire megváltozott :)


Ogi: sittíííritittitííííí :D (dallamot meg úgyis tudod)


valamikor játszani kellene már.. vannak friss husok is a játékhoz... neked frissek, én régről ismerem őket :)

na... megyek iszom valamit, majd felbukk.. egyszercsak..

:sor: :nos: :sor:

Simon_Bishop

Simon_Bishop

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 139 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2010.03.13, 21:06

... éééééés! ;)

No igen, tényleg régen volt! :D

Pedig nem is ittam olyan sokat azóta! :ok:

Kb úgy érezhette Juszuf első másolata magát a boncasztalon felélesztés közben, mint én most... ! Hogy klasszikust ( Blood című sz.gépes játék a 90-es évekből ) idézzek: "I live again..." :D

Bár a Volutax Liber mint olyan véget ért és azon emberek, akik anno érdekeltek voltak a dologban szinte mind eltűntek vagy más dolgokban érdekeltek, de azért az élet úgy tűnik nem állt meg.

Itt a fórumokon is vannak új arcok, nekem is van új mesém. Persze a "jó öreg" időkből megmaradt pár karakter, node miért is dobnánk el azt ami bevált? :D

Ha sikerül, rövidesen egy party-t is összedobok, itt helyben. Így ha Bonyhád környékén ismertek M* -alapú mesére nyitott, de elvetemültségektől, újításoktól nem megrémülő játékosokat, akik szívesen leülnének heti egyszer gamézni éjszakába nyúlólag, akkor nosza, írjatok rám! :D

Minden jót a régieknek akik erre tévednek és üdv az újaknak, akiket szeretettel várok!

Üdv

S.B. as OGRF

Simon_Bishop

Simon_Bishop

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 139 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.10.23, 08:44

Szió Mindenkinek!

Nagyon régen nem voltam erre, és egy ideig azt hiszem nem is leszek. Egyszerűen a céges net nem enged fel ide, otthon meg még mindig nincs, és amíg anyáméknál lakom, addig nem is lesz. Talán jövőre...

A másik ok viszont annál prózaibb: nem vagyok motiválva.

Ugyanis kinek-kinek értékelése szerint jó vagy rossz hírem az, hogy ismét abbahagytam egy időre a szerepjátékot, legalábbis a mesélést mindenképp. A le nem zárt, végig nem játszott történet így maradt ahogy most van, a vége voltaképp érdektelenségbe fulladt, így bár önmagamnak egyszer be fogom fejezni, hogy teljes legyen, de az utolsó ( pontosabban utolsó fél ) Volutax Liber játék meggyőzött róla, hogy ez a mese már absz nem az, ami komolyan érdekelne bárkit is ( Tanikón kívül természetesen, akinek ezúton is tiszteletem és nagyrabecsülésem fejezem ki, hogy a végsőkig kitartott ). Így aztán akik már tudják, azoknak nem újdonság, akik meg még nem, azok ezúton értesülnek, hogy bezárt a bolt, és ezzel a fórum is.

Mindenkinek további szépeket és jókat!

Legyetek YO-k!

S.B.

_Khari'yushin (NPC/NJK)

_Khari'yushin (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.07.27, 12:12

Ok!

Csak mivel szeptemberben családi okok miatt ellövöm a maradék szabadságomat, így az októberi időpontot szeptember elején legkésöbb fixálni kell, mert ellenkező esetben átcsúszhat a játék januárra vagy februárra.

taniko

taniko

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 141 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.07.25, 08:44

Nos, az új dolgok fényében megvitattuk a dolgokat Ogival tegnap, és arra jutottunk, hogy mivel a nemrég megejtett debrecni szál annyira nagyon még nem kötödik a főszálhoz, ezért lehet függetleniteni tőle, amíg Szegeden a helyzet nem rendeződik. Így gyakorlatilag meg tudunk ejteni addig még egy játékot, az új debreceni csapattal, aminek az időpontját majd még össze kell hoznunk, ezt hétvégén megviattajuk mindenkivel. Forumos játék: nos ez addig mindenképpen problémás, amíg Oginak nincs normális netes elérhetősége. Amint ez a helyzet rendeződik, akkor majd visszatérünk erre a témára is.

Még egy dolog: hamarosan létrehozok majd a VL-nek egy forumot a KTV honlapján belül, azt majd belinkelem ide is. Mivel Ogi számára az jobban elérhető, mint az RPG.Hu, ezért oda is fel kéne majd irni a dolgokat. Talán egy kissé gördülékenyebben menne majd a dolgok leszervezése.

_Khari'yushin (NPC/NJK)

_Khari'yushin (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.07.23, 12:07

Hali!

Ismét én.
Miután rendesen átgondoltam hogy hányadán állunk párommal, elkeserítő következtetésre jutottam ami kettőnket érint: előfordulhat hogy eléggé távoli idő az amikor mi rá is érünk és meg is engedhetjük magunknak a játékot: a következő alkalmas hónap: Október azon túl is 10-e után (alkalmas időpont lehet pl a 23-a utáni hétvége).

Animát és PArát meg nem tudom hogy mit akarnak de őszinte leszek, mivel engem nem teljesen érint októberig a játék téma, így ők maguknak úgy szervezik ahogy akarják, annyira mindenképpen hajlandó vagyok hogy ha mást nem a szegediek szálát fórumos játékká alakítsuk hogy ne emiatt álljon az egész - ez csak az én véleményem és nem feltétlenül válik be...

ha valami épkézláb ötlet van azt szívesen látom továbbra is.
Üdv és pusz mindenkinek: Zsisz

_Khari'yushin (NPC/NJK)

_Khari'yushin (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.07.22, 12:10

Hali!

Végre eljutotam addig hogy érdemben bekapcsoljam a gépet.

A Szegedi játékról akkor tudok érdemben szólni ha a többiekkel egyeztettem, meg ha elválik hogy mikor kezdem el megcsinálni a jogsit, és parávan is dülőre jutottam.

Tehát értékel hető válasz kb 2 héten belül.

Addigis pussz mindenkinek: Zsisz

taniko

taniko

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 141 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.07.21, 16:05

NOs, természetesen ha már felajánlottam, akkor továbbra is vállalom a titkárnő szerepet. Szóval tvábbra is áll a kérdés, a szegedieknek mikor lenne jó egy játék?

Egyébként tény és való, a legtöbb dolgot mi csesztük el. Most már azon kell gondolkodni, hogy hogyan hozzuk rendbe.

Simon_Bishop

Simon_Bishop

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 139 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.07.17, 16:48

Ahogy önjelölt titkárnőm mondta, valóban kicsit szűkében vagyok a netnek, telcsinak meg minden másnak is.. De már alakul.. :) Az új céges számom akit érdekel, és ide szokott járni: (20) 916-49-55

A V.L. valóban folytatódott, de úgy hoyg voltaképp nem az 1. szálon, hanem valamiféle 1A szálon, ami most voltaképp a szegedi 2. szál előttről indult, és végül az elé érkezett be, kb az 1. szállal párhuzamos időpontra. Vagyis ha azt nézzük a szegedi kollégáknak van másfél napjuk utolérni őket. Valóban vadas kalandnak sikerült, és bocsi, de a szvásokért a felelősség jórésze a játékosok, és a kockáim kegyetlensége számláján nyugszik, nem volt célom, hogy ármenjek "hatalmaskodó-szívatós KM-bácsi"-ba. Remélem a köv játékig mindneki kicsit összeszedettebb lesz, a kockáimat meg majd megregulázom, hogy 2x egymás után 00-át azért nem sportszerű dobni.. :)

No várom amúgy a KTV fórumon mindazokat akik napi kapcsolatot szeretnének velem, és néha ide is felnézek. Játék ügyben jöhetnek ide az időpontjavaslatok, és majd ( ha már önkáént ajánlotta ) Tani továbbítja felém a történteket. A mostani játékról kritikákat, észrevételeket szintén ide is lehet írni, de inkább a KTV-re.

Legyetek jók! Megyek, mert már 500k fölött van a NetCafe számlám.. :)

Fiúknak :) Lányoknak :titok: és mindenkinek :nyalomaszakállad: ! :D

taniko

taniko

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 141 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.07.15, 15:16

Nos, akkor most következzék egy kis helyzetjelentés, mivel régen irtuk már le ide a dolgok aktuális állását.

Ogival a helyzet a következő: Az új munkahelyén nem tul jó a netelérése, otthon pedig neki most abszolút nincs. Nemrégiben pedig ellopták a teloját is. Tehát jelenleg elérhető e-mailben, az tán a leggyorsabb. Én holnap talizok vele, majd megkérdezem, hogy hogyan oldjuk meg a szegedi banda telefonszámok cserejét és hasonlókat. Addig is elérhető e-mailen, illetve én vállalom a forumos összekötő emberke szerepét. Hosszas kinlódás után sikerült végre összehoznunk a debreceni játékot, amit meg is ejtettünk a hétvégén. Tehát most elvileg a szegedi szál következne. Amig a kommunikációs problémákat megoldjuk, kérlek gondolkodjatok el rajta, hogy nektek milyen időpont lenne jó. Én is összefésülöm a tennivalóimat és megprobálom kisakkozni a nekem alkalmas időpontokat, Ogival is egyeztettek majd.

A hétvégi játék nagyon jó volt, hatalmas poénokkal, szépen lassan megujuló csapattal. Kissé eltértünk ugyan itt is a főszáltól, de a lényeg az volt, hogy jól éreztük magunkat. Az új emberkék elmondásuk szerint jól érezték magukat, a régiek szokás szerint bajba keveredtek. Na persze az újak is. Részemről nagyon élveztem, alig várom a folytatást.

Khaos

Khaos

  A Bundáskenyér...

 • Fórumita
 • 391 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.06.24, 21:59

Ogi: akkor szegénykém függő, nagybetűkkel esetleg? :dilis:

Simon_Bishop

Simon_Bishop

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 139 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.06.20, 05:49

Khaos:

Nem azzal van a baj, hogy játszik valaki, hanem a mérték, meg ha minden más tevékenységét ennekrendeli alá...
Azt már függőségnek hívják...

Khaos

Khaos

  A Bundáskenyér...

 • Fórumita
 • 391 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.31, 11:14

Ogi: Micsoda lehangoló jelentés...

*mostmárelseakarjamondanihogyőisjátszikésinkábbkussol*

Simon_Bishop

Simon_Bishop

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 139 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.31, 08:16

Khaos:

Sajna nagyon is. Függő lett. 3 szerveren nyomja. Ámde saját bevallása szerint már nem sokáig... Kíváncsi leszek én arra... :)

Khaos

Khaos

  A Bundáskenyér...

 • Fórumita
 • 391 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.30, 21:38

Ogi: oké :)


Hmm... Emlékszem egy beszélgetésre Ashurával. Travianozik még a kedves kis sárkány-démonunk?

Simon_Bishop

Simon_Bishop

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 139 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.30, 10:56

Khaos:

Tévedés, mert a múltkori játék oda lett szervezve, csk végül derecskén lett kivitelezve, mer tnem akartam alkalmatlankodi a lebetegedett Leó szüleinél. De ha van hely, akkor bárhol kivitelezhető a dolog. És igen, most is Debrecenbe "tervezem" de ha nem lesz hely, akkor ismét Derecske lesz belőle... :)
Az "ámen" rész meg úgy néz ki, hoyg nem lesz szükséges, mert egy huszárvágással ketté sikerült vágni a társaságot oylan módon, hyog a szegediek kivétel nélkül enneka sztorinak egy másik szálában érdekeltek. Így a mostani, debreceni folytatásra úgysem tudnának jönni a jelenlegi karaktereikkel, pláne, hogy ha jól tippelem anyagi okokra hivatkozva úgyis nagy részük otthon maradna. Így voltaképp Tani és Ash az akinek itt is-ott is van jelenleg aktív karaktere. Szóval kájne pánik, lehet indítani a debreceni szervezkedést.

Az elnökasszony szava meg szent... :D Főleg ha le is kenyerez egy kis házipálesszel... :para: / - Mi leszel fiam, ha nagy leszel? - Korrupt idesapám! / :-o

Khaos

Khaos

  A Bundáskenyér...

 • Fórumita
 • 391 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.30, 10:14

ogi: Ha jól csicseregtek a madarak, akkor te nemsokára itt leszel mán. Gondolom ezúttal Debrecent tisztelhetnénk meg a játékunkkal, mert itt még sosem voltunk összegyűlve. De persze ehhez a társaság nem itteni részének ámenje kéne.
Amit Tani mondott az él, mert az van amit a zelnökasszony mond. (Szarmán alelnöknek lenni...) :dirr: ja az itt nincs :)

Módosította Khaos: 2008.05.30, 10:15


Simon_Bishop

Simon_Bishop

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 139 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.29, 18:48

Khaos:

Lád komám! Nem jöttél, és így nincs miről beszélni...
De ha már írtál, akkor nyilatkozhattál volna a köv játék ügyében is, akár 5 oldalon keresztül is... :sor:

Khaos

Khaos

  A Bundáskenyér...

 • Fórumita
 • 391 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.29, 13:33

Veszett kapa nyele, Ogi...

Senkinek sincs akkora pofája mint nekem, úgy látszik. Én bezzeg már rágyújtottam volna a témára kérdezés nélkül, aztán vitatkozhatnánk megint ötoldalon keresztül... :sor:

Simon_Bishop

Simon_Bishop

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 139 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.29, 10:35

Tani:

Nem is rád gondoltam, mint néma csendben eltűnő emberkékre... :sor: És igen, ált meg szoktam gondolni, hogy milyen pozitív kritikával forduljak a játékosaim, így feléd is. Teszem mindezt azért, hogy javítsam a játékosok személyes játékélményét, hisz nem mindegy nekik sem, hogy a karakterük valóban ki van játszva, és potensnek érzik magukat a játékon belül, vagy kiszolgáltatottnak, mert a lehetőségeik töredékét sem ismerik fel, tartják evidenciában, és használják ki. Szóval pont iylen alapon szeretném, ha mások meg az én hibáimat, hiányosságaimat segítenének pozitív kritikával illetni, mert én is szeretnék jobb lenni, többet nyújtani nektek. Node ha nem szól a szájuk... :D Annyira azért ne legyek már profi, hogy nincs mit kritizálni rajtam... :) Szerintem bőven van! :D

És oke, várom hogy majd írnak... :D Talán... :D


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]