Ugrás tartalomhoz


Fotó

Volutax Liber


 • Válasz írásához lépj be
685 hozzászólás érkezett eddig

taniko

taniko

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 141 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.29, 09:20

Ogi: én azért nem vitatkozok, mert nincs mivel! Nagyon is igazad van a nekem irt kritikában. Úgy látszik, tulságosan hozzászoktam a nem mágiahasználó karakterekhez és mivel régen játszottam az ikrekkel, ezért túlságosan is kiestem a szerepből. Ezen javítanom kell. MAjd igyekszem!

Nyilatkozás: nekem iztos nem jók a következő időpontok a nyáron: junius 14-15 és julius 5-6. A julius 5-6 valszeg sem Leonak, sem Khaosnak, mivel élőjáték táborban leszünk. A többiekre meg majd rászolók pénteken.

Módosította tanikó: 2008.05.29, 09:24


Simon_Bishop

Simon_Bishop

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 139 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.28, 15:52

Eltűnt mindneki, mint szürke szamár a Lénában? ;)

Írjatok már valamit, hogy rosszak-e a gyerekek, vagynem jók! :)

Vagy valami! :kungfu:

Pld a debreceniek nyilatkozzanak plízplíz, hoyg mikor lesz nekik jó a következő gém. No meg persze a szegedi galeráj is nyilatkozhatna ugyanezen ügyből kifolyólag... :kavar:

Meg úgy egyébként is... senki sem szidja az anyám? :rambo:

Simon_Bishop

Simon_Bishop

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 139 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.23, 19:43

Köszi.:felvon:
Ha leértem Debrecenbe, majd bemutatom nektek személyesen is.:nos:

zhytasso

zhytasso

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 11 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.23, 15:19

Hm, hm, két púp az már elég egy induló tevefarmhoz... :nos: :felvon:
Gratulálok!
Pussz.
Zita

taniko

taniko

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 141 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.23, 13:32

Isten hozott a családban Irdatlan Kétpupú (IKP? Hogy tetszik?)! Ogi: Grat! Remélem a papirjaid még sokáig rendben is lesznek! Jó szorakázást nektek!

Simon_Bishop

Simon_Bishop

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 139 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.23, 11:27

Nos feleim, elkezdhettek ünnepelni!:D

Megszületett ( azaz megvettem ) a Kicsi Fehér Ezüstorrú Fületlen Teve utódja! ;) Alig fiatalabb pár hónappal, mint elődje, de elég jól tartja magát. Fehér és kombi.. :) Így persze kapásból a Kétpúpú névvel indult, ami mellé már meg is kapta tőlem a második becenevét is: Irdatlan. Jóóó nagy feneke van! :D Így viszont már akár 5 ember full menetfelszerelése is kéynelmesen bele fog férni, ebből következőleg már a túrák ide-oda szerepjáték ügyben egyértelműen javasoltan ezzel fognak történni.. Pld Daebrecen-BP, Debrecen-Szeged távolságon. el sem hiszem! :P újra autótulajdonos vagyok... :) És ( fujfujjj :D ) minden papírom rendben van! Ilyen meg mégrégebben volt! :D Szóvalakárhol is vagytok, igyatok egy áldomást az új "családtag2 egészségére, aki remélhetőleg legalább oylan szívós ki sjószág lesz, mint az elődje... :lol:

Simon_Bishop

Simon_Bishop

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 139 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.20, 07:40

Másodikkként futottam be... :)

Nos első körben megköszönném mindenkinek a részvételt, s újfent örülök, hogy ennyien megtiszteltek a bizalmukkal, és nem átallották rámbízni a hétvégi szórakozásukat. Remélem ezúttal is a már megszokott "Ogis" minőséget sikerült produkálnom. Tani kritikája rögtön ül, hisz valóban, én is úg yérzem, hogy voltak oylan időszakok, maikor nem sikerült minden játékosom figyelmét lekötnöm, és sajna a banda szétszórtsága miatt egy-egy emberre kevesebb idő jutott, mint ha együtt haladtatok volna. Node talán megbocsájtjátok nekem ezt, hisz az áldozat annak oltárán volt, hogy egy igen pörgős, intrikus, keresztbeszálas, mászkálós epizódon vagyunk túl, amiben tényleg nagyon észnél kellett lenni, hogy voltaképp ki kivel is van, meg hogy is merre hány méter. Hiába no, nem egyszerű akalandozók élete sem.. :dilis: Szóval tényleg bocsi, hogy ha esetleg valaki nem kapta meg a neki szükséges aktív játékidőt, és úgy érezte, inkább az események viszik a hátukon, mintsem ő irányítaná a sorsát, de amint előre is látható, a történet folytatása jóval interaktívabb, tevékenyeb részt sejtet. Míg Ifinben egy igazi vérbeli intrika fociban voltatok részben játékosok, részben labda szerepbe kényszerítve, addig a Szigetbirtokon minden a ti kezetekben lesz. Majd meglátjuk, mihez kezdtek a szabadsággal.. :lol:

Aztán szót ejtenék még a körülményekről. Nos mitagadás Tanihoz csatlakozva én is szeretnék köszönetet mondani a fejedelmi ellátásért, mármár luxusért, amivel vártatok minket. Külön köszönet az én kedvenc Hullipoca-papnőmnek, Khari'yushin/Lilith elvtársnőnek, hogy anyánk helyett anyánk volt a hétvégén. :respect: :sor: Mint már mondtam, sajna a feleségül vevés projectről már úgy tűnik lemaradtam, de barátodként minden tiszteletem, lojalitásom és szeretetm a tied! :*

Ami kihagyott ziccer, vagy esetleg kicsit játékosi fejjel megoldott helyzet volt karakteri reakció helyett azt az érintett felekkel megbeszéltem, vagy fogom, így itt erre a részre külön nem térnék ki, összességében ügyesek voltatok, és jól helytálltatok önállóan is, vagy NJK-k társaságában is. Töös egy banda vagytok, reszkessen Toron! :lol:

Tani:

Nos annyit tudok neked tanácsolni, hogy rágd meg kicsit jobban a karikat. Ezek a lányok azért ennél kicsit talpraesettebbek, rámenősebbek szoktak lenni. És ne feledd: mágiahasználóval játszol. Sok oylan helyzet volt, amiben ha előre gondolkodsz, tudtál volna érvényesülni a mágiád használatával. Erre az előnyre is jobban építhetsz majd a jövőben. Lesz rá alkalmad. Mint látod nem véletlenül teremtettem olyan szitut, hoyg eszedbe juttassam, több vagy mint egyszerű vak kalóz. Mindazonáltal hosszú távon jó lenne, ha Zita egykori kariját is játékos irányítaná. Bennem felmerült egy ötlet, de majd meglátjuk, hogy megoldható-e... :sor:

Az agyalás pedig jó... :ok: Addig is amíg tervezel, gondolkodsz, lehetőségeket, eszközöket keresel a karid kelléktárából, esetleg megpróbálsz a karid fejével gondolkodni, szokod a karaktert, és legközelebbre talán már kiforrottabb lesz a koncepciód. És persze majd ha esetleg pihentebb leszel, és több játéklehetőséget kapsz, akkor majd jobban ki is tudsz bontakozni.

Mindent összevetve a célod elérted, apuci elvileg megvan, és te személy szerint azt mondtad, hogy ezeket a karikat csak idáig akarod hozni. Így majd döntsd el mi legyen, hogy mégis viszed őket tovább, vagy esetleg lecseréled őket más jellegű karira. Ezt rád bízom. Minden megoldható.

taniko

taniko

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 141 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.19, 12:28

Na, úgy látom, én kezdem a beszámolokat.

Először is: nagyon szépen köszönöm a vendéglátást, az ellátás ott volt a topon, az ebédek nagyon finomak voltak és a süti is. Egy dolgot viszont sikerült ott hagynom: a türölközömet (az a zöld, a fűrdőszobai szárítón). Tegyétek el nekem, légyszi! Legközelebb meg majd nem viszek.

Másodszor: rendben hazaértem. Ash, Ogi: arra a vonatra, ami bent állt, azért nem szálltam fel, mert az IC volt, utánna 5 perccel jött is a gyors. Lényegében nem is áztam meg.

Harmadszor: Egy élmény volt veletek játszani, mint mindig. Nagyon jól szorakoztam. Ebben a csapatban nem lehet nem jól szorakozni. Mindenkinek köszönöm a játékélményt, a hatalmas nevetéseket, a kavarásokat. Apró megjegyzés, hogy mennyire hatott rám a játék: az Origo egyik főcime: Ibra győzelemre segíttete a ... (vagy valami iylesmi). Hát nem kapásból Ibarát olvastam?

OGi: a játék jó volt, mint mindig, a kritikai észrevételem mindössze annyi, amit ki is fejtettem, az elején némely karikra kevés idő és figyelem jutott. Na jó, azt is tudom, hogy én is lehettem volna aktívabb. Agyilag mostanában nem vagyok teljesen a topon, meg egyébként is, nagyobb csapatban alapból egy csendesebb játékos vagyok, de ezt azt hiszem, már úgy is megszoktátok tőlem.

Végezetül annyit, hogy tegnap én még egész este azon agyaltam, hogy hogyan tudnak a lányok üzit küldeni a pincéből és azt technikailag hogyan lehet megvalósítani. Nem kevés nehézségbe ütköztem bele, de azt hiszem, megvan a megoldás! Persze, azon is agyaltam, hogy kik és miért akartak minket elrakni az útból. A kikre még nem, de a miértre van pár tippem.

Most huzzok dolgozni!

_Khari'yushin (NPC/NJK)

_Khari'yushin (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.05.15, 15:28

Tanikó:

kerítsegy 84-es buszt ami átjön a hídon, és szállj le a tarján bisztrónál - 70/9334644 a telszámom, csörgess meg és kimegyek eléd.

Simon_Bishop

Simon_Bishop

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 139 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.15, 08:08

Zillah:

Nos az eredeti tárgyalási napom május 20 lett volna, ha nem tévedek, amit egy huszárvágással eltoltak egy hónappal júni 19-re. Anyám nézte csak a dátumot félre és állította, hogy egy nappal előre hozták. Ha meglesz a kicsi rózsaszín cetli amit az ügyvédnéni írt, akkor meg is tekintheted. Ha meg rosszul emléxek, előre is meaculpa.. :)

És köszi, gyúrunk rejája... :P

Zillah

Zillah

  Megfigyelő

 • Fórumita
 • 27 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.14, 17:18

Tudom ám hogy pont ebbe és pont így belepofázni gusztustalan, de kedves Ogi, az eredeti tárgyalási napod június 20. lett volna, amit egy nagy huszárvágással előre hoztak egy, azaz egyetlen nappal, 19-re.
pusszantás. :)

Egyébként a játékhoz mindenkinek jó szórakozást kívánok :D tsók! :D

Simon_Bishop

Simon_Bishop

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 139 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.14, 13:54

Tani:

Ez van. Ráadásul most hívtak, hogy nekem hétfőn interjú a generaliban BP-n, így ha kedden lett volna a tárgyalás akkor sem tudtam volna veled menni. Node majdcsak összefutunk párszor Debrecenben... :) Cumi ügyben, meg vigyél magaddal egy könyvet, és lesz mit olvasnod visszafelé... :D

taniko

taniko

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 141 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.14, 09:36

Ogi: szóval egyedül utazok haza! Hacsak nem történik valami csoda és Khaosnak lesz pénze jönni. Ez cumi! Mármint nekem! Egyébként engem kocsival visz a fönökasszonyom Szegedre, visszafelé meg vonatozok, mert ők már pénteken visszamennek.

Simon_Bishop

Simon_Bishop

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 139 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.14, 05:34

Tani:

Jól emlékeztél, az eredeti időpont május 20, kedd volt. De elnapolták egy hónappal június 19-re. Szóval mégse kérdés akérdés, BP-re megyek haza. Ez hamar megoldódott... :)

Simon_Bishop

Simon_Bishop

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 139 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.13, 14:49

tani:

Jó is, hogy mondod.. :) Már majdnem elfeledtem.. Majd végiggondolom, meg holnap megmondja a könyvelőnéni, hogy mennyi szabim van... Valóban jobb ötlet lenne BP-Szeged-Debrecen-BP útvonalon mozogni... Te kocsival jössz, vagy busszal, netán vonattal?

taniko

taniko

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 141 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.13, 12:40

Nos, én tuti péntek este érkezem meg hozzátok. Mivel ugye mi már reggel megyünk Szegedre konferenciára a kolleganőimmel. A konferencián az utolsó program, egy tesztírás a konferencia anyagából délután 5-kor kezdődik, így nagyjából fél 6 körül végzek. Legalábbis a tipjeim szerint. A konferencia maga a Rendezvényház elnevezésű intézményben lesz, ami a Közép fasor 1-3 szám alatt található, a Bertalan híd környékén. ITT van egy térkép, ezen a 12-es számot kell nézni. Kérdés: Innen hogyan jutok el hozzátok?

Ami az egyéb jellegű enni és innivalót illeti: részemről nagyon jól elvagyok citromos ice-teán meg ásványvízen, alkoholt nem fogyasztók. Sós nasiból nekem is elég a popcorn, az édeset viszont majd én szeretném megvenni, mert azt én sem tudom, mire leszek akkor vevő.

Kérdés2: Ogi, te a keddi tárgyalásod előtt visszamész még Pestre, vagy jössz velem Debrecen-Derecske irányába? Szóval visszafelé egyedül utazok, vagy lesz társaságom?

Módosította tanikó: 2008.05.13, 12:41


Simon_Bishop

Simon_Bishop

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 139 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.13, 08:52

Khaos:

Nos komám, ezzel legtöbben így vagyunk. addig pórázkodunk, amíg a takaró dér! :D Node tényleg sajnálom hogy nem jövölsz... :) Ellenben ha mégis sikerülne a héten bankot robbantanod, akkor ne szólj, csak jelenj meg... :D

Zhytasso:

Jól tetted. :D És köszi! Azon leszek, hogy jól szórakozzon a nép... :D

Khari'yushin:

Szokásomhoz híven pénteken próbálok meg levergődni, de mivel épp most vagyok autóvásárlási projectben, ha sikerül addig megvenni, akkor autóval gördülök le. / gondolom Ash is jobban értékelné, ha kényelmesebben utaznánk :D /
Kaja-pia ügyben meg kaja tekintetében igénytelen vagyok, mint az állat, bármit megeszek, pia ügyében meg napi 2 üveg ser, amit ha megveszel annak nagyon örülök, ha nem akkor privát beszerzem. Jah meg valami nagy össznépi rágcsabeszerzést is kellene eszközölni amibe beszállok. :D / ha ez utóbbi tartalmaz pár litermázsa pattogatott kukoricát, annak pláne nem vagyok elrontója :D /

_Khari'yushin (NPC/NJK)

_Khari'yushin (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.05.12, 20:52

Miután 3 szor kitaposták a belsőségeimet, majd a maradékot turmixba tették leszűrték és palackozták a reinkarnációmnak most sikerült eljutni a számítógépig, így hali mindenkinek!

a lényegi válasz tanikó kérdésére hogy hálózsák meg törülköző nem árt ha van a hátizsákban, mert nem lévén vendéglátóipari egység nem igazán tudunk ágyat biztosítani, törölköző az megoldható...

ha jól vettem észre akkor eggyel csökkent a létszám, a többiekre kíváncsi lennékhogy ki mikor érkezik várhatóan

ja és ha már sörről van szó, a kérdés hogy saját magának a spéci igényeket mindenki megveszi péntek szombat, vagy leadtok egy listát és én megpróbálom beszerezni...

zhytasso

zhytasso

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 11 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.12, 15:55

Bekibickedek.

:puszi: és jó játékot!!!
:buszke:

Zita

Khaos

Khaos

  A Bundáskenyér...

 • Fórumita
 • 391 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2008.05.11, 19:17

Sajnálom Ogi, nincs betartalékolni való. Amikor van, akkor általában azért van, mert kell valamire, de nem vagyok se hosszú pórázon, sem olyan helyzetben, hogy mindig legyen ha szeretnék.


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]