Ugrás tartalomhoz


Fotó

Biti - regisztrációs segítség


  • Zárt téma Téma lezárva
Még nem érkezett hozzászólás

BePe

BePe

    Admin

  • Admin
  • 4668 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.02.12, 12:14

Ez az írás egy kevés segítséget nyújt ahhoz, hogy el tudd képzelni a világot, ahová regisztrálni szeretnél, és segít a regisztrációban. Kérünk, figyelmesen olvasd el.

Maga a világ a Terália névre hallgat. A síkok találkozásának középpontjában helyezkedik el. A világ Fantasy-szerű, ahol még „él” a mágia, de nagyrészt középkori viszonyok uralkodnak.
A játék maga egy kastély nagytermében, és magának a kastélynak a környékén játszódik. A kastély körül található egy erdő, egy kisváros, és egy hatalmas tó. Maga a kastély rendelkezik kerttel, szökőkúttal, istállóval, pincével, konyhával, fürdővel, kamrával, sok-sok szobával, ahol megszállhatsz, és persze a teremben van maga a TRÓN. Vannak bútorok, kandalló, a falakon fegyverek, pajzsok, az oszlopok között vértek, zászlók, és ki tudsz menni az erkélyre is. A terem mennyezetét egy hatalmas élő fa ágai tartják, a gerendázaton kívül. Este a terem világítását egy nagy csillár szolgáltatja, amin mágikus fénnyel világító gömbök sokasága helyezkedik el. A vidékre nagy, színes ablakokon át nyílik kilátás. A TRÓN maga hatalmas, és a lakosok számára érthetetlen mágiával rendelkezik, ami minden nap megújítja a kastélyt. Azaz, ha bármi kár keletkezik az épületben, az maximum egy napig tart, másnapra minden az eredeti állapotába kerül vissza. A terem örökös lakója Random Szellem, aki gondoskodik a „szórakoztatásodról”, ha netán csak egyedül tartózkodnál odabent.

A világban használatos fegyvertípusok: Kardok, csatacsákányok, kalapácsok, íjak, íjpuskák, tőrök, fojtóhurkok, stb. Nagyon elvétve, de találhatóak kovás lőfegyverek, amiknek működése megbízhatatlan, és veszélyes. Ha olyan karaktert indítasz, aki ilyesmivel rendelkezik, kérünk, vedd ezt figyelembe. A páncélzatok szintúgy „régi” páncélfajták. Bőrpáncél, láncing, mellvért, stb. Bármelyik tárgyad lehet mágikus, de kérünk, ezeknek a tulajdonságait a józan ész határain belül határozd meg. Ezenkívül kérünk, ha a játékban harcra kerül a sor, használd a feltételes módot. Pl:” Megpróbálja eltalálni.” Légy figyelemmel a többi játékosra, és tartsd észben, hogy ez egy társas játék, ahová kikapcsolódni járnak az emberek.

Most egy kis segítség a regisztrációhoz:

A karakterleírás kötelező része a játéknak, s elengedhetetlen szükségessége a regisztrációd elfogadásának. Ez mutat egy képet a karakteredről és segít elbírálni a moderátoroknak, hogy engedélyezik e részvételedet a játékban vagy sem. A leírás álljon legalább 4-5 mondatnyi részletes külső leírásból. Milyen a karakter megjelenése, általános öltözete, vonásai, testalkat stb.... Illetve egy minimális jellemrajz. (Például : Alapvetően csöndes konfliktus kerülő egyén, ki egész addig békés, sőt ha feloldódik egy társaságban kedélyes, míg el nem kezdik kritizálni a magasságát.) Ez csak egy példa de remélem érzékelhető, hogy mire is gondolunk! Ezen kívül egy rövidke háttértörténetet is kérünk, hogy még pontosabb képet kapjunk, a karakter hátteréről. Honnan jött, hogy került erre a világra, és miért. (Például: üldözik, küldetésben van, kitagadták, vagy csak kalandokat keres.) Fontos megjegyezni, hogy a leírás jól összefüggő és értelmes mondatokból álljon! Továbbá kérünk téged, mielőtt elküldöd az általad alkotott karakter leírását, olvasd át, hátha valamit véletlenül elütöttél benne.

Köszönettel a Moderátorok.


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]