Ugrás tartalomhoz


Fotó

Az LSZT megrendezése


 • Zárt téma Téma lezárva
60 hozzászólás érkezett eddig

Szavazás: Milyen gyakran és hosszan szervezzünk LSZT-ket a jövőben? (31 felhasználó szavazott)

Milyen gyakran és hosszan szervezzünk LSZT-ket a jövőben?

Nem láthatod az eredményt amíg nem szavaztál.
Szavaz

Dii

Dii

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 278 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.03, 16:08

ÉszKöz-t azt elkezdem szerkesztgetni furán fogtok kinézni a fejetekből...

http://hu.larp.wikia.com/wiki/Tud%C3%A1st%C3%A1r#Fegyverzet
"A legtöbb rendezvény nem engedi meg a burkolatlan fegyver használatát, mivel azok gyakorlott emberek kezébe valók csak."

Ez tök úgy hangzik, mintha csupasz fém kardokkal nem lehetne larpolni... Gratulálok annak aki ezt bevéste. Fogjátok már fel, hogy nem az az etalon, amit ti jónak találtok, csak ennyit akartam az egésszel elérni. Végtelen sok féle larp lehet, olyan is, ahol ha félig levágod a másik kezét az még belefér, meg olyan is ahol szigorúan no-contact. Olyan larp is lehet, ahol az off teljesen elfogadott, és olyan is ahol *** is játékban mész és rajtad üthetnek közben.

Ha még egy wiki-t se tudtok tárgyilagosan szerkeszteni, sokat nem várok a konferenciáitoktól se.

Istenek az égben! Mennyi időt keresgéltél a lapon hogy bele tudj kötni valamibe? Nézzétek már meg mire hivatkozik. Oda van biggyesztve 1 mondat az üres lapon, amire a cikkek kerülhetnének és az is csak azért került oda, hogy lehessen látni, hogy oda lehet irogálni.
Egész egyszerűen nem igaz. Ha egy két oldalas cikk lenne ott erről, hogy ez miért van és hogyan és miért hülye aki máshogy csinálja, hát akkor aztmondom lehet hőbörögni. De egy ilyen példa-tartalom oldalon, egy önmagában ácsorgó mondatba belekötni és leokosítani itt mindenkit, hogy márpedig senki ne mondja meg neki, hogy ő hogyan larpozik, hát ez igen. Teljesítmény. Ez alapján meg a tárgyilagos szerkesztésről beszélni ugye... nem folytatom.

Wiki szerkesztésről: a wikipedia.hu oldalon érdemes eltájékozódni, hogyan működik az ilyen. Ha valaki rongál, egy mozdulattal vissza lehet állítani az előző állapotot, ha nézeteltérés van, a vitalapon meg lehet beszélni. Ha nem tetszik az az egy mondat, hát írjad át. De még jobb lenne egy egész cikk, arról hogy hogyan készíted el a kardodat. Ugyanis annak kéne odakerülni, ha nem tűnt fel.

SirThomas

SirThomas

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2056 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.03, 15:48

Meghívásról meg annyit, hogy konkrétan amit hallottam, meghívták magukat emberek (merhogy nem dobtátok ki őket ami kedves tőletek azért) de a felszólalásuk már nem volt beiktatva a napirendbe, sőt mintha előzetes egyeztetés keleltt volna a felszólalások tartalmáról... Nade ezt csak a verebek csivitelték hisz nem voltam ott...

Ez bizony kacsa, mégcsak nem is veréb.
Jelenleg 92 szervezőnek megy személyesen értesítés az LSZT-kről (saját lista, én ennyit szoktam kiküldeni). A lista folyamatosan bővül, tavaly kb 40 csapatot érintett ez a fajta értesítés. Minden találkozó előtt órákat töltök azzal, hogy a neten nyomát leljem új szervezőgárdáknak, akikkel felvehetem a kapcsolatot és bővülhet az előbb említett, majd 100-as lista.
Minden LSZT a csapatok bemutatásával kezdődik, bárki felszólalhat és fel is szólal (általában). Nem egyszer fordult elő, hogy nemcsak a szoros értelemben vett live szervező állt fel mondókájával, hanem egy-egy "sima" rpg tábor vezetője is vette a bátorságot és bemutatkozott. Ha valaki a kimarad, az csak magára vethet, nyilván nincs bátorsága megmondani, hogy "Hé, én is itt vagyok!".

A larpok szavazásos értékelése pedig egy elég konkrét ötlet volt, csak *** bele... Esetleg féltek attól, hogy értékelhető formában véleményezzék a játékaitokat a népek?

Nem jellemző, hogy félne itt bárki is ilyenektől. Más a helyzet. Konkrétan többször szó esett már a témáról, és minden egyes alkalommal masszív vita alakult ki. A törésvonal ott húzódik, hogy szinte biztosra vehető a sértődősdi, ha valakinek a játéka a minőség szintjén osztályozásra kerül. Nem valószínű, hogy teljesen objektív mérést lehet végezni, hisz ahogy írtad, nagyon sokféle játék van. Ergo minden játék egyedi, így saját körülményei közt lehet és kell véleményezni. Erre nincs általános képlet és nem hiszem, hogy valaha lesz. Ha mégis összeállít valaki ilyet (ki tehetné meg, ki húzhat határokat?), akkor annak az osztályozási rendszernek biztosan lesznek áldozatai és nyertesei. Nekem ez így nem szimpi és eddig a többségnek sem volt az. Ha meg lehetne egyezni valami általános elvben, akkor annak a mentén lehetne dolgokat alkotni. Addig azonban, amíg minden kezdeményezés fáj egyeseknek (függetlenül attól, hogy érinti-e egyáltalán), addig ez teljességgel reménytelen. Itt, ezen a ponton kellene érezned az önellentmondást, amit az eddigi hszeidben alkottál.

Módosította SirThomas: 2007.04.03, 15:56


Vivax

Vivax

  Gloria Határvidék

 • Fórumita
 • 368 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.03, 15:47

IDÉZET(Vivax @ 2007.04.03, 13:36 ) *
Szerintem inkább az a nagy helyzet, hogy egyesek beoltották az agyad, hogy az LSZT-n mindenki csak arcoskodik és semmi érdembeni dolog nem történik...


Ezt mondjuk eltaláltad, méghozzá olyan emberek mint írtam, akiknek adok a szavára.


És így lett egy objektív képed az LSZT-ről! Gratulálok... :aboci:

Könyörögni nem fog senki...

Amúgy én csak egy mérsékeltebb flame-et akartam mert úgy éreztem rátok fér, meg nagyon ráértem, annyira nem utálom amit csináltok csak remélem felnőttök hozzá vagymi.


Lekötelezel, hogy így gondolod...már csak egy dolog maradt: nem akarsz valami mást találni unaloműzésre? Pl.: lehet írni a wiki oldalra...megjegyezném értelmes gondolotokat.

Hidd el nálunk sokkal okosabb emberek találták ki a rendszerét...ráadásul rengtegen használják...

Tudod: Puding próbája az evés.

Részemről befejezem az itt folyó "lekvárkaszálást". Az utolsó szóért folyó a csata nem csigáz fel. :D

SirThomas

SirThomas

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2056 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.03, 15:21

Denan: pont ezért van a vitalap minden wiki-ben, ahol meg lehet beszélni a véleménykülönbségeket. Eddig nem volt tapasztalatom wiki oldalakkal, de világszerte rengetegen használják, valahogy működik. Tulajdonképpen ez a legdemokratikusabb módja annak, hogy mindenki hangoztathassa a véleményét. Ha valakin keresztül kellene verned a véleményed, akkor sokkal nehezebben valósulhatna csak meg a közös tudásbázis jelleg. A kiemelt mondatrésszel amúgy én sem értek egyet, ha lesz pár percem, írok is róla véleményt a vitalapon.

Az oldalt nyugodtan lehet szerkesztgetni, hisz pont ezért van. Eddig mindenkinek az volt a baja, hogy nem elég nagy a szabadságfok, amivel beleszólhat. Most, hogy ez megvalósult, már ez is baj. Most akkor legyen rajta sapka, vagy ne? :aboci:

__Ishar_ (NPC/NJK)

__Ishar_ (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.04.03, 15:09

Még mielőtt nagyon belelovaljátok magatokat (mindenkinek szól, nemcsak Denannak), a trágár kifejezések továbbra sem megtűrtek a hozzászólásokban.

Meg ne sérüljön a mimóza lelkünk.

Deman2

Deman2

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 46 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.03, 15:05

Jah a wiki-be bele lehet szerkeszteni, de ha mindenki átszerkeszti ahogy neki tetszik, és kitörli azt amit valaki már beleírt akkor egy eléggé fura és elfajzott nem működőképes dolog lesz belőle, ezért én nem fogok semmit átírni még aztsem ami baromság, csak remélem, hogy aki beírta az magához kap. Más baj nincs vele, a latex cikk teljesen jó, az eseménynaptár is, több jóságot egyenlőre nem láttam.

SirThomas: úgy értettem ürítkezni!! :aboci:

Módosította Deman2: 2007.04.03, 15:07


SirThomas

SirThomas

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2056 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.03, 15:00

Még mielőtt nagyon belelovaljátok magatokat (mindenkinek szól, nemcsak Denannak), a trágár kifejezések továbbra sem megtűrtek a hozzászólásokban. Ha lesz időm, kiírtom, amit pár perc alatt be sikerült pakolnotok...

Denan: nos, nem a vaz miatt moderáltalak, nem tartom túl korrektnek, ha így ferdít valaki. A legutolsó hozzászólásodban sem csak ilyet olvasok... :aboci:

lestath

lestath

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 230 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.03, 14:59

"A legtöbb rendezvény nem engedi meg a burkolatlan fegyver használatát, mivel azok gyakorlott emberek kezébe valók csak."
Ez tök úgy hangzik, mintha csupasz fém kardokkal nem lehetne larpolni... Gratulálok annak aki ezt bevéste. Fogjátok már fel, hogy nem az az etalon, amit ti jónak találtok, csak ennyit akartam az egésszel elérni. Végtelen sok féle larp lehet, olyan is, ahol ha félig levágod a másik kezét az még belefér, meg olyan is ahol szigorúan no-contact. Olyan larp is lehet, ahol az off teljesen elfogadott, és olyan is ahol *** is játékban mész és rajtad üthetnek.


Khmm.
Most legszívesebben úgy reagálnék erre, hogy az egészet moderálni kelljen.
MI nem értehtő azon, hogy "legtöbb". A magyarral van gondod, vagy a matekkal? Vagy mindkettővel? Vagy csak az álló fába is belekötnél?
A legtöbb nem= azzal, hogy nincs ilyen. Azt jelenti, hogy az összes viszonylatában csekély a burkolatlan fegyvereket engedélyező játékok száma. És mivel nálunk csak burkolt van, ezért erről nem írtunk. Akinél lehet ilyet használni, az majd ír róla. És mielőtt belekötsz, igen, csak magyar viszonylatokról beszélünk.

És mielőtt reagálsz, nem, nem én csináltam.

Módosította SirThomas: 2007.04.03, 15:24


__Ishar_ (NPC/NJK)

__Ishar_ (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.04.03, 14:32

Én csak annyit kérdeznék megcsendben, hogy ki az a mi?

Olvass vissza a témában, és számold meg hány szervezőcsapat jelezte hogy erre igénye van. Szerintem vagytok ti, van a Lumina cornu meg SirTomék, azt' kb ennyi. Ennél azért jóval több ember szervez, és jó néhányan szóltak már előttem és utánam is, hogy nem tartják jó ötletnek. Ha visszaolvasol, meglátod hogy a hozzászólásoknak nem túl nagy része támogató, sőt a többség ellenző.

Mondod, hogy nem akartok senkire semmit rátukmálni, mi többen is mondtuk hogy oké kösz akkor mi ebből nem kérnénk, ti meg egész nap nyomatjátok hogy DE IGEN EZ JÓ LESZ NEKTEK :aboci: Így tényleg csak körbe-körbe futunk.

Deman2

Deman2

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 46 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.03, 14:31

Deman: neked most mi fáj, hogy nem vagy a meghívottak között...???? Vazze add meg a címed, azt kapsz egy névreszóló meghívót! :D


Akkor sem hiszem hogy elmenék, ha térden állva könyörögnétek, és épp azért, mert beleolvastam a "program"-ba... Az én hozzászólásomból Sir Thomas kimoderálta a vaz-t... Vannak itt is egyenlőbbek látom.

Szerintem inkább az a nagy helyzet, hogy egyesek beoltották az agyad, hogy az LSZT-n mindenki csak arcoskodik és semmi érdembeni dolog nem történik...


Ezt mondjuk eltaláltad, méghozzá olyan emberek mint írtam, akiknek adok a szavára.

Szvsz pedig igen is megvan az értelme.
Mint ahogy annak is, hogy egy oldalon össze legyen gyűjtve minden információ...tudjátok, így nem kell keresgélni.
Hozzáteném: a larp-os wiki oldalt mindenki szerkesztheti kénye kedve szerint. NEm kell várni a sültgalambot! :aboci:

Végezetül egy mondat: Aki lusta alkotni az csak kritizál! :aboci:

Vivax


ÉszKöz-t azt elkezdem szerkesztgetni furán fogtok kinézni a fejetekből...

http://hu.larp.wikia.com/wiki/Tud%C3%A1st%C3%A1r#Fegyverzet
"A legtöbb rendezvény nem engedi meg a burkolatlan fegyver használatát, mivel azok gyakorlott emberek kezébe valók csak."

Ez tök úgy hangzik, mintha csupasz fém kardokkal nem lehetne larpolni... Gratulálok annak aki ezt bevéste. Fogjátok már fel, hogy nem az az etalon, amit ti jónak találtok, csak ennyit akartam az egésszel elérni. Végtelen sok féle larp lehet, olyan is, ahol ha félig levágod a másik kezét az még belefér, meg olyan is ahol szigorúan no-contact. Olyan larp is lehet, ahol az off teljesen elfogadott, és olyan is ahol *** is játékban mész és rajtad üthetnek közben.

Ha még egy wiki-t se tudtok tárgyilagosan szerkeszteni, sokat nem várok a konferenciáitoktól se.

A béke kedvéér inkább csak olyan dolgokat teszek majd hozzá, hogy mit hogy kell elkészíteni ami már sikerült nekem, de jó lenne ha az önkritikát kifejlesztenétek.

Meghívásról meg annyit, hogy konkrétan amit hallottam, meghívták magukat emberek (merhogy nem dobtátok ki őket ami kedves tőletek azért) de a felszólalásuk már nem volt beiktatva a napirendbe, sőt mintha előzetes egyeztetés keleltt volna a felszólalások tartalmáról... Nade ezt csak a verebek csivitelték hisz nem voltam ott...

A larpok szavazásos értékelése pedig egy elég konkrét ötlet volt, csak *** bele... Esetleg féltek attól, hogy értékelhető formában véleményezzék a játékaitokat a népek?

Amúgy én csak egy mérsékeltebb flame-et akartam mert úgy éreztem rátok fér, meg nagyon ráértem, annyira nem utálom amit csináltok csak remélem felnőttök hozzá vagymi.

Módosította SirThomas: 2007.04.03, 15:28


Dii

Dii

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 278 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.03, 14:20

Mindenki szerkeszti akinek kedve van, de úgy látszik senkinek sincs kedve. Ha még ez se elég annak felismeréséhez hogy az embereknek ez nem kell, és az se hogy itt fórumon leírjuk hogy nekünk ez nem kell, akkor nem tudom mit vártok még.

Én csak annyit kérdeznék megcsendben, hogy ki az a mi? Ishar mondja csukd be észköz, lszt?
Az LSZT-én évről évre több ember van és többségük visszatérő. Annak ellenére, hogy "beszlétem pár emberrel akinek adok a szavára, és voltak már LSZT-n és a hajam égnek állt attól amiket meséltek". Biztos vannak ilyenek is, akik körberöhögni szeretnek. A többség visszajött a következő éven is.
Az ÉSzKöz lapnak meg van látogatási statisztikája. Az nem azt mutatja, hogy nincs rá igény, hanem azt, hogy a szervezőknek nincs igénye arra dolgozzanak a tartalmon. A kettő nem ugyanaz.

M_Sanyi: az előadásoknak lesz folytatása, meg talán workshop is, ha minden jól megy. Bár ez még nem került be a hivatalos programba, de gondolom bele fog férni...

M_Sanyi

M_Sanyi

  Tesco gazdaságos larpszervező

 • Fórumita
 • 624 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.03, 14:08

Na akkor összefoglalnám konstruktívan hogy mi is a gond illetve mi a jó:

Jó az ÉSzKöz-ben / több ilyen kéne:

- Eseménynaptár. Tessék rendesen vezetni, rengeteg "itt van már más játék?" körbekérdezést megspórol.
- Olyan előadások, megbeszélések, amiknek kézzelfogható haszna van. Pl. latexfegyveres előadás a múltkor, az a haszna hogy tudunk f***a cuccokat csinálni.
- larp.hu domain. Greatest invention ever.
- a "hogy is kezdődött a fakardozás" dolgot én vetettem fel, érdekesség, és szerintem kíváncsiak vagyunk rá, hogy hogyan is kezdődött a közös hobbink.

Át kéne gondolni:

- bizonyos kerekasztal-témák. Jó példa erre a múltkori "történetalkotás" kerekasztal. Megtudtuk hogy van ahol dobozban vannak a kvesztek, meg hogy be lehet mesélni a madzagvárat mint nagy templom. Aki konkrét dolgot hasznosított belőle, az jelezze hogy mit.
- Ugyanezen felindulásból a mostani programot is át kéne gondolni, tehát a "hogyan vigyük be a szerepjátékot az iskolába"-témánál nekem valahogy krónikusan eszembe jut akárhányszor is olvasom, hogy "kézben, max táskában", vagy az imént kitárgyalt "feketelista" dolog. Szóval megkérek mindenkit, hogy nézzen bele a programfüzetbe, időzzön el egy kicsit minden egyes pontnál, és tegye fel a kérdést: mit hasznosíthatunk ebből?

Vivax

Vivax

  Gloria Határvidék

 • Fórumita
 • 368 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.03, 14:06

a larp-os wiki oldalt mindenki szerkesztheti kénye kedve szerint. NEm kell várni a sültgalambot!

Mindenki szerkeszti akinek kedve van, de úgy látszik senkinek sincs kedve. Ha még ez se elég annak felismeréséhez hogy az embereknek ez nem kell, és az se hogy itt fórumon leírjuk hogy nekünk ez nem kell, akkor nem tudom mit vártok még.

Már bocs, de ezt inkább az emberek lustaságának tudom be...ha valami nincs az orra alá tolva nem is érdekli.
Amennyiben minden csapat venné a fáradságot és csak az elképzeléseieket, a játék hátterét, esetleg a szabályrendszerét feltölteni máris meglódulna a nézettsége... Mindenki a másikra vár...megcsináltuk az alapokat...most mások is dolgozhatnak rajta.

MIvel egy kialakulóban lévő dologról van szó szerintem sem kell előre temetni...aztán meg mit vesztessz vele?
Max, ha nem jön össze cinikus vigyorral beírhatod ide: Na ugye megmondtam!

__Ishar_ (NPC/NJK)

__Ishar_ (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.04.03, 13:44

a larp-os wiki oldalt mindenki szerkesztheti kénye kedve szerint. NEm kell várni a sültgalambot!

Mindenki szerkeszti akinek kedve van, de úgy látszik senkinek sincs kedve. Ha még ez se elég annak felismeréséhez hogy az embereknek ez nem kell, és az se hogy itt fórumon leírjuk hogy nekünk ez nem kell, akkor nem tudom mit vártok még.

Vivax

Vivax

  Gloria Határvidék

 • Fórumita
 • 368 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.03, 13:36

Víg napot Polgártársak!

Reggel láttam, hogy micsoda érdembeni hozzászólás érkezett tegnap...
Most újfent beleolvastam...
Annyira röhejes ez az egész...komolyan kérdezem: MIÉRT KELL MINDENT FÉLRE ÉRTELMEZNI? :aboci:
Egyszerűen nem értem, hogy azokat akiket nem érdekel az egész, minek futnak itt díszköröket?
Bár valószínüleg még is csak érdekli, hiszen itt van és kommentel...
Máshogy teszem fel a kérdéset: Miért merül ki mindig a reagálás ott hogy (*** ez így, meg hülyeség úgy)
Semmi konstruktív javaslat....semmi, csak a fikázás... :D

Az külön röhelyes, hogy minden egyes alkalommal az a vád, hogy az LSZT mindenkit kontrolálni akar...nem vagytok kicsit paranoiásak?!
Lestath hasonlata igen csak találó!

Deman: neked most mi fáj, hogy nem vagy a meghívottak között...???? Vazze add meg a címed, azt kapsz egy névreszóló meghívót! :rohog:

Szerintem inkább az a nagy helyzet, hogy egyesek beoltották az agyad, hogy az LSZT-n mindenki csak arcoskodik és semmi érdembeni dolog nem történik...
Szvsz pedig igen is megvan az értelme.
Mint ahogy annak is, hogy egy oldalon össze legyen gyűjtve minden információ...tudjátok, így nem kell keresgélni.
Hozzáteném: a larp-os wiki oldalt mindenki szerkesztheti kénye kedve szerint. NEm kell várni a sültgalambot! :aboci:

Végezetül egy mondat: Aki lusta alkotni az csak kritizál! :lol:

Vivax

Módosította SirThomas: 2007.04.03, 15:27


Dii

Dii

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 278 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.03, 13:12

Szerintem csak elsiklottál a lényeg mellett.

Na mindegy. Sokan úgy gondolják ebben az országban, hogy élő játék tekintetében a legtöbb amit megtehet az ember, hogy összetrombitál néhány tucat ismerőst, azt gyakják egymást az erdőben. Jól érezték magukat, téma lezárva.
Én inkább arra gondolok, hogy ezt lehet fejleszteni közösségi szinten. Lehet fejleszteni a felszerelést, a játék kultúrát, a játékok minőségét. Ehhez közösségi lapokra van szükség, fórumokra, stb.
Ha pedig már N ember tud felsorakozni valami mögé, akkor esetleg tovább lehet lépni, lehet zörgetni az oktatásügynél, cégeknél, újságoknál. Vannak országok, ahol ugye ez megvalósult, hasonló népességgel számolva nagyságrendekkel többen járnak ki a szabadba kardozgatni, mint nálunk. Nem titokba, az erdő mélyére húzodva kell játszaniuk, hanem elismert, majdhogynem megbecsült szabadidős tevékenység.
Lehet, hogy szerinted ez felesleges. Ha igen hát ez van. Ha mégis máshogy gondolod, akkor meg hozzá lehet tenni. Senki nem fogja megtiltani, hogy kreatív ötletekkel bombázd a fórumot.

Hm.. közben látom ezren reagáltak :S
Ne vegyél már támadásnak kérlek! Nem okítani akarok, hanem egyszerűen tenni valamit. Mégha szánalmas, felesleges vagy éppen *** is az erőfeszítés.
Tévedni tévedhetünk, de bántani eddig még senkit nem bántottunk.

Módosította SirThomas: 2007.04.03, 15:28


SirThomas

SirThomas

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2056 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.03, 13:03

Ishar: kész, reménytelen, feladom... Az életben nem fogod megérteni, hogy miről van szó...

ignore

Módosította SirThomas: 2007.04.03, 13:04


lestath

lestath

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 230 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.03, 13:02

Lassan sikerül a magyar politikai közélet szintjére süllyednünk. Már azt is fikázzuk, ami még nincs is.
Baromi fárasztó ez a sok baromság, amit sikerül összehozni.

Deman:
Ezek szerint te még nem voltál egyszer sem ilyenen. Akkor nem igazán értem miről beszélsz. Sőt, nem értem minek ez a hangos vélemény valamiről, amin eddig nem voltál és nem is szándékozol elmennia későbbiekben.
Megértem, hogy sok minden nem tetszik neked. De pont azért vannak ezek a találkozók, hogy legyen hol megbeszélni ezeket.
Viszont arra kérlek, ha téged ez nem érdekel és *** bele az egészbe, legalább azok munkáját becsüld meg, akiket érdekel és dolgoznak vele. Lehet, hogy egy része hülyeség annak, ami programban van, ezt mindenki döntse el maga, de legalább vették a fáradtságot, hogy gondolkodjanak rajta, és leírják, hátha másnak is ötlete támad, és megteremtik a kereteket, hogy kultúráltan beszélgethesünk ezekről a dolgokról.
Szerintem ha mást nem, legalább ennyit megtehetünk egymás között.
Vagy elkezdhetünk megint anyázni, mindenki-mindenkire. Az is jó. Flamenek ideális.
Én azért az LSZT-t pártolom inkább.

A meghívásos dolgot nem értem.
Akik eddig voltak LSZT-n, és adtak email elérhetőséget, azok kaptak személyes meghívót. Akik nem, azokat nyilván nem fogja senki személyesen megkeresni. Ezért lett többek között az itteni fórumban is hirdetve. Vagyis érezd magad meghívva. És akkor legközelebb te is kapsz cirádás meghívót.

Módosította SirThomas: 2007.04.03, 15:29


__Ishar_ (NPC/NJK)

__Ishar_ (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.04.03, 12:55

Ha viszont csak akkor szólnak bele ha kérdezik őket, akkor mennyiben különbözik ez a jelenlegi állapottól?
Semmiben, csak kitaláltunk rá rövidítéseket és konferenciákat? :aboci:

Tehát én még mindig nem értem miért igazodna bárki bármihez a saját elképzelésein kívül, ha pénzt és munkát öl egy saját játék szervezésébe. Maximum MEGKÉRDEZ valakit, de ezt anélkül is megtenné hogy létrejött egy központi oldal amire november óta kb 3 cikk került fel -> talán nincs rá igény.

SirThomas

SirThomas

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2056 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.03, 12:54

Dii-nek teljesen igaza van. Érvek nélkül puffogtatsz, meg nyomod itt a sétődősdit, hogy én biztos kitiltanálak játékokról, mert te pl. igen, stb.... Egyrészt semmilyen általam/lunk szervezett dologról nem voltál soha kitiltva, elég sokon részt is vettél. Másrészt ahol értelmes véleményt mondtál ott nem is kötött bele senki.

Dii nagyon szemléletesen leírta, hogy miért fake sírás ez az egész, szerintem érdemes rá odafigyelni.


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]