Ugrás tartalomhoz


Fotó

THK Nemzeti bajnokság 2007


 • Zárt téma Téma lezárva
141 hozzászólás érkezett eddig

csvg

csvg

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 295 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.29, 18:35

Vincu: Én is nagyon sajnáltam, hogy nem lehettem ott! :aboci:
Igen, a Bolton deckkel mentem volna.
Igaz, az eddig versenyeken csak kb. 50 %-os teljesítménnyel muzsikált.
Mint majdnem minden paklim. :D
Bezzeg versenyen kívül, sokkal jobb a %-om a Boltonokkal. Igaz, Nico? :szent:
Ebből is látszik, hogy ez a Bolton banda, télleg kétszínű népség. :)

Aeren

Aeren

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1640 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.29, 15:35

Ha használod a képességét, akkor az már aktív, hiába is ölnék meg Paxtert.

Xellos

Xellos

  Great Old One

 • Fórumita
 • 1138 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.29, 14:55

Ahoy!

Só a fejemre, a Paxteros dolog jogosan hangzik :szent: Bár ha a kör elején bejelentem, hogy használni akarom, akkor ha én kezdek máris ugyanott jár a srác. Ha nem, a harciban akkor is elég jó eséllyel már érvényben lesz a képessége, csak a húzásérvénytelenítés problémásabb vele jelentősen. Viszont akkor ha harcban megölik, de már használtam a képességét akkor még a halála után is olcsóbb valami abban a fázisban? O_o

Egyébként asszem MSNem meg van adva, Ravenen szívesen játszok bárkivel a nemzetis dekkel. Össze van dobva szépen :aboci:

Aeren

Aeren

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1640 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.29, 13:57

Vincu: Ellenem is játszott Xellos, és bizony tőlem könyvelte el az egyik vereségét. Szerintem egyébként elég korrekt dekk volt, nem jött ki, hogy 5 ház is van benne. Persze a targáknak eléggé feküdtek az efféle karakterek, Robbot pl elő se merte hozni.

Azt viszont nem tudom mennyire játszotta Xellos jól, de szerintem a Paxter féle Só a szembe és Nem figyelnek olcsósítások bizony nem működnek, hacsak nem előre jelented be. Paxter képessége ugyanis nem válasz, vagyis minden fázis elején be kell jelentened, hogy használni szeretnéd, és utána várni a válaszaiddal a kezedben, hogy érvényteleníthess occsón. Így csináltad Xellos?

Módosította Aeren: 2007.05.29, 13:58


Vincu

Vincu

  Huligán

 • Fórumita
 • 3181 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.29, 13:03

Hehh.. a legkisebb Albeck engem is lepassziánszozott. :D Mondjuk amekkora hibát elkövettem ellene, meg is érdemeltem, hogy kikapjak.
Gevin Harlaw Westeros megmentője volt, és a 6-os erő általában elég volt, hogy az is maradjon. Karcsi eljött Tywinnel baltázni, mondom, nem állok bele, az én karimat ugysem lehet megölni, legalább könnyebben támadok vissza, ha már egy 5-ös erejű karakter térdel. Töviskirálynő, illetve Joffrey volt még nála, gondoltam ebből a trióból bármelyik jó ha hullik. :aboci: ám Tywin alattomos módszerekkel támadott, én meg nem hintettem sót a szemébe, illetve hiába volt nálam még nem figyelnek is, sajnos valóban nem figyeltem oda. Tywin ereje 7-es lett, így Gevin máris nem volt elég erős ahhoz, hogy bevédje Westerost. Ez utólag két dolgog miatt bosszantott:
- meghalt Gevin, és pont nem volt nálam visszatér akit megérintett a tél
- Végig arra törekedtem, hogy a laphúzásokat megakadályozzam. Az alattomos módszerekkel rögtön kettőt is húzott.
- 4 érvénytelenítés volt nálam, befolyásom meg dögivel. Akkor meg miért nem?
Na ez az a három. :szent:

Én is nagyon szeretem a Tywin paklit, szerintem piszkosul játékformáló lap lett ez a fazon.

A következő hozzászólásom miatt nem kizárt, hogy feketét kell öltsek, és el kell vonuljak a Falra. Nem Xellost akarom bánatni, mert okom nincs rá, de egyszerűen nem érzem létjogosultágát egy 81 lapos, kicsit ebből, kicsit abból paklinak. Tudom, hogy az eredmények őt igazolják, hisz bejutott vele a 8 közé, illetve volt 3 győzelme is, de ezt egyszerűen nem tudom elhinni. Az, hogy egy ilyen pakli jól ki tud épülni az bizony az ellenfelek sara is. Nem elég, hogy 20 pont kell neki a győzelemhez, de az annyira szerteágazónak tűnik, hogy úgy vélem Xellos is valami természetfeletti képességgel rendelkezik, ha egy ilyen paklival ilyen eredményeket tudott elérni. :) Komolyan nagyon szívesen megmérkőztem volna ezzel a paklival, csak hogy lássam, hogyan muzsikálnék ellene, illetve ő az enyém ellen. Nekem hasonló paklim volt csak 62 lapos, és abban volt 9 érvénytelenítés. A többiek folyamatosan röhögnek rajtam a 60 lap körüli mániámom, de egy 81 lapos pakliba sokkal több helyszín, sokkal több karakter kell, és bizony elég nagy az esély, hogy szétcseszett húzás legyen belőle. No de már várom azt a paklilistát, annyit beszélünk róla. :D

Alta

Alta

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1139 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.29, 12:42

Sajnos Ákossal nem sikerült bejutnunk a 8-ba, viszont Kari akár meg is nyerhette volna a versenyt, a tywinest megszorítani sem nagyon tudták a selejtezőkben. Kivéve Che-t, akinek ezernyi felállós karaktere tudott egy kis borsot törni Kari orra alá.

A rezovics elleni nyolcaddöntő egy aranyon múlt, mert ha van egy napnyugati tenger, akkor Tywin kifosztja Derest, abban a körben le is jön újra, a Rémvölgyet pedig a boltonok elfelejthetik. - Láthatjátok, egy arannynak is felbecsülhetetlen értéke van még Kaszter-hegyben is!

A döntőben aztán Sanyi ellen olyan ki-ki meccs lett volna, és szerintem sokat köszönhet Sanyi Rezovicsnak, hogy eltakarította Tywint a Rémvölgy!

Természetesen minden gratulációnk Sanyinak, és Rezovicsnak !

Akosh

Akosh

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 557 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.29, 12:28

Vincu: Egyetértek veled, valóban kategóriákkal lazább/könnyedebb volt a hangulat a mostani nemzetin. Bár nekem energiám sem volt stresszelni másfél óra alvás után. :ok: :cool:
Varys-os hagyományok pedig nem szakadnak meg, mint Éjjeli Őr, minden veszprémi versenyen felajánlom a bemákolt paklim megszerzésének lehetőségét.
(Hozzáteszem, már el is vesztettem vele egy meccset Nico Varys paklija ellen, szóval az enyém nem olyan verhetetlen :D)
Minden jót :D !

Che

Che

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 965 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.29, 12:27

A Xellos paklija nagyvonalakban arra épült, hogy mindent érvénytelenítsen és leszedjen amit el tudsz képzelni, és jópár immunis karakterrel westerosozott meg telezett, mivel a pakliban annyi befolyás volt hogy hihetetlen (mégis sokszor kevés). Volt pl egy olyan köre mikor semlegesített 2+1 befolyásért, meg vérzett westeros és sajnálattal vette tudomásul hogy arra már nincs befolyás hogy még az örökös is visszajöjjön a pástra :D Greyjoy - Lannister egyezség volt , pár vicces mellékszállal, ami csak poénnak indult, de később rájött hogy igen erős (már irta: hollószárnyakkal Szürke Szél , majd 2 befolyásért Robb, aki védte és nyerte a baltákat ha kellett) Volt benne Paxter hogy olcsósítsa a befolyásköltséget (ingyen só, ingyen tengeribeteg, 1ért nem figyelnek :cool:) , Cersei, Victarion a helyszínkontrollhoz, Murenmure mester a huzáskontrollhoz, mások cselekmények dögivel a resethez meg a helyszínleszedéshez, Stafford és Euron az immunis gárda, csatolt lap és karakter/helyszín leszedéséhez a kis 1es GJ és Lanni srácok... no meg az örökösök akik visszjöttek a Tél elhaladtával a sok befolyásból szépen... de majd felírja ő a teljes listát, móka a dologban tényleg hogy csak targa lap nem volt a pakliban minden más ház képviseltette magát, és nagyon kevés olyan karakter volt benne akiből ne egy lett volna a pakliban, talán csak az örökösök és az 1es érvénytelenítő srácok. Xellosnak abszolút respekt ugyanis a 2. TH versenye volt (bár más kártyákban is brillírozik) és ahhoz képest igen jó teljesítmény még ha ő nincs is megelégedve magával a Sanyi ellen "nem keverek le" és most "bejön a tél" bakik miatt.

:ok: :D

Vincu

Vincu

  Huligán

 • Fórumita
 • 3181 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.29, 11:18

Nem tudom, ki hogy élte meg, de szerintem ez jobb hangulatú volt mint a tavalyi. Legalábbis én akkor jobban stresszeltem magam, nagyon izgultam minden meccsem előtt. Most úgy láttam, hogy általában lazábban vették az emberek. Kifejezetten örültem, hogy idén is szép számmal voltunk, és főleg azért, mert annak ellenére, hogy nagyon sok játékos nem jött el, aki tavaly itt volt, létszámban mégis nagyjából ugyanott voltunk. (kifejzetetten sajnálom pölö csvg kényszer-távolmaradását, érdekelt volna, hogy az ő Boltonos dekkje, hogyan szerepelt volna.)

Szerencsétlen DV, most tényleg nem rajtuk múlt a nyereményhiány. Viszon volt néhány apróság, ami nekem személy szerint nem nagyon tetszett. Ha az ember benevez 3000 Ft,-ért talán nem 2 promólappal kellene kiszúrni a szemét.... Tavaly egy booster is járt ezek mellé.
Másik oldalról viszont tárgynyereményben kifejezetten bőkezűek voltak, legalábbis nekem úgy tűnt, hogy sokan mászkálnak jelölőkkel, bőrtokokkal, és üveg házkártyákkal.

Aminek eleinte nem örültem, hogy ki akartak sorsolni két Varys-paklit is. Tudom, egy rohadt állat vagyok, de szerintem azt érdemelje ki az ember. :cool: (ahogy azt tette Nico ugye, aki ha jól emlékszem az egyetlen aki le tudta győzni eddig ezt a paklit.) Az nekem valahol egy presztizs értékű dolog, hogy elmondhatom, hogy van egy Varys paklim. Ugye az eddig szabályok szerint úgy lehetett ilyet szerezni ha az ember megverte Varyst és a kismadarait. Alig bírtam meggyőzni Scorbáékat, hogy legalább az egyiket kapja meg a nemzet bajnoka, és sorsoljanak ki csak egyet. (Akosh lett a szerencsés végül, amit mondjuk annyira nem bánok, mert azért ő már bizonyított egy-két meccsen, meg versenygyőzelmei is vannak szép számmal. Mindenesetre még mindig így lett a legjobb - és nem szeretnék ezzel senkit megbántani - mintha valaki olyan kapta volna meg, akinek a játéktudása azt nem teszi indokolttá. :ok: )

Az élménybeszámolóm többi részéről megkímélnék mindenkit, csak egy dolgot nem bírok magamban tartani. Sanyival a 4 közötti meccsünk szinte egy az egyben a tavalyi koppintása volt. A történelem csak annyiban nem ismételte magát, hogy most Greyjoyokkal próbálkoztam, míg tavaly a Barák mutatták be, hogyan lehet körökön át csak helyszínt húzni. Eleinte elég jól álltam, és magabiztosabb is voltam mint tavaly, a paklim reggelire ette a Martelleket. Ám ekkor.... :D Sanyi parafenomén képességei elsűltek, a paklim átrendeződött, és csak a helyszínek voltak hajlandóak feljönni. Aeren ott állt mellettem, épp indulni készült, majd mikor meglátta, hogy Gyülekezővel húzok 3 helyszínt, majd egyből utána egy Kémleld az egettel is húzok 3 helyszínt, kér röhögés között annyit mondott, mégis megvár, úgy látja rögtön végzek. No mindegy, Hollószárnyakkal behoztam egy Gevin Harlaw-t, hátha marad a tendencia, és húzok még pár helyszínt, és akkor megnyeri nekem ő a meccset, miközben Elmenekül a Falra. :) Igazából nem bánkódom, de ilyenkor mindig az merül fel bennem, hogy miért nem tudok Sanyi ellen olyan meccset játszani, ahol azért ver meg mert jobb a paklija, és nem azért mert a matematikailag 0%-os húzási esélyeket produkálom. Az az érzésem, ha csak 7 eseménnyel játszottam volna, akkor újrakeverés után is azt húztam volna fel ellene. félre ne értsétek, nem azt mondtam, hogy megvertem volna, csupán azt, hogy szeretnék egyszer úgy kikapni tőle, hogy a paklija ver meg, és nem a gigaszar húzásom.
Ennek ellenére gratulálok a győztesnek! :D

Xellos 81 lapos paklijára nagyon kíváncsi vagyok, illetve arra is, hogyan tudta bevinni a legjobb 8 közé! :)

Módosította Vincu: 2007.05.29, 11:22


morbiczer

morbiczer

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2967 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.28, 21:52

Majd ha ráérrek ezzel foglalkozni. :ok:

Azaz nem most. És nem is holnap. :cool:

Aeren

Aeren

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1640 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.28, 18:23

Scorba/Morbicer képek mikor lesznek fenn valahol?

Aeren

Aeren

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1640 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.27, 22:48

Megkésve, de írok egy beszámolót én is:
Kicsit megkoptak az emlélek, ha keverném, légyszi javítsatok ki:

1. ellenfelem az unalom volt, mivel a 27 emberből nekem nem jutott ellenfél. Kezdetben nagyon szarul álltam, de az idő múlásával
sikerült felülkerekedni :D (1-0-0)

2. ellenfelem a Bolton-Stark dekk volt(Rezovics). Nagyon durván bekezdett, a bolton helyszín az elejére kiugrott, nálam pedig mindössze 4 arany volt.
Kiraktam a Harrenhal-t, gondolván, hogy a jövőben jó haszna lesz, majd az 5. pénzt, hogy ellophassam a következő körben a Bolton helyszínjét(elvégre nekem is jó muri lenne használni az ő boltonjaira). Ezután 2 körben egymás után perzselte a Harrenhalom(ami levitte ugyi a pénzem is), én meg kiraktam egy új helyszínt, hogy megint legyen... Mire kifogyott a perzselésből, pont kidobatta a kezemből, Harrenhal pedig Keményre fagyott. Szerencsére voltak csatolt lap dobatásaim, de összességében szerencsétlen Harrenhallom 3x perzselődütt fel, és 2x fagyott le. Ez valamint a Bolton ház eléggé kihúzta a meccset, és mire sikerült volna felülkerekednem, már lejárt az idő :cool: (1-0-1)

3. ellenfelem Farcsi volt Martell eseményre immunis szivatós westerosos teles dekkjével. Mivel az én karaktereim is többnyire dobhatatlanok voltak, elég sokat hokiztunk, de a Fősepton minden körben bűntetett. Szerencsére nem volt pénzem, hogy kirakjam Kisujjat, ami a győzelmet is elhozta nekem, mert azonnal jött a tél, ami után Farcsinak már nem maradt töltete. (2-0-1)

4. ellenfelem Xellos volt :D ő már leírta a lényeget. A westerot egyébként 5 emberem élte túl :ok:
Iszonyatosan kielemeztük egymást és szétblöfföltük magunkat, hogy ki mikor fog cselfogni, csak hát egyikünk sem használta. A forduló a télkor jött el, amikor is én a Birodalom bőkezüségét raktam ki, és a karakter dömping, amit volt szerencsém felhúzni elegendőnek bizonyult. (3-0-1)

5. ellenfelem az akkor még veretlen Albeck fivér lett, a lockolós Lanni dekkjével. Bevallom, ekkorra már kicsit megnyugodtam, és egy igen fontos döntésre túl későn szántam rá magam: Ajándékok a kiránynőnek vagy Kisujj támadjon? Amikor veszni látszott a meccs kikerestem 2 Fekélyes sebet, és kicsináltam Tywint, de sajnos már túl későn. Hadd jegyezzem meg, hogy ez volt a legklasszabb meccsem a nemzetin és nekem nagyon tetszett ez a dekk, jómagam is csináltam hasonlót, de az valahogy nem volt működőképes.

Ezután jött a döntő, amire túl sok szót nem is pazarolnék:
Megkaptam Farcsit első menetre, és egy iszonatosan szar húzást visszakevertem, aminek az eredménye egy még szarabb húzás lett.
Előkészítő fázisbeli döntéskényszerem: 5aranyért Kisebb Khalassar, vagy 3 aranyért a felszabadítottak? No comment. Igazából már itt kedvem lett volna feladni, dehát mégiscsak a döntőről volt szó.
Farcsi sem húzott álomhúzást, de egy törött kar + 3 kör alatt 2 szivatókártya elegendő volt. Azért Ser Jorah megcsípése alattomos volt...
Összességében jó verseny volt, főleg, hogy nyertem egy bőrtokot a házkártya mellé, de az ilyen húzások még mostanság is el tudják venni a kedvemet az egésztől...

purka

purka

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 292 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.27, 19:27

No mindegy, a lényeg hogy ezért nem Xellet kell utálni, hanem engem, hát csak tessék.


Senki nem utál senkit, főleg nem téged, meg hát persze Xellost sem. Gratula neki, hogy egy ilyen színes paklival is be tudott jutni a 8-ba.
De azért persze bosszantó az a sok döntetlen:)

Scorba

Scorba

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 3442 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.27, 19:09

Azzal a döntetlennel mentél be a 8-ba


mármint, azzal a döntetlennel (ami eleve 3 pont lett volna, és ki tudja, mennyire múlott Meerán a meccs) PLUSZ három másik győzelemmel. :cool: Ki hallott még olyat, hogy valaki egy döntetlennel kerüljön a döntőbe, ugyebár.

nyilván lehetett volna szigorúbban ítélni és döntetlen helyett automatikusan Xell ellenfelének ítélni a meccset, de hát akkor meg ugye nyilván másvalaki szívja meg, aki meg a pontok emiatti alakulása miatt marad ki a 8-ból. (és ugye nem feltétlen Xell lett volna ez, ha meg mégis, hát honnan lehetett volna azt sejteni az első meccs után.)

Mindenesetre sorry, kitartok amellett, hogy annyira súlyos nem lehetett Meera közbelépése, hogy 0:3 helyett 3:0 legyen, egyébként is jóhiszemű tévedésről lévén szó, szerintem ha mással esik meg hasonló (én is hagytam már bent angol nyelvű lapot a paklimban versenyen), az 1:1-nél nagyobb lehúzást túlzottan szigorúnak tartaná.

No mindegy, a lényeg hogy ezért nem Xellet kell utálni, hanem engem, hát csak tessék.

Xellos

Xellos

  Great Old One

 • Fórumita
 • 1138 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.27, 19:08

Ami azt illeti, annyira nem örültem neki. Jogos, mert illegális volt, de a meccs a Martell (te voltál?) helyszínhiányán és a kiváltottra immúnis karaktereimen múlt. Befolyásom nekem is 1-2 volt csak végig, az meg kell az érvénytelenítésekre. És szerintem elsőben emiatt nem is hoztam ki, csak a ráadásban. De erre már ott sem mertem esküdni, és nem is tiltakoztam a bírói döntés ellen, javíts, ha nincs igazam :cool:

purka

purka

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 292 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.27, 18:50

Így az első Martellek ellen vezetett hadjáratom nyertről döntetlenre módosult.


A döntetlennek is örülhetsz...
Azzal a döntetlennel mentél be a 8-ba, és ejtettél ki a 9 pontos játékosok közül egyet...

Che

Che

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 965 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.27, 17:41

Őt verte, ja és szerintem ha lekever talán Sanyit is megverte volna... sőt talán még akkor is ha a téllel vár egy kört a játszmában, nagy eséllyel akkor is győz, sajnáltam is szerintem simán bajnok lehetett volna. Minden tiszteletem az övé, főleg hogy 2. TH versenye volt ha jól tudom. És csak annyit játszott amennyit én mert szinte csak együtt játszunk, engem megverni meg nem túl nehéz :cool:

sakmatos

sakmatos

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 132 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.27, 17:32

A harmadik ellenfelem a Bolton ház volt. Egyik Stark a másik után. Mázlista voltam, nincs mit mondani. Akadt két befolyás elkérni a nagy Bolton legényt, amit aztán az ellenfél sehogy sem tudott visszakérni. Egyszer akadt két befolyása egy gyenge próbálkozásra, de Tengeri betegség miatt meghiúsult. A helyszíneket pedig Szökőárak, mások vitték el leginkább. Bolton bizonyította megbízhatatlan voltát és szép csendesen hozta nekem a meccset. (2,5)


Rezovicsot verted meg ekkor?

Módosította sakmatos: 2007.05.27, 17:32


berty

berty

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 231 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.27, 16:10

Ja, és Ulv!!!!
A te helyezésed csalódás.......
:D :ok: :cool:

És Nico? Nicooooo....!!! :D


Hát igen :) Tudom, tudom, sokan többet vártak... de ha egyszer nem sok játékalkalom van, és annyi-annyi kombó van a fejemben, hogy muszáj kipróbálni őket. És hát ugye versenyen legalább "sokat" tud játszani az ember (pl nemzetin azért 5 forduló, 5 játékos :) ) Nah majd az Örökséggel teszek össze normális letesztelt versenypaklit. De akkor majd ne legyen dühöngés, hogy "Miért megint ezzel a paklival jöttél?" :D


ha tényleg nincs idöd játszani probáld meg a ravent.
bármikor játszhatsz nem kell a pakli összerakással bajodni(ki a mappábol stb) vki mindig akad aki játszik veled.

Xellos

Xellos

  Great Old One

 • Fórumita
 • 1138 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.27, 16:02

Ahoy!

Jó verseny volt nagyon és nekem tetszetős totál idétlen dekket sikerült összehozni :D

Élmény volt nézni némely pislogó ellenfelem, ahogy a Greyjoy ház (Lannisterekkel szövetségben) Hollószárnyon beszólítja első körben Szürke Szelet. Aki aztán két befolyásért hívta Robbot is maga mellé. Sajnos mint az első meccsen rá kellett jönnöm Meera Reed nagyon jó csaj, de ő csak Starkos. Így az első Martellek ellen vezetett hadjáratom nyertről döntetlenre módosult. Pedig a kiváltottra immúnis arcok (Ser Stafford, Euron) elég biztosan hozták a meccset. Nem voltam mérhetetlenül boldog, de jogos volt a dolog. Meera pedig táozott a pakliból. Így alig 81 laposra fogyott a pakli. (0,5)

Második ellenfelem egy Stark volt, de miután a Greyjoyok a falon megölték a nyertes csata után felállni készülő Eddardot a második kör tájékán (ha nem az elsőben) úgy éreztem elég jó vagyok. S lőn. Jött Szürke Szél, hívta Robbot, és Starkok vertek Starkot leginkább. (1,5)

A harmadik ellenfelem a Bolton ház volt. Egyik Stark a másik után. Mázlista voltam, nincs mit mondani. Akadt két befolyás elkérni a nagy Bolton legényt, amit aztán az ellenfél sehogy sem tudott visszakérni. Egyszer akadt két befolyása egy gyenge próbálkozásra, de Tengeri betegség miatt meghiúsult. A helyszíneket pedig Szökőárak, mások vitték el leginkább. Bolton bizonyította megbízhatatlan voltát és szép csendesen hozta nekem a meccset. (2,5)

A negyedik, na az csúnya volt. Targaryen. Az esélytelenek nyugalmával ültem le és lőn. Karaktereim sorra lepottyantak. Hiába csábította át Mace Daeneryst egy körre, hiába vérzett el Westeros (tőlem Mace-t tőle pedig két kisebb karaktert követelve), amit aztán egyből követett nagy ravaszul a Tél is, Kisujj jött, látott, győzött. Pedig nálam szerepelt három is kabalaként az asztalon... Na mindegy, Kisujjtól nem sajnáljuk :cool: (még mindig csak 2,5)

Végül egy Lannisterrel küzdhettek meg hős kalózaink (már ha mondhatunk ilyesmit kb. 6 kalózzal a pakliban...) De ezt a meccset is sikerült magabiztosan hozni, miután a nagy seregek rendre nem figyeltek, a kéjnőt pedig szintén a Falon érték a Greyjoyok. (3,5)

S jöhetett a top 8, ahol elsőként ismét Martellekbe futottunk. S utolsóként is. Az elején kicsit kár volt elkezdeni egy Kisujjnyi toborzással, és a Telet is Csel fogta meg, pedig talán még hozható lett volna a meccs. Így csak vártuk a Westerost, de az még úgy 2 körrel arrébb járt. És végül ocsmány módon kikaptunk. Az ellen peig meg sem állt az első helyig.

Kicsit elégedetlen vagyok magammal. A dekk ellenben szerintem nagyon jó volt, és élvezet volt nézni, amikor Robbék után még a Martell ikonlopós mester is megjelent a páston :D Nemzetközi összefogás volt a javából. A Barákat a már említett Mace Tyrellen kívül a Töviskirálynő, Vajkupac és a Viráglovag képviselte. Egyedül Targából nem használtam semmit. Szemét egy népség.

Köszöntem mindenkinek a játékot és a versenyt, élmény volt, örültem, hogy ott lehettem :ok:


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]