Ugrás tartalomhoz


Fotó

Kyrenar live


 • Válasz írásához lépj be
208 hozzászólás érkezett eddig

Quar

Quar

  Gumininja

 • Fórumita
 • 93 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.20, 18:12

A weboldalon már dolgozunk, a szabályrendszer már fenn van, az elérhetőségek szintén, még az információkat elrakjuk és megadom a címét. Erre még vagy ma este, vagy legkésőbb holnap kerítünk sort.
A játékra biztosan végig oda fogunk figyelni, ha feleakkora lesz a lelkesedésünk mint most, akkor is több lesz mint elég. Igyekszünk minél jobb játékot biztosítani nektek, mint azt tudjuk ehhez azért a szervezőknél több kell... Elsősorban minél több játékos :ignore:

M_Sanyi

M_Sanyi

  Tesco gazdaságos larpszervező

 • Fórumita
 • 624 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.20, 17:41

Konkrétumokat mikor lehet tudni?

Niarden

Niarden

  Abyss Walker

 • Archívum
 • 126 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.20, 16:38

Hi!

Leginkább az nem tetszett, hogy a szervezők a végére már nem figyeltek a játékra, és az teljesen szétcsúszott. Én akkor csak nézőként voltam jelen, de így még inkább feltűnt. Egyébként én mindegyik veszprémi játékon ott voltam, de az utóbbi időben már csak kisérőként. Engem is érdekel, hogy mit tudtok kihozni a dologból. Ha minden jól megy, máris felírhattok egy plusz játékost. :ignore: De azért azt nem árt tudni, hogy ha elszúrjátok, akkor lehet, hogy aláírjátok a veszprémi live "halálos ítéletét". Ismétlem: lehet. Szóval nagy a felelősség, de én szorítok, hogy minden összejöjjön és végre megint játszhassunk egy jót Veszprémben. :drool:

Bye!

Quar

Quar

  Gumininja

 • Fórumita
 • 93 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.16, 14:09

Az utolsó alkalomban mi nem tetszett? (hátha akkor nem követjük el ugyanazt a hibát :cool:) A régi játékhoz annyi köze lesz, hogy éppúgy középkori jellegű fantasy-világban játszódik. Mi szervezők egészen mások vagyunk, mint az akkori játék szervezői, de igyekszünk legalább olyan színvonalas játékot biztosítani.

mgbg

mgbg

  Don Kartács

 • Fórumita
 • 250 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.16, 07:47

Sziasztok!

Sok-sok veszprémi live-ot megjártunk már és (az utolsó alkalom kivételével) kellemes emlékeket őrzünk, szóval ha megfelelő lesz az időpont, akkor jó eséllyel mennénk. Bár sajnáljuk, hogy a városi helyszín ezúttal kimarad, számtalan emlékezetes "esettanulmány" kötődik hozzá. :cool: Egyébként mennyire lesz köze a live-nak a Veszett Főnixhez és a régi szervezőkhöz?

mgbg

Módosította mgbg: 2007.04.16, 07:49


M_Sanyi

M_Sanyi

  Tesco gazdaságos larpszervező

 • Fórumita
 • 624 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.15, 20:40

Szeptember óta veszprémi vagyok, szal akármi is lesz, megyek :cool:

Quar

Quar

  Gumininja

 • Fórumita
 • 93 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.15, 19:38

Üdv!

No, eljött ez a nap is, végre meg mertük hirdetni :cool: Az egyik kérdésre válaszolva: a rendszer teljesen más lesz, a szabálykönyvet legkésőbb pénteken közkinccsé tesszük, de én szeretném ezt megtenni még előbb, igyekeztünk minél jobban játszhatóvá tenni, meglátjuk ez mennyire sikerült. A játékot két nap+egy éjszaka hosszra tervezzük, természetesen éjjeli játékkal.

Mellőznötök kell azonban a "városi káoszt", a játék ugyanis teljes mértékben a természetben fog játszódni, a dolgok jelenlegi állása szerint a Csatár-hegyen és a Gulya dombon. Itt verhet sátrat aki akar, a csapatoknak külön táboraik lesznek, ezeket már előre meglévő tűzrakóhelyekhez jelöljük ki. A fogadónak is kijelöltünk már egy helyet, mely egy kisebb fedett helységből áll majd és az előtte lévő nagyobb fedetlen térből. Szándékaink szerint, a játékosok lehetőleg kinnt tertózkodnak; a fedett rész elsősorban az italok tárolására és a fogadósnak van fenntartva, illetve rossz idő esetén azoknak, akik nem tudnak/akarnak sátorban vagy a szabad ég alatt tartózkodni.

Karret

Karret

  Mestertolvaj

 • Fórumita
 • 203 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.15, 10:34

Üdv!

Először is, sok szerencsét a játékhoz, remélem összejön! Az idei év nagy csalódása volt számomra Veszprém elmaradása. Mi a kicsinyke csapatunkkal mindig jól elvoltunk a városi káoszban.

Viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy habár a város valóban gyönyörű, de hogyan képzeltétek az éjszaka megvalósítását? Értem ez alatt: sátor+alvás, vagy egész estés game?
...valamint még egy kérdés: a régi játékhoz szeretnétek majd hasonlóvá tenni, vagy új alapokra helyezitek a hangsúlyt?

Előre is köszi a választ!

SirThomas

SirThomas

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2056 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.14, 19:22

Mint azt bizonyára minden érdekelt tudja, az idén elmaradt az eddigi években a veszprémi Veszett Főnix keretein belül megrendezett élő játék. Ezt a hiányosságot szeretnénk pótolni barátommal, Phantarral, és idén megszervezni egy két napos veszprémi játékot Kyrenar live néven. A rendszeren még dolgozunk, egy héten belül felkerül az internetre.

A játék alapvetően a füredi és tapolcai játék által kijelölt nyomvonalat követné. Megrendezésére valamikor június közepén kerül sor, amennyiben látunk annyi érdeklődőt, hogy megérje a belefektetett fáradságot. A nevezési díjat még nem tudok biztosan mondani, így előzetes költségvetés nélkül kb. 1000-1500 HUF de ez még változhat. Örülnénk ha minél többen eljönnétek, és egyben kérném, hogy itt jelezzétek ha érdekel titeket a dolog, érdemesnek látjátok megszervezni.

Tisztelettel,

Quar


Módosította SirThomas: 2007.04.14, 19:24[Fantasy háttér] [Sötét háttér]