Ugrás tartalomhoz


Fallout 3


 • Válasz írásához lépj be
398 hozzászólás érkezett eddig

strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8581 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.26, 22:36

Ez a tárgy egy hiba reprezentációja, ami feltehetőleg a készítés során többször is előbukkant (tehát a programozók is ismerték), és, bár bíztak benne, hogy sikerül eliminálni, felkészültek arra az esetre, amikor valamelyik játékosnak véletlenül mégis előjön. Nem kell foglalkozni vele. A legjobb, ha leteszi egy random encounterben és otthagyja (de előtte azért mentsen egyet).

Max007

Max007

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1534 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.26, 18:47

életemben nem hallottam róla, tedd fel a Fallout és társai topicban is a kérdést

_Maximus (NPC/NJK)

_Maximus (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.07.26, 09:25

Látom ez egy igen fogós kérdés lett! Tényleg nem tudja senki, hogy mi a sz*r akar ez lenni?

Karmazsin

Karmazsin

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 34 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.21, 09:35

Sziasztok!

Egy ismerősöm a minap Fallout 2-vel játszva hirtelen a köv. érdekes tárgyra bukkant a felszerelés listájában, miközben Rejtek-ben (the Den) a szellemkislány küldetését bonyolította (magyarítás telepítve):

3 db
Név: "titkos hexagon (autoinviso)"
Súly: 49 font
Értéke: 44 kupak
nincs látható képe

Infó a tárgyről:
"Ha ezt olvasod, jelentsd a készítőknek."

Mivel ő egy darabig nem lesz netközelben, ezért tenném fel én a kérdést.
Tud valaki valamit erről a cuccról?
Néztem gugliban, de semmi érdemlegest nem találtam.
Van mentés a helyzetről.

_twillight (NPC/NJK)

_twillight (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.07.11, 10:07

Ron Pearlman meg ha már itt (Magyarország) van ezt (is) promotálhatná... De persze tökéletesen elérhetetlen :felvon:

_Maximus (NPC/NJK)

_Maximus (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.07.10, 01:21

Ha most a Fallout 3 a gépemen lenne, már akkor is késő lenne! A kedvcsináló érdekes, bár más a video és más a játék feeling (hogy ne csak a pain-t érezzük) Azt olvastam az egyik gémer újságban, hogy nem lesz a játékban használható járgány (ki tudja, talán vmilyen mod formájában hátha mégis!). Érdekes, hogy a bejárható terület majdnem akkora lesz, mint az Oblivioné. Kérdés már csak az, hogy lesz-e benne elegendő stuff, amit meg lehet találni. Én speciel imádom a fosztogatós játékmenetet! :sor: A második részben ez volt az egyik kedvencem. A Tacticsban ezt a részét k*rták el nagyon: a szupermutánsok (encounter), akik reggel 08:00- este 16:00-ig lőttek a géppuskáikkal, ám ha az első percben, ha az utolsóban szedtem le őket mindenképpen már csak az üres fegyvert találtam náluk, legfeljebb minden tizedéknél volt egy marék lőszer! Ha volt egyáltalán... Külön öröm volt a tacticsban, hogy az első résszel ellentében nem jogosultál semmilyen felszerelésre, se lőszerutánpótlásra, hanem mindenért kunyerálnod kellett a drága raktárosnál. Akinek a készletei sosem frissültek - ha akár öt évet töltöttél is kinn a szabadban -, csak akkor, ha megcsináltál egy küldetést. Überwow! Öt év alatt, egy lőszer nem sok, annyit sem adott el, sem nem vásárolt. Jól bírja a srác. És az árai kb. olyan magasak voltak, mint a mélytengeri polipnak a Himalája. Remélem - elvégre biztos nem lehetek benne - hogy a bethesda ilyen faul-t (vault-faul-t) nem követ(ett) el.
Hát várjuk nagy reménnyel (ahogy mondani szokták volt: a puding próbája az evés, a puskáé meg a lövés!)

A PipBoy legyen veletek! :felvon:

Codric

Codric

  Dergán Farkas

 • Fórumita
 • 518 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.04, 18:22

Nagyon hangulatos lett a trailer, csak kár h nem mutatnak benne semmi extrát. :gyagya: Ez eléggé kedvcsináló jellegű... De majd lesz itt ingame is nemsoká. :felvon: Jövő karácsonyra megvan a program... Ha itt nem esik hó, akkor majd a sivatag fehérsége kárpótól... :)
Szeretem h mindég elsütik a "War....... War never changes" szöveget, már tényleg védjegye lesz a sorozatnak... :D

strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8581 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.23, 16:35

Csak azt nem értem, hogy ennek a WM2-nek mi köze hozzám?
Soha életemben nem láttam / játszottam vele...

Ja, közben felfogtam. :hc:
Rég jártam itt, kicsit vissza kellett olvasnom, hogy rájöjjek. :amccoy:

Módosította Strato: 2007.06.23, 16:36


_Maximus (NPC/NJK)

_Maximus (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.06.23, 10:02

Vault Kólás jóreggelt mindenkinek! Sajnálom Strato, de kérlek ne tépkedd ki a hajadat a mostani hozzászólásomért! Nézd el kérlek csak most és csak nukem!

Wasteland Merc 2 = Nagy rakás k*kás sz*rás! Elképesztő, hogy ki volt az az idióta, aki így csinálta meg ezt a modot! Mi abban a pláne, hogy a játékos tulajdonképpen mást sem csinál, mint a Load Game felíratot nyomkodja, mert már az első terhestornás-lendkerekes-láncfűrészes (idézőjelben) ellenfél is lenyom, mint a bélyeget. Ez a mod egyre jó, de arra biztosan: arra hogy felb*ssza a játékos agyát, de nem is kis mértékben. Érdemes lenne megkérdezni a játék készítőit, hogy ez a rémálom mire jó? Oké, hogy a lőfegyverek nem olcsóak, de miért nem lehetett megtenni azt, hogy pl. az állatokból készült tárgyak (pl. bőrpáncél) és a kézifegyverek (pl. harci kés) olcsóak legyenek? Ráadásul mókás, hogy van a karaktered, aztán induláskor semmilyen felszerelése sincsen! A másik kedvencem a sütés. Nem tudom, kinek sikerült, mert nekem nem! Elvileg magas túlélés/outdoorsman (vagy Science, már nem emléxem) kell hozzá, ám hiába voltam közel 80-90%-on, sosem (!) sikerült megsütnöm egy darabot sem! Mókás nem?
Szóval ez az egész WasteMerc II.-es baromság arra volt jó, hogy a készítői jól megszívassák a leendő játékosokat! Köszönjük szépen, viszont kívánjuk!!!

Hajrá Neandervölgy! :) :aboci: :)

szakalgyepal

szakalgyepal

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 131 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.11, 08:29

na végre én is meg :felvon: néztem az átvezetőt... Szerintem nagyoin :titok: bár lehetett volna hosszabb is, és mutathatott volna több dolgot.... :)

Vincent

Vincent

  Árnyfalkatag

 • Fórumita
 • 1040 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.06, 09:42

Hangulatot teljesen jól hozza, csak kevés :), mármint időben keveset mutat, túl rövid és 2008 (!), fakk, reméltem, hogy karácsonyra megvehetem... muszáj lesz akkor a gépfejlesztés opciót akkora hagyni, nehogy kevés legyen a 3.7-es proci... Még egy év várakozás, sőt biztos, hogy több, mert szerintem jövő karácsonyra dobják a piacra, ha van eszük, az meg még másfél év...
Mindenesetre kösz a linket. Legalább láttuk, hogy mire vártunk több, mint egy hónapig, vagyis inkább azt megelőzően több évig. Ha már van trailer és várható időpont, akkor innen már biztosra vehető, hogy lesz. Igazán bíztató, s legalább tartja az emberben a reményt, kitartást. De oly messzi van még az a 2008...

strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8581 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.06, 00:04

Bethesdáék ezt a szerveresdit erősen alulszámolták. Hagyjátok az egészet a fenébe! Itt van YouTube-on a cucc:

Később majd letöltitek nagy felbontásban, ha kell...

Vincent

Vincent

  Árnyfalkatag

 • Fórumita
 • 1040 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.05, 14:37

Sőt, a szerver nem is bírja szerintem a látogatottságot, mert az oldal elérhetetlen. Szerintem már ebből is sejteniük kellene, hogy úgy várják a gamét, mint a messiást.

szakalgyepal

szakalgyepal

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 131 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.05, 08:05

hali skacok, most voltam fent a hivatalos oldalon, még nem volt fenn a video anyag, bár ez betudható az időzónáknak is......... :szomoru: :D :P

strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8581 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.05, 00:16

Úgy tapasztalom, hogy a térkép IP cím alapján ismeri fel az embereket, szóval, akinek változik a címe, annál előforulhat, hogy lekerül a térképről. Elég suta megoldás...

Ma Fallout 3 teaser!

R-pee

R-pee

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 122 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.04, 14:33

Kezdetben magyarok, csehek, szlovákok voltak többségben, de most már jönnek fel a lengyelek és a németek is!
Hajrá magyarok!

strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8581 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.12, 09:26

Srácok, ezeket a számítógépes játékra vonatkozó dolgokat miért nem a Fallout és társai című számítógépes topikba írjátok? Szerintem nagyobb lenne az olvasók és a reagálók száma...

Csináltam egy térképet, amire minden Fallout Fan felpakolhatja magát:
Fallout Fanok Térképe

XpTyrant

XpTyrant

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 130 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.11, 19:02

szakalgyepal:
A wasteland merc 2-t én is kipróbáltam, de véleményem szerint egy elég sivár, élettelen mod. A készítője szerint az online szerepjátékokra próbál hasonlítani, bizonyára ennek köszönhetőek az olyan addíciók is, mint a bányászat, vagy a főzés. Ugyan nem játszottam végig, de kb. 10-14. szintig nem sikerült értelmes küldetést találnom, kizárólag a MMORPG-os "hozz Xdb Y tárgyat, és adok érte Z pénzt" jellegűekkel találkoztam. Azért elég sokat küzdöttem vele (egy darabig reméltem, hogy magasabb szinten a játék kiszínesedik), úgyhogy leírom mire jutottam.

Ott kezdődik, hogy már a karakteralkotáskor eldől, hogy a a játék totál játszhatatlan lesz számodra, vagy csak borzasztóan nehéz. Ha ugyanis nincs egy korrekt szintű gyógyító képzettséged (én a doctort választottam), valamint kellően magas unarmed, vagy melee hozzá, akkor nem fogsz sokra jutni, hiszen ahogy írtad, a legolcsóbb lőfegyverek is elképesztően drágák. Emlékeim szerint igen sokáig egy sima boxerrel voltam felfegyverkezve, de azt hiszem mehettem volna egy rozsdás késsel is. Emellett a legfőbb segédeszköz a save/load volt...
Abban a faluban, Havenben van egy fickó, aki tippeket ad a kezdő zsoldospalántáknak, de nem szabad hinni neki! Három, vagy négy helyszínt javasol kezdetnek, de mindegyiken nagy kaliberű lőfegyverekkel felszerelt, kemény ellenfelek vannak. Már első szinten elég sokat kolbászoltam a térképen, remélve, hogy megfelelő nehézségű vadászterületre bukkanok, de nem jártam sikerrel. Végül egyetlen módszert találtam a fejlődésre, a Random encounter-eket.
Vagyis, a Haven körüli, egy kupacban lévő falucskák körül mászkáltam, és reméltem, hogy megfelelő ellenfelekkel találkozom. Eleinte ebből csak egy van, amikor patkányokkal futsz össze, minden más esetben gyakorlatilag automatikus load az eredmény. A patkányokat ölve szép lassan léptem 1-2 szintet, illetve a belőlük összeszedhető húst eladtam a general store-okban.
Amikor már kezdett elég HP-m lenni, nagyobb vad után néztem, nevezetesen Brahminok után. Ők ugyanis több XP-t érnek, és bennük már nem csak 1, de 20 hús van. Az ám, csakhogy mindig csapatostul, négyesével, hatosával járnak, és az az egyszeri zsoldosnak, meg az ő boxerének bizony még mindig sok. Úgyhogy csak olyan encounterekben kötöttem beléjük, ahol nem szabadon, hanem karámba zárva vannak. Ilyenkor ugye a bátor zsoldos beáll a karám bejáratába, ahol csak egy brahmin tudja támadni, illetve ahol az ajtót be tudja csukni, ha bajba kerül. Ha ezt elég sokszor ismétli az ember, akkor lép még pár szintet, és végül elég pénze lesz ahhoz, hogy valami komolyabb fegyvert vehessen magának. Közben persze milliónyi save/load rituálé zajlik le, merthogy akár kannibálok, akár gekkók, akár pedig farkasok az ellenfelek, esélymentes a dolog.

A továbbiakat nem részletezném, de kb. ilyen szintű a játék később is. Én ott hagytam abba, amikor az első kinyírt géppisztolyos csókának nem tudtam elvenni a fegyverét, merthogy miután leöltem, hirtelen már nem volt nála...

Aemaeth

Aemaeth

  Dark Jedi

 • Archívum
 • 2584 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.10, 12:58

Üdv.

Nem tom mi ez a felhajtás a Van Buren körül. Engem szemernyit sem győzött meg. Nam majd a Fallout 3. :( :)

No flame! :sor:

Codric

Codric

  Dergán Farkas

 • Fórumita
 • 518 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.10, 08:56

44103? Egész jól halad.
Lassan ideje lenne, ha már kézhez kapnánk a játékot, nem csak nyálladzanánk rá... :rohog:


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]