Ugrás tartalomhoz


Fontos! Olvasd el és add tovább! Ha regisztráltál valaha felhasználót az LFG.HU-n (vagy régebben az RPG.HU-n), akkor kérünk, hogy jelentkezz be vele, mert 2018. május 25-től a GDPR miatt változik az adatkezelés módja. Ha nem adsz külön engedélyt az adatait tárolására, a felhasználói fiókodat törölnünk kell.
Köszönjük.

Fotó

Trónbitorló #3


 • Válasz írásához lépj be
1777 hozzászólás érkezett eddig

Fenyhozo

Fenyhozo

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 3 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2018.04.03, 21:26

Fox…

 

Mivel sok mindenről írsz és sok irányba elvinné a beszélgetést, útközben pedig elveszne a sok bába közt a gyermek, hagyj ne reagáljak mindenre.

Tudod Fox, ez a különbség közted és köztem (és ezennel tessék, betartom ezt az egyszerű magam által felállított követelményt):

 

Te: Kijelentesz valamit

Én: Kijelentek valamit és alá is támasztom

 

Már csak ebből kifolyólag nem írhatok semmit érzelemből. Másrészt, egyik oldalnak sem ismerem az admin gárdáját és nem is érdekel ki vezeti őket. Petykesnek is csak azért tudom a nevét, mert állandóan rám írt multikon keresztül, amiben az admin (vagyis az ő maga) munkássága felől érdeklődött. Kicsit sem volt átlátszó… -.- (Voltak, akik leírták mi nem tetszik az oldalban. Szép bant kaptak.)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Igen, követem az eseményeket, még ha doktorit nem is írtam belőle (még :P) mert elszomorít, hogy mekkora rombolás ment végbe milyen rövid idő alatt. Igen, Petykes az egyik fő bűnös. Hagyjuk már, hogy nincs itt. Ha itt lenne sem merne kiállni, mert nem felé lejt a pálya. Egyenlő esély esetén fülét-farkát behúzva kotródik vissza az odvába. Nézd csak meg az utolsó Toronyfénye fórumos hozzászólásokat: ott a bizonyíték. Siess, nehogy ezen sorokat olvasva a gazdája netalántál letörölje. Szokása.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

„Azok az egyszerű szabályok amiket emlegetsz, egyik fele egy játékrendszer béna paródiája a másik fele egy eléggé hiányos világleírás aminek egy jó része csak az adminok fejében létezik, mert nem egyszer hivatkoznak olyasmire ami sehol nincs leírva.

Tehát amelyik játékrendszer nem Helvéczia hosszúságú (csak hogy egy rövidebbet említsek) máris paródia? És ez hogy jött ki? Kivontad az államháztartási hiányból a keddet!? Hagyj ne kelljen már mindent leírni egy szabályzatnak, a játékosok 4/5-e így sem olvassa el az egészet, nem még ha még hosszabb volna. Még ha el is olvasnák, mindig maradni fognak szürke zónák, amire a játék alkotói nem is gondoltak. Ismered a Hearthstonet? Lásd, ott is mindig van valamilyen javítás. Ez is ilyen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Akkor vegyük sorba miket vágtál az oldal fejéhez. Vagdalkozás és üres szavak helyett hozd a példákat is, vagy tekintsük semmisnek őket:

 • a legkisebb ellentmondásra/kritikára is támadásként reagálnak” : Például?
 • „Azok az egyszerű szabályok amiket emlegetsz, egyik fele egy játékrendszer béna paródiája a másik fele egy eléggé hiányos világleírás aminek egy jó része csak az adminok fejében létezik, mert nem egyszer hivatkoznak olyasmire ami sehol nincs leírva.” : Például?
 • A világ pedig még csak nem is low fantasy, mert a sötét középkorra mutogatnak ha nem tetszik nekik valami, amit súlyosbít az adminok történelmi ismereteinek totális hiánya, mert modern dolognak hisznek olyasmit ami az ókor óta létezik.” : Konkrétan?

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ahogy mondtad, te nem játszol mert nem érsz rá, elgondolkodtál már azon, hogy miért van, hogy fel sem merül, hogy időt szakítanál rá? »

Azt írtam, hogy nincs időm, nem azt, hogy fel sem merül: „Bár egyik oldalon sem tudtam annyira sokat játszani mint terveztem s most a Kastélyködre nincs időm, szurkolok nekik.”

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

 „A külömbség csak az hogy az ismerőseidnek akit kedvelsz simán elnézed

 

Ki kell, hogy ábrándítsalak, nem ismerem őket. Konkrétan nem is érdekel kik csinálják a Kastélyködöt. Nem fontos. Az a fontos, hogy csináltak valamit, ami él és játékosokat csábít be. Te is sírás helyett inkább visszamennél játszani, amíg még él az oldal és van hol, mert ez sem lesz így örökké. Hol van az a Fox, akit én ismerek? Aki, ha csak fél órára tér be, akkor is megnevetteti az embert? Hol van az a Fox, aki a kalózt hozta még pedig nagyon jól? Még egy játékszilánk is meglapul a fejemben:

 

„Az a kovás szerkezet, amit puskának csúfolsz? Sosem lesz pontos és sosem lesz idő, hogy egymás után képes legyen többet lőni. Ha igen, akkor megeszem a kalapom.” – Tessék! Mai napig él a fejemben. Nem biztos, hogy pontosan ezekkel a szavakkal történt, nem is fontos. Ami számít, hogy a mai napig megnevettet, amikor csak eszembe jut. Megnevettet a szürke fejű, macskaszerű, kalózkapitány, bekötött szemmel.

 

 

És ne gyere nekem a klikkesedéssel! Még ha van is, akkor sem róhatsz fel nekik semmit. A Bitin nem volt klikkesedés? A francokat nem volt. Kevésbé tűnt fel, mert voltunk vagy ötvenen… Most persze, hogy jobban feltűnik: Mennyien vannak? Jó, ha tízen. Játssz azzal a klikkel, aki vevő a játékodra. Teremtsd meg a saját klikked. Kettő Fox van, ha minden igaz. Hol van a másik? Keresd elő, biztosan jó játékaitok lesznek közösen. Mesélj kalandot, vegyél részt, alkoss, hass, gyarapíts, amíg van lehetőség. A Toronyfényének annyi, az Anwarionnak annyi, ez az egy hely maradt. Vagy… siránkozhatsz és panaszkodhatsz tovább, meg lehet mindenki más a hibás, te meg a helikopter. Azt a legkönnyebb. Meg „megmenteni úgy a világot, hogy nem csinálunk semmit”.

 Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1299 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2018.03.27, 10:43

"aki elveszlik a részletekben és a főbb összefüggések felett elsiklik."

"Látom, az eddigi reagjaid a saját érzelmeid alapján írtad meg."

 

Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Nem én vagyok aki doktori disszertációt ír az oldalak történetéről, s mindent megtesz hogy közben személyeskedjen egy nagy adagot konkrétan valakivel szemben aki nincs itt.

 

 

 

De hogy tartsam magam a követelményhez, amelyet ezzel felállítottál de te magad nem tartasz be, akkor maradjunk a főbb összefüggéseknél, anélkül hogy részletekbe merülnénk.:

 

Ahogy mondtad, te nem játszol mert nem érsz rá, elgondolkodtál már azon, hogy miért van hogy fel sem merül, hogy időt szakítanál rá?

Mert nekem nem kell sokáig gondolkodonom azon, hogy miért nem játszom annak ellenére, hogy amúgy szeretnék, és játszani és mesélni is volna kedvem és időm is, ha volna hol.

 

Az a probléma ami miatt köpködsz a torony fényére, és konkrétan Petykesre, többszörösen igaz az Anwarionra és a Kastélyra. A külömbség csak az hogy az ismerőseidnek akit kedvelsz simán elnézed, valakinek akit a jelek szerint személyesen több okból is útálsz, (Az Exed volt neked, vagy mi a fene történt köztetek?) nagyon nem. S könnyű ezt tenni úgy, hogy egyébként nem játszol, csak bólogatsz nekik messziről, hogy milyen helyes hogy próbálkoznak.

 

Azok az egyszerű szabályok amiket emlegetsz, egyik fele egy játékrendszer béna paródiája a másik fele egy eléggé hiányos világleírás aminek egy jó része csak az adminok fejében létezik, mert nem egyszer hivatkoznak olyasmire ami sehol nincs leírva.

A világ pedig még csak nem is low fantasy, mert a sötét középkorra mutogatnak ha nem tetszik nekik valami, amit súlyosbít az adminok történelmi ismereteinek totális hiánya, mert modern dolognak hisznek olyasmit ami az ókor óta létezik.

 

 

Ez nem csak az én tapasztalatom. Beszéltem más játékosokkal, kettővel tartottam is a kapcsolatot miután léptem, onnan tudom, hogy csak roszabbá vált a helyzet mióta léptem. Él még a játék? Tökmindegy. A torony fénye is élt még mikor léptem. Na és? Az ottani maradék társaság se érdekelne ha még játszanának, attól hogy egy klikk magában elvan, nem jelenti azt hogy van egy közösség/hely ahova mehetnél játszani.Fenyhozo

Fenyhozo

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 3 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2018.03.22, 12:42

Áhh, a jó öreg Fox, aki elveszlik a részletekben és a főbb összefüggések felett elsiklik. Menjünk sorba:
 
1) A biti bezárja kapuit
 
2) Tudomásom szerint legalább 10 volt bitis user ment át a Toronyfényére játszani. Játék helyett bannt, fegyelmezést, és kioktatást kaptak.
Feltételezve, hogy kb. 50 user játszott a bitin amikor az bezárta kapuit (facebook oldal like számból kiindulva), ez a játékosok ötöde. 20%-a ha így szeretnéd: maga a kemény mag. Akinek még a bezárás után is hiányzott a játék. Ezt a keménymagot sikerült megroppantania Perseusnak. 
 
3) Megalakul az ideiglenes bitis szállás. 
 
4) Mivel az ideiglenes bitis szállás tiszavirág életű volt, megalakul az első Anwarion, még szürke felülettel. Sok régi játékos gyűlik össze, főként nosztalgiázni: a kemény mag "belsőbb magja", töredéke. 
 
5) Megalakul az új Anwarion ami inkább low fantasy vonalon mozog. Ezért a játékosok kb. fele, tehát a "belsőbb mag" fele otthagyja az oldalt, mert már nem nyújtja a régi biti "szabad fantasy" v. "káosz fantasy" élményét ahol minden kombinálható mindennel. Még egyszerűbben: kötötebb az oldal. Mégis ez a kötötebb oldal sikerrel maga alá gyűrte a Toronyfényét. Ennek 4 oka van: 1. A Petykes/Perseus iránti közös megvetés/utálat/sérelem/revans érzete, 2. Maga mint az Anwarion ahol lehet játszani, anélkül, hogy az admin állandóan hülyeséggel piszkálná a játékosokat 3. Az oldal, ahol van kaland és mindig történik valami, állandóan van valamilyen új hozzáadott érték 4. Még mindig a biti hiánya és a nosztalgia
 
6) Az "belsőbb mag" kettétörik, és pont azért, mert az előző részben kifejtett 2. pont megszűnt. Ennek te magad voltál a tanúja, szabályosan elüldöztek az oldalról a törés után. Nem marad meg a fék, s az ottmaradt adminok ámokfutása úgy zúzta össze az oldalt, mint egy megvadult elefánt a porcelánboltot; mégis, megmarad Anwarion, és szárba szökken a Kastélyköd.
 
7) Kastélyköd: Teljesen Low Fantasy irányt vesz az oldal, ez pedig kiegészül az asztalira emlékeztető minimalista elemekkel, hogy az új játékosok is fel tudják venni a fonalat fél-egy óra tájékozódás után. A rendszer még nem tökéletes, de működik. Aktív a valós idejű felület, aktív a fórum és aktívak az oldalfejlesztők. 
- Az, hogy majdnem bezárta kapuit, irreleváns. Majdnem. Tehát nem. Mindenhol vannak lejtmenetek. Lehet itt is pont egyszerre jött össze az adminoknak: az egyik lebetegszik, a másik viszgaidőszakba szalad bele, a harmadik elutazik külföldre és tessék: máris "halott" az oldal. Azért legyünk már ennél tágabb látókörűek Fox. 
 
Ahhoz képest, hogy mennyire körömhegynyi játékostársaság maradt meg, és, hogy ehhez sikerült új játékosokat becsábítani, az haladás. Nem lehet a létra aljára visszacsúszva rögtön felugrani a tizedik fokra. Főleg úgy nem, hogy általában ugyanannyi ideig tart kijönni az erdőből, mint a bevezető út tartott. És ezért beszélsz zöldeket Fox. Mert nem ugyanaz a helyzet most, mint Toronyfényénél vagy Anwarionnál volt. Új helyzet van. Látom, ez neked nem jön be. Látom, az eddigi reagjaid a saját érzelmeid alapján írtad meg. Lépj hátra hármat, és lásd a nagy képet! Gondold végig, vezesd le racionálisan. Látni fogod: a Kastélyköd jelenleg él és virul. Hogy ez meddig tart ? Amíg van aktív játékos. Meddig van aktív játékos? Amíg az "élni és élni hagyni" mentalitást gyakorolják a moderátorok. Azt gyakorolják? Azt. Egy feltétele van: be kell tartani a minimalista, 2x2=4 egyszerűségű szabályokat.
 
 
 
 

 • Nimue kedvelte ezt

Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1299 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2018.03.20, 17:19

Köszönöm, hogy megragadtad az alkalmat hogy az adott témát felhasználva köpködj egy sort Petykesre, de egyrészt ez mellékes, másrészt bármennyire is sajnálatos volt a végeredmény, messze nem egyedül csak az ő hibája volt ami ott történt.

 

Másrészt vicces, hogy ezt hozod fel, mikor én péládul ugyanazon ok miatt léptem a Torony fényéről három hónappal mielőtt kihalt az oldal, amiért a Kastély a ködbenről utóbb. S lám lám tavaly kis híján kihalt a Kastély is. Felfoghatatlan hogy vajh miért.

 

S a fene se akarja amúgy megállítani őket, legyen több szerencséjük mint a másik két oldal, komolyan. Nem hiszem hogy a hozáállásukkal lesz, de ki tudja, lehet harmadszorra működni fog ugyanaz a formula kicsit több erőbedobással.

 

 

De már bocs, akkor és úgy hozom fel őket is példának amikor akarom. Egyáltalán mi ez a hülyeség hogy "hagyjam békén őket"? Az egy dolog, hogy vitték magukkal az Anwarionos hozáállást és magán az oldalon a legkisebb ellentmondásra/kritikára is támadásként reagálnak, de had ne kelljen már tojáshéjon táncolnom még más oldalakon is mert véletlenül valamelyikük talán meglátja.Fenyhozo

Fenyhozo

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 3 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2018.03.20, 00:44

Mint régi bitis szólok hozzá:

 

Teljesen felesleges azt siratni, hogy mi lett volna, ha. A biti3 v a biti4 sosem készült el. Lehet ezért dícséri v szidni Naviát, meg a többi programozót. Lehet keseregni. Felesleges. Én köszönöm nekik a belefektetett munkát. Sajnálom, hogy hiába ölték bele azt a sok időt, energiát.

 

______________________________________________________________

 

Fox, nincs igazad. A kevesebb = több. Emlékezz vissza: SMS hosszússágú reagokban bővelkedő, pörgős, kalandos játékok zajlottak a bitin. Ezt próbálta lemásolni a Toronyfénye, ami bezárta a kapuit az admin diktatórikus irányítása, és vergődésben végződő magatartása miatt. Olcsó koppintása volt ez a bitinek, ahol a klánokat már lusta volt leprogramozni Perseus/Petykes, s csak azért kellett, hogy valahol kiélhesse hatalommániáját. Ha ő nincs, de az oldal van, akkor a sok biti elhagyó új menedékre lelhetett volna. Így mást leltek: hisztit, vergődést, kivagyiságot, "én vagyok az úr a háznál" mentalitást, ami csalódottságot szült. Petykes az egyik legfőbb oka, hogy a sok volt bitis szétszéledt s ma már vagy mással kapcsolják ki magukat, vagy családjuk van s az felemészti minden idejüket.

 

Utána jött az Anwarion. Eleinte minden rendben volt, aztán megragadt egy szinten. Nem tudta fenntartani az érdeklődést, nem tudta megtartani a játékosokat és ment látványosan a fujjogás, a kiutálás bizonyos karakterekkel, játékosokkal szemben. Igen, veled szemben is.

 

Most a Kastélyaködben egy teljesen járható út. Ahogy én ismerem a vezetőséget, ők csak játszani szeretnének. Nem azért csinálják a rendszert, hogy a játékosoknak túl bonyolult legyen, hanem, hogy igazságos legyen s visszaadja az asztali hangulatát. Ezért ölik bele a sok időt, erőt, munka és más elfoglaltság mellett. Te magad írod, hogy inkább asztalizol. Végülis ez is egy online asztali, kockákkal, a bábuk pedig a profilképed, a beszéded pedig a melléírt komment. Igen, kötötebb, mint a biti volt, ahogy az év is másabb: 2018, nem pedig 2008. 

 

Bár egyik oldalon sem tudtam annyira sokat játszani mint terveztem s most a Kastélyködre nincs időm, szurkolok nekik. Nem tökéletesek. Próbálnak valamit alkotni. Veled ellentétben akinek sosem jó semmi és mindig sír a szája. Mindent elárul rólad a mottód: "Mentsd meg a világot: Ne csinálj semmit."

Jó szórakozást hozzá. Nincs ezzel baj. Nem baj, ha nem támogatod őket. De! Ha már hozzátenni nem akarsz, akkor hagyd békén azokat, akik csinálnak, építenek valamit.

 

Még egy gondolat: Az írás öröme mégis sok embernél még mindig meg van. Másokat a "second life" jellegű hozzáállás vonz. Megint mások pedig egyfajta asztali pótlót látnak benne, ahol nem kell előre egyeztetni senkivel, mivel mindig vannak fent s otthonról a fotel kényelméből elérhető egy kellemes pohár bor/bögre tea/más egyéni preferencia mellett.

 

Tudom hosszúra sikeredett. Köszönöm neked, aki végigolvasod s továbbviszel egy darabot a gondolataimból, belőlem.

 

Volt bitis, volt toronyfényés, volt ecrinvölgyés, volt anwarionos, és idő hiányában nem Kastélyködös:

 

Fényhozó

 

 

 

 Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1299 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2018.03.12, 19:28

Évek teltek el a Biti zárása óta, a hírek a folytatásról csak arra voltak jók, hogy legyen min csalódni. No meg más a világ, az internet azóta megannyi másfajta olnine szerepjátékra ad lehetőséget, nem vagyok benne biztos, hogy bármi lenne belőle, ha egyszeriben újra nyílna akár nagyobb közönség előtt egy olyan egyszerű felület mint annó a Trónbitorló volt. (Ha szimplán csak felület kell, van három is, de abból kettőn csönd és hullaszag, a harmadikon pedig agyonszabályozással igyekeznek elérni ugyanazt.)

 

Amiben biztos vagyok, hogy itt ezzel senki sem fog fáradni, és igazán nem lehet hibáztatni ezért senkit.

 

Ami engem illet, ha netes szerepjátékra vágyom, akkor megyek Space Station 13-azni. (Ha nem megy a szerepjáték rész, akkor is van egy egyszerű játék amit lehet élvezni.) Amúgy mióta lehetőségem volt rendes asztalizni, igazából minden más csak halovány imitáció.sinister

sinister

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 68 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2018.03.12, 18:47

Valahogy ezt el tudom fogadni, pedig inkább keresnék valami jó kifogást.

De akkor nem lehetne ezen a platformon futtatni valamit? Jó, mondjuk én csak játékot adhatok, mert semmi kompetenciám egy oldal fenntartására (se szimpatikus személyiségem tho), de gondoltam megkérdezem, hátha :D Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1299 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2018.03.11, 00:42

Csak találgatnék, de ez volna az én meglátásom miért:

 

 

Kissebb játékosköznségből válogat a szigorúbb (és néha eléggé korlátolt elképzelésekkel rendelkező) admingárda. Kitalálhatod, hogy ebből mi marad idővel.

 

Jobb esetben, is lesz belőle egy belterjes kis klikk.

 

Roszabb esetben a játékosközönség felszívódik.

 

 

A kettő pedig nem zárja ki egymást, az első rendszerint hozza maga után a másikat, mikor a klikk tagjai idővel kikopnak, de a pótlás elmarad mert a klikkek rendszerint kiutálják a kivülálókat mielőtt be tudnának épülni.

A bitit csak az mentette meg sokáig, hogy ezen az oldalon indult, könnyen betévedt időnként új játékos, volt utánpótlás, elég hogy akár a teljes játékosközönség lecserélődhetett, akkor is maradt akivel játszani, és a modgárda is rostálva volt mikor nekik lett tele a hócipő.sinister

sinister

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 68 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2018.03.10, 12:31

De amúgy miért buktak el? : ( Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1299 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2017.11.20, 09:19

A múlt héten a munkámban támadt holt időnek hála volt időm olvasgatni, de a tűzfal miatt a lehetőségek szűkek voltak. Az lfg.hu azon kevés oldalak egyike volt ahol időzni tudtam, gondoltam nosztalgiázom kicsit.

 

Visszaolvastam a panaszkönyv, a vallomások és ezen topicot olyan 2003-ig. Na jó, átfutottam.

 

Hátöööö... :nos:

 

Azt hiszem ez hiba volt.

 

 

 

De legalább már emlékszem hogy is nézett ki a biti alkonya (Amit évente beharangoztunk), milyen balhék voltak ami miatt én is szégyenlhetném magam, és tisztán látszik miért buknak el sorra a hasonló oldalak (torony fénye és a többi) idővel. Kész csoda hogy a biti annyi ideig húzta, és bizony kellett a hülyék tömege hogy a pár ígéretes szereplő kiválhasson, a dráma hogy legyen min csámcsogni mikor senkinek nem volt kedve játszani, és így tovább.

Aki a szépítő emlékezet miatt nosztalgiával néz vissza, annak javaslom az egyik említett topic visszaolvasását. :lol:sinister

sinister

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 68 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2017.05.20, 20:42

Meghal a király, és sehol egy nekromanta.Adarianna

Adarianna

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 801 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2017.05.20, 11:29

Szép tavaszi napot mindenkinek!

 

Látom nem csak én vesztem el hanem mindenki...

 

Remélem azért mások is néha idekukkantanak.:)

 

Vagy akár egy kis fórumos játék.

 

A banyaUgroczy

Ugroczy

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 28 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2016.09.11, 21:17

Szépeket:)

 

Így elsőre tetszik, csak már megint honnan fogok Adához megfelelő képet találni....

 

A banya

 

Kedves Adarianna,

 

Várjuk a képet (mindegy milyen felbontás, mindegy mekkora) a posta@anwarion.hu vagy az anwarionszerepjatek@gmail.com-ra

A képed amivel az előző oldalra regisztráltál még meg van, amennyiben azt szeretnéd használni.

 

MonsieurAdarianna

Adarianna

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 801 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2016.09.11, 16:48

Szépeket:)

 

Így elsőre tetszik, csak már megint honnan fogok Adához megfelelő képet találni....

 

A banyaMadfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1299 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2016.09.09, 12:18

S látom ez végre nem egy chatrendszert használ, ami nálam nagyon nem akart megnyílni a céges proxynak hála.

 

Régi karaktert regeljen újra az akinek nincs fantáziája, valami újat fogok előszedni.  S most van elég halott idő, mikor úgyse tudok semmi hasznosat csinálni, akkár be tudok nézni. :party:Ugroczy

Ugroczy

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 28 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2016.09.08, 18:39

Kedves Játékosok, Kalandkeresők, Mesélők,
 
A mai nap megnyitottuk új oldalunkat, ezen a címen elérhető: http://anwarion.hu/
Mindenkit várunk nagy lelkesedéssel, szeretnénk, ha újra beindulna egy hasonló oldal mint amilyen az egykori trónbitorló volt.
(Örömmel várunk minden bitis volt karaktert!)
 
Tisztelettel, 
 
Monsieur


Ugroczy

Ugroczy

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 28 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2016.07.24, 13:09

Kezdetnek egész jól fest, hangulat legalábbis megvan. Mindenképp ránézek majd valamikor, mikor időm engedi.

 

Az egyetlen panaszom, hogy azért 2016 -ot írunk. Mégis miért használtok fix galériát karakterképekhez, miért nincs saját feltöltésre lehetőség, ha úgyis elbírálás alá kerül minden kari?

 

Saját képek beküldésére van lehetőség, ezt az e-mail címünkre várjuk.

A jövőbeni oldalon is meghagyjuk ugyanezt a lehetőséget, mivel egy képfeltöltő rendszer már nem fért bele egyelőre a keretbe, majd a későbbiekben lehet róla szó.

 

Tisztelettel:

 

Monsieursinister

sinister

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 68 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2016.07.23, 15:35

*szimpátiapezsgőt bont az ünnepléshez, ha mégoly magyaros is a ríva vigadás szétszórt bitivel*Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1299 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2016.07.23, 11:19

Kezdetnek egész jól fest, hangulat legalábbis megvan. Mindenképp ránézek majd valamikor, mikor időm engedi.

 

Az egyetlen panaszom, hogy azért 2016 -ot írunk. Mégis miért használtok fix galériát karakterképekhez, miért nincs saját feltöltésre lehetőség, ha úgyis elbírálás alá kerül minden kari?Ugroczy

Ugroczy

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 28 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2016.07.21, 12:41

Kedves Mindenki,

 

Amíg a Trónbitorló 3-ra várunk, szeretettel várunk mindenkit oldalunkon: http://anwarionszerepjatek.blogspot.hu
Sok régi trónbitorlós, toronyfényés játékos választott már minket, ugyanakkor vannak újoncaink is. 
A közeljövőben elkészül lapunk végleges verziója, ahol a régi, jól bevált 'f5'-ös hangulatot fogjuk visszavarázsolni.  :kavar:

 

Tisztelettel:

 

Monsieur
[Fantasy háttér] [Sötét háttér]