Ugrás tartalomhoz


Fotó

Trónbitorló #3


 • Válasz írásához lépj be
1813 hozzászólás érkezett eddig

Exploited

Exploited

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 3 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2016.04.11, 23:43

*Különös, idegen a torony. Csend van. Senki sem figyel fel a jövevényre, hiszen senki sincs már itt..*
Szép...
*Körültekint, a trónhoz lép, letörli a karfáról a port. Reménykedve a csillár fele tekint, de ott is csak a csend felel.*
Valaki?
*A terem üresen cseng, pedig nem üres. Millió emlék táncol az árnyak közt... nehéz elviselni, hogy mindez eltűnhet olyan hirtelen.*

Nincs király? Nincs szellem?

*Körbetekint, leül a trónra, kelletlenül. Sose volt az övé, sose volt másé. Mindig másképp képzelte. Romokat várt és haragot. Lángokat és hódítókat...*
Itt vagytok?
*A szavak önmagukra válaszolnak a falak között, de nem törődik vele, nem törődhet vele. Rég túllépett az időn, rég túllépett az életen. Ráér.*

Itt?

*A sötét vizek fodrozódnak*Exploited

Exploited

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 3 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2016.04.11, 23:26

*Szél támad... a sötét vizek fodrozódnak.*Eladamir

Eladamir

  Pozőr Uraság

 • Fórumita
 • 453 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2016.03.25, 16:54

Hát van még aki jár errefelé? :DAdarianna

Adarianna

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 804 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.12.25, 09:52

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Annak aki még erre jár! :)Adarianna

Adarianna

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 804 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.12.17, 00:48

Szép estét!

 

Kicsit ellustulok és tessék, egész kis olvasni való lett a kastély és környéke fórumban:)

 

Meg itt az új játék is, majd megkukkantom:)

 

Szép álmokat mindenkinek!

 

A banyaUgroczy

Ugroczy

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 28 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.11.27, 14:18

Kedves Mindenki, elindítottuk az oldalt - akit érdekel a címe az privátban megkereshet

 

Várunk mindnenkit !Ugroczy

Ugroczy

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 28 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.11.24, 18:51

Sziasztok

 

Néhányan - volt bitisként - összefogtunk és úgy döntöttünk, hogy újraindítanánk az oldalt vagy hasonló oldalt indítanánk. Olyan emberre lenne szükségünk, aki összetudná rakni egy hasonló programot amin régebben a biti futott, vagy amin most a toronyfénye fut.

 

Nem igazán vagyok jártas a témában, de nem hinném hogy nagy cucc lenne, ha egy atw.hu-s oldalon is elfut.

 

Esetleg egy wordpresses oldallal is ki lehetne békülni, kitudja (volt egy de az már egyáltalán nem működik)

 

Ezen kívül minden mást megcsinálnánk mi többiek, ami az oldal életéhez feltétlen szükséges

 

Előre is köszönjük a válaszokat, ötleteket : )


Módosította Ugroczy: 2015.11.24, 18:53


Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1310 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.11.17, 13:52

No, több hónapnyi ottartózkodás után azthiszem mondhatok egy összefoglalót.

 

A torony fénye, felületileg, megjelenésében gyakorlatilag akár a Trónbitorló 3 nevet is viselhetné. Viszont az admin alergiás a Teriát emlegető karileírásokra, ami tekintve hogy láthatólag nem keveset dolgoztak saját világon, érthető.

 

A közösség normális, nem az az elutasító, egy rossz szóért kidobnak netikett náci brigád amit korábban felvázoltak. De tény, hogy a problémás esetekkel nem szívbajoskodnak, pár figyelmeztetés, és némi türelmi időszak után kivágnak, ha tanulásra képtelennek bizonyulna valaki. Ezt eddig egyszer láttam megtörténni, egy különösen értetlen, IC/OC külömbséget megérteni nem képes, és kariját gyerekesen táposnak (s ami a szemben nagyobb bűn, röhelyesen klisének) megalkotó valaki volt.

 

A fő problémája, bár egyben erőssége is az oldalnak az alacsony játékossszám. Összesen egyszer fordult elő, hogy kényelmetlenül sokan lettek volna, a gyakoribb inkább az, hogy alacsony az aktivitás. Esténként majd mindíg találni játékost, viszont pl mióta van munkám, épp napközben érnék rá, amikor nagyon ritkán téved fel valaki.

 

 

Találkoztam három volt bitis illetővel, egyikük ráadásul afféle rég elveszett barát volt, aztán pont lelépett onnan is nemrégiben. Mióta megint dolgozom, meg pont nincs időm amikor aktivitás volna. Azon kevés alkalom mikor volt mit játszani, minőségi volt, még egy rövid mesélést is megkockáztattam. De akármennyire szórakoztató volt, már nem vagyok egyetemista (illetve mostmár munkanélküli sem), sajnos ráébresztett ez egy valamire.

 

Ha a biti feltámadna a hamvaiból, sem tudnék már alighanem itt játszani.

 

 

 

Szóval csak részben akartam az én két centem a torony fényéről bedobni, a másik amiért most ittvagyok. Hogy egyfajta félhivatalos valamiként búcsúztassam a Trónbitorlót.

 

Hiányozni fog, de nem eléggé, hogy visszajönnék ha volna mire. (Ami ezen a ponton amúgy is elég valószinűtlennek tűnik már.) Nyugodjék békében a játék, s minden jót a társaságnak.Nimue

Nimue

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 168 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.08.18, 21:25

Ahol tudunk... ott segítünk! ;)


Módosította Nimue: 2015.08.18, 21:26


Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1310 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.08.18, 16:59

A mércét valamivel magasabbra tették mint ami annó a Bitin volt, a visszautasított regisztrációk alapján amit én láttam. (A fórumján ki vannak írva.) Illetve a Bitiről, Mágus könyvekből, filmekből importkarikra alergiásak, elvárják hogy original karakterrel játsszon az ember, és ne valahonnan másolttal. (Koppintás még ettől lehet, de a közvetlenül felismerhető, vagy épp a leírásban egyértelműen máshonnan származó kari felejtős. Legolas nevű elf íjásszal elküldenek melegebb éghajlatra.)

 

 

Ezen túl a társaság sokszínű, éppenséggel van kötekedős, kellemetlen kariktól egészen a teázósokig bármi, néhány agyamentebb alapötlettel egybeöntve. Az aktivitás alacsonyabb, néhanapján a kutya se néz fel.

 

Körülbelül az amit az interneten egy ilyen oldaltól várhat az ember. Van két mod (pontosabban egy admin és egy mod), legalább kétnaponta egyikük fel szokott nézni. Semmi különleges, és nem az a netikett-názi kidoblak mert ferdén nézett a karid, amit az itt leírtak alapján gondoltam volna. Ami engem illet, én megtaláltam amit egy ilyen játékban keresnék, túl sok időm úgy sem lesz már ilyesmire, s amióta asztalizom, alig éreztem rá igényt.Vica_

Vica_

  A Sötétség hírnöke

 • Fórumita
 • 298 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.08.15, 23:28

Sajnos az sem kizárt, hogy valakinek én beszóltan bitorlón, aztán előbb ment toronyfényére, mint én, így fix alapozáson kezdtem a játékot, ahol már azért is utáltak, mert lélegzem.

 

Na jó, de akkor annak az illetőnek elég sokan beszólhattak anno - illetve én több emberről tudok kapásból. Volt, akit már a regisztrációnál se engedtek át, mert túl... Nem is tudom. Nem odaillő volt a karaktere.sinister

sinister

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 76 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.08.15, 12:31

Sajnos az sem kizárt, hogy valakinek én beszóltan bitorlón, aztán előbb ment toronyfényére, mint én, így fix alapozáson kezdtem a játékot, ahol már azért is utáltak, mert lélegzem.Nimue

Nimue

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 168 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.08.12, 19:32

Nekem tényleg savanyú a szőlő, de csak, mert sajnálom tőlük a felületet. Én viszonylag sokat játszottam ott (és tettem is a lapért, nem keveset - így én még jogosnak is érzem a véleményalkotásomat, de nem fogok szennyest teregetni). Szerintem egyáltalán nem bitorló hangulatú, pont a kötelező cukiságfaktor miatt, de mint mondottam volt, a puding próbája az evés, mert lehet, hogy mások jól kijönnek velük, s az eddigi problémás játékosoknak csupán az aurája volt irritáló a helyieknek. 

 

Minden esetre a biti feltámadásában továbbra is makacsul hiszek, reméljük, a megelevenedett fórum is ennek az előszelét idézi :) .


Módosította Nimue: 2015.08.12, 19:35


Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1310 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.08.12, 15:15

Oké, gyerekek, kezd ez kicsit savanyú a szölőbe átcsapni amit műveltek. Van a kritika, és van a köpködés. Amit most látok annak kevésbé kritika és inkább köpködés íze van.

 

Történetesen regisztráltam egy karkatert, kipróbálltam a társaságot, és éppenséggel eddig történtek:

- Rablási kísérlet, röviden utána egy összecsapással.

- Kakaskodás karik közt, ment az IC szájhősködés és egymás bökdösése.

- Burkolt csipkelődés karakterek közt.

 

S nem tudom, lehet csak épp nem volt aktív mod, de senkit nem vágtak ki miatta.

 

Persze lehet ami késik nem múlik, tervezem kipróbállni egy ilyen téren ellenszenvesebb karit. (A mostanit, éppenséggel a figyelmezetések miatt direkt inoffenzívre terveztem, az eddigiek alapján feleslegesen.) Egyébként ha emlékeztek amíg ment a biti, itt is volt olyan időszak mikor modok túlkapásai miatt repültek emberek. Jusuf és nem is tudom már ki volt a másik modkodása alatt, és egyéb cifra történetek.

 

 

Eddig az ottani társasággal az én fő bajom tökugyanaz mint annó a bitin volt, a "nagyonspeciális vagyok" tipusú karakterek, féldémoni vagy démoni megszállott, az univerzum tanítója volt a mestere, vagy a Hobbit filmváltozatából Legolas képtelen ugrállását megszégyenítő csodaharcos. Szóval ezeddig erősen dejavu érzést kelt az oldal, teljesen olyan mintha megin a bitin lennék, ugyanazon übersirály karikkal, csak annyi külömbséggel hogy a drámát most onnan idehurcoltuk.


Módosította Madfox: 2015.08.12, 15:19


sinister

sinister

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 76 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.08.12, 11:46

Igen-igen, nem az aktivitása a baja a toronyfényének, hanem hogy kibannolnak, ha a karaktered negatív véleményt mer megfogalmazni a másik karakterről, mert annak a játékosa nyilván isteni tehetség, hogy jössz te ahhoz, hogy a karaktered nevében (vagy esetleg a karaktered személyisége olyan, hogy kritikusabb másokkal) kritizálni merd őt, mert ez egy nem karakteri konfliktus, hanem nyilván te userként basztatod őket :DNimue

Nimue

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 168 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.08.11, 22:23

Igen, az a négy játékos játszik folyamatosan, fejenként 10-20 multival egészen jól be is népesítik a honlapot. De puding próbája az evés, szerintem regelj egy karit, tapasztalatszerzésnek jó lesz minden esetre. :D Végülis, ha nem akarsz konfliktusos játékot játszani, akkor egész jól el lehet velük teázni. A problémák ott kezdődnek, ha szeretnél valami izgalmat/életet csempészni a mindennapokba...Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1310 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.08.11, 16:39

Ehhm, javaslom ránézni a toronyfénye oldalra most, négy játékost számoltam csak az elmúlt egy órában minimum. Szóval vagy mázlis időpontban néztem fel épp, vagy van azért arra élet.sinister

sinister

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 76 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.08.11, 15:04

Áldásom rád toronyfényén :D 

 

Sajnos én semmilyen szinten nem értek ehhez, legfeljebb kifotózott oldalképekkel tudok szolgálni, hogy hogy nézett ki a szépemlékű, és játékosi jelenléttel. Ez sült galambvárás, de teljesen haszontalan oktatásra jártam az iskolában, már látom :'D Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1310 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.08.08, 22:07

No, micsoda aktivitás így hirtelen. Az így hirtelen pedig az a négy hónap mióta nem néztem vissza. :/ Azt a szerepjátékos oldalt akármit mondtok róla megnézem, bár a figyelmeztetések után csak óvatosan és számítva a banra/regiszráció elutasítására stb.

 

Mondjuk mibe kerülne egy flash motor valami bitihez hasonlóhoz, és az oldalt kirakni valami ingyenes oldalra, akár blogra. Sajnos úgy látom mifelénk a sült madár szájba röptét várjuk legtöbben, magamat beleértve. (S most még csak annyi kifogásom se lehet hogy a munkám miatt ne érnék rá, csak épp a webszerkesztéshez kb annyit értek, hogy bele tudnék nyúkálni egy oldal kódján keresztül, hogy a képeket/szöveget ide-oda toljam, aztán annyi.)

 

Szóval üdvözölnék mindenkit, jó néha látni régi ismerősöket. De őszintén, ha volna biti sem biztos hogy volna hozzá még türelmem, ihletem, stb.sinister

sinister

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 76 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.07.30, 18:21

Szerintem Bepe sose néz ide, Navia meg nem csoda, ha már nem :( 
 
Juj O_O Erre nem is gondoltam -*sót szór a fejére. Vagy hamut.*[Fantasy háttér] [Sötét háttér]