Ugrás tartalomhoz


Fotó

Trónbitorló #3


 • Válasz írásához lépj be
1820 hozzászólás érkezett eddig

Adelina

Adelina

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 484 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.23, 17:18

Tényleg nem az a gond most, hogy Fuzake-nek ez lett a sorsa, szerintem valahol sejthető volt, és tényleg tudom, milyen ez a "ha neki lehet akkor nekem miért nem?" pattogás, vannak páran, akik nem bírják felfogni, hogy nagyságrendekkel rosszabbul játsszák a fajt, azért nem, nameg mert van bőven elég különbség. A problémám továbbra is a mód rondaságával van. egy korrekt játékos igenis, érdemelje már meg azt, hogy nem így intézik el, hanem legalább egy igényes, szép játékkal. Ha ki kéne nyírni valamelyik karimat, mert pl. tiltott fajjá vált, vagy eleve az volt, csak beengedték, én is örülnék neki, ha szép játékban intéznék el, és nem két reaggal, szemét módon.
(Példának okáért, ha valaki kitalálná, hogy Smeralda karim túl tápos, és bár sosem élt vissz az erejével emlékeim szerint, azért meg kéne ölni, nem szívlelném, ha valami hatalmas sziklát rádobnának és porrá zúznák, hanem igenis, hosszú harc legyen, igényes reagokkal, és ne csak arról szóljon a játék, hogy a karimnak meg kell halnia, bármi áron. :felvon: )

Nesta_Torrine

Nesta_Torrine

  Rowon Kapitánya

 • Fórumita
 • 1312 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.23, 16:45

Vigyázkodjatok, mert még a végén valaki megint idefröcsög, valami ilyesmit, hogy..khmm : "Ezmámeginlerágottcsontkategória!" vagy hasonlók. Bolond kijátszotta, hogy kiiktatott egy karit, ennyi. Még mindig jobb, mint csak úgy kibannolni valakit egy játékból, mert az full-sz*r. Velem már előfordult, tudom milyen. Bolond meg előre megmondta, hogy ez a karaktere azért lett regelve, hogy levadássza a sárkányokat, naná, hogy táp, és még mod is, így reális, az más kérdés, hogy most egy normális játékos akadt horogra, de ilyen is volt már, meg még lesz is. Anno én is csináltam egy ilyen szörnyvadász karaktert. Drougan Dragoneatert, egy muskétás törpét, talán van aki még emlékszik rá. No, ő nem volt táp például, de nem is tudott levadászni senkitse... igaz egy akkori sárkánnyal (sajnálom a nevére nem emlékszem :felvon: ) tökre jól eljátszottunk úgy, hogy mindkét kari életben maradt, és még túlságosan súlyos sérüléseket se szenvedtünk. De itt most nem arról van szó, hanem arról, hogy Bolond célul tűzte ki a sárkányvadászatot és ezért nem kegyelmezhetett. Nézzük a másik oldalt. Ha nem ti írtok, hogy "jajjminekbántodakissárkányt" és Bolond élni hagyja, akkor lehet hogy más meg azzal jönne, hogy ... "ejjdenekilehetakkornekemértnem?"

Adelina

Adelina

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 484 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.23, 15:54

Itt meg marhára nem arról van szó, hogy jogos-e Fuzake törlése, vagy sem, hanem arról, hogy akár jogos, akár nem, ez bazi ronda módja volt. De tényleg. Hőbörögnénk, ha csak bannolták volna, vagy törölték volna, oké... de...

Ha itt letápolja a varázslatot, ami az egyetlen menekülési lehetősége lett volna, az lett volna a baj, bann, törlés, indokolatlan tápolásért. A korrekt játék jutalma meg az, hogy két reaggal megölik a karid. Szerintem már maga a korrektség megérdemelt volna egy sokkal szebb játékot. VéPék ellen oké, hogy letápolom, két reag, és halott. (Megj: Pandora pl. már kiérdemelne egy ilyet, ritka nagy mázligyűjteménye van már, hogy karcolás nélkül megússza a halálos csapásokat is.. :/ ) De könyörgöm.. miért egy ilyen szemét dolog a jutalma valakinek, aki korrektül kijátssza a karakter képességeit? Fuzake nem lett volna képes ennek ellenállni, és kész. User ezt kijátszotta. Ezek után elgondolkozom rajta, hogy kijátsszam-e valaha, hogy a karakterem NEM képes valamire, vagy attól rettegjek, hogy a következő reagban kivégzi egy mod, mert neki nem tetszik a játékom? (Tudom, itt fajról is szó van, de akkoris..)

Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1314 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.23, 15:50

Aem, szerintem mindenki érti a célját, nem ez a baj. De tudod, ez olyan mint az a jelmondat. "Minden eszközzel harcolni kell az erőszak ellen." Igen, ha kell sörétes puskával, vagy rakétavetővel.

Aemaeth

Aemaeth

  Dark Jedi

 • Archívum
 • 2584 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.23, 15:41

Üdv!

Amikor Eric szájába adtam a következő mondatot: "Visszavonom a körözést Fuzake ellen, már így is elegen próbálják kicsináélni, egyel kevesebb gond nekünk." akkor nem gondoltam volna, hogy átmegyek zseb Nostradamusba. Én sajnálom a karakterét, mert amilyen idegesítő volt a karaktereimnek, annyira mulatságos volt nekem a usernek. És most jön az a bizonyos DE. :hc:

Bolond mellé állnék. Ugyanis én értem a célját. Nem akarja elintézni a nem idevaló karaktereket egy gombnyomással, hanem játszani akar velük. Ez hol rövidebb, hol hosszabb esemény. A megtámadott hozzáállásán illetőleg karakterének erején is múlik. Namármost, valójában Mazrikoth karakter létjogosultsága megkérdőjelezhető, ám a szándék amiért létrejött nem. Szerény véleményem szerint Bolond karakterét támadni lehet, de Bolondot kevésbé. Itt megint az van, ami a terembéli karatereknek, hogy semmi nem jó az embereknek. Ha kérdés nélkül lett volna bannolva, most az lenne a baj. Akárcsak a teremben. Amíg nem volt őrség, addig mindenki fújt, köpködött a másikra, szinte mindennaposak voltak a karaktergyilkosságok. Most már csak akkor, ha egyik JK őr sincs bent. Igen, useri szinten nagy az egyetértés, de a karakterek berzenkednek. Nem mlelesleg ebből jó játékok is születhetnek. :pipe: 100 szónak is egy a vége, ez az esemény csak újabb bizonyíték arra az alaptörvényre, hogy a magyar embernek panaszkodni kell. :nos: Én is szoktam. :felvon:

Adelina

Adelina

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 484 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.23, 15:40

Nem azért, mert nem tartom jogosnak a sárkányvadászatot, stb, de... tudod, ez a módszer tényleg csúnya volt, és bazira el tudja venni az ember kedvét a játéktól, illetve egyszerűen kiköveteli a tápolást. Hogy miért?

Fuzake korrekt volt. Nem azt írta, hogy húdegyorsan tud szaladni, repülni, stb, hanem igenis, kijátszotta, hogy elkapja a varázslat. Nem tápolta le a dolgot, stb. (Igaz, nem is tudta, mi lesz a következménye, de ez gyakran így van..)
Ennek eredményeképp, hogy nem tápolta túl a karit, és korrektül kijátszotta azt, amit, nemhogy egy szép, hosszú, igényes játékot kapott volna, melynek végén szépen megölik a kariját, és tessék, meghalt, de legalább szépen, hanem egyszerűen kapott két reagot, és kész. Az elsőt arról, hogy feltételes módban lefejezik, a másikat arról, hogy nincs esélye ellenállni a dolognak. Egy esélye lett volna: Ellenállni a varázslatnak, vagy elmenekülni előle, de ott még halványlila gőze sem lehetett volna arról, mi fog történni.

Őszintén? Ezek után én nem nagyon mernék veled szemben nem-tápolni, és kijátszani, hogy igenis, hat bármelyik karimra egy varázslat, eltalálja egy ütés, mert aztán tőled is megkapom a következő pillanatban, hogy megölöd a karim, és esélyem sincs tenni ellene bármit. Mint amikor bevállalom a nyílvesszőt, erre közli az íjász, hogy az mellesleg bénító méreggel volt bekenve, olyan mennyiségben, hogy esélyem sincs neki ellenállni, és egyébként öt perc alatt megöl.. :nos:

Másrészt.. gondolom, ugyanaz volt a bajod Fuzake játékával, mint az állatkarikkal. Ismétcsak őszintén: Én szerettem olvasni a játékát. Fuzake is egy olyan kari volt, mint pl. Tirnarog, amikor épp olvastam, szinte láttam magam előtt az egészet, mert jól le voltak írva a részletek. És lehet, hogy neked nem tetszett, de szerintem üdítő kis színfolt volt néha, és nem zavart sok vizet.

Ami viszont felmerült bennem: Ezután Ariadney-t is levadászod, mert félsárkány? Vagy a "nem jöhet sárkány" kategóriába ő még nem tartozik bele, csak az aprócska sárkány, aki soha a büdös életben nem lesz olyan tápos, mint Aria? Itt most nem Melákról van szó, és nem egy öt éves kölyökről, aki istencsászártápossárkány karival akarja kiirtani a világot, vagy uralkodni rajta, és JK-kat vacsorázik, meg taposgál... :pipe:

Adel

Ui: Azzal pedig egyetértek, hogy nem ártott volna erről tárgyalni a gazdival. Max. ha ellenállt a felső akaratnak, akkor megmondhattad volna, hogy jogos volt a dolog. :felvon:

Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1314 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.23, 14:11

Bár Fuzake sosem volt a szivem csücske. (Tuladonképp gyakran irritállónak találtam a jelenlétét a teremben, de ez személyes preferencia, amit nem keverhetek a dologba.) Annyit megjegyeznék: Dícséretes, hogy rendesen kijátszotta a karijával történő eseményeket, és nem kezdett el ellentápolni, amit a Bitis játékosok többségéről nem lehet elmondani. Ennek fényében talán elgondolkodtató, hogy nem az ilyen játékosok kedvét kéne elvenni a játéktól, az efféle akciókkal.

Továbbá, bár amúgy nagyra értékelem Janika\Bolond moderátori munkáját, és jó játékosnak tartom. Mindezek mellett ez az említett eset, szerintem Moderátori hatalommal és a töbi játékos körében szerzett tekintélyével való viszaéllés. Amennyiben a szabályok tiltják a sárkány karaktereket, úgy Mazikothnak semmi keresnivalója a Bitorlón, és Fuzakét (A tisztességesség kedvéért egy figyelmeztetés után.) egyszerüen törölni kellett volna. Amennyiben nincs ilyen korlátozás (Különleges karakter esetén valamivel kritikusabb hozáállástól eltekintve.) érvényben, akkor ugyanaz az elbánás illeti meg Fuzakét mint BÁRMELY MÁS KARAKTERT. Márpedig azt, hogy egy moderátor karaktert alkot, külön bizonyos tipusú karakterek legyilkolására, majd ezen karakter tetteit moderátori jogkörével támasztja alá, az minden csak nem korrekt eljárás!

A Sárkány nem játszaható faj dologhoz nem szólnék hozzá. Tekintsünk el az ezzel kapcsolatos kételyeimtől, és vegyük alaptételnek azt, hogy a sárkány (Legyen bármennyire csenevész) nem használható, mint játékos karakter. Ebben az esetben tökmindegy Maz miféle ürügyön létezik, az alkotója nemcsak a saját elveit hazuttolja meg, de egyenest a szabályok fölött állónak mutatja magát. Értem az okokat, de a jelek szerint valaki nem érti a szimbolizmust. "Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek." Ez az üzenet fog leesni többeknek, a valódi céltól függetlenül.


A logra pilantva csak annyit jegyeznék meg. Egy varázslat (Konkrétan a Mazikoth által használt rendszerben.) nem két pillantás, különösen egy dimenziókapu után, kivéve ugye ha valami varázslások közti időt nullára redukáló kütyüje van. Fuzakének bőven lett volna ideje a hatókörből eltűnni mielőtt a "szörny fogvatartását" kimondják. Ha emlékeim nem csalnak, ez ráadásul egy korlátozott területre, és nem közvetlen célpontra ható varázslat, gyorsan mozgó célpont ellen nem a legszerencsésebb választás. Talán erről sem ártott volna szólni Fuz gazdijának. (Egy Chromatic Orb már inkább, de az nem jön be mindíg, ráadásul magasab szinten már egyszerűen azonnal öl, amire Bitorlón ferde szemmel néznének. :felvon: )

Módosította Madfox: 2007.08.23, 14:12


_Narinalle (NPC/NJK)

_Narinalle (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.08.23, 12:06

Megpróbálok objektív lenni (ami nehéz, mert az emner eleve szubjektív lény)

A sárkány nem játszahtó faj. Ez tény. Eddig Bolondnak igaza van.

DE

Ha már ezt játékon keresztül óhajtod rendezni, akkor az kell mondjam, a lentebb olvasható idézet alapján, hogy jelen esetben ennek kivitelezése

ronda, etikátlan és moderátorhoz méltatlan módon történt...

Ennél még az is szebb lett volna, ha egyszerűen bannolod és törlöd a karit. Ha játékban akarod elintézni, akkor (szigorúan szvsz) előbb illik ezt a gazdival egyeztetni. Ha hajlik rá, akkor van esély egy olyan szép játékra, mint Melák esetében. Ha nem, akkor pedig lehet arra hivatkozni, hogy már szóltál.

Pont.

Crysa

Morryster

Morryster

  Geek Thing

 • Fórumita
 • 4572 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.23, 11:53

Indítványozom akkor ezennel, hogy tegyék tiltóra az alábbi fajokat: ork. törpe. elf. gnóm. sellő. gólem. félelf. vámpír-szerű lények. misztikus állatok. természett feletti lények. Ha rasszizmus legyen rasszizmus.


Az indítvány elutasítva... :felvon: :pipe:

Glen_Rovan_Asgaard

Glen_Rovan_Asgaard

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 274 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.23, 11:47

Indítványozom akkor ezennel, hogy tegyék tiltóra az alábbi fajokat: ork. törpe. elf. gnóm. sellő. gólem. félelf. vámpír-szerű lények. misztikus állatok. természett feletti lények. Ha rasszizmus legyen rasszizmus.

Többet nem kívánok hozzáfűzni és minden további vitától és megnyilvánulástól elzárkózom ebben a témában.

Erok Nan Gorduin

Janika

Janika

  Terália Vajákosa

 • Fórumita
 • 1995 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.23, 11:09

...

El lett mondva miért regeltem be Mazrikothot. Pont. A kissárkányt töröltem. Pont. Nem fogom ezredjére is kifejteni a dolgot.

"...és végre találtam egy normális sárkányt,aki jól játsza ki, ..." Hát ezt pedig végképp hadd ne véleményezzem!

"... talán meg kellet volna adni az esélyt a játékra, úgymint: figyelni hogyan is játszik az illető vele. " Megtörtént.

- Cs.

Shakti

Shakti

  Érdeklődő fórumozó

 • Archívum
 • 85 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.23, 10:53

Nah,én a sértett kissárkányt védeni jöttem.
Amikor először megláttam kariját,már akkor tudtam,h ilyen karit télleg nem lehetne gyártani. Viszont nem VP-zett, betartotta a netikettet, az én karim is simán "legyakta" (na jó,később azért egyenlített), mivel tényleg kijátszotta, h gyerek.Ismerek más szerepjátékban olyanokat,akik sárkányt játszanak,usert is,jóformán ez az oka annak,hogy nem haragszom a szabályszegés miatt.Na meg amúgy is jobb szeretek kimaradni a konfliktusokból.(nem úgy kari...) Ezekhez az userekhez régi ismertség fűz,és ezért nem haragszom rájuk.(pedig ha naon VP-t találok valahol,ált.dobok egy üzit,hogy ezt így nem kéne...)
és végre találtam egy normális sárkányt,aki jól játsza ki, nem tesz úgy,mintha ő lenne a sérthetetlen atyaúristen,erre kapom a hírt,h törlik a kariját...
Na meg nem értek egyet azzal sem,hogy karit kérdezés nélkül törlik. egyszerű netikett: egy karaktert a másik user beleegyezése nélkül nem szabad kivégezni.
nah, nagyvonalakban ez a véleményem,lehet,ezzel nem mondtam újat, bár idő híján nem olvastam teljesen végig az összes hozzászólást.
tisztelettel:
Shakti

Glen_Rovan_Asgaard

Glen_Rovan_Asgaard

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 274 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.23, 09:45

Ki vagyok én hogy szembeszáljak egy moderátorral?...de!

Ha már ténylegesen beengedtétek azt a bizonyos sárkányt, akkor talán meg kellet volna adni az esélyt a játékra, úgymint: figyelni hogyan is játszik az illető vele. Ha valóban hozza az elsöpörhetetlen, lángotfújó, rémségesen gonosz meg mittomén fenevadat, akkor jó, bann, etc. De nem hinném hogy Nim. játéka a karival ezt váltotta volna ki. Amúgymeg ha tényleg ez a szitu ezt a Mazi-izét mikor fogjátok törölni? Mivel ő is vörös-sárkány. Esetleg elvállalom a likvidálását, ha magamra aggatom a sárkány ölő-ölő jelzőt, ajándékozok magamnak egy sárkány ölő-ölő kardot, és elszánt, kemény tekintettel ránézek.

De lehet, hogy nincs igazam, ebben az esetben sorry.

Erok Nan Gorduin

Janika

Janika

  Terália Vajákosa

 • Fórumita
 • 1995 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.23, 09:32

A sárkány nem játszható karakter a trónbitorlón. Látom, hogy nem rég regeltél a fórumra így valóban nem olvashattad az ide vonatkozó igen terjedelmes részt a sárkány karaktereket illetően. Ezt már pótolhatod. Etikátlan karaktert ölni valóban, de mont moderátor jogomban áll eldöntenem lehetséges e vagy sem. Mazrikoth azért lett beregelve mert képes partiban lenni szinte bármilyen sárkánnyal, s így elpusztítani azokat. Azért nem egyszerűen bannolom a sárkánykat hanem lájátszatom a haláluk mert ha csak egy hajszállal is, de hangulatosabb mintsem egyszerűen közölni, hogy sajnálom karkatered törölve lett. A rendszer sem hibátlan. Néha sajnos beengednek egy egy sárkány karaktert. Ezt kompenzálom.

- Cs. / Bolond.

Nimue

Nimue

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 168 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.23, 09:24

Üdvözlet. Hm...először is,elnézést kérek,hogy ide írok,de látom mindkét panaszkönyv valamiért be van zárva.Tulajdonképpen nem is teljes mértékben panaszkodni szeretnék...Csak egy kis útmutatást. A problémám a következő: Nekem ugye volt (igen,sajnos már csak volt) egy sárkány karakterem,Fuzake. És a trónbitorló szabályai kimondják,hogy egy karaktert csak az user engedélyével lehet megölni. Akkor is,ha sárkány. Ennek ellenére,hát...szeretném,ha elolvasnátok,és ha véleményeznétek.Ha mindenki szerint valóban tökre szabályos dolog történt,akkor elfogadom hogy a karakteremet még törölték meg bannolták is vagy mi,és befogom a számat,de ha nem,akkor szeretnék némi elégtételt kérni.Íme a játék,alulról fölfelé olvasandó:

10:16:59 [Fuzake]: //Ez egy dolog,Bolond,de ha már egyszer be lettem engedve,csak azért,mert sárkány vagyok,engem talán nem védhetnek ilyesformán a szabályok?Nagyon köszönöm//
10:15:08 [Bolond]: //ADMIN - Mazrikoth a sárkányok ellen lett regelve(fórumon alvasható a miért), s lejátszva ez a rész. //
10:14:31 [Erok Nan Gorduin]: //Mondja ezt egy szintén sárkányokkal játszó játékos...Fuzake: egyszerű: mikor lecsapják a fejét, hirtelen felébred, a jós-álomból... ha sárkány akkor tud ilyesmit, és legközelebb elmenekül majd//
10:13:17 [Mazrikoth]: //Javallom a fórumot a nemtetszés kifejtésére! A sárkányokkal való játákról ismered a moderátorok nagyrészének véleményét. Off end//*távozott*
10:11:06 [Fuzake]: //Ühüm,csakhogy elvileg még szükséged lett volna a karidra,és bizony karaktert ölni csak akkor lehet,hogyha az user beleegyezik,már ne haragudj//
10:10:04 [Mazrikoth]: //A leírás és az edigi játákom elég egyértelművé tehette, hogy sárkányokat ölök...//*lehajol a fejért majd újjabb dimenzió kaput édézve a trófeával távozik barlangjába. *
10:08:28 [Fuzake]: *Eggen,de ilyenkor illendő ám figyelmeztetni az alanyt hogy mi várna rá,nemde? :felvon:...Kösz...*
10:07:30 [Mazrikoth]: *a lehetőség meg volt adva, hogy ellenáll e a mágiának Fuzake. Befejezi hát a mozdulatot,s a kard lecsap*
10:05:49 [Fuzake]: *Az bizony ciki,mivel user nem szívesen veszítené el a karakterét :/*
10:05:12 [Mazrikoth]: *a varázslat bénultságra kárhoztatja az áldozatot így eme mozdulatra nincs esély*
10:04:25 [Fuzake]: *Nos őőő..ilyenkor ugye az életösztönök kezdenek benne dolgozni,megy fel az adrenalinpumpa és az erő hisztérikusan növekszik,és mindent elkövet anak érdekében hogy a fejét el tudja rántani a kard elől
10:02:54 [Mazrikoth]: *odalépdel a teremtményhez,s kivonja kardját*Mikoron szolgálatomban áltál elárultál fattyú, s most hogy te vagy az utolsó nincs már rád szükségem!*s a bénult áldozatot lefejezné*
10:01:11 [Fuzake]: *Pedig már éppen szárnyra kapott volna...úgyhogy most nevetséges pózban,félig kitárt szárnyakkal huppan vissza a földre kemény fél méter magasságból a földre.~Mami...~XD*
09:59:55 [Mazrikoth]: *egy szörny fogvatartása varázslat szavait kezdi mormolni,s végeztével Fuzakére mutat. Ha annak nem sikerül az ellenállása akkor bizonyp ercekre megbénul*
09:58:35 [Fuzake]: *Ha láthatja Mazrikothot,amint épp kilép egy kapuból,akkor szinte már emberi hangon,nőiesen sikítva pattan fel,és menekül amerre lát:D*>JAJAJAJ A MOGORVA VÉNEMBER JAJAJAJ<
09:57:40 [Mazrikoth]: *Dimenzó kaput nyit majd átlép rajta. Az erdőben van immár nem is messze Fuzakétől, s az emberektől*

Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1314 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.22, 20:59

Ehemm. Egy szóval sem mondtam hogy Eric Metis lenne. De hacsak valamit félre nem értettem, Ericnek kölyke lesz egy másik vérfarkastól. S ha WoD-s (Márpedig nem volna szép dolog Wrewolfból vett gifteket használni aztán a hátrányokat meg szépen elvetni.) akkor az biza a Litánia megtörése, és Metis lessz belőle. Ha megvártad volna amíg válaszolok, nem kellett volna ide kirakni. (Te épp leléptél, én meg nem vártam, de attól még eljutott hozzám.)

De az értetlenséged nézve alighanem én értettem félre valamit, különben ha úgy volna ahogy gondoltam, elsőre világos lett volna mire értem.


Javítás: Most olvastam át újra a bejegyzésed és rájöttem. Khm, a Werewolf szerint, Metis abból lesz ha két Vérfarkas jön össze. Ugyanis éppenhogy emberekkel, vagy farkasokkal kell párosodniuk ahhoz, hogy egészséges kölykeik legyenek. Ezekszerint a karid nem Werewolf szerinti, csupán engem zavartak meg a hasonlóságok. Nem olvastam a farkastestvért de szvsz elég csúnya koppintás lehet ezekszerint. (Mielőtt ez utóbbit félreérted, ezzel nem téged akarlak piszkállni.)

Módosította Madfox: 2007.08.22, 21:04


Aemaeth

Aemaeth

  Dark Jedi

 • Archívum
 • 2584 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.22, 16:39

Üdv!

Csak azért írom ide, mert egyrészt erre nincs külön topic, másrészt mert az üzenetküldö tapasztalataim szerint eléggé megbízhatatlan.

Madfox: Fejtsd ki kérlek, hogy Ericben mi a Metisz? Ó, értem már, a története. Nos, az eredeti koncepció szerint nem WoD-os volt, de megkérték, hogy dolgozzam át anno valamikor. A könyv ami alapján megírtam, de mint olvashattad is, a vérfarkasok nem harapás útján lesznek, vagy Gaia teremtette lények emberekkel létesített kapcsolatából, hanem úgy, hogy vérfarkas vérfarkasnak szül gyereket. Ám nekem senki nem mondta sehol, hogy a karakterem nem tanulhatja meg a gifteket. Tűzaurát és az elemek teremtését leszámítva minden képesség alapból megvan a farkasoknak a könyvben csak nincs így leírva, hanem használják alapból. Hogy mi a könyv? Farkastestvér. Úgyhogy ne Metiszezzél kérlek. Megjegyzem Bolond, aki mint tudjuk elég szigorú, nem talált benne kifogásolni valót. Sajnálom, minden marad és nem ismétlem NEM Metisz. A képességnevek meg ismétlen WoD alapú, de a könyvben is megvan. A tűzaura és az elemek teremtése nem. Azokat kihúzom. Köszöntem. :felvon:

Módosította Aemaeth: 2007.08.22, 16:41


Borg

Borg

  Lasombra Antitribu

 • Fórumita
 • 1502 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.14, 22:39

Üdv.
Mindenkitől szeretnék elnézést kérni, akivel játszottam, játszanék. Sajnis szeptemberig nem lesz lehetőségem érdemben résztvenni az itteni eseményeken. Megértéseteket köszönöm.

Borg alias Xaviar Villar Puigdomenech

Nesta_Torrine

Nesta_Torrine

  Rowon Kapitánya

 • Fórumita
 • 1312 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.12, 13:01

Jah, én viszont kérném is hogy vegyétek el a karakteremtől az időt, ha ez megoldható(vagy majd klánt váltok legföllebb). RSz szabadnapot vett ki úgy láttam, és ezekszerint sokáig nem lökött le senki.

DrasMaal

DrasMaal

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 197 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.12, 08:09

És Brann megint feltűnt. De nem azért mert olyan rosszul (hál' istennek), vagy olyan jól (nem tudom, nem láttam) játszott volna. Hanem mert homok van a gépezetben. 9:07-kor 4 óra 9 perc 20 másodperc volt a trónon töltött ideje. Nem mintha zavarna, csak gondoltam szólok, hogy hiba csúszott a bitibe.

Örvendtem.

Módosította Dras'Maal: 2007.08.12, 08:15[Fantasy háttér] [Sötét háttér]