Ugrás tartalomhoz


Fotó

Krónikák


 • Válasz írásához lépj be
431 hozzászólás érkezett eddig

Alice_Mindel

Alice_Mindel

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 790 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.08.23, 18:55

Apúúú jól összefoglaltad gracca, lányod már csak ilyen perverz marad, hisz a világ 2 fő témája ez. (antidrogos lenni, szal az nekem nem létezik ^^).
Öröm volt látni mindenkit, még ilyen szűk keretekben is, nem tom mikor nevettem talin ennyit. Kis családias volt és lett egy Menyasszonyom is XD

Czupp mindenkinek, hogy eljöttetek, és talit amikor tudok összedobhatunk még a jó idő fügvényében :)

Ariadney_Dragonclaw

Ariadney_Dragonclaw

  Tűzzel játszó

 • Archívum
 • 856 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.08.23, 10:59

Sebaj Joz, legközelebb te is el leszel csípve, és megláthatod, milyen rossz hatással van rám kedves ikertesóm. :)

A talee élmény volt, már maga a beszélgetés is, de a kis játék, hát az megkoronázta a napot. Természetesen szigorú moderátori felügyelettel zajlott, folyamatosan figyelmeztetve lettünk, egy olyan szituációban mire kell figyelni, sőt, a kedves moderátor, hogy minden zökkenőmentesen menjen, még a lelkiismeret fél hangját is megszólaltatta a pontosság érdekében. :P De pórul járt lovagom, azért megbosszultam valamilyen szinten (ezt is ikertesómnak köszönjétek :lol: *hárít :) *), amit utána a sürgős eset miatt meglátogatott műanyaggyár (Meki) alkalmazottja is nagyon díjazott. :rohog:

Rövidebben, jó volt a tali, köszönet érte a szervezőnek, mikor lesz még? :lol:

Jozef_Drachon

Jozef_Drachon

  Az eltévelyedett

 • Archívum
 • 622 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.08.23, 09:48

Én mélységesen egyetértek az összefoglalóval, és ha lesz még ilyen - akkor vélhetően elmegyek majd - akkor megkérjük a Római Jedi Master-t, hogy akkor is foglaljon ilyen szép keretbe majd mindent. :P

És valóban nem akarok még férjhez menni, hiába lettem megkérve szépen.Bár volt némi "nemek harca", de elhanyagolható szinten. :)

Mindenesetre köszönöm szépen a találkozót és a lehetőséget, jó volt.És sajnálom, hogy Ariát sajna lekéstem..de ami késik az nem múlik ugyebár..., így legközelebb be lesz pótolva.
Majd viszek egy adag citromos készletet is, hogy ne legyenek szomjasak a népek. :)

Scipio

Scipio

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 823 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.08.23, 09:03

Nos, Alicepicilányom kérésének megfelelően akkortehát...

...egy Római Jedi Mester Naplójából...

"Szombat délelőtt volt, 11 óra. Ketten várakoztunk a Nyugati forgóóránál, a megadottak szerint. Padawanom, Tigerius Mester némileg izgatott volt, mivel tíz perccel 11 után még senki nem bukkant fel, aki Alice-re, vagy Joseph-re hasonlított volna, de megnyugtattam:
1: Nőre várunk.
2: Alice-re várunk.
3: Egy óra után majd elkezdhet izgulni.
4: Úgyse vittem be a telómba a néni számát, szal vagy jön, vagy bebuktuk.

Mindenesetre várakozásainkat siker koronázta, hamarost felbukkant az Alice-Joseph páros, és rögtön kiderült, mennyire jó volt, hogy ismertetőjeleket vittünk magunkkal, ugyanis lányom FEHÉR (:) :) ) szexikis "hálóingje" , mit viselt, illetve jómagam rövid haja épp elég lett volna, hogy ne ismerjük meg egymást, de Josh és Tig azért megoldották a nehéz feladatot.
Tehát némi helyben osztogatott cukormentes reklámtermék vételezése után elindultunk a Margit-sziget felé, és ugyan a beszélgetés még messze nem jutott oly magasságokba, mint órákkal később, de azért így is elég kínosan vigyorogtunk már egykét megálló után, várva, hogy leszálhassunk, lévén addigra Alice-t, és persze minket figyelt az egész villamos... hogy a csini fehér ruci, avagy Lányom szövege miatt? Mindkettő... van ez így.

Nostehát, végül megérkeztünk célunkhoz, közben leegyeztetődött a dolog, miszerint egy darab Aria-t várunk még, csak épp rajzolási ambícióinak élvén, majd később csatlakozik hozzánk, illetve (nem szándékosan szervezve, hanem Deddémon pillanatnyi óhajának megfelelően) a közelben fog tartózkodni, játszóterezvén Allyra néni, DedDémonnal megerősítve, őket a nap folyamán valóban többször is meglátogattuk, ez a játszótéren önfeledten szórakozó dedek, és rémült anyukák számára nagy sokknak bizonyult...
Tehát némi vita után (szösszenet belőle: "Alice: A szökőkút mellé üljünk le. - Scipio: De itt egy gyerekcsoport van, itt akarsz piálni? - Alice: És? Elég nagyok, ihatnak már, amúgy sem adok nekik.") tehát némi vita után megindultunk kissé beljebb, hogy végül a szökőkúthoz legközelebb eső, nagyobbacska réten csüccsenjünk le... Alice kipakolta az arzenált, Josh Mester örömét fejezte ki, miszerint "ócókóla" helyett minőségibb verziót szereztem be, majd citromos serital iszogatása következett, és kezdődött a sztorizgatás... azaz kezdődött volna...
Ugyanis sajna Tig Mestert mentális, azaz telefonos úton felszólította a hazatérésre szülődémonja, így hát hamarost távozott köreinkből, azért a békésen sétáló párocskák érdekesen néztek, Alice "Aztán nem össszebújni, drágáim!" jellegű utánunk rivalgására.

Tehát hármasban maradtunk, szép mennyiségű pianeművel felszerelkezve, amelyből majd a nap folyamán fogyott is szépen, ámde gyengébb idegzetű olvasóink érdekében inkább nem írnám le, mit, mikor, hogy, és mivel kevert össze Alicenéni :lol:
Társalogni kezdtünk tehát, mint azt bititaleezókhoz méltó, azonban hamar kiderült azon tényállás, melyet a nap folyamán többször is meg kellett állapítsunk, miszerint:
Alicenénilányom csak
1: a szexről
2: az alkoholról
tud beszélni, esetleg a
3: nőkről
de ezen harmadik téma mindig és fél mondaton belül átvált esetében az első kettő valamelyikébe :rohog:
Mindenesetre érdekes, és élvezetes beszélgetés volt, meséltek nékem a gyakorló tksok a tk jelenlegi állapotáról, kitárgyaltuk a szokásos bitis, és fórumos köröket, sőt még azon fontos tényt is megtudtuk, miszerint Josh nem tervezi, hogy túl hamar férjhez menjen :D
Emelkedett volt tehát a társalgás, ámde, mint kiderült, sajna Josh nem ért rá örökké, így először kajavételezésnek indultunk neki, s ezen akció közben, miközben Alice épp hevenyen udvarolt neki, és kérte megfele a kezét a 4-6os villamoson, orvul továbbment, mikortájt mi leszálltunk. Sajnáltuk nagyon, de azért kíváncsi vagyok, mennyire volt kínos neki továbbmenni azon a villamoson :P :D

Szörnyeteget Szépségre cseréltünk, mondhatnánk, ugyanis még kajavételezési manőver közben kiderült, hogy Aria már útban van a sziget, és kis társaságunk felé, és tökéletes időzítésként össze is futott a némileg ezáltal megváltozott összetételű hármas a szigetbejárónál, a hídon.
Korábbi helyünktől - mivel azt időközben egy krikettező csapat elfoglalta - kissé távolabb helyet foglaltunk, és Aria csodálatos képességekről téve tanúbizonyságot, elérte, hogy rövid ideig az anime/rajzok/momorpgk legyenek a téma, persze háttérban továbbra is Alicelányom kedvenc és elmaradhatatlan két alaptémájával ;) :P
Gyorsan múlt az idő kedélyes beszélgetésben, és iszogatással, és a sztorizgatás mellett még live-szerűség is előferdült, lévén moderátori segédlettel lezajlott egy ingém találkozó Chiella kisasszony és Barden lovag között, ebből legfelejthetetlenebb a moderátori segédlet volt (nomeg a kb félpercenként elhangzó: "Mikor ****od már meg?" - "Ez magasröptűjellemjáték ez nem arról szól!" - "Deezbitinem?" jellegű mondatváltások)
Mindenesetre a játék, és a beszélgetés kapcsán több gonoc ötlet is eszünk helyére jutott, amiket ha időnk és kedvünk engedi, kivitelezünk majdan... resszkessen a nép, bezony :P

A végére szegény Tig Mester is befutott, így már négyesben távoztunk a helyszínről, kellemetes élményeket magunkénak tudva, összegezve a dolgokat:

Jó volt, szép volt, élmény volt, remélem lesznek még hasonlók, nagyobb részvétellel, de ugyanilyen hangulatban! ;) :)

Nos, ennyi voltam mára, elnézést, Lányom, ha xar vót... :lol: :fehervillamos:

Anemona

Anemona

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 196 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.18, 15:50

Ja... Hogy ide kellett volna írnom a következőt:

Üdvözlet!

Örülök, hogy végül mégis volt tali. :) Egy élmény volt. Nem is bánom, hogy kevesen voltunk. ;)

Most megragadva az alkalmat, bocsánat Inlandertől, Galától és Nestától, amiért nem tudtam rendesen elbúcsúzni Tőletek... Azt hittem, hogy van időm beszélgetni azzal a kedves ismerősömmel... :)

Minden esetre, nekem kellemetes élmény volt. Remélem, a következő talin is találkozunk. :)


Na, mindegy. A lényeg az, hogy tényleg nagyon jól sikerült az egész tali, és egy hónapra kiröhögtem magam.

Adelina

Adelina

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 484 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.17, 12:08

Hajjaj.. :( Nesta, talán még jó is, hogy inkább nem öltöztem át? :rohog: A végén még mást is megfigyeltél volna a hastáncos szoknya alatt? ;)

Nesta_Torrine

Nesta_Torrine

  Rowon Kapitánya

 • Fórumita
 • 1312 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.17, 11:25

Hehhe, én mindig jóóóóól megfigyelem a jelenlévőket, és a "környezetet" is :rohog: ;) :(

Inlander

Inlander

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 183 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.17, 11:16

Szemrevaló volt a felszolgálólányka? Észre sem vettem... ;) Ez a lán az előtt lépett színre, hogy Gala hastáncolt, vagy azt követően??? Miért nem veszek én észre ilyeneket? :(

EZ a következő találkozós dolog nem is hülyeség...tessék szervezkedni! :rohog:

Nesta_Torrine

Nesta_Torrine

  Rowon Kapitánya

 • Fórumita
 • 1312 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.17, 10:02

Jóvót, jóvót! Na! Mikor lesz a következő?:( Előttem már mindent elmondottak, és mivel a kezdeti öt emberből 3-at ismertem, a 4. én voltam, a számomra ismeretlen az meg Inlander, így abszolúte nem volt bukni-, meg vesztenivalóm, nem is csalódtam, szóval "minden nagyon szjep"... Inalndert öröm volt megismerni, ahogy Lucs-ot (nemtom, hogy kell ejteni a nevet, majd megkérdem tőle :rohog:) is, bár ő sajna csak kevés időt töltött körünkben. (lehet, hogy ő nem bánja annyira :dilis:)
A kalandról, meg a meséről/játékról csak annyit, hogy azért nyugodt körülmények között másabb lett volna a dolog. Szóval sorry az elkomolytalankodásért, bár azért igyekeztünk mi azt komolyan venni. Szerintem.
Majd legközelebb :pirul:
A teát továbbra sem szeretem, de a "felszolgálójányka" egész szermevaló vót! ;)

Adelina

Adelina

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 484 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.17, 09:38

Jajjajjajjajjajj.. most irulok, pirulok :pirul:
Köszönöm a dícséretet :cupp: ;)

Egyébként.. a tali tényleg jó volt bár nekem csak fél óra volt a buszozás. Persze, vártam egy jó sort Inlander buszára, meg jól össze is fagytam, mert nem hoztam még egy pulcsit. :)
Anemet már messziről kiszúrtam, legalábbis ő lett volna az egyetlen tippem Anemre, dehát gondoltam, várunk még, Inlander úgyis biztos tudni fogja, ő-e az, vagy sem. ;)
Végülis tényleg ő volt, csak valami régi ismerőse jött ugyanazon a buszon, amelyiken Inander, aki ráadásul utoljára szállt le, én meg már azon gondolkoztam, hogy vajon felszállt-e rá egyáltalán? Vagy átoperáltatta-e az arcát, és azért nem ismerem meg? :) Persze, egyik sem volt igaz, csak én voltam türelmetlen. Végül In megérkezett épségben, és azonnal belemerültünk a beszélgetésbe, és amíg Anem is beszélgetett, nem is akartuk zavarni. Ő elkísérte az ismerősét, buszt nézni, mi meg nem tudtuk, hova megy, hát gondoltuk, úgyis van egy szabad óránk, legkésőbb a Szinva előtt találkozunk, hát elmentünk, ebédelni, amivel befürödtünk kissé.. :) (többek közt a házi készítésű bélszínrolóban találtam egy zacskódarabot, vagy mit, és onnantól pápás.. :D )
Végülis leértünk, és én már messziről tudtam, melyik csapathoz kell menni, pedig csak Nesta hátát láttam, amit jó rég volt lehetőségem utoljára látni. :(
Lényeg a lényegben, mindenki talizott, úgyhogy elindultunk. Úgy kb. egy óra kényszersétát beiktatva pontosan nyitásra ott voltunk a Zöld Sárkányban, közben kiveséztünk jópár témát, stb. :) (Én spec. tartottam egy kiselőadást a fórumozás, meg a túl hosszú reagok hátrányairól, mind fizikai, mind pszichológiai tekintetben, amit most nem ismétlek meg :dilis: )
A teázóban végülis rávettük ketten Anemmel a három srácot, hogy a párnákon üljünk, és ne a székeken, mert ott hangulatosabb a játék. Én persze, hoztam a formám balesetokozás tekintetében, azaz majdnem feldöltöttem a paravánt, de végülis túléltük mindannyian (a paravánt is beleértve) :D
Nagy-nehezen megbeszéltük, hogy akkor pontosan ki milyen karakterrel jön a kalandba, és belelendültünk a dologba. Szerencsére Anem néha átvette tőlem a mesélői posztot, amikoris a csapat elment egy napra a birtokára, de így is lefáradt kellőképp a fejem a kalandozóktól, mire eljött a 4 óra, és mi elindultunk a teázóból, vissza a Szinvaparkba. A kalandot már nem is folytattam, csak nagyjából elmondtam, mi lett volna a vége, meg akkor, ha sokkal több időnk lett volna rá. A többire már én sem voltam használható, meg Inlander sem, mindkettőnk feje zsongott. :)
Lucs Hugival élmény volt találkozni, főleg, hogy pár évig mi egy suliba jártunk, de sosem tudtunk összefutni, különböző okok miatt. :(
Egy jó adag beszélgetés után végülis kimentünk a buszhoz, Inlander fél7-kor indult haza, egy romantikus, könnyes búcsú után. :rohog: (Vagy mégsem? :szent: )
A fél7-es buszt hazafelé mi is elértük Nestával, ahol ülőhelyünk már nem volt, bár én így is majdnem elaludtam. :para:
Végül leszálltam a buszról, és így teljesen véget ért számomra is a tali, otthon meg várt a rokonság. :)

Ez volt a Tali az én szemszögemből, és igaz, hogy csak öten voltunk ott, de fantasztikus élmény volt, sőt! Aki kihagyta, bánhatja, mert egy nagyon jó csapatról, és nagyon jó beszélgetésekről maradt le!
(Nameg azokról, akik Anemet akarták leszólítani, és akiknek Karl válaszolt, mi meg röhögtünk rajta, én legalábbis biztosan. :D Főleg, mikor énekelni kezdtek :D )

Gala

Inlander

Inlander

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 183 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.17, 00:06

Üdv népek!

A most következő éhány sorban szeretném ecsetelni, hogyan zajlott az okt. 15-ei miskolci találkozó:

A korai kelés csak az első kellemetlenség volt az út során...sajnos sokkal komolyabb problémát jelentett az, hogy véleményem szerint a világ legbüdösebb embere ült le mellém és jószerencsémnek köszönhetően majdnem 2 órán keresztül ki is tartott mellettem.
Nem baj, nagynehezen túléltem, de igaz, a ruhám még a második mosás után is hmmm...bukés.
Miskolcon Gala fogadott, bár Anem is jelen volt :nono: Vele mentünk el ebédelni, majd a találkozási pothoz. Ismerkedés. Nesta bemutatkozott a keresztevén, így egész sokáig nem is tudtam, hogy kicsoda. Karlról kiderült, hogy az a Karl, akit nem rég bannoltam... :gonosz: Anem pedig feketében volt. :(
Miskolci városnézés, majd déltől befészkeltük magunkat a Zöld Sárkány (fogadóba) Teaházba.
Itt kezdődtek az igazi kalandok, Galának köszönhetően. Rendszer nélküli szerepjátékot játszottunk, ahol Anem vámpír karakterével, Nesta egy "abasziszi" boxolóval, Karl egy hmmm...sámánnal, jómagam pedig Inlander nevezetű nekromantámmal játszottam. Igazi sztárcsapat volt. Valljuk meg, a játék (bár a mesélő remekül helytállt) igen nehezen ment a sorozatos gyomorfájdító poénok miatt:

"Derék ember volt, a 3-ik szúrásra halt csak meg!" (sámán az istállósfiúról)

"Szűz kislány labdával a lába között... boxoló: Hé kislány mi van a lábad között? :) sámán: Na ez sem lesz sokáig szűz...

WCben : SSSSSSsámán...

Valamint Anemnek köszönhetően megtudtam, hogy a világ legolcsóbb kisfiúját Akciós Áronnak hívják... :pirul:

A játékot követően a Szinva parkba mentünk...na ez nem zöldterület, hanem amolyan Plázaféleség (bocs). Ott találkoztunk Lucs gazdival...
A tali végén mindenki kikísért a Bmeghez (ezúton is mégegyszer köszi).

Buszozás hazafelé, emlékek feldolgozása.

A találkozóból levont következtetések:
Anem: ismeri az összes Vampires viccet.
Gala: remek mesélő, csak legyen normális csapat.
Karl: égetnivaló.
Nesta: hagyjuk :nono: (ő is nagyon jó arc)

Kár lett volna kihagynom :szent:

Módosította Inlander: 2005.10.17, 00:08


Nordil

Nordil

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 335 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.10, 18:19

basszus így átnézve egytől egyig a képeket jó pár dolog kimaradt, többek között, a képek amiken rajta vagyok azok 80%ára nem is emlékszem, pedig valamellikbe egyenest belenézek....húh de legalább fel tudom ismerni mikor vagyok atomrészeg és mikor vagyok úton afelé, jah közérdekű közlemény olyan hírt kaptam amit most megerősített egy haver hogy figyelem!:Ráday klubban e héten csütörtökön egy korsó sör ára 13, azaz tizenhárom(13!!!!!) forint....jah meg koktélakció féláron:D, ha valaki afterpartyzni akarna diákkal 300 ft a beugró amúgy 600....bővebb információkért nézd meg a radayklub.hu honlapon a radayt:D....a fent közölt dolgokért semminemű felelősséget nem vállalok....:DDDDDDDDDDD

Nordil

Nordil

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 335 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.10, 17:53

az előszobában elnylatál és lefejeltél valamit úgy repedtél meg....hehe szerencsére nem emlékszik senki velem kapcsolatban semmire...:gyagya:
bár az tény hogy a 3 perces utat a busztól úgy 10-15 perc alatt tettem meg:D
amúgy meg Koszap te már akkor színrészeg voltál amikor odaértünk hozzád az még csak rátett egy lapáttal, és az a csaj asszem a Fanni akire gondolsz, ő takarított is:D

hú gyerekek plasztikai műtétre kell mennem...ha ilyen pofákat vágok akkor muszáj lesz csinálnom valamit az arcommal:D
jah Koto Thanx, jó team vagyunk csocsóba:D

kotopulo

kotopulo

  Csirke

 • Archívum
 • 432 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.10, 12:13

Bár az még jó volt,hogy Koto nagyon aranyos beceneveket kapott,amiben az volt a jó,hogy mindre hallgatott :gyagya:  :rohog:Ez is ki esett... u2u-ban kérném a beceneveteket... :P

Jozef_Drachon

Jozef_Drachon

  Az eltévelyedett

 • Archívum
 • 622 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.10, 12:00

A képekről a véleméynem annyi,hogy :lol: :rohog: ;)

Amugy meg nem volt semmi az este.Remélem Gab otthon már könnyebben le tudta operálni a lábáról a csizmát,bár kétlem,hogy úgy ált volna hozzá,mint az a hölgyemény a bulin,aki megszabadította Gabot tőle ;)
És tényleg érdekes volt,ahogy Koto és Elad Mártixosdit játszottak a gumicukorral,kiválogatva belőleük a pirosakat,a többiben pedig el lett nyomva a cigi :sor: :nono:
Amit persze utánna követett a Matrózkoktál,egybevetve a BMW-vel(vagyis bele minden vacakot),és így aztán elég érdekes dolgok alakultak ki belőle,amit Pityu meg is kóstolt,és neki ízlett :P
Hogy mitől repedt fel a szemöldököd,azt nem tudni,de az tény,hogy Elad nagyon segítőkész volt az ápolásban :gyagya:
Az éjjel pedig lassan elcsendesedett..

Bár az még jó volt,hogy Koto nagyon aranyos beceneveket kapott,amiben az volt a jó,hogy mindre hallgatott :rohog: ;)

Koto,mi is köszönjük,hogy ott lehettünk,és bocsika,hogy "hajnali" délben eljöttünk:-)

kotopulo

kotopulo

  Csirke

 • Archívum
 • 432 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.10, 11:35

Rájöttem hogy ez a Long Island cucc nem nekem való, Dzsili drágám neked sem tett jót:D
Viszont a képek brutálisak lettek, fellelhető hogy néha elvan deformálódva az arcom, nem kell félteni már jobban vagyok :rohog:
szal..
a képek...
amik nálam készültek:
kep.tar.hu/kotopulo
mindenkinek jó szórakozást hozzájuk :gyagya:

Jah és köszönöm azoknak a hölgyeknek és uraknak akik jelenlétükkel emelték az est fényét:)

dzsili

dzsili

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 353 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.10, 09:34

Hejehuja, látom volt dínom dánom a távozás után is :-)
Képeket szívesen néznék, ha lehet valaki szánjon meg engem egy címmel, vagy mutogatással vagy mivel :rohog:

Előre is köszönöm, és remélem jól telt az estétek :)

Én aludtam :dilis:

Adelina

Adelina

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 484 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.09, 16:55

Hmm.. lehet, hogy tényleg jó döntés volt nem elmenni? :dilis:
A végén még feltakarítottam volna helyben a lakást. :rohog:

Shiny

Shiny

  MárványTünemény

 • Fórumita
 • 323 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.09, 16:43

Gumicukorról meg annyit, hogy abba nyomtad el a cigit...és kiválogattad a pirosakat és scak azt etted meg asszem :)
Nemtom, én olyan 2 felé elmentem aludni, vagyis próbáltam volna, meg vmire télleg táncoltatok, meg tört a pohár, sipítozás, és nagy csattanás :)
Hmm....én csak Eladról tudok, hogy ápolgatott volna, de arról kép nincs...asszem... :rohog:
A karodról nemtudok, neménvoltam :dilis:

Módosította Shiny: 2005.10.09, 16:44


kotopulo

kotopulo

  Csirke

 • Archívum
 • 432 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.09, 16:36

Hümm, érdekes... és a gumicukrok?:)
A képek elég érdekesek valóban.... Ti rám ültetk? :) galádok...
Táncoltunk is? :dilis:
Ki az a csaj aki a képeken ápolgat meg ölelget?:D
mik eshettek még ki? :)
a nyaklánc megvan...
és mitől fáj a karom?:D pityué is fáj ez jelent valamit?:rohog:


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]