Ugrás tartalomhoz


Fotó

Versenyek kibeszélő


 • Válasz írásához lépj be
220 hozzászólás érkezett eddig

Fattyu

Fattyu

  Iszapszemű fórumozó

 • Fórumita
 • 6711 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.06, 16:53

Májusban. Pontosabb még nincs.

Pavano

Pavano

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 862 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.06, 08:23

Hoi!

Mindenben egyetértek Nyamm sütis írásával, azt a helyszínleírást kivéve, amelyben az asztalok számáról szólt. Az első teremben négy asztal volt, a másodikban kettő, így összesen 24 játékos vett részt a project-ben.

Összegezve: jó volt, megérte felmennem játszani, annak ellenére, hogy sokba került. Itt most nem a nevezési díjra, hanem a vonatozás-metrózás költségeire gondolok. Ha lenne autóm, tényleg olcsóbb lett volna...

Nos, ami az eredeti topic-ot illeti, nekem a Liga pozitív csalódás volt, mindenki korrekt módon játszott, hangulatos, szép seregek voltak, Airyku nagyon jó szövetségesnek bizonyult. Minden teljesen rendben lévőnek tűnt. Két tényező azért befolyásolta a játékot: egyrészt sokkal kevesebb terep volt bármelyik asztalon, mint amennyit mi szoktunk használni, másrészt egyik csatánkat sem tudtuk végigjátszani, nagyon sokat tököltünk, főleg a felrakásnál. Egy "előre lerajzolom, felteszem, szívok" csata azért hiányzott, mert ott inkább a játékkal foglalkozhattunk volna.

A havas küldetés kissé gáz volt, meg kevéssé érthető, de remekül szórakoztunk a különféle idióta hatásokat kidobálva. :)

Köszönet minden szervezőnek és játékosnak, engem meggyőzött a dolog, megyek az 1500 pöttyre is - ha szóltok, hogy mikor lesz... ;)

P.

Nyamm-haikan

Nyamm-haikan

  Érdeklődő fórumozó

 • Archívum
 • 68 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.06, 07:17

Szép napot!
Rég nem írtam, most viszont van miről!
A tegnapi Liga nagyon kafi volt, több szempontból is.

- A feszített tempó ellenére (a Pavano-Airyku páros tevékenységét követve a 2. meccs felénél és a 3. meccsnél volt érezhető) mindenki, ismétlem mindenki, aki az asztal túlsó felén tologatta a babákat, korrekt volt. Pavano majd jól beszámol róla valahol, hogy kikkel került össze, milyen seregkoncepciókkal találkozott - de le kell szögeznem, egyetlen eset sem adott vitára okot, nem volt k***aanyázás, asztalborogatás, stb. A 2. meccsben a higgadtságukról és türelmükről híres high elfek ifjú vezére néha bizony impulzívnak tűnt, de ez szerintem a kora számlájára írható. Érezhető volt, hogy mindenki szeret játszani, és noha ez egy verseny, ahol bizony komolyan illik tudni a sorrendeket és a szabályok kitételeit is (és tisztában kell lenni a szabálykönyvben lévő terminusok következetlenségével is): apró igazítások és pontosítások történtek a szembenálló felek együttműködésével. A játékosok, vagy ha így jobban tetszik, a versenyzők inkább megengedőek voltak az olyan esetekben, amikor az volt a tét, hogy a remek jezzail osztag 10 fője-buksija a domb mögül mit lát.
- Hangulatában tehát nem éreztem különbséget a tavalyi kecsói összetalálkozás és örömjáték ill. a Liga között. Elképzelhető, hogy voltak egyesek ízlése számára talán túlontúl is finoman tologató, precíziós emberek is a Ligán, de velük nem hozta össze a sors Pavano-t, így erről nem tudósíthatok. :) :D
- A fizikai adottságokról: a rendelkezésre álló két osztályterem jól be volt rendezve, az elsőben 3, a másodikban két asztalon játsszottak a kollégák. Az előbbi a 3. meccsre kicsit zajossá vált - talán ezért is számítom kedvencemnek a 2. meccset a két asztalos teremben, ahol a játék szemlélésébe bekapcsolódtak többen is, akik korábban befejezték a meccsüket (Garvey, Fattyú, Beatles...): mókázós-taktikásós-tanulható tanácsokkal teli, igazi klubhangulat volt.
-Mint félig lepasszolt asszony mentem a nőgyilkos Ligára, aki tudja, hogy a párja most min. 9 órán keresztül majd abban a bűvös babafelhőben fog csak létezni, és Pavanoval meg is beszéltük, hogy ez most nem egy nézelődős nap lesz. Vagyis: a Liga előtt és után tudunk majd beszélni, de közben ő bizony mással (furcsa rivális 100 darab szőrös kis patkány) lesz elfoglalva. Vittem is könyvet, és az volt a forgatókönyv, hogy 3 fele elsétálok egy közös pesti jóbarátunkhoz, aztán este együtt bandázunk. Mindezt csak azért írom le, hogy kitűnjön, hogy nem azért maradtam, mert én voltam a mutogatnivaló prédaállat - ez a forduló bizony női (szemlélődő, nem-játékos)szemmel nézve is izgalmas, taktikázós és legfőképpen baráti hangulatban telt. Ez utóbbiban 100%-ig biztos vagyok, jó radarjaim vannak.
- A kényelemről: a szervező kolléga feltárta a földszinten található forradalmi (1789) kávéautómata titkát, kaptam bónusz pizzát, és az általános iskola női mosdója is nagyon rendben volt (a folyosón az egyik kislány a szünetben lecsókolomozott -tanítás volt-, amitől kicsiny pedagógus szívem nagyot dobbant).
- A mókáról: egyszer dobtam is és jó lett! ;)
- Az utazásról: a Liga érezhetően autóval rendelkező játékosok/versenyzők számára jelent könnyen elérhető helyszínt reggel 9-es kezdés mellett, de a tömegközlekedéssel is áthidalhatóak a távolságok, csak ez 6 óra vonatozást, és hazafele visszatérő lábgörcsöket okoz. De komolyan: ha lenne 3-4 játékos, akik neveznek Pécsről és autóval mennek, szerintem max a sofőrnek lenne kicsit rossz :dilis: . Ha kicsit nagyobb lenne a hangom, én magam szerveznék pécsi játékosokat a következő fordulóra.
- A Ligán csodálatosan szép, fullra festett seregeket láttam, ez meghozta a kedvem a festéshez. A hangulat pedig a játékhoz, de min. 1 év, mire önállóan is tudok babázni - úgyhogy a Nyamm-veszély nem fenyeget még egy versenyt/találkozót sem.
Részemről köszönet és süti. :gonosz:

K-Nyamm

gojo

gojo

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2083 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.03, 12:36

Elvégre egy csatatéren sem lehet az ellenünk felvonuló sereg elől azért meghátrálni, mert azok köcsög módon "kimaxolták" magukat.


ezt sokan fel szokták hozni. azt az egyet felejtik el, hogy a csatatérre, a valódira, nem szórakozni megy az ember...
nem beszélve arról, hogy viszonylag kevés kockát dobálnak, gyakran az ellenfél lő a te körödben is, és az is megeshet, hogy te rohamozol, mégis agyonvernek, mielőtt üthetnél, pedig az ellenfél se nem elf, se nem van tőle x incsre a halottaskocsi... :szent: nem ragoznám... :sor:

Pavano

Pavano

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 862 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.03, 08:30

Ej, no!

Sok beszédben kevés a patkány. Szombaton felmegyek a Ligára tologatni, leginkább hangulatos listával, goblin szövetségesekkel (a legbátrabb és a legjobb harcosok fegyverbarátsága lesz), aztán megírom Nektek ide, hogy jó volt-e a dolog.

Én minden szabályos mókát bevállalok, a taktikák is érdekelnek, engem nem zavar, ha valaki durvul. Elvégre egy csatatéren sem lehet az ellenünk felvonuló sereg elől azért meghátrálni, mert azok köcsög módon "kimaxolták" magukat. Az életben sem mondhatod a gyúrós kopasznak, hogy nem verekszel vele... Azaz mondhatod, de attól még elver.

A találkozó-verseny témában meg csak annyit, hogy hamarosan szervezek egy fantasy VERSENYT, ami nem meghívásos lesz, de lesznek némi sereg-megkötések (nem ritka-speces, hanem objective miattiak). Akkor majd kiderül rossz lesz-e.

Ha igen, befogom a pofámat.

Ha nem, akkor is, csak akkor csinálok még majd ilyeneket.

P.

masvalaki

masvalaki

  Pápai kalóz

 • Archívum
 • 2539 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.02, 20:32

E!
Sztem eddig inkabb 3-4 havonta, vagy ritkabban tert vissza ez a kerdes. :sor:
en amugy altalaban elvezettel olvasom, mert akkora baromsagok szoktak elofordulni, hogy a nem-wh-s ismerosok is percekig rohognek, amikor meselem. (a mostani sajnos nagyon meggondoltra sikerult... persze ennek is van oka biztos :conspire: )

Amugy en is mindket kaland partjan allok, nekem neha kell, hogy egy ilyen osszemeros dologban megmutassa valami vadidegen, hogy melyik a rossz oldala a f*sznak. Nem mindig elvezem ugyan, de nem is ez a cel egy versenyen (ugye-ugye?).

A nagyszeru kikapcsolodos jatekokban meg megint mas a jo. Meg akkor is, ha anno a torpekkel bevallaltam egy last-man-standinges karavankiseros breakthrought rovidebb oldaltol rovidebb oldalig (mert en ekkora nagyagyu vagyok). Meg mindig emlekszem arra, hogy a minden korben buta trollokat hogy nem mertek megtamadni az 5. kortol feltuno felmento lovagok kb. a csata utolso koreig. Ez is jo.

A fentiekbol persze azt is kilehetne venni, hogy egy perverz szadomazo babafetisiszta vagyok. Tagadjam? :szent:

Fattyu

Fattyu

  Iszapszemű fórumozó

 • Fórumita
 • 6711 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.02, 19:33

ÉN igen. Ezért is nem folyok bele.
40K-zni meg sajnos (szerencsére?) nem 40K-zok. Ez mostani kilátások szerint így is marad, én pl ezért nem mentem. :szent:

Ilac

Ilac

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1154 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.02, 15:35

Ahogy az lenni szokott megint mindenkinek igaza van.
Ki ezt, ki azt szereti.
Azt viszont senki se szereti, ha "levadbaromozzák". (<-ezt most ne szó szerint tessék érteni)
Az lenne a fontos, ha nem szólnánk be egymásnak....és ebbe egyaránt bele tartozik az is, hogy "mi az hogy nem lehet? hol van ilyen leírva?", és az is, hogy "lehet, hogy a szabály engedi, de játsszon az ilyennel a ragyai rosseb"
Szóval, ha valaki korlátokat felállítva szeretne játszani, akkor se szóljunk be, és akkor se, ha valaki egy szabály taktikai alkalmazhatóságára kérdez rá a szabály topic-ban.
Ja, és ezt se vegye senki magára, csak javaslom, hogy a továbbiakban próbáljuk magunkat ehhez tartani (mármint, hogy nem szólunk be egymásnak). (Különben 2 havonta újra olvashatjuk a témát itt a fórumon. :gyagya: )
Ja, még valami: van egy olyan sanda gyanum, hogy a többség szívesen játszik mind2 környezetben. :(

gojo

gojo

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2083 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.02, 14:39

Egyszerűen csak a fejlődés és a művelődés (játék és játékkultúra szinten) érdekében a zártkörű úri klubokat és versenyeket, találkozókat (ha vannak ilyenek) át kell szellőztetni.


nem kell. tudjuk, mert megpróbáltuk. aztán azóta is megy a "szellőztetés..."
nincsenek úri klubbok. akkor lennének ha valaki azt gondolná, hogy az ővé, ahova másokat nem enged be, jobb valamiben. de mi ezt nem gondoljuk. mi azt gondoljuk, hogy nem jó összeengedni a kétfajta játéksílust, mert abból a nem versenyzők rosszul kerülnek ki, nem élvezik a dolgot. márpedig az egész lényege a jólérzés és nem pedig a győzelem. egy csomó embernnél ez így van, bármilyen hihetetlen is. itt nem az a lényeg, hogy a legerősebb seregemmel legyőzzem a másik legerősebb seregét, mindenféle szabályértelmezési bravúrokkal, hanem az, hogy a közösség által elfogadott általános megkötések által kialakított seregemmel is érdekes csatát játszak egy másik, ugyanígy kialakított sereg ellen. (ez már nem is egy mondat...)
én nem mondom, hogy a liga jobb vagy rosszabb, mint a kecsói, pécsi meghívásos. vagy fordítva. mindegyik nagyon megfelelő a maga nemében. mint látszik mindegyikre szükség van. ezért nem gondolom, hogy úri lenne egyik vagy másik.
a meghívás meg azért lett az, mert úgy tűnt, hogy minden kérés ellenére sem képesek néhányan megérteni, hogy miről van szó. ezért a szervezőknek kellett, kényszerrel meghúzni a határt. ezt pedig csak úgy lehet ha azoknak szólunk, akikről tudjuk, hogy be fogják tartani ezeket a közös elveket, maguktól. ez nem egy úri dolog. ez pusztán a rendezvény résztvevőinek védelme, nehogy a lényeg elvesszen. belül senki nem reklamál, hogy máshogy kellene csinálni, sőt!!! csak kívülről fújdogál néha egy egy ember, amiből azt lehet leszűrni, hogy rosszul esik néhány embernek ez a meghívásos dolog. de az egyáltalán nem jó dolog, hogy ezt visszafordítjátok ránk és azt gondoljátok, hogy ez valami úri elkülönülés. nem erről van szó.

véfrissítésre meg egyszerűen nincs szükség, itt ugyanis nem számít, hogy ha "kidugjuk az orrunkat" akkor elvernek minket. ugyanis nem dugjuk ki az orrunkat. ha meg mégis, akkor tisztában vagyunk a szabályokkal. biztosan lesz olyan, aki indulni fog a ligán. legalábbis pavano említette, hogy szeretne menni. gondolom tisztában van vele, hogy vesenyre megy és úgy is kezeli. de azért változtatni a meghívásos dolgon, hogy a ligára is menő játékosok ne lepődjenek majd meg...hááááááááááááát! :( mi a frásznak? ez nem egy felkészülési verseny...nyáron sem azért csinálunk wh tábort, hogy felészüljünk az új seregek kihívásaira. hanem, mert 4 nap wh az k***a jó dolog.
az új irányzatokkal, taktikákkal meg mi is tisztában vagyunk. az empire seregkönyv kijövetele után egy héttel már mindenki ismerte a két tankos sereget. pusztán azért, hogy lássam működés közben, nincs szükség a vérfrissítésre...faxom kíváncsi rá, hogy őszinte legyek. van itt néhány empire sereg és egyik sem játsza. de ettől még ismeri! egyébként van véfrissítés. időről időre behálózunk valakit, aki elkezdi a játékot. kinek jótékony, kinek kártékony ráhatásunk következtében, kénytelen kelletlen az itteni trendet követni a seregösszeállításnál. ezért részt is tud venni minden közös, meghívásos dolgon. kevesen reklamáltak eddig, hogy ők bizony nem tudnak kibontakozni... :gyagya:

a megfogalmazásod alapján meg nagyágyúk nálunk nincsenek. szerintem. legalábbis nem nagyon tudok olyat, akire ráillik a definíciód.

HatesHiganai

HatesHiganai

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 813 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.02, 14:22

Csak tömören!

MAXXxxx

MAXXxxx

  The MAXXxxx

 • Fórumita
 • 2681 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.02, 14:04

 

Módosította MAXXxxx: 2008.04.02, 14:05


koldun

koldun

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2493 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.02, 13:45

Fattyu:
de, 40k verseny volt.

A melyik versenyen ki hanyan volt contestbe sztem ne menjunk bele, mar azert se mert a (foleg) RC altal szervezett pecsi whfb bajnoksag 28 nevezovel buszkelkedett - pedig ez csak egy apro videki verseny volt :ninja: - ennel tobben sajnos hely hianyaban nem tudtak nevezni. A nagytermesdi meg Kecson eddig mindig megvolt, pedig nem hiszem, h minden alkalommal 40+ nevezo lett volna, szoval megolhato ez csak akarat kerdese. :punny: Azt meg meg mindig nem ertem, h egyeseknek miert csipi a szemet az orszagban 2 olyan tarsasag, akik nem akarnak betagozodni az itthoni "trendbe" es hangulatos osszejoveteleket tartanak, ahol babazas folyik, a vegen meg van valami sorrend is a jatekosok kozt. En voltam egy Ligan, es nehany kecsoi-pecsi versenyen, az utobbiakon baratokkal-haverokkal jatszottam, az elobbin meg LOS nelkul lovo gulyasagyu es tarsai ellen (ezek voltak gondolom a komoly taktikai huzasok), a rossz szelloztetes miatt lehetett olyan "izzadsagszag"...
Es hat a belterjesseg... na ez egy milyen jo szo. En azt gondolom - de cafoljanak meg a szervezok, ha nem - h a Ligakon az utobbi evekben nem sok uj arc jelent meg, vagy ha meg is jelent akkor csak 1-1 alkalommal, a torzskozonseg ugyanaz ott is, akkor most mirol beszelunk? :ninja:
A kecsoi talalkak meg ha jol emlekszem az elso karl-franz-sarkanyon-es-a-pancelos-hadosztaly sereg utan valtak meghivasossa. erthetetlen. :gyagya:

gojo: :(

koldun

Fattyu

Fattyu

  Iszapszemű fórumozó

 • Fórumita
 • 6711 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.02, 12:35

Ezt a gobo-s mizériát kipróbálnám azért egyszer.
MAXXxxx! Nem 40K-s versenyt hírdettél?

subaggut

subaggut

  Elégedetlen

 • Archívum
 • 2320 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.02, 12:12

Van egy seregleírás a warpath-on. Annyira nem mókás a dolog. A fickó nyerte vele sorba a versenyeket, végül maga is lerakta.

MAXXxxx

MAXXxxx

  The MAXXxxx

 • Fórumita
 • 2681 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.02, 11:59

(Pl. Valószínűleg 2x80+2x40é2x20 nightgoblin tele fanatikussal és mögöttük köhajítókkal nem tenne a legnépszerűbb emberré a környéken)

dehogynem, legalabbis viccesen hangzik az ily nagy kockak hasznalata. Kohajitotol nem felek :gyagya:, fanatikus meg ugyis konek csapodik :(

subaggut

subaggut

  Elégedetlen

 • Archívum
 • 2320 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.02, 10:53

Csak pár szó a témához: szerintem nem attól lesz valaki nagyágyú, hogy a szabályréseket megtalálja, hanem attól, hogy mindenki számára lekövethető és egyértelmű játékkal általában az ellenfele fölé kerekedik. Én 10 éve játszom különböző kártyajátékokat, (főleg MAGUS kártyát) és tapasztalatom, hogy évről évre feltűnnek önjelölt nagyágyúk, akik rálelnek egy-két olyan kiskapura, amivel sorra nyerik a versenyeket. Aztán elindulnak egy bontott paklis versenyen vagy drafton és mindenki hülyére pofozza őket. Mégpedig azért, mert a mindenki által elfogadott keretek között képtelenek játszani. Nem gondoltam, hogy a Warhammerben is vannak úgynevezett ügyeskedők. Jómagam csak néhány hete játszom, vagyis csak festegetek és olvasgatok, de már látom a kereteit annak, hogy mit tolerálnának a játékostársak és amit nem. (Pl. Valószínűleg 2x80+2x40é2x20 nightgoblin tele fanatikussal és mögöttük köhajítókkal nem tenne a legnépszerűbb emberré a környéken) Nagyon sajnálom tehát azokat akik hosszú évek játéka után a fentieket nem képesek belátni. Semmi értelme versenyt nyerni, ha senki nem ismeri el a győzelmedet.

A belterjes dumát egyáltalán nem értettem. Ha jól olvastam néhány ember megegyezett néhány, a játékélményt romboló helyzet elkerülését szolgáló szabályban, ezzel pedig begubóztak és lezárták a részvétel lehetőségét mások (nagyágyúk) előtt. ???? Az én értelmezésemben: a nagyágyúk tehát képtelenek kompromisszumokra, hogy bekerüljenek egy jó szórakozó közösség berkeibe? Egyre ostobábbnak érzem ezeket a nagyágyúkat.

Zotyo

Zotyo

  -= ZOTYO =-

 • Fórumita
 • 7707 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.02, 09:00

Gojo, az általad írtakkal nagyjából egyetértek. Sőt, majdnem mindennel. Azt hiszem, két dolgot szeretnék kiemelni a maradékból, bár igazából ezek sem lényegi témakörök.

1. Ez a nagyágyú-dolog szerintem rosszul lett elnevezve. Szerintem inkább arról az emberről van szó, aki megfelel az alábbiaknak:
- nagyon alaposan ismeri a WFB szabályokat, és az erratákat, ezért amit mond, az tulajdonképp úgy van
- szintén kívülről tudja a legtöbb seregkönyvben írottakat, ezért akkor is ki lehet kérni a megbízhat tudását, amikor nem a saját seregéről van szó

Ezek lexikális tudások voltak, türelemmel és kis adottsággal a legtöbb ember képes rájuk.

- mindegy, hogy mókás sereget rak össze, minimaxingolt versenysereget, vagy egy adott scenarióhoz pakolja egybe a babákat, sohasem hasraütésre teszi, ezért nem csak koncepciója és arculata, hanem konkrét ereje is van a seregének
- képes előre tekinteni a játék során, és többnyire meg tudja jósolni, hogy mire ismét rá kerül a sor, hogyan fog kinézni az állás, melyik egység hol lesz, merre néz, ki mit tervez majd akkor - hacsak a kockák se..be nem b..ák az illetőt.
- nem megy bele olyan csatákba a játék során, amiből tudi, hogy vesztesen fog kikerülni, ezért minden ellenfelének kihívás és sport vele szemben játszani

Ezek már nehezebben tanulható képességek, mivel IQ-t, folyamatos összpontosítást, magas fokú figyelmet, és mindenek előtt folyamatos játéktapasztalatot igényelnek. Az, hogy az illető emberileg is jó fej, csak hab a tortán. Illetve nem, legyen ez szintén fontos ismérv, ne csak extra adalék, ami nem a széria része.

Szóval, ha ezt az illetőt keressük, pártucat emberből találunk egyet. Ritka az a klub, ahol van olyan illető, aki ilyen "nagyágyú", "vezéregyéniség", vagy nevezzük bárhogy. Persze, krizmatikus és jópofa emberek mindenhol vannak, de ittmost többről van szó. Mivel BP-en élnek és játszanak a legtöbben, logikus, hogy itt nagyobb az esélye ilyen embernek. Pécsen már kevesebb. Vácon még kisebb, itt Vecsésen pedig...., ja, itt én vagyok (még pár hétig), szóval Warhammer Ace in Vecsés - check. :gyagya:

2. A belterjesség is rosszul lett kommunikálva, vagy túl sokat tulajdonítottál a szónak, pedig nem is úgy gondolta szegény Beatles kolléga. Vagy mégis. Szóval adva van mondjuk a mi klubunk, a TLK, ami ha szigurú meghívásos - kihalálos tagság alapján működne, másokkal nem érintkeznénk, akkor még a helyi ACE (ha vann egyáltalán) is idővel elsikkadna, vagy nem tudna kibontakozni, és meglepetések érnék, ha egyszer mégis kidugná az orrát. A vérfrissítés mindenhová kell, és nem csak klubszinten, vagy baráti kör szinten. Szóval senki sem mondta, hogy a pécsiek, a váciak, és én itt Vecsésen vérfrtőző belterjes szaporulat keretén belül űzzük a WFB-t (phun: én igen!). Egyszerűen csak a fejlődés és a művelődés (játék és játékkultúra szinten) érdekében a zártkörű úri klubokat és versenyeket, találkozókat (ha vannak ilyenek) át kell szellőztetni.

gojo

gojo

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2083 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.01, 22:26

(OFF)

meg mert nem is hirdetitek,nehogy már a hazai "nagyágyuk" ellen kelljen megmutatni ki a f***agyerek.


beatles:
nálunk ilyenek nincsenek. egyszerűen nem mérjük, hogy kinek mekkora. azt nálunk mindenkinek a csaja dönti el...lehet ez máshol máshogy van, nem tudom, mi így szeretjük. de ízlések és pofonok. (vicc volt)

nem nagyon érdekel, hogy elhiszed e vagy nem, de tényleg nem arról van szó, amit írsz. mindenki magából indul ki. te valószínűleg azért jutottál erre a következtetésre, mert a verseny a kiindulópontod. csakhogy nálunk nincsenek nagyon versenyek. nincs rangsor sem. itt ez nem fontos. nincsen klubbon belüli, klubbok közötti versengés. mert, ha hiszed, ha nem, így is lehet ezt játszani.

Mókát klubban játszunk, verseny lényege a kihívás és a legjobbnak lenni cím megszerzése. Ezért verseny egy verseny és nem találkozó.


ezért nem rendezünk mi versenyeket. csak találkozókat. mi szeretjük az ilyet. te nem szereted. érthető. hol itt a vita?

Kecskeméten egyszer voltunk pár éve azóta nem láttunk kiírást(zárt körü meghivásos infóim szerint) és pécsen is voltunk egyszer.


te komolyan azt gondolod, hogy az az egy csak azért egy, mert a helyi nagyágyúk nem akarnak kikapni ellened? nyilván fattyút is azért hívják mindig vissza, mert könnyű legyőzni... :( :ninja:
a pécsi verseny egyébként véletlenül lett nyilt verseny. ha eddig nem tudtad volna. a szervező kolléga elfelejtett egyeztetni mással, mielőtt kitette ide. volt is belőle vita. de aztán már inkább hagytuk.

Milyen "belterjes" verenyeitek vannak kecskeméten?


ez viszont, már ne is haragudj, de vérlázító butaság. hatalmas butaság. mi közöd van neked ahhoz, hogy milyen találkát rendez x ember y embernek? van valami szabály arra, hogy meg kellene hívni másokat is? akkor meg miről beszélsz? szeretnél lejönni? nem. akkor miért érdekel, hogy ki, hol, mit warhammerezik? belterjes...hát ekkora hülyeséget is ritkán hallok...ez egy baráti kör!! hogyan lehet az belterjes?? neked nincs baráti köröd? van? belterjes? nyilván, mert én pl nem vagyok benne...meg sok olyat ismerek akik nincsenek benne. tulképpen több olyat ismerek aki nincs benne, mint olyat aki benne van. tudnám miért vagy ilyen belterjes... :gyagya: te hetente cseréled a haveri körödet, hogy bele ne terjesedj?? (sic! :-) ) ugyehogy nem. baszki nyaralni sem együtt megyünk...warhammerrezni sem. hol itt a probléma?

van aki így szeret játszani, van aki úgy. elég nagy az ország ahhoz, hogy megférjünk egymás mellett. aki versenyezni szeret, az jár ligára. aki nem, az meg nem jár. mit kell ezen annyit agyalni? szoktam futni, mégsem akarok indulni az olimpián maratonban. (/OFF)


beatles

beatles

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 845 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.01, 21:33

Kecskeméten egyszer voltunk pár éve azóta nem láttunk kiírást(zárt körü meghivásos infóim szerint) és pécsen is voltunk egyszer.
A tavasz amugy elég sűrű versenyekben, mindenhova nincs idő elmenni és,tény h oda megy az ember ahol sokan vannak és kemény ellenfelek.
Mókát klubban játszunk, verseny lényege a kihívás és a legjobbnak lenni cím megszerzése. Ezért verseny egy verseny és nem találkozó.

Módosította beatles: 2008.04.01, 21:36


MAXXxxx

MAXXxxx

  The MAXXxxx

 • Fórumita
 • 2681 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.01, 21:21

hirdettem pl. most marciust... rpg.hu-rol volt 0 jelentkezo.
persze valoszinuleg rossz forumon (versenyek, bajnoksagok).

pedig vegpoen(utolso kuldetes extraja) tetszett volna :gyagya:

Módosította MAXXxxx: 2008.04.01, 21:22[Fantasy háttér] [Sötét háttér]