Ugrás tartalomhoz


Fotó

Humorkodások topikja


 • Válasz írásához lépj be
55 hozzászólás érkezett eddig

HatesHiganai

HatesHiganai

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 813 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2008.01.15, 22:12

Bezzeg ha sebaj tóbiást hozta volna, nem lett volna probléma.
A hét törpe meg jöhetett volna a ,,It came from below"-al.

miyako

miyako

  Érdeklődő fórumozó

 • Archívum
 • 85 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2008.01.13, 14:02

A minap játszottam Beatlessel.

A szitu: Én álltam 3 hadigéppel a várfalon, őneki meg közel s távol csak lovas osztagai voltak (meg 2 tank, de az tökmindegy), tehát nem tudott feljönni a falra. Végső elkeseredésében a következő gondolattal állt elő. Idézem:
"Akkor ezekkel reformolok, itthagyom a lovakat és gyalogos osztag leszek"

Airyku

Airyku

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 766 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.12.22, 01:06

Szerva ott, csere itt:

Sebaj Tóbiás. Speciális egység típus. M4 WS3 BS3 S1 T1 W2 I3 A2 Ld3 (Folyton félt a mesében is.) Ára 1 pont. 0-1 lehet az egységben. Képesség: Képlékeny, vagyis olyan, mintha éteri lenne. Most komolyan! Bele lőnek ágyúval, aztán visszaáll, mint a terminátor 1000. Fegyvere a Banshee-hez hasonló. Csak ő nem sikít, hanem Sábádibádápdáp! Tüptürű! Sábádibádápdáp! Tüptürű. Ha valaki mágikusan megsebzi, akkor szétfröccsen, és az óriási template-tel le kell mérni kiket terített be. Akit ért, az gyurmás lesz, mozgása feleződik, ugye-ugye, a törpék... és a tüdeje is tele lesz gyurmával. Lásd kátrányhányás.

Kockás fülü nyúl: Rare choce. 120 pont. Flying. Felszerelés távcső, amivel bárhová letehető, mint scout egység. Még akkor is, ha látja ellenség. Mindig segít, ha egy baráti egység 20"-re megtörne, akkor újradobhatja a break test-et +2-vel. Kütyük: A ládája mindig tele van, így minden csata előtt választhat, hogy hand weapon+shield, xtra hand weapon, great weapon, vagy ezt mind egyszerre használja. Esetleg a spear-partvist is előkaphatja.

Krisztofóró: Heavy Cavalry, van mellette még néhány statiszta lovag, de igaziből csak azért, hogy meg legyen a look out sir. Lance, heavy armour, great shield (1+ páncélmentő), tűzálló, így a fémizzítás, tűzsebzések nem hatnak rá. Fegyvere még a jó szíve, amivel megkegyelmez ellenfeleinek, akiket azonban a gonosz Bambi, már ha tagja a seregnek, megesz a csata végén. A bolondok azt hitték megúszák, mert Ő egy olyan hős... ! Ha nyeri a közelharcot, akkor ellenfeleinek nem kell elmenekülniük, elég, ha ráébrednek az élet értelmére, undead és démon egységek triplán, és szépen hazamennek játszani a gyerekekkel. Játéktechnikailag veszteségnek kell elkönyvelni őket, de nem okoznak pánikot a szomszédos osztagokban.

A Fekete Sereg: ingyen jön, ha van Igazságos Mátyás király, magyar hangja Helyei László, a csapatban. Heavy armour, shield, spear, full command. Akárhány egység, minimum 10 fő. Pszichológia immunis, szereti a magyaros ételeket, kedvenc állata a holló, vagy a mátyásmadár, kedvenc színe a rózsaszín (Mér' mit hittél, azér' mer' aszonták, hogy feketébe' köll parádéznunk itten maj' az lesz?), emellett tökéletesen feart okoz, török játékosok bármilyen serege ellen pedig soha nem múló terrort. (Nemzetközi versenyeken kihagyhatatlan!) Amúgy 12 pont. Természetesen 2 Attack, first first strike, ami a nemes elf first strike előtt jön. Ennek az új szabálynak a neve "Kétszer ad, aki gyorsan ad."

Igazságos Mátyáskirály: Lord choice. Ha a játékosát valami sérelem éri, automatikusan neki ad igazat. A 4+ szabályt nem szereti. Vehető hozzá a Bolondja, aki annyira szimpatikus, hogy az ellenfél -4 to hit-et kap ellene még lövéskor is. Persze az értékei megegyeznek a dark elf assassin-nal. :sor: Csak plusz egy, mert hát mégiscsak Hajrá Magyarország! (Török játékosok ellen terrort okoz ő is.) :nos: Nade ez most Mátyásról szól. Fegyverzet: vándorbot. (Mint az alabárd.) Páncél, a legjobb, vagyis 1+armour save, 1+Ward Save. Azért ne feledjük, hogy CR-ből ő is futhat. Höhö. :sir: Képessége az "elvegyülés". Vagyis nem kell feltenni az asztalra, hanem várni a megfelelő pilanatot, amikor leleplezi magát. Ugyanis álruhában beszivárog az ellenfél egységei közé, ahol minden igazságtalanságot megjegyez. A leleplezéskor Mátyás minden ellenséges osztagra dob d6-tal. 4+-ra tapasztalt valami igazságtalanságot. Káosz, Skaven, Beastmen, Dark Elf, Ork, Tomb King és Vampire count seregeknél ez 3+. Birodalomnál és Bretonoknál 2+. (Ugyebár a konkurencia...) A keletről jött, duci kínainak tűnő ogrék nem is dobhatnak, náluk tuti van valami igazságtalanság. Ezért, amikor Mátyás igazságtalanságot talál, annyiszor 100 VP-t ad az őt irányító játékosnak, ahány egységben volt igazságtalanság. :D Emellett automatikus hazugság érzékelője van, így az esetleges pinokkiókban terrort okoz.

Pinokkiók: 0-10 egység. Szériagyártott fa kisfiúk. Minden modell vállán ott ül egy lelkiismeret, ami tücsökként manifesztálódott Öregvilágon és 5+ ward save-et biztosít nekik valamint mágikus támadást. Skirmish egység. Gyúlékony, 4+ armour save a fa bőre miatt, ha hazudnak, az orrukat spear-ként használhatják, emellett megmarad az alap 2 attack is. 10 pont darabja. C.G. nem vehető mellé. :felvon: Karakterek nem csatlakozhatnak, kivéve Jim Carrey-t a Hanta Boyból, de ő ugye nem létezik Öregvilágon, így mégse. :broaf:
bakker, álmos vagyok. Mielőtt valaki törökellenesnek és nagy hungaristának hinne, nem vagyok az. Remélem senki nem sértődik meg ezen a hülyeségen. :ok:

Módosította Airyku: 2007.12.22, 01:11


Eddy000

Eddy000

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 163 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.12.21, 20:24

DE kaptunk egy külön topicot. Amit mellékesen lehet hogy majd törölnek. Annyi minden fordult már meg ezeken az oldalakon, hogy kellett egy kicsit ilyen is. Vagy nem? Egyébként sorry ha valakinek gáz, de inkább itt és ilyen formában mint anyázósan. És megint mindenről a vallás tehet, hisz egy vallástörténeti vizsgára felkészülve készült eme elmebeteg szösszenetem is.

Hát a magas labdához most fáradt vagyok, de esküszöm ki fogom dolgozni a karakterisztikáját.

Az ágy alól pukizó malacka pedig olyan mint a káosz spawn annyit csinálsz ahány figurád van :sor:

:felvon:
Eddy

Jackal

Jackal

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 342 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.12.21, 13:51

Én nem akarok kifejteni, de feldobok néhány magas labdát, hátha leüti valaki:
Jamie és a csodalámpa
kockás fülü Nyúl
Bob és Bobek
No megállj csak
Frakk
Sebaj Tóbiás

;)

gojo

gojo

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2083 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.12.21, 11:50

aha, jó lett a topic címe...gondolom nevelő hatással. régen volt a pellengér meg ilyenek, manapság van helyette az üssünk oda a topic címével megoldás...eddy te meg írhattad volna a off ba. akkor nem jártál volna így. ;)

BePe

BePe

  Admin

 • Admin
 • 4639 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.12.21, 10:45

úgy tűnik erre is szükség lett...

HatesHiganai

HatesHiganai

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 813 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.12.20, 17:04

Jó azok az a HTF csak tápos, és ennek ellenére legötbbször mindegyik meghal, mielött beérnének.

Woody_Sheriff

Woody_Sheriff

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1497 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.12.20, 15:38

Van ötletem a Rare-re!

Happy Tree Friends ;)
Alapból egy HTF karaktert hozhatsz egy Rare választásnak, aki önálló kari. Ezen kívül még hozhatsz +3 HTF karaktert is, ezesetben még egy speca választás is az övék lesz. Ha még több kell, akkor hozhatsz még +2 karaktert, ekkor már egy hero választást is megesznek. Ha csapatban hozod őket, akkor a játék elején fel kell őket bontani minimum kettő, maximum négy kisebb osztagra (skirmisherek lesznek), akik külön-külön kezelendők. A karakterek spec képességei mind egyéniként, mind csapatban működnek!
A karakterek:
Cuddles: Healty Rabbit!: többször is behozható (így akár 3-4 Cuddles-t is behozhatsz). 3 sebe van és olcsó.
Lumpy: átlagos értékek, de Skilled Gadgeeter, azaz beállhat egy hadigéphez extra kezelőnek, és akkor a géppel leadott lövésekből mindent újra lehet dobni. Ha azonban az újradobások közül akár egy is újból rossz lesz, akkor automatikus félretüzelés.
Petunia: jó Ws és I, és Easy Until... spec szabály: ha egyszer elront egy LD. tesztet, akkor onnantól megtörhetetlen (márha túléli a rontást :normaalis: ).
Splendid: HTF Hero: 5+-os mágikus mentőt biztosít mindenkinek az osztagban, de ha valaki elrontja, akkor az az egy seb D6 seb lesz! Egyébként tápos, de drága.
Disco Bear: nincs támadása (A), hanem közelharcban le kell rá tenni a nagysablont: minden alá eső modell (barát/ellenség) kap egy-egy támadást tőle (Dancing to Death vagy valami hasonló :langol: ).
Lifty/Shifty: egy modellenek számítanak szörnytalpon (4A és 2W), és felszerelésük mindig az, mi az ellenfélnek is (Little Thieves spec szabály). Azaz ha az ellenfél páncélozott harci lóval és hwp-vel harcol, akkor ők is. Ha több ellenféllel harcolnak, akkor választhatnak köztük.
Flippy: eléggé gyengus (de 2W), amíg nem kap egy sebet vagy ő nem okoz egyet valahogyan. Innentől kezdve Berserking Flashback: 10-es WS,S és I, Frenzy és Terror!
Pop és Cub: két modell, külön talpon, de egy választás. Ha valamelyik leesik, onnantól kezdve a másiknak Killing Blow, és Always Strikes First.
The Mole: alacson WS és I, de Blind Killer: a támadásdobásokat újradobhatja, és van egy 4+-os mágikus mentője.

Módosította Woody_Sheriff: 2007.12.20, 15:39


HatesHiganai

HatesHiganai

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 813 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.12.20, 15:18

Ez eddig oké, de az ágya alól fingó malackát mégis hogy convertálod át?

Lehet, hogy hülye kérdés, de nem esett le a codex alapján teljesen: ( ;) )
Az ártattlan nézést ügyer a saját lövés fázisban kell elsütni?
És miven, ha 2 bambi nézi egyást? MIndkettő elolvad?

A Micimackó méz a poison attack nem?

gojo

gojo

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2083 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.12.20, 13:17

én már eddy seregénél is kiröhögtem a belem, de ez még rátett egy lapáttal! ne hagyjátok abba! lessz ebből még egy egész jó kis sereg!!! valakit megfűzök és ki is próbáljuk!! eddy??? ;) csak úgy poénból egy ilyen csatát????

Airyku

Airyku

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 766 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.12.20, 09:49

a vadcocák heavy cavalry. Kihagytad a két legnevesebbet a felsorolásból...

Vuk: minden simabőrű (értsd: ember, kultista, elf, törpe, ogre, ork és goblin) ellen örök hate és frenzy. Fegyverzet: Fürge róka lábak-Movement 10, nincs nehéz terep. Surranó kis árnyak-lövés ellene-1-gyel, a hadigépek újra dobják a tüzérkockát, ha eltalálnák.
Bambi: látszólag tök értéktelen, az értékei vacakok, csetlik-botlik, de! Képessége, hogy, aki szándékosan vagy véletlenül meg tudná támadni, az Ld tesztet dob, minusz bambié, ami persze 10. A dupla egyes él. ;) képessége a körönkénti 5-ös Bound spell, a kátrány hányás. mint tudjuk a régi Bambi tartalmazott kátrányt. Akit eltalál: 1.mozgása játék végéig felére csökken. Törpéknek ez nagy probléma. 2.T tesztet dob, különben a kátrány szétszedi a tüdejét. Démonok és élőholtak, valamint gépek ellen nem működik. Törpék ellen különösen veszélyes, mert ők pipáznak, és már amúgy is sok a lerakódott kátrány a tüdejükben. Ők-1-gyel dobják a T tesztet. Másik képessége: az erdő szereti. Ártatlan nézésétől (értsd, mindenki, aki line of sightban van) mindenki elolvad, és megharagszik arra, aki ártani akar neki. Így az ellenfél egységei megtámadják azokat, akik a LOS-on kívül vannak. Mágiával persze még mindig le lehetne szedni, de arra ott van a következő egység típus.
Hupikék törpék: Core unit. 10-100 a létszám. Darabja 1 pont. Lehet venni zászlóst (Törpilla) 4 pontért, zenészt (Nótafa) 2 pontért, bajnokot (Törperős) 6 pontért. Emellett egy speciális karaktert is kaphatnak 4 pontért, ő Törpapa, aki azt a bónuszt adja, hogy a végén mindig a törpök, illetve a hupikék törpék nyernek, kivéve, ha más hupik ellen küzdenek. Akkor a törpapa sem képes segíteni. mint minden törp alapból rendelkeznek +2 Dispel dice-szal. A hókuszpók elleni több száz rész alatt megtanultak félni a mágiától, de tudják, hogyan fordítsák a varázslók ellen varázslataikat. Csata előtt az ellenfél minden varázslójára vagy varázstárgyára, mágikus zászlójára dobj d6-ot. Ha 6-os, az a tárgy elveszti mágikusságát vagy az a varázsló egy mágia szintet elveszít. :normaalis:
Persze fel lehet tenni a hét törpét, mint Dogs of War, élükön Hófehérkével, ők olyanok, mint a minerek, csak nem aknákat dobálnak, hanem Disney mérgezett almákat.

Yoda007

Yoda007

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 813 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.12.19, 00:56

pattog mint yoda: -1 hitre, ap1

Ezt kikérem minden Yoda nevében! :gonosz:

Amúgy, jó a leírás... játszanék vele.. :gonosz:

Eddy000

Eddy000

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 163 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.12.19, 00:41

Én pl szeretem az empirét, de azért ezt is kipróbálnám Szörös és soklábú kis erdei állatok című sereg. Lehet konvertálok majd ilyen babákat. Egységötleteket még várok. Na és akkor ez miért lesz tápos? mert ocsó, mert jó, mert mittomén és ezzel akár az ovodában is lehet majd játszani.

Hero:
Malacka
spec képességek
félős:+1d6 menkülésre
ágyalábújás és onnan pukizás: flamer tamplate, auto wound aki alatta
Micimackó
spec képességek
méz:Lerak egy méz cántert az ellenfélnél és amíg átjut frenzizik
ostoba: stupiditi
coldblood
Füles
spec képességek
depressziós: az ellenfél babái akik ütni tudnának rá autohitet kapnak, mert elkezdik magukat agdosni
Core
Vérmókusok
Frenzy, 12"-re mogyorót és makkot dobálnak, skirmish, scout
Szarvasbogár
killing blow, it came below vagy mifene
Farkas
Fear, scout
Specek
Vaddisznó
Lance, light cavalry
Vérnyúl
"a nyúlon túl": míg le nem harapja az első lovag fejét addig láthatatlan, aranyos: ránézel és egy nyúl, pattog mint yoda: -1 hitre, ap1
Rare:
Még nem találtam ki
Nevesített:
Hát malacka, micimackó,füles és a gyaloggalopbeli nyúl.

Ha van még ötletetek akkor szóljatok. :gonosz: :gonosz:

Módosította Eddy000: 2007.12.19, 00:42


brother_gabriel

brother_gabriel

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 358 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.12.09, 23:14

Ja. Ráadásul feart okoznak a szarvasgombáknak. Tök táp. ;)

HatesHiganai

HatesHiganai

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 813 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.12.09, 21:27

Mert táposak a mókusok?
Szerintem is alég sz+r amikor beérnek a közelharba.
És a vaddisznó lance formáció?


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]