Ugrás tartalomhoz


Súgó témák: 05. Beállításaid, adatlap


Adatok szerkesztése

Ez a pont teszi lehetővé, hogy megadd vagy módosítsd személyes adataidat és elérhetőségi címedet. Ezeket az információkat nem
kötelező megadnod.


Aláírás szerkesztése

A fórumos aláírás nagyon hasonlít az emailes aláíráshoz. Ez minden fórumos üzenetedhez csatolódik majd, hacsak az üzenet elkezdése előtt nem állítod be másképp a szerkesztőablak alatti jelölőnégyzet segítségével. Ha rendelkezésre áll, használhatsz BB kódot, illetve néhány esetben tiszta HTML-t is, ha a fórum adminisztrátora engedi.


Avatár beállítások

Az avatár egy kis kép, amely a felhasználói neved alatt jelenik meg a fórumos üzeneteid mellett. Ez max. 150x150 pixeles és maximum 50 kbyte-os JPG file lehet. Az adatlapodon tudod frissíteni, itt tudod méretre szabni, ha kicsivel nagyobbat töltöttél fel.
Ha nincs rajzprogramod, használd ezt nyugodtan: http://lfg.hu/43637/hirek/uj-funkcionk-baps-bongeszo-alapu-photoshop/


Email beállítások

Email cím elrejtése: lehetővé teszi, hogy más felhasználók ne küldhessenek neked emailt a fórumon keresztül.
Fórum értesítések fogadásának engedélyezése: Ennek engedélyezésével email címed az adminisztrátor értesítési listájára
kerül és így megkapod a friss híreket a fórummal kapcsolatban.
Teljes hozzászólás/téma elküldése E-mail-ben: Amennyiben a megrendelt téma új hozzászólással frissül, email címedre megkapod
ezeket a hozzászólásokat.


Fórum beállítások

Itt állíthatod be az időzónádat, megszabhatod, akarod-e látni a felhasználók aláírásait, avatárjait és elküldött képeit.
Beállíthatod, akarsz-e külön ablakban érkező figyelmeztetést a beérkező üzeneteidről, vagy el akarod-e rejteni a kapcsolati
azonosítókat a hivatkozásaidban (Lásd a 'Cookies' súgót a témában).


Fórum megjelenítése

Az általad használt nyelvet állíthatod be.


Email cím csere

Bármikor megváltoztathatod az email címet, amelyet megadtál a regisztrációnál. Néhány esetben meg kell erősítened a változásokat az email cím megváltoztatása után, ha ez a helyzet, értesítést kapsz, mielőtt az email címed változása feldolgozásra kerül.


Jelszó csere

Itt változtathatod meg a jelszavadat. Figyelj rá, hogy a jelszó megváltoztatásához a jelenlegi jelszavadat is meg kell adnod.


Témakövetések

Itt kezelheted a megrendelt témákkal kapcsolatos beállításokat. A témák megrendelésével kapcsolatban olvasd el az 'Email értesítés új üzenet esetén' súgót.

[Fantasy háttér] [Sötét háttér]