Ugrás tartalomhoz


Súgó témák: 11. A Privát Üzenetek /régebben U2U/ használata


U2U
Az U2U leginkább egy belső, fórumos email címhez hasonlít: segítségével személyes üzeneteket küldhetsz, s fogadhatsz, és üzeneteidet mappákban rendezve tárolhatod.

Beérkezõ mappa
Az új üzenetek ebbe a mappába érkeznek. Ha az üzenet címére kattintasz, akkor az üzenet a fórumokhoz hasonló formában jeleneik meg. Az üzeneteket törölheted, vagy át is helyezheted a Beérkező mappából.

Új üzenet
Ezzel tudsz új üzenetet küldeni egy másik felhasználónak. A címzett nevét kiválaszthatod a Címlistából, vagy te magad is begépelheted a megfelelő rubrikába. Ha a fórumon az „U2U” gombra kattintasz (a tagok listájában, vagy magánál a hozzászólásnál), ez a rubrika már automatikusan ki lesz töltve.

Leveledben használhatod az adminisztrátorok által engedélyezett BB és HTML kódokat. Ha a „Másolat az Elküldött mappába” mellett kiválasztod a jelölőnégyzetet, akkor üzenetedet, későbbi hivatkozások számára magadnak is elmented.

Címlista
A címlistában más felhasználók neveit rögzítheted, vagy a meglévő adatokat módosíthatod. A címlistát használhatod tiltólistának is, ekkor a kijelölt felhasználó nem képes U2U üzenetet küldeni neked.
A Címlistára felvett nevek új üzenet írásakor egy legördülő listában jelennek meg, megkönnyítve ezzel a címzett kiválasztását.

Mappák szerkesztése
Itt hozhatod létre, nevezheted át, vagy törölheted a tárolómappákat, hogy saját igényeid szerint rendezhesd üzeneteidet. A „Beérkező” és az „Elküldött” mappák nem törölhetőek.

Üzenetek archiválása
Ha megteltek a mappáid, s már nem vagy képes új üzenetet fogadni, akkor archiválhatod is őket. Itt alakíthatod át az üzeneteidet egy darab HTML oldalba, vagy Microsoft Excel formátumba. Ezután az így létrehozott oldalt a regisztrált email címedre továbbítjuk.

[Fantasy háttér] [Sötét háttér]