Beküldő
Adatok
- Beküldve: 2012.05.21, 08:36
- Utoljára frissíve: 2012.05.21, 08:36
- Méret: 938.42K
- Megnézve: 1155
- Letöltés: 75
- Jóváhagyta: BePe
- Jóváhagyás dátuma: 2012.05.21, 10:49
- Rendszer: adnd
Letöltés Mystara - A Karameikos Királyság magyar nyelvű hextérképe 1.0
ad&d 2nd edition dungeons & dragons kampány old school
A D&D Classic hivatalos világa, Mystara itthon méltatlanul mellőzött -- annak ellenére, hogy az egyik legjobb setting, amit a TSR valaha is piacra dobott (a Dark Sun mellett). Mivel mind BF-, mind K&M- kampányom e világhoz kötődik, készítettem egy old school-hangulatú hextérképet kalandozásaink jelenlegi helyszínéről, a Karameikos Királyságról. Ezt osztom most meg Veletek, a jövőben valamikor ugyanis (ha végeztem a Basic Fantasy fordításával) szándékomban áll egy hosszabb lélegzetvételű ismertetőt írni az LFG-re Karameikosról. Talán érdekesebb, és jobban lekövethető lesz, ha adott mellé egy efféle kartográfiai támogatás.
Természetesen a térkép alkalmas arra is, hogy játékainkhoz felhasználjuk, magam is ezzel vezetem saját kampányomat.
A hexázás az Arr-Kelaan Hexmapper programmal, a feliratozás a Photobie-val készült -- fontosnak tartom megjegyezni, hogy mindkét szoftver "open source".
Használjátok örömmel!
Természetesen a térkép alkalmas arra is, hogy játékainkhoz felhasználjuk, magam is ezzel vezetem saját kampányomat.
A hexázás az Arr-Kelaan Hexmapper programmal, a feliratozás a Photobie-val készült -- fontosnak tartom megjegyezni, hogy mindkét szoftver "open source".
Használjátok örömmel!
Köszi szépen, pont most kezdünk bele egy Mystara játékba!
Sentinel írta 2012.05.21, 22:27 -n:
Köszi szépen, pont most kezdünk bele egy Mystara játékba!
Dícséretes! Mystara jó terep.
Szép munka! 
Esetleg, ha a szoftver képes rá, lehet, hogy jót tenne adni a fekete feliratoknak egy fehér körvonalat, így picit beolvad a háttérbe.
Esetleg, ha a szoftver képes rá, lehet, hogy jót tenne adni a fekete feliratoknak egy fehér körvonalat, így picit beolvad a háttérbe.
Ó, csak most vettem észre. Szuper lett a térkép, ehhez tényleg dukál egy ismertető. 
Jó kis térkép, fel is keltette a kíváncsiságomat a világ iránt
Én is türelmetlenül várom az ismertetőt 
Narmor, Carun: Elvileg hamarosan... Tegnap délelőtt elküldtem az anyagot.
Véletlenszerű letöltések
- 413 Összes file
- 10 Összes kategória
- 98 Összes beküldő
- 67724 Összes letöltés
- Hősök Hajnala - A Kígyó vándorútja DnD kalandmodul Legfrissebb file
- chomy Utolsó feltöltő

TW