Ugrás tartalomhoz

Xbox One policy változások - a tömeg akarataSaints Row: Modkészlet várhatóHugh Howey – A silóÚj Rogue Trader kiegészítő: Faith and CoinHoldfátyol (DnD 3.5 kalandmodul)FehérlófiaART.RPG képek2013 Free RPG DayVillámhírek - 2013.06.14.

Beküldő

Adatok

• Beküldve: 2012.05.21, 08:36
  • Utoljára frissíve: 2012.05.21, 08:36
  • Méret: 938.42K
  • Megnézve: 1155
  • Letöltés: 75
  • Jóváhagyta: BePe
  • Jóváhagyás dátuma: 2012.05.21, 10:49
  • Rendszer: adnd

Letöltés Mystara - A Karameikos Királyság magyar nyelvű hextérképe 1.0

- - - - -
ad&d 2nd edition dungeons & dragons kampány old school

Screenshot
A D&D Classic hivatalos világa, Mystara itthon méltatlanul mellőzött -- annak ellenére, hogy az egyik legjobb setting, amit a TSR valaha is piacra dobott (a Dark Sun mellett). Mivel mind BF-, mind K&M- kampányom e világhoz kötődik, készítettem egy old school-hangulatú hextérképet kalandozásaink jelenlegi helyszínéről, a Karameikos Királyságról. Ezt osztom most meg Veletek, a jövőben valamikor ugyanis (ha végeztem a Basic Fantasy fordításával) szándékomban áll egy hosszabb lélegzetvételű ismertetőt írni az LFG-re Karameikosról. Talán érdekesebb, és jobban lekövethető lesz, ha adott mellé egy efféle kartográfiai támogatás.

Természetesen a térkép alkalmas arra is, hogy játékainkhoz felhasználjuk, magam is ezzel vezetem saját kampányomat.

A hexázás az Arr-Kelaan Hexmapper programmal, a feliratozás a Photobie-val készült -- fontosnak tartom megjegyezni, hogy mindkét szoftver "open source".

Használjátok örömmel!

Köszi szépen, pont most kezdünk bele egy Mystara játékba!

Sentinel írta 2012.05.21, 22:27 -n:

Köszi szépen, pont most kezdünk bele egy Mystara játékba!

Dícséretes! Mystara jó terep. ;) Remélem, tudjátok majd használni a térképet...
Szép munka! :)

Esetleg, ha a szoftver képes rá, lehet, hogy jót tenne adni a fekete feliratoknak egy fehér körvonalat, így picit beolvad a háttérbe.
Ó, csak most vettem észre. Szuper lett a térkép, ehhez tényleg dukál egy ismertető. :D
Jó kis térkép, fel is keltette a kíváncsiságomat a világ iránt :) Én is türelmetlenül várom az ismertetőt :)
Narmor, Carun: Elvileg hamarosan... Tegnap délelőtt elküldtem az anyagot.

Véletlenszerű letöltések

Felhasználók az elmúlt 5 percben

1 tag, 4 látogató, 0 rejtett

lipii