írnék pár szót énis a tegnapi versenyről.
szervzésről annyit, hogy csillagos ötös

ennyi, mást nem tudok róla mondani, aki ottvolt, az tudja, aki nem, az bánhatja
Iffhiassal toltam jogos örökségre, bankházra és maharadi elfogására tevével, plusz hadebbel, cserepakliban vagy 7 féle egyéb más küldivel.
első meccsem Sticky ellen, harcművészekkel tolta ostromra, mindketten elég fosul húztunk, nekem a harmadik körben jött elsőször küldim, fényurat 3mpért kellett leszülnöm, mert ugyanis paráztam a nála pástot ért ial-thuor + titkos szekta nagymestere + pszi fojtás kombótól. neki meg nem jött pl. lépés sem, így pl. sian ten noit 7ért rakta le a sokadik körben. harmadik körben indult be kb. a játék, oldottam jogos örökségeket, bankházakat, kihívtam párviadalra, és megöltem ial-thuort, majd mikor nem volt kalandozója, átálltam ostromra. előrelátóan gyüjtögettem a sors kezéket, ismerve a játékstílusát

végül ez mentett meg, 1-1 toronyszintünk volt már csak, ő két mp hátrányban volt, éber siannal, nálam pihenő iffhiass meg anarthiall, éber apród. sorsfordult, nálam sk, nála is sk, nálam is sk. nem volt rá válasza, mivel egy skt eldobott az előző kör végén

így apródot bedobfa, iffhiass felállt, és elvitte az utolsó szintjét.
második meccsem Bojtár Gyula, és az uh-ra átalakított fehér kobra ellen, vonaton még gondolkoztam rajta, hogy beteszek egy kenawynt meg egy sharab shaktort b tervnek a dekkbe az ilyen esetekre, de aztán mégse tettem ezt meg, meg is lett az eredménye, egyszercsak lejött nála egy romlás, anarthyal meg kapott egy véresőt, és kb. itt vége is volt a meccsnek, bár szenvedtem még egy darabig, de a végén kezet nyújtottam.
harmadik meccsem Csépány Erik, és egy kígyószekta pakli ellen. Kezdő kezem álomszerű volt: Iffhiass, dromedár, jogos örökség, dzsad bankház, dobótőr, vérizzító, sarjpáncél. kiraktam a két küldit, rá a két tárgyat, jött az elf, Erik meg letett egy kígyószektást, küldije nem volt, és elindult a jogos örökségre, csakhogy benézte, mert ugye volt rá csatolva egy tárgy, így nem tudta megoldani, beállni meg nem akartam, mert féltem egy esetleges ütéstől. bár ha nincs rajta tárgy, akkor beállok, de akkor kicsit lehet más lett volna a játék. így viszont ő hazament pihenőbe, iffhiass előbb a jogos örökséget oldotta, hozott róla dobótőrt, majd ment a bankházra. két dobótőr + 1 vérizzító már volt az emberemen, horda ellen nemrossz. második kör: maharadi elfogása, jogos örökség, hadeb, iffhiass, anarthyal, sarjpáncél, mallior. ez se volt túl rossz

iffhiass indult jogos örökölni, hozza a dobótőrt, megy maharadira, hozza a hadebet. Erik letesz egy szektást, elindul egy tiltott tekerecs felkutatására, elf beáll, egy szektás hal, oldom küldit. hoz mégegy szektást, megy másik küldire, iffhiass maliorral feláll, mégegy szektás hal, mégegy küldit oldok. harmadik körben már nem volt olyan csúcsszuper kezem, de ha jól emléxem, mégegy jogosat tudtam oldani, aztán akadályoztam egyet, az a szektás is meghallt, majd kettő szektással ment kontraktusra, amiből az egyiket megette egy teve

majd hozok apród, csatt rá hadeb, 4 dps küldit kiteszek, apród feláldoz, küldi megold, asszem 12 dpvel nyertem.
negyedik meccs freddy ellen, varázslóurakkal tolta, nincs mit szépíteni a dolgon, ótvarszarul húztam, és sztem az mentett meg, hogy az egyes sarjpáncélos iffhiasson egy sherebet befogtam a vadassal, sytix 0-t sebzett, egy damquuis meg kettőt, aztán mikor rayvanhur már pihent, igere szentélye meg már nem volt, hoztam hadebet, cserepakliból igere szentély romjait, ő hozott egy conjuratort, de az meg nem tudott akadályozni manif miatt, sztem innen küldivel is nyertem volna, de concordiázott is egyet, nekem meg volt vagy 10 mpm, éber iffhiass, éber anarthyal, nála meg két toronyszint 0 csatolással. kezet nyújtott.
ötödik meccsem Balázs Albert kígyószektája ellen, kísértetiesen hasonló kezem volt, mint az előző szektás ellen, egy nagy különbség volt, miután nála pástot ért az első körben egy szektás, letettem iffhiasst, mire jött egy romlás... szenvedtem még egy darabig anarthyallal, el is oldottam 1 v 2 küldijét, de a nagy mp hátrány megtette a magáét, és annak ellenére, hogy Albert egyáltalán nem húzott jól, végülis mondhatni simán nyert. egy Kenawyn meg egy sharab itt is sokat segített volna...
hatodik meccsem Jimmie Vitája ellen, mikor leültem, nagyjából realizáltam már, hogy max 10% esélyem van, ha mp fölényből ki tudom hívni párviadalra vitát, és levágom, de erre esélyem se volt. shindarral nyitott, aztán jött vita, második körben bénította iffhiasst, hozott sharabot, esett az alsó szintem. köv körben kellett volna csinálnom valamit, de jött az sf - bénítás sotrom, és már a kerítőház is kint volt. utolsó körben újabb sf, majd zogg rituálé. egy Kenawyn itt is sokat segített volna
végülis 21-ből 9. lettem, és nagyjából ennyire is számítottam ezzel a félig-meddig mókadekkel (egyébként engem is meglepett, hogy azért nem kicsit erős, és még lehetne erősebb is), más kérdés, ha berakom azt a 2 lapot, aminn gondolkoztam, mind a 6 meccsemet nyerhettem volna, bár akkor meg másokkal kerültem volna össze, és ugye ki tudja, hogy ott meg mi lett volna. összességében jól éreztem magamat, annak ellenére, hogy hajnali 5:20kor kelltem, hogy elérjük a 7:23-mas vonatot, bár így meg már 6:40kor a déliben voltam, és mint később kiderült, bőven ráértünk volna a köv. vonattal is menni

hazafelé meg már teljesen szét voltunk csúszva, de erről majd Sticky ír, ha akar
Módosította RudeX: 2009.03.22, 20:59