Ugrás tartalomhoz

Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáron

Kártyaversenyek #5

• Nem írhatsz ebbe a témába
2694 hozzászólás érkezett eddig

# 1588078
Stick

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 615 Hozzászólás
Győri ovv

Az odautat nem minősiiteném, eszméletlen volt, még ilyet, uraim! :D

Első meccs Rudex Ifhiassa ellen, mind a ketten elég fosul húztunk, úgyhogy nagyjából a 3. körben kezdődött a tényleges játék, de akkorra már a fényuras rommácuccolt malliorral megtámogatott ifhiassal nem tudtam mit kezdeni, leostromolt.
Második meccsem asszem Buczkó Tomi (nemtom cz-vel iirod-e a neved, de megelőlegezem a nemesi származást :D ) rubilio-domvikos dekkje ellen zajlott, sian gyorsan betakariitott két szintet, aztán nem figyelt a kszp-re, szal a harmadikat is. A teljes igazsághoz hozzátartozik, h a visszavágón azért rendesen megizzasztott. :D
Harmadik meccs Pálinkás úr birodalmi légiósai ellen, szokásos sian-sf kezdés, ispotály esett, utána elvitte a kyelt, felálltam, betakariitottam a kincsest is, kövkörben eljött két 6/4essel a gilronra, letettem a biibor hadurat, elmentem utsó szintre, ami fellegvár volt, belőttem a hadurat, sian 5. szinttel elvitte azt is, Pálinkás úr meg kicsit berágott rám. :S (vagy a hadúrra, nemtom biztosan. :S)
Negyedik meccs Kopi Csontlovagja ellen, első körben a kiáltó elvitte a gilront szilánkkal, sápadtam, kövkörben sf és elvittem a 2. szintet is, letett egy csontit meg egy igere küldit, kövkörben nézelődés, aztán standard sticky-win (tharr-szentély+sf. :D )
Ötödik meccs Gyula kobrája ellen, hogy őt idézzem, "olyan volt, mint egy rossz szex", arról pedig ugye nem szokás beszélni. :P Kikaptam.
Utsó meccs Csépány Laci varázslóurai ellen, ekkor már nem volt kedvem élni sem, és mivel Laci nagy hangsúlyt fektetett a biztonságra (argh és 3. szintű égi gyerek, üres kyel, nála rommácsatolt trónterem, feneketlen kút és themes pártfogása mellett sem jött ostromolni), ezért inkább feladtam.

Über hangulat volt, aki nem jött, sajnálhatja nagyon. Jövőre, ugyanitt, ugyanekkor. :D ;) (és ha valaki arrajár, csókoltatom a délutáni pultoscsajt xD )

# 1588071
RudeX

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2068 Hozzászólás
írnék pár szót énis a tegnapi versenyről.
szervzésről annyit, hogy csillagos ötös :rohog: ennyi, mást nem tudok róla mondani, aki ottvolt, az tudja, aki nem, az bánhatja :rohog:

Iffhiassal toltam jogos örökségre, bankházra és maharadi elfogására tevével, plusz hadebbel, cserepakliban vagy 7 féle egyéb más küldivel.

első meccsem Sticky ellen, harcművészekkel tolta ostromra, mindketten elég fosul húztunk, nekem a harmadik körben jött elsőször küldim, fényurat 3mpért kellett leszülnöm, mert ugyanis paráztam a nála pástot ért ial-thuor + titkos szekta nagymestere + pszi fojtás kombótól. neki meg nem jött pl. lépés sem, így pl. sian ten noit 7ért rakta le a sokadik körben. harmadik körben indult be kb. a játék, oldottam jogos örökségeket, bankházakat, kihívtam párviadalra, és megöltem ial-thuort, majd mikor nem volt kalandozója, átálltam ostromra. előrelátóan gyüjtögettem a sors kezéket, ismerve a játékstílusát :nono: végül ez mentett meg, 1-1 toronyszintünk volt már csak, ő két mp hátrányban volt, éber siannal, nálam pihenő iffhiass meg anarthiall, éber apród. sorsfordult, nálam sk, nála is sk, nálam is sk. nem volt rá válasza, mivel egy skt eldobott az előző kör végén :P így apródot bedobfa, iffhiass felállt, és elvitte az utolsó szintjét.

második meccsem Bojtár Gyula, és az uh-ra átalakított fehér kobra ellen, vonaton még gondolkoztam rajta, hogy beteszek egy kenawynt meg egy sharab shaktort b tervnek a dekkbe az ilyen esetekre, de aztán mégse tettem ezt meg, meg is lett az eredménye, egyszercsak lejött nála egy romlás, anarthyal meg kapott egy véresőt, és kb. itt vége is volt a meccsnek, bár szenvedtem még egy darabig, de a végén kezet nyújtottam.

harmadik meccsem Csépány Erik, és egy kígyószekta pakli ellen. Kezdő kezem álomszerű volt: Iffhiass, dromedár, jogos örökség, dzsad bankház, dobótőr, vérizzító, sarjpáncél. kiraktam a két küldit, rá a két tárgyat, jött az elf, Erik meg letett egy kígyószektást, küldije nem volt, és elindult a jogos örökségre, csakhogy benézte, mert ugye volt rá csatolva egy tárgy, így nem tudta megoldani, beállni meg nem akartam, mert féltem egy esetleges ütéstől. bár ha nincs rajta tárgy, akkor beállok, de akkor kicsit lehet más lett volna a játék. így viszont ő hazament pihenőbe, iffhiass előbb a jogos örökséget oldotta, hozott róla dobótőrt, majd ment a bankházra. két dobótőr + 1 vérizzító már volt az emberemen, horda ellen nemrossz. második kör: maharadi elfogása, jogos örökség, hadeb, iffhiass, anarthyal, sarjpáncél, mallior. ez se volt túl rossz :D iffhiass indult jogos örökölni, hozza a dobótőrt, megy maharadira, hozza a hadebet. Erik letesz egy szektást, elindul egy tiltott tekerecs felkutatására, elf beáll, egy szektás hal, oldom küldit. hoz mégegy szektást, megy másik küldire, iffhiass maliorral feláll, mégegy szektás hal, mégegy küldit oldok. harmadik körben már nem volt olyan csúcsszuper kezem, de ha jól emléxem, mégegy jogosat tudtam oldani, aztán akadályoztam egyet, az a szektás is meghallt, majd kettő szektással ment kontraktusra, amiből az egyiket megette egy teve :P majd hozok apród, csatt rá hadeb, 4 dps küldit kiteszek, apród feláldoz, küldi megold, asszem 12 dpvel nyertem.

negyedik meccs freddy ellen, varázslóurakkal tolta, nincs mit szépíteni a dolgon, ótvarszarul húztam, és sztem az mentett meg, hogy az egyes sarjpáncélos iffhiasson egy sherebet befogtam a vadassal, sytix 0-t sebzett, egy damquuis meg kettőt, aztán mikor rayvanhur már pihent, igere szentélye meg már nem volt, hoztam hadebet, cserepakliból igere szentély romjait, ő hozott egy conjuratort, de az meg nem tudott akadályozni manif miatt, sztem innen küldivel is nyertem volna, de concordiázott is egyet, nekem meg volt vagy 10 mpm, éber iffhiass, éber anarthyal, nála meg két toronyszint 0 csatolással. kezet nyújtott.

ötödik meccsem Balázs Albert kígyószektája ellen, kísértetiesen hasonló kezem volt, mint az előző szektás ellen, egy nagy különbség volt, miután nála pástot ért az első körben egy szektás, letettem iffhiasst, mire jött egy romlás... szenvedtem még egy darabig anarthyallal, el is oldottam 1 v 2 küldijét, de a nagy mp hátrány megtette a magáét, és annak ellenére, hogy Albert egyáltalán nem húzott jól, végülis mondhatni simán nyert. egy Kenawyn meg egy sharab itt is sokat segített volna...

hatodik meccsem Jimmie Vitája ellen, mikor leültem, nagyjából realizáltam már, hogy max 10% esélyem van, ha mp fölényből ki tudom hívni párviadalra vitát, és levágom, de erre esélyem se volt. shindarral nyitott, aztán jött vita, második körben bénította iffhiasst, hozott sharabot, esett az alsó szintem. köv körben kellett volna csinálnom valamit, de jött az sf - bénítás sotrom, és már a kerítőház is kint volt. utolsó körben újabb sf, majd zogg rituálé. egy Kenawyn itt is sokat segített volna :nono:

végülis 21-ből 9. lettem, és nagyjából ennyire is számítottam ezzel a félig-meddig mókadekkel (egyébként engem is meglepett, hogy azért nem kicsit erős, és még lehetne erősebb is), más kérdés, ha berakom azt a 2 lapot, aminn gondolkoztam, mind a 6 meccsemet nyerhettem volna, bár akkor meg másokkal kerültem volna össze, és ugye ki tudja, hogy ott meg mi lett volna. összességében jól éreztem magamat, annak ellenére, hogy hajnali 5:20kor kelltem, hogy elérjük a 7:23-mas vonatot, bár így meg már 6:40kor a déliben voltam, és mint később kiderült, bőven ráértünk volna a köv. vonattal is menni :P hazafelé meg már teljesen szét voltunk csúszva, de erről majd Sticky ír, ha akar :)

Módosította RudeX: 2009.03.22, 20:59

# 1588029
dugo_gyor

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 187 Hozzászólás
Beszámoló a győri OVV-ről:

DP-horda paklival indultam (Aun portyázó, Fekete ork portyázó, Birodalmi felderítő, Adachnoa - Tamari kifosztása, Rivális klánház elfoglalása, Klánház megvédelmezése vonalon).

Első meccs (Sragner Csabi) kis corgái ellen:
A második körben összeszedtem a DP-t, lévén az alsó szintem Bigy volt, így az ostromtól nem kellett tartanom. Olcsóbb kalandozóim lévén először wirgeltem első körben, majd küldit oldottam. Köv körben ellen hozott kalandozót, azt pedig a harcban hátbaszúrtam. Klánház + Tizenhármak Tornyával meglett a DP-m.

Második meccs (Kovács Kopi Tamás) Káosz-Metha papjai ellen:
Elég gyatra húzást produkáltam az első körben, lévén csak 1 kalandozót, Adachnoát húztam. A kezem viszont 6 lapig kipörgött, így megtartottam. Ellen Káosz-Metha pappal nyitott, én kiraktam Adachnoát. Vérgyűjtött, majd kövkör. Kalandozót még most sem húztam, de sikerült elhozni a Rejtett várost, mellyel kerestem Aun portyázót és oldottam küldit. Kövkörben kerestem Fekete ork portyázót, oldottam 2 küldit + Klánház és meg is lett a DP-m.

Harmadik meccs (Koalakid) Goblinjai ellen:
Itt is egyből a rejtett város elorzásá volt az elsődleges cél. Miután elhoztam a második körben, mivel Trónterem volt, onnan a kalandozó fölény meg is volt, ráadásul olcsóbbak is voltak a kalandozóim. A Tamariról hozott méreg + a megoldása utáni "talált" méreg is nagy előnynek bizonyult. A sok kis kalandozó miatt, itt kiraktam Tűtornyot + Tizenhármak Tornyát + Klánházat.

Negyedik meccs (Varga Zsolt) Ahan-nata-tata-tata-khanjai ellen:
Itt kőkeményen elvéreztem. Concordiázta a Gilron-szentélyét, melyre volt Sors kezém, de neki is. Lehoztam Aun portyázót, aki elment küldizni, de Mortel hazaküldte. Ez benne volt sajnos a pakliba.Lehoztam 1 Birodalmi felderítőt, aki szintén ment küldizni, Mortel beleállt, kiwirgeltem, sérítettem a Mortelt. 1 küldit megoldottam, de nem húztam több küldetést ebben a körben. Kövkörben Mortel megoldott egy Kontraktust, mellyel megölte a felderítőm, majd megszakba jött Meridián vesztettem Mp-t. Meridián még oldott egy portyázást. Kövkörben még egy Kontraktus és Mp-vesztés következett, ráadásul meglett a DP-je ebben a körben.
A két kontraktus + 8 Mp veszteség (2 kör meridián + 2 portyázás) betette a kaput.

Ötödik meccs (Csépány Laci) Kharakulak + Conjurator + 20+ bestia:
A leghosszabb és legidegtépőbb meccsem az OVV-n. A küldetéseim mint a karácsonyfa, úgy néztek ki, bár a Tamari csak 1 utas, öröm az ürömben. 2. körben kitudtam rakni A Sápadt Angyalt, mellyel 2-szer vagy 3-szor tudtam sápasztani a meccs folyamán. A kezemben lévő magányos farkasokat nem tudtam kicsatolni a küldikre, így a Klánházakra csatoltam őket. Ráadásul ellennél előbb kijött Maladorina, mint nekem. Az első körös Conjurator miatt a behúzott ostromgyűléseknek sem igazán tudtam örülni. Elkezdtem lepakolni a kalandozóimat. Elég tisztességes soraink voltak. A legvégső ütközetre nálam 4 Aun portyázó, 1 Fekete ork poryázó, 1 Birodalmi felderítő és a külső síkon 3 Adachnoa várt bevetésre. 1 felderítőt még az első körökben, - míg csak conjurator volt a sorban - elküldtem Tamarira, legalább a bestiát tudjam mi az alapon. Jött 2 mp-ért a Damquiss, mely megette a felderítőt. A döntő momentum, akkor volt, mikor 2 Aun portyázó (4es szintűek), elmentek Tamarira, és az ellen csak 1 Conjuratort állított be. A sorban egyébként Kharakulak és Rayvanhuur is lent volt. Mp-fölényem miatt Wirgeltem, mely Maladorina áldozatává vált. Az ellenfél is wirgelni szeretett volna, de ezt már nem tehette. Hátbaszúrtam Conjuratort. Küldit sikerült megoldani. 2 méreg volt a soromban. Kiraktam klánház elfoglalását, melyet abban a körben sikerült megoldani és erről is jött egy méreg, elhoztam a Feneketlen Kútat. Így az Aun portyázóim már adtak némi védelmet, lévén a bestiák -4-el dobtak ellenük. Zoggozták a Dicsőség csarnokát, így kellett még egy küldi. Sikerült küldetést oldani, így rákényszerítve az ellent a támadásra. A Zogg miatt lement Mp-be, és a végső körben 0 Mp mellett 1 Kharakulak és 1 rayvanhuur + Igere-szentéllyel néztem farkasszemet. Nekem 3 éber aun portyázóm és 1 éber Felderítőm volt. A többiek pihentek a manőverek miatt. Nálam 2 Mp és 2 toronyszint. Az utolsó körben megoldott Tamarival sikerült behúzni a Déli Kaput, mellyel Tizenhármak Tornyát Tudtam keresni és építeni Rayvanhuur jött ostromolni. Beálltam 1 portyázóval és 1 felderítővel. Vittem 2 Toroni pokolt és 1 Vérizzítót a portyázóval. Jött Shereb, aki felderítőt megette, de 4-re nem talált a portyázó ellen. Kapott egy hátbaszúrást és 1 Vérizzítót. Visszavertem az ostromot. Jött Kharakulak, ellene 1 portyázó 2 toroni pokollal. Jött a Shereb nem talált, majd 2 pokollal és a sápadt angyallal meghalt a varázslóúr. Ezzel meglett a győzelem.

Hatodik meccs (Bojtár Gyula) Fehér Kobrája ellen:
Gyula azt mondta az esélytelenek nyugalmával ült le, mivel tudta, hogy mivel játszok. Én nem gondoltam ilyen esélytelennek a játékot az ő szemszögéből, és a példa mutatta, hogy kevésen múlt a meccs. Rendesen húztam a kalandozókat, küldit csak 3-at. Rossz ütemben húztam a magányos farkasokat is, így az alsó szintemre is került egy. Gyula fehér Kobrával nyitott, majd zauder, én Adachnoa és Aun portyázó, majd Fekete ork. Az egyik küldim kapott csatolást, így oda nem terveztem elmenni. Gyula kénytelen volt lehozni Káosz-Shraddu papot és vele érdektelenítenie, hogy megakadályozza a küldetésoldást. Ezzel lement 0 Mp-re. Nekem maradt 2 Mp-m. Kövkörben Sikerült 2 Mp-re levinni Gyulát, így tudtam, hogy a Kurunt (feltételezve, hogy az van csatolva) nem tudja fedni, mivel 3 kaller van a múltamban. Megoldottam a küldit. Gyula Concordiázott, így lett 6 mp-je. 3 ostromra elég és a Kobra + Zauder meg is tudja tenni a 3 manővert a körben. Nálam 2 mp. Gyula eljött ostromolni, mivel 2 mp-ből kevés esély van rá, hogy feltudok fedni bestiát. És igen, a rossz ütemben behúzott magányos farkas 1-et sebzett a két támadásából, így nem volt esély elvinni az összes szintemet ebben a körben, mivel a Tizenhármak Tornya miatt én határozom meg az ostrom helyét, a zauder pedig csak 3 szintű volt.

Remélem mindenki jól érezte magát a versenyen és jövőre még többen leszünk a győri OVV-n.

dugo győr

# 1587720
Aitaer

Morgena ostora

• Fórumita
  • 1570 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaThorn19 írta 2009.03.21, 00:15 -n:

Hozzászólás olvasásatrufa írta 2009.03.20, 12:07 -n:

Üdv!

Pár szó tőlem is az Árkádiás versenyről.
Sheramar-Chyor (avagy milyen olyan nagyvarázsló van, aki tud űzni) paklival jöttem.

Az első meccsen minden szép és jó volt, Panyik Zoli Varázslóuraival játszottam egy iszonyatosan kemény, de jó meccset. Rayvanhuur belefutott az elején egy fény-pszi fojtás kettősbe, aztán szépen mindketten kicsit visszavettünk a tempóból. Ostromolgattunk is, ilyen-olyan hatékonysággal. Nagyon jó volt nálam a 3 fény-4 űzés a rengeteg bestia ellen. A végén azon nyertem, hogy az utolsó szintnél fagyasztottam karakulakot, így nem tudott halálba lehellni, és a 4-es kardomra nem dobta meg 4-re a szintmentőt. Ez egy nagyon jó meccs volt

A következő három(avagy kettő) meccs inkább a rémálom kategóriába tartozott, mind Varga Robi, mind Szabó Balázs ellen. A negyedik meccsen erőnyerő voltam, így futottam be a negyedik helyre.
Emiatt igen nagyon szégyenlem is magam, első nagyultrám, amit abszolút érdemtelenül nyertem meg. A négy fordulós kiírást, mondjuk 8 fő felett el kéne felejteni, mert máskor máshol, mással is előfordulhat, hogy a négyből egy nyert meccsel nyer nagyultrát, és egyedit.

Látom továbbra sem tanulsz :nono:

Te már csak Robi maradsz:)))

# 1587697
Thorn19

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1467 Hozzászólás

Üdv!

Sheramar-Chyor (avagy milyen olyan nagyvarázsló van, aki tud űzni) paklival jöttem.

Az első meccsen minden szép és jó volt, Panyik Zoli Varázslóuraival játszottam egy iszonyatosan kemény, de jó meccset. Rayvanhuur belefutott az elején egy fény-pszi fojtás kettősbe, aztán szépen mindketten kicsit visszavettünk a tempóból. Ostromolgattunk is, ilyen-olyan hatékonysággal. Nagyon jó volt nálam a 3 fény-4 űzés a rengeteg bestia ellen. A végén azon nyertem, hogy az utolsó szintnél fagyasztottam karakulakot, így nem tudott halálba lehellni, és a 4-es kardomra nem dobta meg 4-re a szintmentőt. Ez egy nagyon jó meccs volt

A következő három(avagy kettő) meccs inkább a rémálom kategóriába tartozott, mind Varga Robi, mind Szabó Balázs ellen. A negyedik meccsen erőnyerő voltam, így futottam be a negyedik helyre.
Emiatt igen nagyon szégyenlem is magam, első nagyultrám, amit abszolút érdemtelenül nyertem meg. A négy fordulós kiírást, mondjuk 8 fő felett el kéne felejteni, mert máskor máshol, mással is előfordulhat, hogy a négyből egy nyert meccsel nyer nagyultrát, és egyedit.

Látom továbbra sem tanulsz :nono:

# 1587605
RudeX

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2068 Hozzászólás

grimoire-al bármely papból tudsz csinálni varázslót :nono:

# 1587492
glad

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 749 Hozzászólás
Egyébként előtte szerintem megegyezhettek, hogy nem 4 hanem 6-7-8 fordulót játszotok. A kiírás csak a min.-ra vonatkozik.

# 1587487
trufa

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1273 Hozzászólás
Üdv!

# 1587147
Hanameth

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 84 Hozzászólás
Hi!

Verseny Mezőkövesden!
Időpont: Március 28. Szombat
Kezdés: 10 óra
Típus: Iker
Helyszín: Mezőkövesd, Bajor söröző

Akik jönnének, lehetőleg jelezzék valahogy! Későket megvárjuk!

# 1587038
Imi

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 955 Hozzászólás
Hali!

Pár szót írnék a tegnapi Árkádiás versenyről.

Tegnap délután olyan 17.20 magasságában elindultunk a wesselényi utcai megállóból a klubhoz, ahol Balász várt ránk, mondván a klub nincs nyitva, biztos lesz itt verseny?? Miután megdobtuk asztrál próbánkat, 17.30 átengedett minket a tulaj a gyilokjárón, és kezdődhetett a regisztrálás, nevezés, stb.

Közben Balázzsal játszottunk 1-2-őt a Nogrenes poén paklija ellen, ami megjegyezném nagyon jól működött, kíváncsi vagyok mikor fog vele elindulni versenyen?! Ezek után nagy meglepetést nem okoztam a többiek számára, ugyanis konformista módon beálltam az Anath-Akhanokkal operálók sorába. :felvon:

Nevezés ende, 4 forduló indul. Szép számmal összejöttünk ismét, asszem 14-en lehettünk.

Első meccsem: tharr ellen, és valamiféle paklifogyasztással volt, és állati sok bestiával. Ha leraktam egy küldit, akkor mindjárt legalább 2 bestia került rá, majd a vadaspark is kapott 1 tűzvészt, így át kellett állnom ostromra. Nálam 2 meridián volt lenn, és egy sequator, ha tharr lehozott valakit, azt élből csontromboltam, így nála egy teljesen üres sor volt. Csak a bestiáktól tartottam - a versenyen szerintem a Seidal okozott jónéhány embernek meglepetést - de sarjpáncélos meridiánok levittek 2 szintet. Az uccsó szintnél Balázs elnézte, és passzolt, én elmentem sequatorral ostromolni, és Bíbor hadúr plusz alapszintjével vitte az üres megmaradt tornyot. 1/1

Második: macsk ellen, és itt volt szerencsém egy jobbfajta Anath-akhan pakli ellen játszani. Sok esélyt nem adtam magamnak, ezért a saját küldijeimet dobáltam a múltba, így csak az övéit próbáltuk megoldani. Mivel ő is és én is játszottunk tekerccsel ezért főleg az a küldi került a középpontba. Az elején még talán azt mondhatnám, hogy egész jól álltam, de nála előbb jött sápadt angyal, és beindult a gépezet. Elvitte a márványszentélyem és összejött neki a 9 dp, csak annyi esélyem maradt, hogy 3 mp-nél hoztam egy Bíbor hadurat meridiánra, 1 mp. Oldott egy másik tkercset, és lementem 0-ra. Nála nem volt éber kaller, én utolsó esélyként elmentem meridián+sequatorral mágiagócra (ingyen oldással Bíbor haudrat el tudtam volna sütni), de hozott egy mortelt és kirejtve a sequatort már nem tudtam megoldani. 1/2

Harmadik. Tyuk és a női cammógó ostrom. Jól kezdett húzott Seylát, syrát és elindult az mp termelés. Én nem húztam valami jól és a végén már vagy 18 mp-nél járt mikor felhúzta a nomád portyázókat, és végre 1 mp-kért leostromolt. Nehéz szülés volt, pedig végig iszonyatos mp fölényben volt. Az anath-ok nálam meg mp hátrányban! :pirul:
1/3

Negyedik: cstomi és a kradok ellen. Tomi pocsékul húzott, és thorel kapott egy csontrombit, így a második körben ingyen oldottam 1 mágiagócot, majd visszavettem a csontrombit márvánnyal, és a 3. körben már mp-ért oldottam a 2. mágiagócot. Itt már Tominak az emlékváltóit kellett hozni, valamit fel tudjon mutatni akadályozóknak, de a 4. körben elmentem az uccsó küldire, és a 2 emlékváltót 1 mortellel+rejtett támadással kiiktattam, majd kéznyújtás, és így egy lovaggal legalább gazdagabb lettem.

2/4

Az eredménnyel Elydan megelőzött, de grat a helyezetteknek:sor: !

Módosította Imi: 2009.03.19, 10:13

# 1587036
Elydan

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1014 Hozzászólás
Sziasztok,

tegnap az Árkádiában 13-an neveztünk. A nyereményalap 2db álomhozóval nőtt,amit Aitaer ajánlott fel. :felvon:

1. Varga Zsolt (Ahan-Nata)
2. Szabó Balázs (Rayvanhuur)
3. Kiss Robin(szürkecsuklya)
4. Graff Gábor (Sheramar ar Sharan)
5. Tőkési Gergő (sok csaj, Syra,Seyla,Almeir meg a többiek)

ezen kívűl még az alábbi paklik voltak a teljessség igénye nélkül:
khál fajpakli, 2db ahan-nata, aquir faj, thorel, irtó sok démonos-tharr papos, kráni 13-ak

Remélem mindenki jól érezte magát,és a legközelebbi versenyemen(2009-04-08 ELTE) ismét találkozunk. :pirul:

Elydan

ui.: akinek van kedve írjon egy beszámolót :ok:

Módosította Elydan: 2009.03.19, 10:04

# 1586889
Dark_Halfdan

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 89 Hozzászólás
Hagyományos verseny a Defektben!!!
1064 Budapest, Izabella utca 85. nem messze a Szellemlovastól (http://maps.google.com/maps?q=1064+Budapest,+Izabella+utca+85.&rls=com.microsoft:hu:IE-SearchBox&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7SUNA&um=1&ie=UTF-8&split=0&ei=bjbBSdnuHsiosAbZqKGqDQ&sa=X&oi=geocode_result&resnum=1&ct=title)

Időpont: Március 22. Vasárnap
Formátum: Hagyományos
Nevezési díj: 1000Ft.
Gyülekezés: 9:30
Kezdés: 10:30
Díjazás: krán törvénye kiegészítők, UR, UE lapok, ezen felül minden 4 játékos után +1 pakli kerül kiosztásra az első 3 között (aki esetleg csalódott az elsőben, annak ezúton szólok, hogy ami most itt van, az kőbevésett parancsolat :felvon: )

Diákoknak 10% kedvezmény minden fogyasztásra!

# 1586070
Elydan

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1014 Hozzászólás
Sziasztok,

örömmel jelentem,hogy az eddigi visszajelzések alapján biztosan lesz hivatalos verseny szerdán az Árkádiában! Várok minden kedves játékost! Gyertek és játszunk egy jót! (jelentkezéseket továbbra is várom u2u-ban,vagy chit-chat)

Hozzászólás olvasásaElydan írta 2009.03.15, 13:55 -n:

Sziasztok,

ismét hétköznapi verseny Budapesten!

2009-03-18 szerda

Helyszín:Árkádia Cím: Budapest Kertész u. 7. (VII. ker, Blaha Lujza tértől 2 perc gyalog, sréhen kell menni a Moszkva tér felé).A bejárat egy szép rézkilincses faajtó. :)

Nevezés:17:45-től
Kezdés:pontosan 18:00
Formátum:Hagyományos
Nevezési díj:800 Ft
Fordulók száma: 4 forduló
A helyszínen 500 Ft értékben kötelező fogyasztás!

Nyeremények:
Minden nevező az adott havi ultraritka lapot kapja(őselemi erő teremtése),az első négy helyezett pedig az UE(Omron Tardassol) lapot. Minden két nevező után egy darab duplaegyedis Krán Törvénye kiegészítő kerül a nyereményalapba. Az egyedi lapokat létszámtól függően 1-4(6) helyezett húzza szét. A gyakori/átlagos lapokat a hátrébb végzettek választhatják,és ráadásként egy tiltott tekercset is kisorsolok a nem díjazottak között.

Gyertek el minél többen,és játszunk egy jót! :)

Ha kérdésed van keress u2u-ban,vagy telefonon! (30-967-27-94)

Módosította Elydan: 2009.03.16, 20:06

# 1585954
tast

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 98 Hozzászólás
Elydan!

Úgy fest megyek. Szal rám számolhatsz. Ha mégsem akkor írok.

# 1585651
RudeX

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2068 Hozzászólás
mi volt ma a Defektben?

# 1585593
Atesz77

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1337 Hozzászólás
Márciusi második verseny Kecskeméten!

Időpont: 2009. március 28. szombat
Helyszín: Wanted söröző (Nagypostával átellenben)
Gyülekezés és kezdés: 17:00-től
Verseny típusa: Új hullám
Nevezési díj: 1.100 Ft
Nyeremények: A nevezési díjból dupla egyedis kiegészítők lesznek vásárolva, ezek lesznek felbontva és helyezéstől függően választva a versenyzők által.
Az első négy helyezett az adott havi ultraegyedi lapot (márciusban: Őselemi erő teremtése) nyeri, illetve minden nevezett játékos megkapja az adott havi ultraritka lapot (márciusban: Omron Tardassol).

- aki egymás után részt vesz (tehát kihagyás nélkül) 4 kecskeméti versenyen, annak egy szimpla egyedis kiegészítő jár ajándékba a negyedik versenyén. Utána a számolás újra indul...
- a január-júniusi, július-decemberi időszak legeredményesebb kecskeméti játékosa nyereményként 3 dupla egyedis kiegészítőt, a második helyezett 2 dupla egyedis kiegészítőt, a harmadik helyezett 1 dupla egyedis kiegészítőt kap ajándékba.

És még továbbiak:
- Minden versenyen 200 Ft-ot teszek nevezőnként egy gyűjtő kasszába, amit 2009. év végén nyitunk fel és az abban lévő összeg 50%-át és 3 dupla egyedis kiegészítőt az első helyezett játékos, a második 30%-ot és 1 dupla egyedis kiegészítőt, a harmadik pedig 20%-ot és 1 dupla egyedis kiegészítőt kap nyereményként.

# 1585570
Elydan

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1014 Hozzászólás
Sziasztok,

ismét hétköznapi verseny Budapesten!

2009-03-18 szerda

Helyszín:Árkádia Cím: Budapest Kertész u. 7. (VII. ker, Blaha Lujza tértől 2 perc gyalog, sréhen kell menni a Moszkva tér felé).A bejárat egy szép rézkilincses faajtó. :)

Nevezés:17:45-től
Kezdés:pontosan 18:00
Formátum:Hagyományos
Fordulók száma: 4 forduló
A helyszínen 500 Ft értékben kötelező fogyasztás!

Nyeremények:
Minden nevező az adott havi ultraritka lapot kapja(őselemi erő teremtése),az első négy helyezett pedig az UE(Omron Tardassol) lapot. Minden két nevező után egy darab duplaegyedis Krán Törvénye kiegészítő kerül a nyereményalapba. Az egyedi lapokat létszámtól függően 1-4(6) helyezett húzza szét. A gyakori/átlagos lapokat a hátrébb végzettek választhatják,és ráadásként egy tiltott tekercset is kisorsolok a nem díjazottak között.

Gyertek el minél többen,és játszunk egy jót! :)

Ha kérdésed van keress u2u-ban,vagy telefonon! (30-967-27-94)

Módosította Elydan: 2009.03.15, 13:57

# 1585532
IceMan

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 206 Hozzászólás
Helló!

E hónapban ismét MK verseny Miskolcon!
Időpont:március 21./szombat/
Kezdés:11 óra

Nyeremények: e havi ultrák valamint minden két nevező után bontunk egy duplaegyedis krán törvénye kiegészítőt.
A verseny végén a helyezések sorrendjében mindenki választ egy egyedi lapot.
A gyak átlagos lapok széthúzásra kerülnek.

Helyszín: Korzó kocsma

Típusa:Hagyományos.

Gyertek el minél többen!
Üdv
IceMan

# 1584910
RudeX

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2068 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaGuldor írta 2009.03.12, 23:56 -n:

Hozzászólás olvasásaRudeX írta 2009.03.12, 21:46 -n:

embörök.
holnapi kapocs-os versenyt András távolléte miatt én fogom megtartani. 6kor fogunk kezdeni, aki addigra nem ér oda, az telefonáljon. elképzelhető, hogy már 5 előtt ott leszek, de valószínűbb, hogy csak 6 körülre esek be.
jam, és légyszi, hozzatok nekem 3 dromedárt meg egy darab jelentéktelenséget, vagy kapjátok el Bojtár Gyuszit, és szedjétek vissza tőle az enyémeket, különben nem lesz verseny :rohog:

A verseny 18:30-as kezdéssel van meghirdetev, a hivatalos oldalon. Szerintem ehhez kéne ragaszkodni. Eddig is fél7kor volt kezdés.

mégjobb ;) akkor akkor kezdődik :) és akkor tuti, hogy én is akkorra megyek

# 1584909
Atesz77

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1337 Hozzászólás
Időpont: 2009. március 14. szombat
Helyszín: Wanted söröző (Nagypostával átellenben)
Gyülekezés és kezdés: 10:00-től
Verseny típusa: Hagyományos
Nevezési díj: 1.100 Ft
Nyeremények: A nevezési díjból dupla egyedis kiegészítők lesznek vásárolva, ezek lesznek felbontva és helyezéstől függően választva a versenyzők által.
Az első négy helyezett az adott havi ultraegyedi lapot (márciusban: Őselemi erő teremtése) nyeri, illetve minden nevezett játékos megkapja az adott havi ultraritka lapot (márciusban: Omron Tardassol).

- aki egymás után részt vesz (tehát kihagyás nélkül) 4 kecskeméti versenyen, annak egy szimpla egyedis kiegészítő jár ajándékba a negyedik versenyén. Utána a számolás újra indul...
- a január-júniusi, július-decemberi időszak legeredményesebb kecskeméti játékosa nyereményként 3 dupla egyedis kiegészítőt, a második helyezett 2 dupla egyedis kiegészítőt, a harmadik helyezett 1 dupla egyedis kiegészítőt kap ajándékba.

És még továbbiak:
- Minden versenyen 200 Ft-ot teszek nevezőnként egy gyűjtő kasszába, amit 2009. év végén nyitunk fel és az abban lévő összeg 50%-át és 3 dupla egyedis kiegészítőt az első helyezett játékos, a második 30%-ot és 1 dupla egyedis kiegészítőt, a harmadik pedig 20%-ot és 1 dupla egyedis kiegészítőt kap nyereményként.

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett