Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.24.Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolás

DnD/ ADnD regények

• Nem írhatsz ebbe a témába
651 hozzászólás érkezett eddig

# 1679413
Mayuda

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 9 Hozzászólás
Látom jó régen látogatták ezt a helyet(sajnos)
A kérdésem az lenne,hogy valaki aki tud valami a bizonyos I'Strahd the war against Azalin-rol az feltétlen szóljon :rohog:
Szívesen meg is venném ha van egy lelkes eladó:sor:

Csáó :rohog:

# 1633139
Dalila

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 2 Hozzászólás
Sziasztok!
Nem tudom érdekelne-e valakit esetleg egy Dragonlance világban játszódó fórumos szerepjáték, ami pár hónapja indult és egyelőre még csak pár taggal, de elkezdődött a fórum élete. Bárki bármikor beszálhat, ha van kedve, csak regisztrálni kell.
Ha valakinek kérdése van, vagy érdekli az oldal linkje az írjon nekem egy üzit, és megadom :nyenye: Ja meg adok meg egy e-mail címet is, ezen mindig elértek: ticike21@citromail.hu

(Gondoltam mégse teszem ki ide az oldal linkjét, mert nem biztos, hogy örülnének a reklámnak.)

# 1619399
Csontrago

New Promethean

• Fórumita
  • 349 Hozzászólás
Köszönöm szépen a választ :vitatkozik: :agot:

# 1618924
Bakou-1

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2614 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaCsontrago írta 2009.05.22, 22:51 -n:

Üdv

Azt kérdezném, hogy a Ork király c. mű regény, esetlegesen a Vadász pengék trilógia folytatása? Jól gondolom? nem olvastam bele, csak a borítót láttam azért kérdezem itt, hátha valaki már olvasta esetleg.

The Hunter's Blades Trilogy

* The Thousand Orcs
* The Lone Drow
* The Two Swords

Transitions

* The Orc King
* The Pirate King
* The Ghost King

"The Transitions Series is a series of fantasy novels by R. A. Salvatore, the famous science fiction and fantasy author, consisting of three novels: The Orc King, The Pirate King, and The Ghost King. The Orc King was published in September 2007, The Pirate King in October 2008, and The Ghost King will be published in October 2009. This series will be Salvatore's latest work in the long saga of the companions of Mithril Hall. It continues the tale of the famous renegade drow (dark elf) Drizzt Do'Urden and his friends. This series is a follow up to The Hunter's Blades Trilogy. "

# 1618650
Bakou-1

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2614 Hozzászólás
hello,

olvasta valaki a Dragonlance-s Murder in Tarsis-t? Ha igen, a véleményére kíváncsi lennék... :nemertem:

# 1611239
Csontrago

New Promethean

• Fórumita
  • 349 Hozzászólás
Üdv

Azt kérdezném, hogy a Ork király c. mű regény, esetlegesen a Vadász pengék trilógia folytatása? Jól gondolom? nem olvastam bele, csak a borítót láttam azért kérdezem itt, hátha valaki már olvasta esetleg.

# 1498110
iceride

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2989 Hozzászólás
Pl. a Huma legendáját.

# 1498002
Bakou-1

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2614 Hozzászólás
Igazán nagyon rég olvasgattam már "adnd-ihletésű" regényeket. FR-tól nagyon ódzkódom és mivel annakidején a Krónikákat (meg a Legendákat is) nagyon szerettem, kíváncsivá tett ez az újabb trilógia. Hogyha részben hozza az előzőek hangulatát, akkor megéri kipróbálni. Egyébként a többi DL sorozatot nem olvastam, de már rajtuk is elgondolkoztam. Miket érdemes onnan?

# 1497983
Glowface

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1848 Hozzászólás
Szerintem legalább jó 6-7 éves a könyv, és igen, volt a trilógiához szerencsém.
Nekem tetszett, dragonlance-esebb a hangulata megint. Néhány visszaköszönő régi szereplő, sok új.
Sokaknak mégis kevésbé tetszik - talán egy fokkal kevésbé személyes, családias a hangulata a krónikáknál, inkább több szálon, egymástól távolabbi karakterek sorsát kíséri.
Mi érdekel róla?

# 1497925
Bakou-1

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2614 Hozzászólás
Margaret Weis és Tracy Hickman párosnak van egy új (hehe, na annyira azért nem új) sorozata, ami a Hanyatló nap sárkányaival kezdődik (lelkek háborúja sorozat?). Olvasta valaki? :gyagya:

# 1281358
Calebros

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 92 Hozzászólás
A Pókkirálynő háborújának 6. kötetének írója börtönben van, halott vagy egy szép és kényelmes fehér kabátot visel? Csak úgy kiváncsiságból kérdem, mert a Szerzőről rész benne érdekes.

# 1280634
Marcus

Enrawellita

• Fórumita
  • 574 Hozzászólás
Sziasztok!

Klambó: Én is szívesen látnám az utolsó részt, de tudtommal a DnD jogok már nem a Szukitsnál vannak, ezért náluk nem lehet semmit sem elérni. Inkább a DeltaVision-nél kellene próbálkozni, elvégre is csomó cumót adogatnak ki, és nem a Dark Sun lenne az egyetlen, ami külföldön már gyakorlatilag nem fut.

# 1278537
Klambo

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 503 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaRadivoj írta 2007.08.10, 17:10 -n:

Javasold a Szukitsnak. Van az oldalukon egy ilyen opció.
Már javasoltam... de nem történt semmi. :) :ugri:

# 1278457
iceride

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2989 Hozzászólás
A válasz pedig az, hogy valszeg nem éri meg pénzügyileg.

# 1278416
Radivoj

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1445 Hozzászólás
Javasold a Szukitsnak. Van az oldalukon egy ilyen opció.

# 1278348
Bakou-1

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2614 Hozzászólás
Jó kérdés. Gusztus dolga elvágni valamit a végénél. Kár érte.

# 1278307
Klambo

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 503 Hozzászólás
A Prizm Pentad befejező része miért nem jelent meg magyarul?

# 1272601
GDS

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 158 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaJakirte Jak Cyr írta 2007.06.30, 11:19 -n:

Olvasta valaki a Return of the Archwizards c. Forgotten Realms (Troy Denning) trilógiát? Ha igen, akkor megmondaná, hogy érdemes e beszerezni? Engem az érdekel, hogy "irodalmilag" a jobb kategóriába sorolhatóak-e (karakterábrázolás, történetszövés, eredetiség), vagy ez is csak egy újabb kockacsörgős regény, ahol Elminster megmenti a világot.

Olyan egyszer olvasható kategória, pedig én amúgy kedvelem Troy Denning-et. Azért összetettebb plot, -- néha nem is teljesen érthető -- mint az Elminiszter jön és szétcsap. Igazából azért érdemes végigolvasni, mert ad némi rálátást a shadow magic-re és a történtek hivatalosan is az FR történelem része, de mondjuk van róla összefoglaló a Player's Guide to Faerun-ban...

# 1263429
Jakirte_Jak_Cyr

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1276 Hozzászólás
Üdv!
Olvasta valaki a Return of the Archwizards c. Forgotten Realms (Troy Denning) trilógiát? Ha igen, akkor megmondaná, hogy érdemes e beszerezni? Engem az érdekel, hogy "irodalmilag" a jobb kategóriába sorolhatóak-e (karakterábrázolás, történetszövés, eredetiség), vagy ez is csak egy újabb kockacsörgős regény, ahol Elminster megmenti a világot.

# 1238265
Vanger

Knuddelmonster

• Fórumita
  • 1390 Hozzászólás
Iceride!

Van nektek most a boltban a következő két D&D termék?

Drow of the Underdark

Expedition to the Demonweb Pits

Ha igen, mennyibe kerülnek?

Módosította Vanger: 2007.05.07, 19:50

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett