Ugrás tartalomhoz

Hugh Howey – A silóÚj Rogue Trader kiegészítő: Faith and CoinHoldfátyol (DnD 3.5 kalandmodul)FehérlófiaART.RPG képek2013 Free RPG DayVillámhírek - 2013.06.14.Hősök Hajnala – A Kígyó vándorútja DnD kalandmodulStar Wars Episode VII - kiszivárgott a történet?

Black Crusade

• Nem írhatsz ebbe a témába
223 hozzászólás érkezett eddig

# 1930058
StB

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1180 Hozzászólás
Nos, mi itt toljuk a demókalandot (és útközben tértünk át a teljes szabályrendszerre). Röviden: toronymagasan a kedvenc változatom az eddigi W40kRP-rendszerek közül.
Nem vagyok képes elhinni, hogy más nem játssza. Vagy csak anti-fórumiták? :)

Módosította StB: 2012.02.26, 20:20

# 1930014
Zaethus

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1155 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaYnas_Midgard írta 2011.10.26, 16:23 -n:

Noha még nem próbáltam ki, a harci ackiókon véghezvitt változtatások papíron szimpatikusak, a képzettségrendszer gatyába rázása pedig egyenesen üdvözítő. Másoknak van esetleg valami tapasztalata a játékkal?
Ugyanerre lennék én is kíváncsi :D

# 1899492
Ynas_Midgard

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 745 Hozzászólás
Noha még nem próbáltam ki, a harci ackiókon véghezvitt változtatások papíron szimpatikusak, a képzettségrendszer gatyába rázása pedig egyenesen üdvözítő. Másoknak van esetleg valami tapasztalata a játékkal?

# 1895739
BePe

Admin

• Admin
  • 4218 Hozzászólás

Idézet

Black Crusade
A Warhammer 40.000 univerzum szerepjáték sorozatának újabb tagja jelent meg. Eddig nyomozhattunk az Inkvizíció megbízásából, felfedezhettünk, kolonizálhattunk, mint egy Rogue Trader, vagy lehettünk az emberiség bajnokai az Űrgárdisták személyében. Ez az új könyv a másik oldalt, a Káoszt helyezi előtérbe, egy lehetünk bajnokai közül, így törve a célunk felé, hogy Démonherceggé váljunk vagy egy újabb Fekete hadjárattal sarcoljuk meg a hullaisten birodalmát.

Pár hónapja megjelent a promóciós példamodul, a Broken Chains, ahol egy hipertérben kóválygó börtönhajóról kellett fogolyként kijutni a játékosoknak. Túl sok betekintést nem adott a játékba, de a kíváncsiságomat megalapozta.

Nos, akkor mélyedjünk el az új alapkönyvben...

Teljes cikk: http://lfg.hu/45293/ismerteto/black-crusade-ismerteto/

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett