Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.24.Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolás

Nem jon alom a szememre (Seewan)

- - - - -

• Nem írhatsz ebbe a témába
19 hozzászólás érkezett eddig

# 1425589
seewan

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 116 Hozzászólás
Jack, azért irtam nagybetűvel, mert komolyabban és erőteljesebben szerettem volna éreztetni az adott pillanat hangulatát. Nem a hatásvadászat vezetett, inkább a jobb átéreztetése annak, amit én átéltem :)

# 1425588
_Jack Stanwood (NPC/NJK)

• Látogató
SZERINTEM KIRÁLY, VALAHOGY ÍGY ÉBREDEK ÉN IS,EGY JÓ KIADÓS HORROR, VAGY SZEREPJÁTÉK EST UTÁN.MIÉRT ÍRTÁL BIZONYOS SZAVAKAT NAGYBETŰVEL ?
ÍGY ÉRZED MAGAD,VAGY CSAK HATÁSVADÁZ ELEM?

# 1425587
Eye

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 966 Hozzászólás
Nagyon jó. :)
Érzékletes az egész paranoiás hánykolódás, ezzel a csattanóval pedig nagyon el van találva az egész.

# 1425586
_zugrat (NPC/NJK)

• Látogató
Szerintem klasz volt.Tetszett

# 1425585
seewan

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 116 Hozzászólás
Köszi mindenkinek az értékelést.
Defekt: a nagybetűs szavak valóban csak hangsúlyozások, szerettem volna egy kis nyomatékot adni néhány helyzetben.
A kiskölök meg mindegy hány éves, magatokban keressétek, egy-egy nyugtalan éjszaka után, vagy alatt?! :)

# 1425584
_Gaark (NPC/NJK)

• Látogató
tetszett.

# 1425583
kukurbuki

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 841 Hozzászólás
Unokatesóm tizenegykét éves, és úgy nyomja a Diablo II-t meg a Heroes-t, mint én, csak nem olyan jól. :)

Ez azért súlyos volt. Nem semmi fantáziája lehet a kissrácnak. Az unokatesóm inkább szinteket, százalékokat, meg sebzést lát a nekromanciában, nem hiszem, hogy ilyeneken fantáziálgat.

Kár hogy előbb a hozzászólásokat futottam át, így nem lepődtem meg túlzottan. Azért jó volt. :P

# 1425582
lino

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 114 Hozzászólás
Hát szerintem azért bukta egy ilyen nekromancia+kiskölök, mert ha jól saccolom akkor még 14 év alatt van a kölök (nem hinném hogy az apja így bemenne ha idösebb lenne hogy nem tudsz aludni kisfiam.. bla bla); és abban a korban még nem nagyon foglalkoztatja a kölköket az ilyesmi (legalábbis unokaöcsémet nem, játékban sem tudja lekötni, csak az egyszerübb játékok - autoverseny pl-).. persze lehetnek kivételek.. no mindegy ez szvsz

# 1425581
_Gomennaszai! (NPC/NJK)

• Látogató
Nagyon aranyos történet, a csattanó nagyon tetszik.

# 1425580
ottoo

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 114 Hozzászólás
Aranyos. Aszzem ez a legmegfelelőbb jelző rá. Bár egyet kell értenem az előttem szólóval, hogy a stacatto nem épp ide való.
Viszont nekem semmi bajom az álmatlanság leírásával, sőt szerintem százszor rosszabb. Talán csak annyi, hogy aki többeti megfeszített munka után egy rendes ágyra talál, az szerintem 60 mp-en belül húzza a lóbőrt. S végül a kedvencem: "Közben a CSEND egyre sötétebbé válik, lassan mind közelebb és közelebb húzódik." Asszem van érzéked az absztrakt dolgok képi ábrázolásához.

# 1425579
Sparrow

Írófióka

• Fórumita
  • 705 Hozzászólás
Nekem is! Úgy értem, mosoly suhan át az arcomon. :) Tök jó, humoros, csattanós. Nagyon jók azok a "gondolaton belüli gondolatok", jó a képi ábrázolás stb. A kedvencem: "Még látom, ahogy felém lendülök…" :P
Az elején azonban én is túlzónak éreztem az álmatlanság leírását, és egy olyan kifejezést, mint "staccato" azért nem adnék egy kisfiú fejébe. A nagybetűs szavakkal egyetértek, szvsz egyszerű kihangsúlyozások. Nekromanciáról pedig simán álmodhat egy kissrác is 1-2 fantasy regény elolvasása után... (Vagy PC-s játék.)

# 1425578
eldar

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 101 Hozzászólás
Szerintem aranyos

# 1425577
_bitu (NPC/NJK)

• Látogató
Nekem tetszett.
Ez történik azzal aki túl sokat foglalkozik a szerepjátékokkal?
Remélem nem. :)

# 1425576
Defekt

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 386 Hozzászólás
Nemtom... :) A nagy betűkkel vésett szavakkal akartál valamit kifejezni?

# 1425575
_Solan (NPC/NJK)

• Látogató
Na ez tetszett. Kiváló a csattanó.

# 1425574
_Morik (NPC/NJK)

• Látogató
Egész élvezhető a fordulattal a végén...

# 1425573
_SkallaGrim (NPC/NJK)

• Látogató
Nem rossz, de lehetne sokkal jobb is, ha az elejen nem tulzod el a CSEND es az almatlansag leirasat.

# 1425572
lino

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 114 Hozzászólás
nekromancia+kiskölök???? ez kicsit buktató, de azért egész jó..

# 1425571
_laamer (NPC/NJK)

• Látogató
Aranyos. Így jár az, aki sokat tévézik. Meg számítógépezik.
Tetszett a csattanó is.

# 1425570
CikkBot

Régi fórumozó

• Admin
  • 4923 Hozzászólás
Nem jön álom a szememre (Seewan)

http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=3571

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett