Ugrás tartalomhoz

Hugh Howey – A silóÚj Rogue Trader kiegészítő: Faith and CoinHoldfátyol (DnD 3.5 kalandmodul)FehérlófiaART.RPG képek2013 Free RPG DayVillámhírek - 2013.06.14.Hősök Hajnala – A Kígyó vándorútja DnD kalandmodulStar Wars Episode VII - kiszivárgott a történet?E3 2013 - tömören

Projectek

• Nem írhatsz ebbe a témába
794 hozzászólás érkezett eddig

# 760703
_atryl (NPC/NJK)

• Látogató
Nem értem pontosan ezt az offtopic dolgot... Mindegy. 3 képért kérek 20at. pasztel, fantasy kép, kicsit Samwise módra. Hasonlít az eredetihez de kicsit átdolgoztam a figurákat és más póz.

# 760192
Draakenlinge

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 555 Hozzászólás
Atryl, az ár nemcsak mérettől függ, de technikától is, illetve a későbbiekben elismertségtől, megy ilyenek... sztem 20 3 képért 1általán nem sok.
1ébként ha jól értelmezem a fórum témáját, ez itt most offtopic volt...

# 759683
_atryl (NPC/NJK)

• Látogató
Nos én pl dolgozom egy projecten, a srác a húga barátjánál látta a képeimet, aki a haverom :vitatkozik: mekkora mák h szereti a warcraftot :vitatkozik:
2x30x70-es kép és egy 80x60-as kép. 2 karakterrajz, és egy térkép. Én 20E-et kérek érte, elég sok munkám van benne. Sztetek nem túl sok? Majd mutatok vázlatokat.

# 757871
Draakenlinge

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 555 Hozzászólás
thx nagymester! még ha nem is én kértem... :dilis:

ipari akt is belefér a témába? értem ezalatt a félig-levetkôztetett páncélautót :lol:

# 757768
BePe

Admin

• Admin
  • 4218 Hozzászólás

gnoll írta 2005.02.23, 06:33 -n:

50 kbyte ??????,
Az rettentö kicsi ha lekicsinyítem a képet jópár részlet eltünik.

emeltem 150 kbyte-ra.
abba azert jopar dolog belefer mar szerintem :dilis:

# 757718
Draakenlinge

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 555 Hozzászólás
egyszer? a megoldás. piktókat kell készíteni :dilis:))

# 757713
Akasha

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 280 Hozzászólás
Előbb lássunk valamit 50 kb.on! :dilis:

# 757563
Darklight

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 478 Hozzászólás
Gnoll: nem csak a Bepe által felajánlott lehetőség létezik. Felrakod a képed valami tárhelyre, azt idepakolod a linkjét...

# 757549
_gnoll (NPC/NJK)

• Látogató
50 kbyte ??????,
Az rettentö kicsi ha lekicsinyítem a képet jópár részlet eltünik.

# 756808
endy

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 63 Hozzászólás
Hali!

Tehát ez azt jelenti, hogy ne is próbálkozzak csinálni a projektre, úgysem tudom se feltölteni, se megnézni? :)

Üdv,
endy

# 756424
BePe

Admin

• Admin
  • 4218 Hozzászólás
konnyitesul, az art.rpg.hu usereknek elkeszult egy belso, zart album, ahova csak belepve tudnak feltolteni illetve ott ertekelni.
ebben az albumban nincs jovahagyas, direkt lehet feltolteni (akar felkesz) kepet.

http://art.rpg.hu/categories.php?cat_id=87

# 756223
Lipi

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 418 Hozzászólás
Ok.

FANTASY AKT

Tehát itt az első közös project, amiről a találkozón is beszéltünk!!!
(egy téma, amit mindenki megrajzolhat/megfesthet)

Ez takarhat bármit, lehet más fajokból is (pl. elf), de lehet emberi akt is fantasy jellegzetességekkel vagy fantasy környezetben.
A project mindenkinek szól, bárki egyedi (jó)ízlése szerint tálalhatja ami az eszébe jut.

Határidő nincs, eszköz nem meghatározott, az összegyűjtött képekből galéria lesz. Remélem mindenki érez késztetést:) most megmutathatjuk kifelé és befelé is, hogy a magyar fantasy is coool, meg hogy közös projectben is tudunk dolgozni, és az itt tanyázó művészek is új oldalukat mutatják meg mint KÖZÖSSÉG.

Közösségi program rulez :titok: Sok sikert!

Lipi

# 756166
BePe

Admin

• Admin
  • 4218 Hozzászólás
alacsonyabb felbontasu verziokhoz javaslom:
http://img.rpg.hu :titok:

# 756138
raona

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 98 Hozzászólás
Ehez csak egy mondanivalóm van:
Köszönöm. :titok:
Nemrajzolok sokat, de ilyen "work in progres" - féle itt nekem hilyányzott.

Módosította raona: 2005.02.21, 17:53

# 756113
BePe

Admin

• Admin
  • 4218 Hozzászólás

Idézet

Lipi irta:

A projectek topic az éppen folyó munkáról, projectekről szól.
Hogy ki mit csinál, hol tart vele éppen, vagy ha közösen csinálunk valamit, azt is itt lehet megbeszélni.

A topic publikus, tehát csak olyan munkákról, témákról, stb. írj, amit megoszthatsz bárkivel, aki épp nézi. (Egyébként az ART.RPG.HU rendszere belső (nem publikus) projectekre is fel van készítve, a későbbiekben majd azt is lehet használni).

A project lehet egyéni (ha valaki mondjuk készít egy képet és meg szeretné osztani a linkjét, beszélni róla, megmutatni készítés közben, tanácsot kérni, stb. (work in progress képek) és lehet közös (mikor a dolog egy-egy saját magunknak kítűzött célről vagy közösen megvalósított feladatról szól mint pl. közös rajzok egy témában, közösen illusztrált könyv, miegymás).

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett