Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.24.Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolás

Robert Jordan

• Nem írhatsz ebbe a témába
95 hozzászólás érkezett eddig

# 1094025
anarion

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 654 Hozzászólás
SZia!

Olvass Gemmelt, nagyon jó. Bár az embernek egy kicsit olyan utóérzése van az ötödik után, hogy az alap mindegyikben ugyanaz, csak a körítés más. De ennek ellenére nagyon jó.

Amit még ajánlani tudok, az Robin Hobb.
Sajnos magyarul csak az Orgyilkos triológia jelent meg tőle (az is öt kötetben), de angolul hozzáférhető a kapcsolódó két triológia is.

# 1092895
Sertorius_Messalla

Álmodozó

• Fórumita
  • 1826 Hozzászólás

pdani írta 2006.07.16, 13:12 -n:

hali mindenkinek
nagyon kíváncsi vagyok már az álmok tőrére ...
de szeretnék már elkezdeni mást is olvasni és mivel láttam jó sok nevet(Gemmel,Martin,stb)a tanácsotokat kérném h mivel(mikkel)lenne érdemes kezdeni...meg ezeknek az íróknak is olyan könyveik vannak mint pl az idő kereke(high fantasy)?
előre is köszi

Én Gemmeltől csak a Legendát olvastam,de azt jó szívvel tudom ajánlani.
George R. R. Martin: A Jég és tűz dala sorozat nekem nagyon nagy kedvencem,de Jordantól azért különbözik, de szerintem nem fogsz csalódni ha elolvasod. :)

# 1092873
_pdani (NPC/NJK)

• Látogató
hali mindenkinek
nagyon kíváncsi vagyok már az álmok tőrére ...
de szeretnék már elkezdeni mást is olvasni és mivel láttam jó sok nevet(Gemmel,Martin,stb)a tanácsotokat kérném h mivel(mikkel)lenne érdemes kezdeni...meg ezeknek az íróknak is olyan könyveik vannak mint pl az idő kereke(high fantasy)?
előre is köszi

Módosította pdani: 2006.07.16, 12:13

# 1092480
Valandil

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 141 Hozzászólás
Az nem probléma... :)

De komolyan: mást nem zavart, hogy mostanra már csak Mat maradt normális szereplő? Annak ellenére, hogy a többi szál is fontos, én nagyon szenvedtem a többi szereplő részeinél (pedig az elején csak Nynaeve és Elayne zavart rettenetesen).

# 1092237
bodzatea

Abyss mystic

• Fórumita
  • 2474 Hozzászólás
Valandil:
Ne feledd, hogy a Nae'blis szerepkor mar foglalt, es elsodleges kriterium, hogy orult legyel :normaalis:

# 1092216
Valandil

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 141 Hozzászólás
Valahogy a hatalomból részesülőknek nem nagyon jutott el (komolyan) a tudatáig, hogy az Utolsó Csata közeledik ezerrel. Hivatkoznak erre persze, de mindegyik a saját pecsenyéjét sütögeti, nagyobb hatalmat akar mind. Rand ellen nem csak a Sötét Úr követői kavarnak, hanem azok is, akikért (elméletileg) fel kell áldoznia magát. Ezekért? Inkább beállnék Nae'blisnek (vagy hogy hívják), és szétsz*vatnám ezeket a hülye embereket. :normaalis:

# 1092164
bodzatea

Abyss mystic

• Fórumita
  • 2474 Hozzászólás
Gerik:
Hat, a Knife of Dreams mar par honapja megvan :normaalis:
Spoiler

# 1092151
Gerik

SE fan

• Fórumita
  • 683 Hozzászólás
bodza:

Mire gondolsz?
Már megint olyan érzésem van hogy te elöreolvasol. :normaalis:

# 1092145
bodzatea

Abyss mystic

• Fórumita
  • 2474 Hozzászólás
Rand nagyon messze van a Sotet Ur lenyomasatol :normaalis:
Spoiler

# 1092139
Gerik

SE fan

• Fórumita
  • 683 Hozzászólás
Ez sajna tényleg igy van.
Rand már lassan lenyomhatná egymaga a Sötét Úrat.

És a jóslatok is sajna egyre konkrétabbak.

# 1092127
Valandil

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 141 Hozzászólás
Az utóbbi kötetekben ő volt az egyetlen, aki miatt nem vágtam a falhoz a könyvet. Rajta kívül mindenki szalajt, és mindenki mindent jobban tud. Agyrém. :normaalis:

# 1091870
Gerik

SE fan

• Fórumita
  • 683 Hozzászólás
Benne van Mat, ugyhogy király a könyv. :normaalis:

# 1089657
Gerik

SE fan

• Fórumita
  • 683 Hozzászólás
Elkezdtem olvasni.

110 oldal elöszó.
Elfelejtettem minden mellékszereplöt.

Ugyhogy elég fura most. :nono: de nem akarok 20+ könyvet elolvasni.

az az igazság hogy 2100 Ft én szivesen kiadnám a 4200-t ha egyben adta volna ki a Beholder.

# 1089438
Sertorius_Messalla

Álmodozó

• Fórumita
  • 1826 Hozzászólás

Gerik írta 2006.07.6, 14:53 -n:

Megjelent az uj rész.

Végre!Teljesen el is feledkeztem róla, tegnap gyorsan át is szaladtam a közeli Alexandra könyvesboltba...kár,hogy leltár miatt zárva tart augusztusig :nono:

# 1088139
Gerik

SE fan

• Fórumita
  • 683 Hozzászólás
Megjelent az uj rész.

# 1004763
Tindalos

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 92 Hozzászólás
Új részek magyarul?
Nem?
:titok:

# 925988
bodzatea

Abyss mystic

• Fórumita
  • 2474 Hozzászólás
Spoiler

Módosította bodzatea: 2005.10.17, 06:04

# 925852
PD

Törzs-fórumozó

• Inactive
  • 529 Hozzászólás
Jordan-fanoknak egy jó hír:
Amerikában megjelent a sorozat 11. kötete, a Knife of Dreams. A kötet a megelőző, meglehetősen haloványra sikeredett részekkel szemben egész jó lett. A történet halad előre, nincsenek a semmiből felbukkanó történetszálak, bár így is túl sokat foglalkozik senkit nem érdeklő mellékszereplőkkel. A kötet legfőbb erénye, hogy három főbb történetszál is többé-kevésbé lezárul (Faile és Perrin, Caemlyn, Tuon és Mat), bár a részletekbe néhol bele lehet kötni. Ennek eredményeként Randdal alig foglalkozik vagy 4 fejezet, de legalább nem csak beszélnek a Tarmon Gaidonról, hanem az már felsejlik a távolban. És nem bukkannak fel minden bokor mögül újabb Darkfriendek.

Továbbá jelentős mennyiségű éppenhogy elfedett női kebel, dekoltázs, szadizmus, fenekelés, vesszőzés meg beretvált nénik. Két rosszlány pedig elnyeri tettei méltó jutalmát.

# 861875
ardan

Ghosthunter

• Fórumita
  • 234 Hozzászólás
Az én sorrendem:
Martin, Erikson, Gemmell, Tolkien, Hobb, és ezek után esetleg Jordan. De persze mind fölött(mögött, körül, alatt és benne) ott van Umberto Eco... :)

# 861292
Sertorius_Messalla

Álmodozó

• Fórumita
  • 1826 Hozzászólás
Sztem Martin a jobb :) persze télleg csak szvsz :)

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett