sok izgalmas kérdést küldtetek, már csorog a nyálam, hogy válaszolhassak is.
lássuk sorban:
Fátylas Szövetség.
A karakterek tapasztalati szintjétől / a karakterek kalandozó idejétől erősen függhet. Minnél többet tudnak a világról, úgy ismerhetik meg a Szövetséget. Ha megnézed korábbi vitáinkat (akár az azóta bezárt Athas sorsa című topicomat), látni fogod, h. elég sokat vitatkoztunk azon korábban, milyen is az a F.Sz. Az biztos, hogy nem "jó"

. Visszatérve a te esetedre: elég, ha egy valaki ismeri, és pl. onnan kap feladatokat. Annál titokzatosabb az egész.
Amazonok.
Az első szörnykönyvben, és a korai regényekben előfordulnak a Vilichi papnők. Szerintem ők olyan amazon-szerűek. Kemény harcosok, csak nők egy zárdában, erős psziképességek, gyakori segítői az "Őrző oldalnak".
Játék.
A Neverwinter Nights-nak van egy modja, ami Dark Sunnak készül. A DSO-ról, a Dark Sun online-ról van szó. Még nem néztem meg, szvsz érdemes várni addig, amíg ki nem jön az új kiegészítő: abban már lesz Sivatag, mint fő tájtípus.
Új DS
Én nem azért sóhajtozom néha új DS kiadványok után, mert új szabályokra van szükségem.

Leginkább az hiányzik, hogy valami "hivatalos" történelmet lássak. Mankónak. Amit át lehet alakítani.