Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.24.Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolás

Sorozatok

• Nem írhatsz ebbe a témába
1258 hozzászólás érkezett eddig

# 1957994
original_trixi

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2379 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaFonky_Family írta 2012.06.25, 15:47 -n:

Igen! Elindult az új Dallas.
Jézusom! Ez nekem új, most fel sem tudom dolgozni hirtelen. Hogy ez vajon hogy jutott eszükbe!
(Érdekes, hogy mikor néztem a főcímet, nem tudtam nem hallani Galla Miklós hangját a fejemben.)

# 1957985
Fonky_Family

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2030 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaBlob írta 2012.06.16, 06:32 -n:

Nem annyira lfg.hu-s téma, de én ennek örülök nagyon:
https://www.youtube.com/watch?v=VhCJJ7EbUNU&feature=player_embedded
Igen! Elindult az új Dallas. És nem is rossz! Én már láttam az eddig kijött részeket. Fordulatos, érdekes cselekmény, az alap sztori is érdekes (most a kifogyó olajkészletek és a megújuló energia szempontjából aktuális is). A régi karakterek nagyon sokat adnak hozzá, ha ők nem lennének, akkor maximum közepes lenne a sorozat. Bobby - Jockey még mindig fantasztikus.

# 1957728
Krezga

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 943 Hozzászólás
Azért a pince (vagy alagsor) rajza még hiányzik :)

# 1957508
original_trixi

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2379 Hozzászólás
Hehe, mit találtam! "Blueprints of the Murder House"

Kép

Kép

# 1957340
Nocturna

Night-time Spirit

• Fórumita
  • 2516 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaFonky_Family írta 2012.06.21, 22:07 -n:

Hozzászólás olvasásaNocturna írta 2012.06.21, 19:46 -n:

Hozzászólás olvasásaFonky_Family írta 2012.06.21, 18:01 -n:

Elindult a Falling Skies második évada. Eddig nem rossz.
A baj inkabb az, hogy eddig volt rossz. :) Na jo, inkabb kozepszeru, szurke.
(Legalabbis ami az evad 2. felet illeti - piszlicsare, erdektelen drama-ballaszt vitte el a jatekido javat. Ehh.)
Tudom. Azt hittem nem is folytatják, aztán néztem egyet, hogy második szezon. Na mondom, ha már végigszenvedtem az elsőt, nézem ezt is... Kb. mint a Terra Nova, csak azt nem folytatták, azt jobban vártam volna a lehetőségek miatt (amit ott se használtak ki).
En nem nezek ilyesmi adatokat, de azt hallottam, hogy az elso evad nagyon nagy sikert es nezettseget produkalt az almok foldjen. Igy vegulis nem meglepo. A miert mar annal inkabb...

# 1957310
Fonky_Family

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2030 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaNocturna írta 2012.06.21, 19:46 -n:

(Legalabbis ami az evad 2. felet illeti - piszlicsare, erdektelen drama-ballaszt vitte el a jatekido javat. Ehh.)
Tudom. Azt hittem nem is folytatják, aztán néztem egyet, hogy második szezon. Na mondom, ha már végigszenvedtem az elsőt, nézem ezt is... Kb. mint a Terra Nova, csak azt nem folytatták, azt jobban vártam volna a lehetőségek miatt (amit ott se használtak ki).

# 1957282
Nocturna

Night-time Spirit

• Fórumita
  • 2516 Hozzászólás

# 1957256
Fonky_Family

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2030 Hozzászólás

# 1956394
Krezga

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 943 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaoriginal_trixi írta 2012.06.17, 14:36 -n:

Hozzászólás olvasásaKrezga írta 2012.06.17, 12:07 -n:

American Horror Story

Még valakinek az ajánlását olvastam itt, és bizony nekem is tetszett,. Kíváncsi vagyok, hogy októberben hogyan folytatják.
Szerintem az én voltam és már lehet is tudni néhány információt a második évadról, leírom amit tudok (leginkább a szereposztásról). Nem nagy titkok, de spoilerbe rakom, ha esetleg az ismeretlenbe akarnál fejest ugrani.. :)
Spoiler

Huhh, hát ez jól hangzik :) Most még több sorozatot várhatok, hogy kezdjenek ősszel :)

# 1956393
original_trixi

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2379 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaKrezga írta 2012.06.17, 12:07 -n:

American Horror Story

Még valakinek az ajánlását olvastam itt, és bizony nekem is tetszett,. Kíváncsi vagyok, hogy októberben hogyan folytatják.
Szerintem az én voltam és már lehet is tudni néhány információt a második évadról, leírom amit tudok (leginkább a szereposztásról). Nem nagy titkok, de spoilerbe rakom, ha esetleg az ismeretlenbe akarnál fejest ugrani.. :)
Spoiler

# 1956383
Krezga

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 943 Hozzászólás
American Horror Story

# 1956259
Blob

Kockavadász Ogre

• Fórumita
  • 1414 Hozzászólás
Nem annyira lfg.hu-s téma, de én ennek örülök nagyon:
https://www.youtube.com/watch?v=VhCJJ7EbUNU&feature=player_embedded

# 1956207
Nocturna

Night-time Spirit

• Fórumita
  • 2516 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaArcana írta 2012.06.14, 22:00 -n:

Elkezdtem bepótolni a lemaradásomat a Borgias-ból... Miért kellett Michelettoból homárt csinálni???
Ezt direkt nem irtam itt, de elegge bosszantott engem is. A fo bajom amugy nem a teny, hanem az, hogy az egesznek semmilyen celja, funkcioja, szerepe nincs. Korabban sejteni sem lehetett (szerintem nulla utalas sem volt ra), kesobb pedig megint nem kerul elo, utalas szintjen sem. Ergo egy oncelu hulyeseg az egesz, raadasul pont Micheletto-val... ahh ... :(

# 1956072
Areios

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 296 Hozzászólás
Az nekem sem tetszett, de hát ez van kell egy másik réteget is bevonni valahogy.

# 1956058
Arcana

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1145 Hozzászólás
Elkezdtem bepótolni a lemaradásomat a Borgias-ból... Miért kellett Michelettoból homárt csinálni???

# 1955691
Fonky_Family

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2030 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaKrezga írta 2012.06.13, 07:36 -n:

Hozzászólás olvasásaAleister írta 2012.06.12, 19:47 -n:

Pedig szerintem jó volt ez az évadkezdő rész.

Huhh, már június van :)

Még én is kitartok, és nézem a sorozatot (olvasom a könyveket) továbbra is.

Skins 5. évad

Szerintem jóval gyengébb, mint az eddigi évadok. Nagyon kedveltem az eddigi szereplőket, de az újak már annyira nem jönnek át.

A 6. évad jobb.

# 1955625
Krezga

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 943 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaAleister írta 2012.06.12, 19:47 -n:

Huhh, már június van :)

Még én is kitartok, és nézem a sorozatot (olvasom a könyveket) továbbra is.

Skins 5. évad

Szerintem jóval gyengébb, mint az eddigi évadok. Nagyon kedveltem az eddigi szereplőket, de az újak már annyira nem jönnek át.

# 1955593
Areios

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 296 Hozzászólás
Borgias meglepett az egesz evaddal. Az elsot elegge hmm.. nehezen neztem, de a masodikba meg a 7 resznel jartunk mikor belekezdtunk es meg is neztem pillanatok alatt.

# 1955549
Aleister

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3965 Hozzászólás
Mondjuk Sookie álltai gagyin sírt, meg ez a keverés Eric-ékkel: bajban vannak megússzák, bajban vannak-megússzák, bajban vannak... :para:

# 1955512
Nocturna

Night-time Spirit

• Fórumita
  • 2516 Hozzászólás
A True Blood nalam mar reges-reg eluszott, ellenben a Borgias 2. evadjanak 9. epizodja rendesen odacsapott, jol meglepodtem. Franko volt.

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett