Idézet
Kedves Blackjack, kérlek, moderáld önmagad, köszönöm
he? Egyébként szívesen...
Idézet
Ha megfigyeljük Orwella degradációs hatását Kyriával szemben, megláthatjuk, milyen is, ha egy élő istenség manifesztálódik egy Anyagi Síkon. Voilá. Itt a következő. A magyarázat, hogy mennek neki Gorviknak.
lehet, hogy az influenza ráment az agyamra, de nem igazán látom a kapcsolatot Orwella megjelenése és Shadon ténykedése között. Ha a földreszállt istent akarják hajkurászni, akkor miért Gorwickba mennek és nem az Ibarába? (az egész MH-leírás irgalmatlan logikátlanságát most figylemen kívül hagyva)
Idézet
Krán TÉNYLEG kivonja a csapatait. Neki az elsődleges cél egyrészt El-Sobira volt, másrészt más felépítésű küzdelmet folytatnak, mint a többi fél.
mer miér is vonja ki? Ez az egyik legnagyobb baromság.
Nemcsak hogy lemond ezáltal pármillió választópolgárról, hanem még oda is ajándékozza őket a konkurenciának. Plusz feladja az egyik aduját a Nagy Játszmában...
A következő bekezdés értelmezésével most per pillanat erős problémáim vannak.
Az a baj, hogy Domvik papsága reflexből megsütné a hirtelen feltűnt, hatalmi konkurenciát jelentő magisztereket, akik élből nem Domviktól nyerik a hatlamukat? Bocs, de amióta Shadon a térképen van, ezt csinálják, és többek között ezért van ott Shadon, ahol van. A minimum az, hogy a papság nagy része nekiugrik a megérkező godoniaknak, és velük együtt magukat és fé Shadont is megsütnék. Olyan, hogy egymás nyakába borulnak, és boldogan élnek, míg egy aquir rájuk nem talál, Shadonban elképzelhetetlen!
Idézet
Én Ynevet pont ezért szeretem - ez szüli a relitás termékeny káoszát. Nincs kizárólagos központi dogma - még a hivatalos, forrásszerű leírások is elent mondanak egymásnak. Ez ezért nem mesevilág.
csak csatlakozni tudok alister mestrhez
10teletem

TW

Téma lezárva
Oldal tetejére