Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New OrderTársasjátékos hírek – 2013 májusÉv végén új George R. R. Martin könyv érkezik

Csere

• Nem írhatsz ebbe a témába
2171 hozzászólás érkezett eddig

# 1971117
asaranthe

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 16 Hozzászólás
Ohh köszi, nem láttam eddig a szellemlovasban, hogy deluxot is árulnak!
A kártyajátékoknál nem mutatta, csak pár cp-t.

Módosította asaranthe: 2012.09.11, 06:39

# 1971069
Jaqen

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 314 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaasaranthe írta 2012.09.07, 17:54 -n:

Sziasztok!
Valakinek nincs eladó greyjox vagy martell paklija? :)
Ugye nekem eddig csak a core sett van meg, de nagyon kipróbálnám a másik két paklit is!
Illetve lehet kapni valahol Budapesten?

Bp-en a Szellemlovasban érdemes a "ház-kiegészítőket" keresni:

Kings of the Sea - Greyjoy
Princes of the Sun - Martell

(A többi házé is kapható és erősen ajánlott a Core Set utáni továbblépéshez!)

Ezek ugyan nem előre összerakott paklik, hanem annál több lap van bennük, úgyhogy válogathatsz miből szeretnél paklit csinálni a fent említett két házra. :P

# 1970837
asaranthe

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 16 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaasaranthe írta 2012.09.07, 17:54 -n:

Sziasztok!
Valakinek nincs eladó greyjoy vagy martell paklija? :)
Ugye nekem eddig csak a core sett van meg, de nagyon kipróbálnám a másik két paklit is!

De vevő vagyok régebbi cp-k lapjaira is, főleg a starkok terén, de nem kizárólagosan :)

Módosította asaranthe: 2012.09.09, 18:11

# 1970599
asaranthe

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 16 Hozzászólás
Sziasztok!
Valakinek nincs eladó greyjox vagy martell paklija? :)

# 1967641
lezmen

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 44 Hozzászólás
A Lions of the Rock elkelt.

KEDDIG még elérhető a:

Kings of the Storm és a

Queen of Dragons

Ár: 26 EUR / deluxe

Személyes átvétel, Budapesten.

# 1966997
Baratheon

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 586 Hozzászólás
Tiszteletem.

Keresném az első CP ciklus ( még fekete volt a szélük ) lapjait, főleg a Baratheon lapok érdekelnének, illetve minden olyan lap ami feleslegben bujkál egyes játékosoknál.

Gondolom vannak olyanok akik gyűjtőként, nem egyet vettek a kiegészítőkből, természetesen pénzbeli juttatások által venném át a lapokat.

Köszönettel József.

Módosította Baratheon: 2012.08.15, 12:05

# 1966824
asaranthe

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 16 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaBaratheon írta 2012.08.14, 18:43 -n:

Hozzászólás olvasásaasaranthe írta 2012.08.14, 18:30 -n:

Sziasztok!
Remélem jó helyre írom ezt a kérdést!
Az index cikk hatására kedvet kaptam a THK-hoz, bár kezdő vagyok ebben a témában, csak a MtG-rel játszottam, azt anno imádtam :) A cikkben a THK magyar nyelvű változatát reklámozták, ami ha jól tudom csak ccg verzióban kapható. Érdemes a maygar nyelvű kártyákat venni, vagy inkább az angol lcg kártyákra ruházzak be? Kezdésnek egy core settet kéne vennem? És azt hol tudnám megvenni, a szellemlovasba szoktam vásárolni de ott nincs raktáron, és barátnőm szülinapjára szánom :fejsimi: Ha valakinek volna eladó angol core settje, vagy ccg kezdőpaklija megvenném :)
Jó volna valamiféle iránymutatás!
Előre is köszönöm!
Üdv,
Asa

Tiszteletem.

Minden kezdőnek örülünk. Amennyiben a játékkal akarnál megismerkedni, az offtopicban szokták a srácok megbeszélni, hogy hol és mikor fognak játszani, szerintem ott megnézheted a játékot hogyan zajlik és ahogy őket ismerem van náluk pakli rendesen, úgyhogy egy rövid magyarázást követően akár ki is próbálhatod a játékot.

Elkezdeni csak az angolt érdemes ( a CCG verzió miatt mindenből 3 van a csomagban nem kell "sok" pénzt beáldozni havonta, talán csak az elején amikor semmid sincs ) a magyar már kifutott és nem nagyon játszanak vele a többiek, maximum nosztalgia alkalmakkor.

Szabálykönyvet találsz a magyar honlapon ( http://agot.uw.hu/ ), az hogy lefordították-e a többiek nem tudom, de megoldják, ha szükséges.

Remélem megtetszik a játék és elkezded, nagyon fordulatos és minden ház erős a maga nemében, így nem szenvedsz bármelyiket választod is. Versenyek időpontja idején is lenézhetsz ott is meglesheted a játékot.

Jó kezdést. :)

Köszönöm a gyors és informatív válaszodat! :)
Akkor átrakom magamat az offtopicba, de ha valakinek volna eladó core settje az írjon rám nyugodtan:)

# 1966821
Baratheon

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 586 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaasaranthe írta 2012.08.14, 18:30 -n:

Sziasztok!
Az index cikk hatására kedvet kaptam a THK-hoz, bár kezdő vagyok ebben a témában, csak a MtG-rel játszottam, azt anno imádtam :) A cikkben a THK magyar nyelvű változatát reklámozták, ami ha jól tudom csak ccg verzióban kapható. Érdemes a maygar nyelvű kártyákat venni, vagy inkább az angol lcg kártyákra ruházzak be? Kezdésnek egy core settet kéne vennem? És azt hol tudnám megvenni, a szellemlovasba szoktam vásárolni de ott nincs raktáron, és barátnőm szülinapjára szánom :fejsimi: Ha valakinek volna eladó angol core settje, vagy ccg kezdőpaklija megvenném :)
Előre is köszönöm!
Üdv,
Asa

Tiszteletem.

Minden kezdőnek örülünk. Amennyiben a játékkal akarnál megismerkedni, az offtopicban szokták a srácok megbeszélni, hogy hol és mikor fognak játszani, szerintem ott megnézheted a játékot hogyan zajlik és ahogy őket ismerem van náluk pakli rendesen, úgyhogy egy rövid magyarázást követően akár ki is próbálhatod a játékot.

Elkezdeni csak az angolt érdemes ( a CCG verzió miatt mindenből 3 van a csomagban nem kell "sok" pénzt beáldozni havonta, talán csak az elején amikor semmid sincs ) a magyar már kifutott és nem nagyon játszanak vele a többiek, maximum nosztalgia alkalmakkor.

Szabálykönyvet találsz a magyar honlapon ( http://agot.uw.hu/ ), az hogy lefordították-e a többiek nem tudom, de megoldják, ha szükséges.

Remélem megtetszik a játék és elkezded, nagyon fordulatos és minden ház erős a maga nemében, így nem szenvedsz bármelyiket választod is. Versenyek időpontja idején is lenézhetsz ott is meglesheted a játékot.

Jó kezdést. :)

Módosította Baratheon: 2012.08.14, 18:46

# 1966815
asaranthe

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 16 Hozzászólás
Sziasztok!
Előre is köszönöm!
Üdv,
Asa

# 1966470
Xellos

Great Old One

• Fórumita
  • 1095 Hozzászólás
Néha be-benézek a fórumra meg gondolkodom, hogy nosztalgiából elmegyek egy versenyre kedvenc régi paklimmal (HA még egyáltalán legális és HA sikerül még összeraknom), de mivel ez jó fél éve csak terv, inkább eladnám őket, ha érdekel valakit. Sok lap a magyar kiadásokból (Vörös vipera, sárkányok, Ha szárnyra kapnak, Nagy piramis, Samwell, Kihallgatás, etc. etc) meg néhány még a magyar kiadások előttről. Elérhető vagyok Miskolcon, hónap végén járok Pesten, felvihetem.

Akit érdekel, írjon :)

# 1966241
lezmen

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 44 Hozzászólás
A Lions of the Rock elkelt.

Elérhető még:

Kings of the Storm

Queen of Dragons

Személyes átvétel jövő hét közepéig, Budapesten.

# 1965738
lezmen

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 44 Hozzászólás
Nem tudom, sikerült-e deluxe csomagokat rendelni, de ha valakinek kell az alábbiakból 1-1 bontatlan csomag az szóljon!

Lions of the Rock

Kings of the Storm

Queen of Dragons

Személyes átvétel Budapesten a következő egy hétben.

Üdv.
Laci

Módosította lezmen: 2012.08.07, 18:41

# 1961572
hegedserik

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 49 Hozzászólás
Sziasztok. Megvételre szeretnék keresni lapokat.

Karakterek:

Aggo 2db: http://www.cardgamedb.com/index.php/GoTCards.html/_/brotherhood-without-banners/rituals-of-rhllor/aggo-ror

Jhogo 3db :http://www.cardgamedb.com/index.php/GoTCards.html/_/brotherhood-without-banners/of-snakes-and-sand/jhogo-osas

Blood-Crazed Screamer 3db :http://www.cardgamedb.com/index.php/GoTCards.html/_/brotherhood-without-banners/mountains-of-the-moon/blood-crazed-screamer-motm

Syrio Forel 2db :http://www.cardgamedb.com/index.php/GoTCards.html/_/kings-landing/tales-from-the-red-keep/syrio-forel-tftrk

Daemon Blackfyre 1db : http://www.cardgamedb.com/index.php/GoTCards.html/_/kings-landing/tales-from-the-red-keep/daemon-blackfyre-tftrk

Khal Drogo 1db :http://www.cardgamedb.com/index.php/GoTCards.html/_/queen-of-dragons/khal-drogo-qod

Események:
Incinerate: 3db :http://www.cardgamedb.com/index.php/GoTCards.html/_/beyond-the-narrow-sea/valar-morghulis/incinerate-vm

Csatolt lapok:
Aggo's Bow 2db :http://www.cardgamedb.com/index.php/GoTCards.html/_/brotherhood-without-banners/rituals-of-rhllor/Aggos-Bow-RoR

Jhogo's Whip 2db :http://www.cardgamedb.com/index.php/GoTCards.html/_/brotherhood-without-banners/of-snakes-and-sand/jhogos-whip-osas

Módosította hegedserik: 2012.07.16, 16:19

# 1960960
Jaqen

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 314 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásasantoro írta 2012.07.12, 14:15 -n:

Hozzászólás olvasásaScorba írta 2012.07.12, 09:49 -n:

Santoro: igazából már a legelső cikluson (meg a core seten) kívül minden kieg (cp is meg deluxe is) olyan, hogy minden lapból 3 van benne jól.

Én kérek elnézést, jogos! :)
A kiegeket cardgamedb.com-ról nézegettem, és ott valamiért a ,,mennyiség" megtévesztett, azt hittem annyi van a termékben?! Közben bementem ma a szellemlovasba és vettem egy cp-t, és meglepődve tapasztaltam, hogy mindenből 3 db van benne. Szóval bocs az OFFolásért. :duh:

Szerintem nem kell bocsánatot kérned, mert (a Core Seten és Clash of Armson kívül) a Kings of the Sea és a Princes of the Sun deluxok, valamint a Time of Ravens, Defenders of the North és Kings Landing ciklusok első kiadásai sem voltak három laposak...
Szóval nem volt alaptalan a kérdés, csak az a pár ember, aki még a régit vette meg ezekből, már minden fölösleget elosztogatott. Most pedig valóban, szinte csak 3-3 lapos kiadásokat lehet kapni. Szerencsére!

# 1960919
santoro

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 64 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaScorba írta 2012.07.12, 09:49 -n:

Santoro: igazából már a legelső cikluson (meg a core seten) kívül minden kieg (cp is meg deluxe is) olyan, hogy minden lapból 3 van benne jól.

Én kérek elnézést, jogos! :)
A kiegeket cardgamedb.com-ról nézegettem, és ott valamiért a ,,mennyiség" megtévesztett, azt hittem annyi van a termékben?! Közben bementem ma a szellemlovasba és vettem egy cp-t, és meglepődve tapasztaltam, hogy mindenből 3 db van benne. Szóval bocs az OFFolásért. :duh:

# 1960862
Scorba

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3380 Hozzászólás

# 1960860
santoro

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 64 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaVincu írta 2012.07.11, 23:35 -n:

Félő, hogy ez nem igazán fog menni. Általában ha megvesz valaki egy chapter pack-et, akkor abból mind a 3 lap kell neki. Egy dekkben max 3 lehet ugyanabból a lapból, nem szívesen válik meg senki tőlük. Esetleg érdemes keresned valakit, aki szintén most kezdi gyűjteni és elosztozni a házakon

Persze értető, csak abból gondoltam, hogy lehet valakinek kellett pl. 3 Cersei L. -atot- ezért vett hármat a cp-ből, és így twilight marketből van neki kilenc amiből 6 felesleg. :)
Ha bejön akár 1-2 lapnál max spóroltam, és a másik fél is jól járt, ha nem akkor legalább megpróbáltam. :)
Köszi a gyors választ,
üdv

# 1960853
MrNecro

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 502 Hozzászólás
Zsír! :gugye: Én tudok adni Targaryenes kieges plotokat.

# 1960845
Baratheon

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 586 Hozzászólás
A Greyjoyos plotok nekem is jól jönnének. :(

Minden másból viszek és azt lehet válogatni.

# 1960836
najdzsel

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 362 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaMrNecro írta 2012.07.12, 08:24 -n:

Ha valakinek vannak felesleges plot vagy agenda kártyái, és szívesen segítene egy kezdő játékost, akkor örömmel átvenném őket. Előre is köszi!

Hali!

Tudok majd adni egy szettet a greyjoy kieg plotjaibol.

Üdv:
Istvan

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett