Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.24.Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolás

Hogyan fokozzuk a Werewolf mesénk hangulatát?

• Nem írhatsz ebbe a témába
85 hozzászólás érkezett eddig

# 800504
Magyar

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 472 Hozzászólás
Na, ezt sem tudtam, kösz az infót! :lol:
bár azt már tudom, hogy annyira biztos hogy nem fogom azt megengedni egy antirockernek sem hogy L.L. Juniort tegyen be... :dilis: A hétvégén teljesen a plafonon voltam emiatt, lement egy-két szám és music off és zene nélkül ment tovább a parti... :lol: :gonosz: :lol:

# 794517
Magyar

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 472 Hozzászólás
Általában KM vagyok, s akkor szeretek ilyen :gyagya: mosolyokat küldeni egy-egy játékosnak, ha valamilyen ok folytán egy tök tápost karaktert hoz össze és sikerül megszivatnom úgy, hogy az ne legyen túlságosan is elnagyolt szivatás, vagy túl "átlátszó", szal ha egy teljesen egyszerű megoldással rendelkező, túlbonyolított helyzetet hozok elé... :punny: :) :D

# 793943
Baali

Nekromanta

• Inactive
  • 2292 Hozzászólás
Üdv!

Nos, nálunk a KM egyszer eljátszotta, hogy épp lejárt a CD, de nem indította újra, hanem azon vigyorgott, hog épp hogy törjük a fejünket, hogy mit is kéne csinálni... nekünk csak percek múlva esett le, és ezen igencsak jót szórakozott a KM :dilis:

# 793619
Magyar

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 472 Hozzászólás
Baali: ez a csend dolog csak akkor jó, ha a mesélő arcán SÁTÁNI mosoly van :dilis: :lol: , márpedig ez az elég komoly teljesítmény lenne a KM részéről, ha végig így tudna mesélni stb. :)
Lady: a pintyre kell villantani valami ehhez hasonló mosolyt: :) vagy :) . Aztán csivitelhet magának "vidáman"... :)

# 793560
LadyCrow

Nachtkäfer

• Fórumita
  • 2240 Hozzászólás

Baali írta 2005.04.6, 12:08 -n:

Üdv!

LadyCrow: a zebrapintyet csak meg kell kérni, hogy ne szóljon bele a dologba, vagy át kell helyezni a ketrecét  másik szobába/ki a ház elé/bele a szemetesbe :dilis: /vagy a hűtőbe :)  :lol: .
Nos, tekintve, hogy kedvelem ezeket a dögöket, bármily hangosak is, marad a zene. :) Meg amúgyis. Zene jau. :)

# 793517
Baali

Nekromanta

• Inactive
  • 2292 Hozzászólás
Üdv!

LadyCrow: a zebrapintyet csak meg kell kérni, hogy ne szóljon bele a dologba, vagy át kell helyezni a ketrecét másik szobába/ki a ház elé/bele a szemetesbe :dilis: /vagy a hűtőbe :) :lol: .

# 793085
LadyCrow

Nachtkäfer

• Fórumita
  • 2240 Hozzászólás
Apocalyptica jau, bár rpg közben még nem hallgattam. (Utoljára élőben hallottam őket 'Stein előtt :P) Inkább dark ambient / darkwave párti vagyok horror rpg-k alá, esetleg a Mortiis régi albumai hangulatosak még. De tényleg sztorifüggő a dolog; a klasszik "FÉÉÉREEEG! HEENT!" vonalú kalandokhoz tényleg valami dögös gitárzene mehet, ez esetben én mondjuk a Ministryre szavaznék, abban az ének nem olyan domináns, de nagyon bivaly muzsika.

Esetleg indiános partihoz indián zene, Fianna partihoz kelta zene, Fenrisekhez ööö... vikingmetál... Üvegjárókhoz meg akármi, csak modern legyen. :( :D

Csend. Hmm. Nem szeretem... főként, ha nálam folyik a game, ugyanis a drámai pillanatban orrhangon danolászni kezdő zebrapintyem elég hangulatgyilkos lehet. :P

Módosította LadyCrow: 2005.04.05, 21:11

# 793072
Baali

Nekromanta

• Inactive
  • 2292 Hozzászólás
Üdv!

Néha a legdurvább hangulatot az tudja teremteni, ha csend van. De olyan csend, hogy mindenkinek kattog az agya, a mesélő meg nem szól, csak sátáni vigyor ül ki az arcára, amíg nézi, hogy a játékosok gondolkodnak. A kicsit darkosabb mesékhez kifejezetten jó tud lenni mondjuk egy Gregorian CD is, legalábbis nálunk bejött (igaz az CoC volt, de WWben is lehet elég ilyen sztorit mesélni)

# 792911
Magyar

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 472 Hozzászólás
Például az Apocalyptica? az nekem is bejön, bár őszintén szólva iszonyúan rég hallgattam már tőlük zenét... :P Majd bepótolom. :P :D :(

# 792841
LadyCrow

Nachtkäfer

• Fórumita
  • 2240 Hozzászólás
Én speciel - bár kedvelek jópár metalzenekart - nem szeretem, ha olyasmi szól játék közben, ami túlságosan magára vonhatja a figyelmet. Főként tehát az instrumentális dolgokat, a háttérzenéket kedvelem rpg közben. :(

# 792837
Magyar

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 472 Hozzászólás
Egyébként Slipknot-tól az IOWA számai is hasonlóan beköhetnek, de csak egyszerű aláfestésként simán jó A Megadeth együttes bármely albuma... :P :D
Viszont van egy kis gond.... :( :D
Most Hellter is meg én is csak rock zenét hoztunk fel példának, márpedig kétlem hogy mindenki szereti az ilyen típusú zenéket... :P szal végeredményyben ezt az egészet ízlés válogatja... :D

# 791567
Magyar

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 472 Hozzászólás
Személyes véleményem, hogy akkor jó egy szerepjátékos összejövetel - legyen WW vagy más - ha mindenki élvezi a játékot, nincs megállás és minden egyes játékos kitesz magáért, nemcsak akkor tesz valamit, ha ép kedve tartja, mert ő így is úgy is nyer az adott szituáción, nem szeretem ha valaki keménykedik, vagy túlmagabiztos... :vitatkozik:
A hangulatfokozó elemek, az eddig említettek, de szerintem a zenét mindig is az adott esemény, mozzanat határozza meg... ezt pedig nehéz - sőt lehetetlen - a játék közben akadásmentesen megoldani, hacsak nem tartotok saját "zenegépkezelőt" külön erre a célra... :dilis: :lol: gondolom azért nem épp nightwisht hallgat legszívesebben az ember, de nem is valami zúzós számot egy meghitt pillantban... :cyber:

# 785151
_gnoll (NPC/NJK)

• Látogató
Még azt megszeretném kérdezni hogy pogramhoz kellenek az ötletek ?
Vagy könyvhöz , de akkor miért beszélünk zenéröl :ugri:

# 783983
_Hellter (NPC/NJK)

• Látogató
Én a Werewolfhoz jobb zenét el sem tudok képzelni:
A Slipknot Mate. Feed. Kill. Repeat albumáról: Slipknot, Gently, Confessions, Some Feel, Killers Are Quiet. Aki még nem ismeri ezeket a számokat, az nagyon meg fog lepődni! :aboci:

# 778489
Gige

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 200 Hozzászólás
Gnoll miért ne lehetne rajz. Ha a kívánt hatást eléri akkor semmi akadálya! Rajzolni néha elkerülhetetlen: jó helyszínleíráshoz... ki hol áll... bútorok pontosan holvannak.

# 778464
Magyar

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 472 Hozzászólás
A zene terén én is szeretem az Apocaliptyca-t :sor: :sor:
az hogy milyen zene azt valóban a téma, a hangulat meg a környezet válogatja...
az hogy közben a felhozott ábrák, képek, tervrajzok számítógépesek vagy kézzel rajzoltak vagy festettek az mindegy, bár én szívem szerint maradok a régi bevált rajzolásnál... :dilis: :sor: És ez bármilyen játékrendszerre/világra igaz! :sor:

# 758378
_gnoll (NPC/NJK)

• Látogató
Képekkel kapcsolatban, rajzok lehetnek ?

# 758374
_gnoll (NPC/NJK)

• Látogató
A képekkel kapcsolatban, rajzok is lehetnek ?

# 712251
Fomor

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 22 Hozzászólás
Werewolf-zene tekintetében én a Moonspell: Wolfheart-ot és AQpocaliptyca-t szeretem. Persze a könyezet és a stílus válogatja; városi történetben egészen más műfaj is jöhet.

# 692465
attila2000

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 20 Hozzászólás
Sziasztok!

Kellene nekem egy werewolf modul, csak így átnézésre. ha tudna valaki küldeni egyet az attila2000@freemail.hu-ra azt megköszönném. Egy kezdő előrehaladását segítenétek vele. :titok: :titok: :sor: :(

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett