Ugrás tartalomhoz

Saints Row: Modkészlet várhatóHugh Howey – A silóÚj Rogue Trader kiegészítő: Faith and CoinHoldfátyol (DnD 3.5 kalandmodul)FehérlófiaART.RPG képek2013 Free RPG DayVillámhírek - 2013.06.14.Hősök Hajnala – A Kígyó vándorútja DnD kalandmodulStar Wars Episode VII - kiszivárgott a történet?

Főnixcsarnok-Székesfehérvár #2

• Nem írhatsz ebbe a témába
4889 hozzászólás érkezett eddig

# 1947093
yis

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2140 Hozzászólás
Bozsi!
Holnap, a Haha ráér egész nap.

Szerdán meg legkorábban négykor.

Subrunc!
Holnap háromtól játszhatunk egyet.

# 1947091
subrunc

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 53 Hozzászólás
Kedden vagy szerdán rá ér valaki egy warhammer 40k játékra, 700 pontban?

# 1947070
McMordain

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1761 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaCsillagvadasz írta 2012.05.07, 10:19 -n:

Hozzászólás olvasásaMcMordain írta 2012.05.07, 10:14 -n:

Hozzászólás olvasásaCsillagvadasz írta 2012.05.07, 07:32 -n:

Jóreggelt,

a ma reggeli random klubellenőrzésnél már megint kisebb káosz fogadott: hobbyasztalon elölhagyott félkész cuccok, üres, de még szottyos kajásdoboz, szatyor, táska és morzsa a kisasztalnál, ropik és egy kajástálca a földön, szanaszét hagyot WM kártyamappák (kétlem, h a tulajuk hagyta őket ott) és a szabványasztal is el lett mozgatva, tele tereptárgyakkal, mint a többi asztal, ergo megint fosul néztünk ki.

1.Tudni akarom, ki zárt tegnap
2. Az illetőnek sárgalap, következőnél elveszem a kulcsát
3. A fent említett cuccokat igéretemhez híven kidobtam a 3,14-ba... Kivéve a kártyák és az ablakban hagyott szivárványszínű SM sereget, azt beraktam a helyére, DE UTOLJÁRA

CSV

Fekete, zöld mappákról van szó?

Azokról IS...

Hmm, nem emlékszem, hogy bárkinek is kölcsönadtam volna hétvégére a kártyáimat... :nos:

# 1947058
Csillagvadasz

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1072 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaMcMordain írta 2012.05.07, 10:14 -n:

Jóreggelt,

a ma reggeli random klubellenőrzésnél már megint kisebb káosz fogadott: hobbyasztalon elölhagyott félkész cuccok, üres, de még szottyos kajásdoboz, szatyor, táska és morzsa a kisasztalnál, ropik és egy kajástálca a földön, szanaszét hagyot WM kártyamappák (kétlem, h a tulajuk hagyta őket ott) és a szabványasztal is el lett mozgatva, tele tereptárgyakkal, mint a többi asztal, ergo megint fosul néztünk ki.

3. A fent említett cuccokat igéretemhez híven kidobtam a 3,14-ba... Kivéve a kártyák és az ablakban hagyott szivárványszínű SM sereget, azt beraktam a helyére, DE UTOLJÁRA

CSV

Azokról IS...

# 1947054
McMordain

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1761 Hozzászólás

Jóreggelt,

CSV

# 1947047
bozsi

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 380 Hozzászólás
Hello!

Érdeklődni szeretnék hogy kedden és szerdán hánytól van ott valaki?

# 1946998
Csillagvadasz

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1072 Hozzászólás
Jóreggelt,

CSV

Módosította Csillagvadasz: 2012.05.07, 07:34

# 1946945
Csillagvadasz

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1072 Hozzászólás
Felkerült a HÉT kiírás és a jelentkezési lap is!

# 1946904
Sirenis

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 537 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaWoody_Sheriff írta 2012.05.06, 12:32 -n:

Háj everybody!

Szóval szereztem egy egész jó tereptárgy ajánlatot: egy csomó GW-s épület/rom/barikád/akármi 45k HUF-ért (utánnaszámoltam, és kb feleárban van a cucc :)). Szóval ha a klubbot érdekli a dolog, akkor én beszállok 15k-val, 30-at meg össze lehet dobni sec-perc alatt (most viccelek :D).

Ha valakit érdekel, akkor képeket tudok küldeni az anyagról.

Légyszi küldj át képeket róla az info@fonixcsarnok.eu-ra. Köszike!

# 1946819
Woody_Sheriff

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1205 Hozzászólás
Háj everybody!

Szóval szereztem egy egész jó tereptárgy ajánlatot: egy csomó GW-s épület/rom/barikád/akármi 45k HUF-ért (utánnaszámoltam, és kb feleárban van a cucc :)). Szóval ha a klubbot érdekli a dolog, akkor én beszállok 15k-val, 30-at meg össze lehet dobni sec-perc alatt (most viccelek :D).

Ha valakit érdekel, akkor képeket tudok küldeni az anyagról.

# 1946704
bogesz001

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3831 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaMcMordain írta 2012.05.05, 19:15 -n:

Hozzászólás olvasásabogesz001 írta 2012.05.05, 18:10 -n:

Misi, ez az összesítő rémesen hasonlít az általam készített 1. Alba Bowl összesítő file-ra. :) De ez nem baj persze. ;)

Nem véletlenül :D . Nagyon hasznos kis cucc, utólagos engedelmeddel elkalózkodtam:)

Misi, téged mindig is vonzottak a kalózok. :) Használd nyugodtan, azért csináltam, hogy segítse a vérfoci ligák szervezését. :) Örülök, ha segít valakit ebben.

# 1946697
McMordain

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1761 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásabogesz001 írta 2012.05.05, 18:10 -n:

Misi, ez az összesítő rémesen hasonlít az általam készített 1. Alba Bowl összesítő file-ra. :) De ez nem baj persze. ;)

Nem véletlenül :D . Nagyon hasznos kis cucc, utólagos engedelmeddel elkalózkodtam:)

# 1946685
bogesz001

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3831 Hozzászólás

# 1946677
McMordain

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1761 Hozzászólás
Ahoy!

Ma megvolt a Liga első mérkőzése. Az Orcland Wér Boarz és a Blö csapata 1-1-es döntetlent játszott.

Grasdal, a jegyzőkönyvön hármas szurkoló faktor szerepel a csapatodnál. A csapatlistában amit elküldtél 3-as volt, és az elő-szakaszban nyertél egy meccset Gyeke csapata ellen. Azon a jegyzőkönyvön nincs feltüntetve a megváltozott szurkoló faktor, de ha nem dobtál tripla egyest, akkor az alapszakaszt 4-es szurkoló faktorral kellett volna kezdened. Emlékszel még, hogy mit dobtál akkor?

Felmerült kérdés a koponyás blokk esetén is. Ha egy játékos blokkolásnál koponyát dob és ennek következtében megsérül, az ellenfél dobja a páncél átütést. Sérülés okozás esetén az a játékos kapja a szárjátékos pontot, aki ellen blokkoltak volna. Csak blokk esetén okozott sérülésnél jár sztárjátékos pont (LRB 6, 26. old.).

Emellett felhívnám minden résztvevő figyelmét a Post-match sequence 7. pontjára (LRB 6, 29. old.). Amennyiben egy csapat sérülések és/vagy halálozások miatt csak 10 vagy kevesebb játékost tud kiállítani, felvehet Journyman-eket. A Journyman-ek mindig a 0-16 vagy 0-12-es választásból jönnek, értékük hozzáadódik a csapatértékhez (fizetni nem kell értük) és az alap skill-eken kívül (ha van nekik) mindegyik rendelkezik a Loner skill-el is. Ugyan úgy szerezhetnek sztárjátékos pontokat, mint a rendes csapattagok (legjobb játékos díjat is), és a meccs után alapáron meg lehet őket venni - ez esetben elvesztik a Loner skillt - vagy elhagyják a csapatot.

Mivel még nem került ki a honlapra ezért aki szeretné az itt megtekintheti a liga adatbázisát. Ha valami rosszúl szerepel, szóljatok és javítom. A Klubban kitettem a sorsolás eredményét az alapszakasz kiírásával egyetemben.

# 1946560
FPSZ

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3932 Hozzászólás
Köszi Misi, az több mint elegendő.

# 1946541
McMordain

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1761 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaFPSZ írta 2012.05.04, 18:31 -n:

Srácok élnénk a klubbos lehetőséggel és jövő hét csütörtök 16:20-as kezdéssel bejelentkeznénk Ákossal egy 2400 pontos dwarf-high elf ETC tesztmecsre. Valaki be tudná vállalni a nyitvatartást?

Ha más nem lesz benn én megyek háromra és max nyolcig tudok maradni.

# 1946511
ACE

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2317 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásajuritya írta 2012.05.04, 18:40 -n:

Autóval hol tudok ott a környéken ingyen megállni?

Az épület mögött ingyenes parkolási lehetőség van, kicsit arrébb a kocsma mellet tudsz behajtani...

# 1946507
razackk

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 40 Hozzászólás
Yis!

10-re ott leszünk! És akkor egy Ortega vs Victoria gémet lenyomunk.
(Kéne a teljes Ortega csapatod 30ss, én viszek csapatot)

Köszi mindent: Raz

# 1946504
juritya

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 941 Hozzászólás
Valmint nekem lenne egy kérdésem:

Autóval hol tudok ott a környéken ingyen megállni? (nem nagyon vagyok ismerős arra felé :( )

THX

Módosította juritya: 2012.05.04, 18:40

# 1946499
FPSZ

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3932 Hozzászólás
Srácok élnénk a klubbos lehetőséggel és jövő hét csütörtök 16:20-as kezdéssel bejelentkeznénk Ákossal egy 2400 pontos dwarf-high elf ETC tesztmecsre. Valaki be tudná vállalni a nyitvatartást?

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett