Ugrás tartalomhoz

Holdfátyol (DnD 3.5 kalandmodul)FehérlófiaART.RPG képek2013 Free RPG DayVillámhírek - 2013.06.14.Hősök Hajnala – A Kígyó vándorútja DnD kalandmodulStar Wars Episode VII - kiszivárgott a történet?E3 2013 - tömörenÚjabb zombis túlélőhorror - State of Decay ajánlóElhunyt Iain Banks

Találka #3

• Nem írhatsz ebbe a témába
2390 hozzászólás érkezett eddig

# 1213345
goran

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 130 Hozzászólás

suynem írta 2007.03.6, 16:50 -n:

Sajnálattal tájékoztatok minden kedves érdeklődőt, hogy a tatabányai találka hely hiánya miatt elmarad.
Jelenleg is folyik a helykeresés, de ha rám hallgattok, a dolgok jelenlegi állása szerint nem ajánlom, hogy elinduljatok...

Mi történt?
Pedig mennénk végre mi is!
Sajnálom!

# 1213291
Aquiss

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 280 Hozzászólás

h-alga írta 2007.03.9, 12:19 -n:

Ki tervez vasárnap játszást az FMK-ban?

Én (végre) igen, elvileg akár nyitástól max. fél 4-ig - szívesen játszanék egy (pár) jó akármit, de csak szigorúan akárkikkel.

# 1213205
h-alga

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 2779 Hozzászólás
Ki tervez vasárnap játszást az FMK-ban?

# 1211829
suynem

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 208 Hozzászólás
Mára szinte bizonyossá vált, hogy a jelenleg ismert helyszínen megszűnik a játéklehetőség.

# 1211772
h-alga

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 2779 Hozzászólás

Sajnálattal tájékoztatok minden kedves érdeklődőt, hogy a tatabányai találka hely hiánya miatt elmarad.
Jelenleg is folyik a helykeresés, de ha rám hallgattok, a dolgok jelenlegi állása szerint nem ajánlom, hogy elinduljatok...
Ez ideiglenes, pontosabban csak erre a hétvégére szóló helyszínhiány?

# 1211710
PaYa

Ha kell egy játék

• Fórumita
  • 3723 Hozzászólás

A jelentkezést felfüggesztettem.

# 1211706
suynem

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 208 Hozzászólás

# 1211672
obi_z

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2287 Hozzászólás
FMK Társasjáték Találkozó
"Neked azért jó, ha én nyerek, mert..."
Időpont: 2007.03.11 10:00-21:00 (vasárnap)
MATE társasjátékos összejövetel a Ferencvárosi Művelődési Központban.
Az FMK 300 Ft-os belépőt szed.
Ha jöttök, jelezhetitek a tarsas.atw.hu-n!

Erről meg is feledkeztem. Most rövid hétvége, utána hosszú! Teljesen zavarban vagyok! :cyber:

Módosította obi_z: 2007.03.06, 15:34

# 1211564
PaYa

Ha kell egy játék

• Fórumita
  • 3723 Hozzászólás
Társas jelentkezőlap fejlesztései:
Nem tűnik el az időpont, ha az első feliratkozok nem jön el.
Felrögzíthető előre bármennyi esemény, csak a két hónapon belüli események jelennek meg.
Felülre került alegközelebbi találka.

# 1211523
Crear

click here to edit me

• Fórumita
  • 203 Hozzászólás
most szombaton ugye dolgozni kell hivatalosan, igy is meg lesz tartva a tatabanyai talalka?

# 1210744
h-alga

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 2779 Hozzászólás
Tegnap a könyvtári Stephenson's Rocket parti közben felmerült egy - a szabály szerint nem kezelt - érdekes szituáció.

Az egyik társaság vonala elszigetelődött, ezért részvényeit a szabály szerint el kellett távolítani a tábláról.
Később egy másik társaság beolvadt ebbe az elszigetelődött társaságba. Ekkor a szabály szerint a megszűnt társaság részvényeit 2:1 arányban át kell váltani az új társaság részvényeire. Viszont azok a korábbi helyzet miatt már "nem állnak rendelkezésre".

Természetesen nem csak mi találkoztunk ezzel a helyzettel. Az állítólag Knizia által is jóvá hagyott megoldás szerint ilyenkor is jár az új részvény, amit javasolnak ilyenkor pótrészvényekkel helyettesíteni.

Ez persze akkor okozhat egy kis zavart, ha egy ily módon pótrészvényből részesülő játékos nem rendelkezik megfelelő színű részvénnyel, melyek mellé odailleszthetné pótrészvényeit. Ezért szerintem a gyakorlatban jobb lehet az eltávolított részvényekből kiadni a megfelelő mennyiséget.

Módosította h-alga: 2007.03.04, 23:09

# 1209018
PaYa

Ha kell egy játék

• Fórumita
  • 3723 Hozzászólás

Scoopex írta 2007.03.1, 07:50 -n:

Időközben Paya jelezte, hogy neki úton van a játék és lecsaptam rá.
Hogy egyeseknek mindig az tetszik meg, amit megrendelek megnézni :cool: :)

# 1208999
Scoopex

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 371 Hozzászólás
Ja értem, akkor lemaradtam róla. Ilyenkor azért illene az eladó részéről azt is jelezni, hogy időközben elkelt a játék.

# 1208993
h-alga

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 2779 Hozzászólás

Scoopex írta 2007.03.1, 07:50 -n:

h-alga írta 2007.02.28, 17:09 -n:

Scoopex írta 2007.02.28, 14:13 -n:

Maga a játék nélkül merész ötlet lenne partit szervezni rá :)
Nem oly rég cserélt gazdát itt a fórumon egy játék :o), s elképzelhető "provokáció" is a megismerés céljából. Így merészségnek nem érzem.
(Viszont előbb abban hibáztam, hogy a BGG-n a Formula De-re csak GeekBuddy analízist kérdeztem, ott viszont nem írta ki, hogy neked is van, mivel nem pontoztad.)
Sajnos nem cserélt gazdát, próbáltam felvenni a kapcsolatot az eladóval de a hirdetése óta nem jelentkezett be. Időközben Paya jelezte, hogy neki úton van a játék és lecsaptam rá.
De. Gazdát cserélt. :o) Épp ezért regáltam én, s éppen így.

# 1208979
Scoopex

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 371 Hozzászólás

h-alga írta 2007.02.28, 17:09 -n:

Maga a játék nélkül merész ötlet lenne partit szervezni rá :)
Nem oly rég cserélt gazdát itt a fórumon egy játék :o), s elképzelhető "provokáció" is a megismerés céljából. Így merészségnek nem érzem.
(Viszont előbb abban hibáztam, hogy a BGG-n a Formula De-re csak GeekBuddy analízist kérdeztem, ott viszont nem írta ki, hogy neked is van, mivel nem pontoztad.)

Sajnos nem cserélt gazdát, próbáltam felvenni a kapcsolatot az eladóval de a hirdetése óta nem jelentkezett be. Időközben Paya jelezte, hogy neki úton van a játék és lecsaptam rá.

# 1208848
Mirr-Murr

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 180 Hozzászólás
Sziasztok!

Szombaton vinnék Reef Encountert és Knízia féle Gyűrük Urát,de ha valaki hozna El Grande-t, szívesen kipróbálnám!

üdv,
mirr-murr

# 1208730
h-alga

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 2779 Hozzászólás

Maga a játék nélkül merész ötlet lenne partit szervezni rá :sor:

# 1208633
PaYa

Ha kell egy játék

• Fórumita
  • 3723 Hozzászólás

Maga a játék nélkül merész ötlet lenne partit szervezni rá :titok:
:sor: Szerintem tud szerezni időre :szent:.

# 1208615
Scoopex

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 371 Hozzászólás

h-alga írta 2007.02.28, 13:44 -n:

Formula De: És rendelkeztek vele?

Maga a játék nélkül merész ötlet lenne partit szervezni rá :sor:

# 1208596
h-alga

Régi fórumozó

• Moderátor