Az első leendő vendég megérkezik
Halló! Kérem, itt van valaki? Hál-ló! Kérek egy szobát, kérem! Á, ez vanni nagyon autentikus műemléki szálláshelynyújtó intézmény.

# 205792
_ForeverTurist (NPC/NJK)
Kelt 2003.01.17, 20:56
_ForeverTurist (NPC/NJK)
# 205757
Kelt 2003.01.17, 19:50
ismét ad az állatoknak enni. aztán egy hatalmas táblát rak a tábor szélére, amin a köv. felirat látható:
HOTEL
HOTEL
# 202336
_Drower (NPC/NJK)
Kelt 2003.01.11, 12:59
_Drower (NPC/NJK)
Hé.. és engem ki fog megetetni? ... legyet ha kérhetem
# 202273
Kelt 2003.01.11, 09:32
újra megeteti a kutyákat, és körbejárja a szállodat. közben csodálja a hó borította fákat, és bokrokat
[Javítva: 2003.01.11 írta: jackson]
[Javítva: 2003.01.11 írta: jackson]
# 200807
Kelt 2003.01.08, 13:46
Kösszi szépen Fenevad! azért ad a kutyáknak egy kis kaját.
# 200722
Kelt 2003.01.08, 11:30
Egyszerüen imádok sátrat állitani a kutyákat meg majd én ettetem
# 200529
Kelt 2003.01.07, 23:00
Fenevad a sátrad ha jól látom felállítva vár téged! 
Amugy én nem palotát kértem Ropitól, hanem szállodát a turizmus fellendítése érdekében! (ugyanis elfogyott a pénzem :Ordog: ) Dehát már csak ilyenek ezek a zombik...
Nord, barátom! Légyszives néha viseld gondját ezeknek az állatoknak, mert egy hétnél tovább nem bírják kaja nélkül!

//csak egy...
Amugy én nem palotát kértem Ropitól, hanem szállodát a turizmus fellendítése érdekében! (ugyanis elfogyott a pénzem :Ordog: ) Dehát már csak ilyenek ezek a zombik...
Nord, barátom! Légyszives néha viseld gondját ezeknek az állatoknak, mert egy hétnél tovább nem bírják kaja nélkül!
//csak egy...
# 200353
Kelt 2003.01.07, 16:43
Köszi Luci! Gyönyörű lett minden. Ugye a kutyák nem fognak ugatni, amikor aludni szeretnénk? 
És mégegyszer köszi, hogy feldobtad a tábor hangulatát! Az összes kalandozó nevében. Akik sajnos elég kevesen vannak
És mégegyszer köszi, hogy feldobtad a tábor hangulatát! Az összes kalandozó nevében. Akik sajnos elég kevesen vannak
# 200281
Kelt 2003.01.07, 14:02
Egész jó lett a parkunk kösz Orsi
*felallitja sátrát egy nagyobb tölgy allat.
Csak azt nem értem hogy a kalandozok mért lakknak palotába?Vagy ez itt valami nyugdijasklub öreg vándoroknak?
*felallitja sátrát egy nagyobb tölgy allat.
Csak azt nem értem hogy a kalandozok mért lakknak palotába?Vagy ez itt valami nyugdijasklub öreg vándoroknak?
# 199380
Kelt 2003.01.05, 12:19
*egy kisebb szekér érkezik, rajta facsemeték, bokrok, virágok.
Luci leszáll a kocsiról és hirtelen a téli tájból tavasz lesz, és gyorsan munkához lát. Betelepítti az egész Kalandozók Táborát: virágokkal, fákkal és bokrokkal. Majd elővesz egy üvegcsét és minden bokorra ás fára cseppent 1-1 cseppet, amitől szép nagyoklezsnek a fák, a bokrok pedig terebélyesek. Van mindenféle fa a tölgytől elindulva a fenyőig minden, gyümölcsfák is.
Az egész területet fűmaggal veti be, ligetet csinál, lassan megjelennek az állatok is...
A tábortól kissé arrébb egy kutyafuttatót csinál és mellé egy kutyakennelt is ahová aranyos kis kutyusokat költöztet, az egész tábort kutyaugatás tölti be...
Miután végzett mindennel a táj újra télire vált, majd felül a szekérre és elmegy*
Jól vigyázzatok mindenre *kiált még vissza* Ja és ha szügség van még valamire szóljatok
[Javítva: 2003.01.05 írta: Orsi]
Luci leszáll a kocsiról és hirtelen a téli tájból tavasz lesz, és gyorsan munkához lát. Betelepítti az egész Kalandozók Táborát: virágokkal, fákkal és bokrokkal. Majd elővesz egy üvegcsét és minden bokorra ás fára cseppent 1-1 cseppet, amitől szép nagyoklezsnek a fák, a bokrok pedig terebélyesek. Van mindenféle fa a tölgytől elindulva a fenyőig minden, gyümölcsfák is.
Az egész területet fűmaggal veti be, ligetet csinál, lassan megjelennek az állatok is...
A tábortól kissé arrébb egy kutyafuttatót csinál és mellé egy kutyakennelt is ahová aranyos kis kutyusokat költöztet, az egész tábort kutyaugatás tölti be...
Miután végzett mindennel a táj újra télire vált, majd felül a szekérre és elmegy*
Jól vigyázzatok mindenre *kiált még vissza* Ja és ha szügség van még valamire szóljatok
[Javítva: 2003.01.05 írta: Orsi]
# 198881
Kelt 2003.01.03, 18:38
Nah, ha már mindenki beköltözik, akkor én is.
nagy nehezen talál magának megfelelő szobát. még nem rendezi be
nagy nehezen talál magának megfelelő szobát. még nem rendezi be
# 198511
Kelt 2003.01.02, 15:39
megcsodálja művét, és megteszi az előkészületeket, hogy még szebb lehessen
Közben találékonyan beköltözik az egyik főuri rezidenciába (2.em)
Közben találékonyan beköltözik az egyik főuri rezidenciába (2.em)
1 felhasználó olvassa épp ezen témát
0 tag, 1 látogató, 0 rejtett

TW

Oldal tetejére