Ugrás tartalomhoz

Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáron

Fórum - észrevételek, javaslatok

• Nem írhatsz ebbe a témába
316 hozzászólás érkezett eddig

# 2012541
BePe

Admin

• Admin
  • 4191 Hozzászólás
Argh
kesz, az uj alforumban lehet temakat is nyitni mar.

gabeszrpg
kerlek kuldd at uzenetben a nyito hozzaszolast es megnyitom a topikot.

# 2012155
Argh

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 42 Hozzászólás
Sziasztok,

Az újWoD-os könyveknek nincs saját fóruma, új témát nyitni pedig nem lehet (nincs "WoD egyéb" alfórum), max a régi könyvek témáiba lehet menni.

Jó, van egy Geist: The Sin Eaters (miért pont az az egy?) de az még kevés :D

Szívesen látnék egy "WoD általában" alfórumot, ahová berakhatnánk az új könyvek (Promethean, Mummy stb.) témákat (szerintem ezeknek elég lesz egy téma, nem kell mindnek külön alfórum), illetve beszélgetéseket újonnan kijövő/várható anyagokról (pl. most jött ki a "God-Machine Chronicle", egy szabályrendszerújítás, amit szívesen megtárgyalnék), ill. esetleg a "WoD házi RPG-k" témámat is át lehetne oda mozgatni a "Saját készítésű rednszerek" alól.

# 2011892
gabeszrpg

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 51 Hozzászólás
Sziasztok!

Szeretnék egy új topicot nyitni a Táborok fórumponton belül.
Az I.M.O.La. Szerepjáték és Társasjáték Tábor csoportja lenne ez.
Idén 16. alkalommal szervezünk tábort, rengeteg ember jár hozzánk, és úgy érzem, itt lenne az ideje, ha lenne egy topicunk nálatok is.

Válaszotokat előre is köszönöm!

# 2006184
_msv_

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 21 Hozzászólás
Sziasztok,

Szeretnék egy topic-ot nyitni egy új fejlesztésű, ingyenes kártyajátéknak, de a további kártyás játékokban nem tudok.
Az egyedi fejlesztésű szerepjátékokban tudnék, de nem oda való, és nem akarok zavart kelteni.
Van rá mód, hogy létrehozzam a megfelelő helyen? Vagy olyan meglévő topic, ahova írhatok?

A kártya, amiről szó van a http://titok.info/ site-on érhető el, és Ghour a neve.

Módosította _msv_: 2013.03.25, 15:24

# 1999595
Attila

Banned

• Fórumita
  • 4106 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaBePe írta 2013.02.17, 19:43 -n:

attila:
kerlek teszteld most. koszi!

Működk, thnx!

# 1999561
BePe

Admin

• Admin
  • 4191 Hozzászólás
attila:
kerlek teszteld most. koszi!

auer:
a kovetkezo upgrade-nel teszek erre is ikont vagy linket...

# 1999444
Attila

Banned

• Fórumita
  • 4106 Hozzászólás
Apróság: Win8, IE10 alatt a fórumbejegyzés írásakor hiába nyomogatom az entert, nem ugrik új sorba a kurzor, csak ha a kompatibilitási nézetet bekapcsolom, amitől meg kicsit elrondul az oldal...

# 1991203
auer

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3634 Hozzászólás
Nem lehetne a fórum felültén (amíg navigál az ember a témák közt)) elhelyezni gombokat amik az utolsó olvasatlan hsz-re visznek? Más fórumokon van és hasznosnak tartom.

Pontosítok: a fórum főoldalán hogy közvetleünl a legfrissebb téma utolsó olvasatlan hsz-re mutasson.

kösz

Módosította auer: 2013.01.10, 07:34

# 1963817
BePe

Admin

• Admin
  • 4191 Hozzászólás
ambrostoics
modositani max. az elkuldes utan nehany percen belul tudod.
torolni nem tudod, kreativ multertelmezes miatt.

# 1963810
ambrostoics

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 9 Hozzászólás
Sziasztok, lehet hülye kérdés, de nem találtam a súgóban, hogy lehet módosítani/törölni postot?

# 1945045
BePe

Admin

• Admin
  • 4191 Hozzászólás
kerlek a teszt forumba nyiss egy topikot es kulonbozo bongeszokkel teszteld (elonezettel ill anelkul), hogy en is lathassam (legyen benne a post szovegeben, hogy milyen bongeszovel csinaltad).
ezek utan megprobalom osszehasonlitani, hogy kideruljon mi az elteres.
koszonom.

# 1945042
Birbin

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1430 Hozzászólás
előnézet nélkül is előjön
firefox esetén nincs és operánál se volt

# 1945041
BePe

Admin

• Admin
  • 4191 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaBirbin írta 2012.04.28, 10:01 -n:

A böngészési adatok törlése ez?
Töröltem és hozzászólás előnézetében megint látom a hibát, ha válaszírás közben vágok ki más hsz-éből idézés céljára.

igen az... a teszt forumba irva meg tudod nezni, masik bongeszonel is reprodukalhato-e nalad a hiba?
elojon akkor is, ha nem hasznalsz elonezetet?

# 1945036
Birbin

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1430 Hozzászólás
A böngészési adatok törlése ez?
Töröltem és hozzászólás előnézetében megint látom a hibát, ha válaszírás közben vágok ki más hsz-éből idézés céljára.

# 1945035
Birbin

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1430 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaBePe írta 2012.04.28, 09:46 -n:

Birbin
cachetorles + (tesztforumos) proba utan egy pontos bongeszo, verzioszamot irj kerlek.
koszi.
Ezt a cachetorles dolgot ezt hogyan kell csinálni?

Chrome 18.0.1025.162 m

# 1945033
BePe

Admin

• Admin
  • 4191 Hozzászólás
Birbin
cachetorles + (tesztforumos) proba utan egy pontos bongeszo, verzioszamot irj kerlek.
koszi.

# 1945031
Birbin

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1430 Hozzászólás

Idézet

1000 karakterre volt limitalva az idezet, ezt emeltem 10k-ra..

Lehetne úgy, hogy idézésnél ne látszódjon a formázás? Mint ahogy eddig volt.

Amikor választ írok és közben kimásolok egy hsz-ből szöveget és beszúrom idézetként, akkor jön ez elő. Szerkesztésnél nem látszódik.

# 1943676
BePe

Admin

• Admin
  • 4191 Hozzászólás
1000 karakterre volt limitalva az idezet, ezt emeltem 10k-ra..

# 1943384
auer

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3634 Hozzászólás
Bepe

Lehetne olyan kérésem hogy amikor rámegyek a válasz gombra hogy hsz-t írjak, akkor látszódjanak a hozzászólások teljes terjedelmükben? Most sajnos x méret után levágja őket ezért nyitni kell egy új ablakot és ott nézni h pontosan mit írt. Az lenne jó h a teljes szöveg ott lenne és csak le kéne görgetni. Kösz.

# 1943081
BePe

Admin

• Admin
  • 4191 Hozzászólás
Matzi
ha trivialis lenne, mar megcsinaltam volna :(

Sanctus
ezt a latom/nem latom a modositott szoveget nem tudtam reprodukalni a teszt forumban sem.

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett