Marvin írta 2012.05.06, 06:06 -n:
(Ha így haladunk, pár év múlva a dicső oldschool-mozgalomtól lesz tolulása mindenkinek, nekem legalábbis biztos, és jön az igazzy terepjáték újhullámos re-reneszánsza a fekete pólós kamasz übermenschekkel, 15 oldalas előtörténetekkel, 6000 jelzővel, angstos fejvadász vámpírokkal meg a többivel, míg meg nem unjuk azt is, és így tovább az idők végéig.)
Szép is lenne, ha ma az oldschool mozgalom határozná meg a hazai szerepjátékos életet. Amit te jövőképként vizionálsz az a jelenre igazán jellemző, hisz az oldschool csak kis töredékét érdekli a szerepjátékosoknak.
Egyébként ennél kevesebb izgalommal és érdekességgel, de nagyobb terjedelemmel jelennek meg magusos versenymodulok az oldalon, szóval nem értem, mire fel ez a nagy búbánat.
Nocturna: Nem volt tapsikolás, én legalább is nem láttam. Viszont kezdőknek ez rendben van, meg tényleg beilleszthető random kampányként egy kalandba. A következőkben bizonyára sokkalta komplexebb modulok is fordításra kerülnek.
elGabor: Ez jópofa.

Leírod, ha megkérlek, hogy pontosan mit is dobtál és mi jött csak úgy kósza ötletből?