Üdv!
Poison írta 2011.08.23, 08:53 -n:
Hasonlót tapasztaltam, 5-ös kategóriától kezdenek valóban kellemessé válni a versenyek, nemde?

Addig inkább szenvedés a továbbjutáshoz..
Azért a "kellemes" szóval óvatosan bánnék, itt is azt érzem, mint az első részben: sokkal szívesebben vezetek a szigeteken free runban mint versenyzek.

Persze lehet, hogy csak az az oka, hogy a gamepadem kölcsön van adva, úgyhogy billentyűzetről kell játszanom, de amikor esik, akkor inkább kilépek.

(Rettenetes kiszúrás, hogy az idő ellen futott versenyekben nem számít fel néhány extra másodpercet az éjszakai vagy esős futamok limitjéhez, ugyanis azok komoly gondot tudnak jelenteni.)
Nem egészen értem azt sem, hogy versenyen kívül és versenyen belül miért más a vezetési modell. Volt egy időmérő, amit az istennek sem tudtam megcsinálni, kipróbáltam versenyen kívül, valami húsz másodperccel a limit előtt értem be - szóval meggyőződésem, hogy csak azért változtatja meg a fizikát, hogy szivasson.

Hibák: ha a váltó automatára van állítva, van, hogy nem akar felváltani. Hiába pörög a motor a piros zónában, hiába megyek lejtőn lefelé kettesben, egyszerűen nem vált. Ilyenkor verseny restart manuális váltóval, átjutás a kritikus szakaszon, aztán vissza automata váltóra (kontrolleren jó a manuális, billentyűzeten nincs elég kezem hozzá). Valsz az is ehhez kapcsolódik, hogy amikor esőben próbálok meg lejtőn felfelé elindulni, akkor a motor maximum fordulatszámon pörög, a kerekek csúsznak, az autó irányíthatatlanul sodródik balra-jobbra, és a maximális sebesség, amit el tudok érni, az két-három kilométer per óra.
Az autók listája szép, de azért a Lambo felhozatal hiányzik belőle, meg azt sem bántam volna, ha egy-egy régebbi klasszikus sportautó visszaköszön, valahogy úgy, mint az első részben (Jaguar XJ220

).
Egyetlen apróság vágja haza teljesen a lelki békémet: Ibizán az utak 100%-át bejártam, minden oké. Hawaii-on a négyes területen csak 99%-ot sikerül megtalálnom - és akárhányszor nézem végig a térképet, nem látom, hogy mi maradt ki.
(OFF)Üdv újra köreinkben!

(/OFF)
Tisztelettel:
R'naggol