Ugrás tartalomhoz

Egy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New Order

Bosszúállók (Avengers) – filmkritika

- - - - -

• Nem írhatsz ebbe a témába
24 hozzászólás érkezett eddig

# 1944755
THE_Eye

Csillagvadász

• Fórumita
  • 1143 Hozzászólás
A Vasember számomra egy sallangos, egysíkú, unalmas film volt, pedig szeretem a képregényeket. A többitől eddig ez az élmény tartott vissza, de ha igaz, hogy azok még annak a színvonalát sem érik el, akkor inkább le is mondok róla.
De köszi az ismertetőt! Legalább tudom, hogy a Vasember sokak szerint jó volt. Hát, ööö....

# 1944749
Ork

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1138 Hozzászólás
Két éve várom már... Szombatra foglaltam jegyeket, megyünk, úgyhogy nem olvasom el a kritikát, majd utána :-D

# 1944706
Orastes

Hordószónok

• Fórumita
  • 4144 Hozzászólás
Most néztem meg (mármint 26-án) és szerintem összességében jó a film. Nem akarok spoilerezni, de szerintem sok jó ötlet van belepakolva, és nagyon látványos (amihez a 3D is hozzáadott) meg egész jók a poénok is, és a karakterek is el lettek találva.

# 1944705
ashwithchainsaw

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 18 Hozzászólás
Egy álom vált valóra. Szerintem a maga kategóriájában (látványos szuperhősös akciómozi némi humorral) ez a film most a legjobb. Kb. a Vasember első részének a színvonalát hozza. Persze bugyuta a története, meg nincs sok mondanivalója, de nem is ez volt a készítők legfőbb célkitűzése. Nagyon szórakoztató film, tökéletes kikapcsolódást nyújt, képregényrajongóknak és nem rajongóknak egyaránt. A moziban ülve egy kicsit megint gyerek lehettem, aki a szuperhősöknek, a hőseinek drukkol.

# 1944704
CikkBot

Régi fórumozó

• Admin
  • 4919 Hozzászólás
Négy év, öt film, hat szuperhős, egy nagy mozis orgia: ezt ígéri a Bosszúállók, az X-Men után a második nagyszabású, csapat-orientált szuperhősös mozifilm. Bónusz: írta és rendezte Joss Whedon, Buffy és a Firefly sorozat atyja. Mit lehet ezen elrontani? Bosszúállók (Avengers) – filmkritika

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett