Módosította Orphan_: 2004.12.21, 02:01

# 699060
_Orphan_ (NPC/NJK)
Kelt 2004.12.21, 01:59
_Orphan_ (NPC/NJK)
A The white stripes (biztos nem így írják)-nak volt egy tök jó klipje (azt hiszem pont a második), ami nekem nagyon tetszett. Animációs volt az egész, pl. gyerek elsétál a kamera előtt és közben 5x változik a háttér.. Meg amikor dobol a csaj.. A zene mondjuk nem jött be, de a klip jó volt.
# 694764
Kelt 2004.12.16, 11:33
A bu... alternativ nemi irányultságú Kirket alakitó személy Bully Herbig, valami komikus egy német adón. Maga a reppelő fazon pedig Stefan Raab. Szvsz sokkal jobb klipjei is voltak ennél, például pár éve valami olyasmi, hogy minden létező szituációban füvet sziv és dülöngél a kamera előtt, vagy még régebben egy hetvenes évekbeli retróklipp (hádedádedúdedá---). Ahh, nosztalgia... Nem tudja valaki, hogy hol elérhetőek ezek manapság?
# 694739
_Orphan_ (NPC/NJK)
Kelt 2004.12.16, 11:20
_Orphan_ (NPC/NJK)
Hi!
A német VIVAn még a nyáron elkezdtek adni egy klipet, egy Sta Trek paródiafilmből volt összevágva és uaok szerepeltek benne akik a Manitu bocskorában.
Sajna a ,,zenekar" nevére nem emlékszem, de csak ajánlani tudom annak, aki szeretne egy jót röhögni. A szám címe Space Taxi.
Szerintem ez önmagáért beszél!
A német VIVAn még a nyáron elkezdtek adni egy klipet, egy Sta Trek paródiafilmből volt összevágva és uaok szerepeltek benne akik a Manitu bocskorában.
Szerintem ez önmagáért beszél!
# 692407
Kelt 2004.12.14, 00:53
A yahoos klippekhez még hozzáfűznék néhány ajánlatot. Mármint ha valaki inkább egy jót akar szórakozni és felszabadultan nevetni:
Beastie Boys: Sabotage, Body Movin' (ez két etalon, meg a rendezőik révén emlitve is volt már)
Sum 41: Hell Song (nem szeretem őket, de ez a klip... telitalálat
)
Bad Religion: New America (meglepően agyatlan szám tőlük, de a klippel nagyot alkottak. Amolyan Hell Song light).
Beastie Boys: Sabotage, Body Movin' (ez két etalon, meg a rendezőik révén emlitve is volt már)
Sum 41: Hell Song (nem szeretem őket, de ez a klip... telitalálat
Bad Religion: New America (meglepően agyatlan szám tőlük, de a klippel nagyot alkottak. Amolyan Hell Song light).
# 687221
Kelt 2004.12.08, 15:28
letölteni szerintem nem. és ez meg is érthető, jogok miatt. ellenkező esetben, megoldható lenne
Mark Romanek vagy akár az origos play linknél is csak nézheted a kirakatot, haza nem viheted
# 686979
Kelt 2004.12.08, 12:25
Aha ... és csak megnézni, vagy letölteni is lehet a klippeket?
# 686791
Kelt 2004.12.08, 08:28
tegnap este láttam megint a Soundgarten - Black Hole Sun című remekét, ami még mindig tetszik és örület jó klipp
The Cranberries - Zombie. szerintem nem kell nagyon bizonygatni mennyire életszagú darab...
a yahhonak én is nekiestem...nem kell érte fizetni,h megnézhesd a klippeket
The Cranberries - Zombie. szerintem nem kell nagyon bizonygatni mennyire életszagú darab...
a yahhonak én is nekiestem...nem kell érte fizetni,h megnézhesd a klippeket
# 686744
Kelt 2004.12.08, 04:26
Jé, most esik csak le, hogy van ilyes topic is. No, nálam a kedvencek:
NIN természetesen - nem csak a Happiness In Slavery, hanem az egész Broken Movie. Reznorék ugyanis az egészet megklippesítették még a félperces szöttyögéseket is. A Help me I am in hell klipjében pl egy ürge egy üres szobában legyekkel teli húst eszik és döglött legyektől hemzsegő bort iszik, a Pinion egy WCben lehúzott szardarab útját követi végig a nagyon industrial csöveken át egyenesen egy fetish-bound ürge szájáig. Nagyon jó NIN klipek még a Perfect Drug - a legszebb zenei videó, amit valaha láttam, a Closer, a Sin, a We're In This Together, az I'm Afraid Of Americans, meg... meg... az összes. (Szerencsére van 2 cdnyi NIN klipem, úgyhogy dúskálok)
TOOL - majdnem az összes. Talán a leghangulatosabb a Schism, vagy a Parabola, illetőleg a klasszikus Stinkfist és a Prison Sex. Egyetlen klipjük, ami gagyi, az a kevéssé ismert Hush - Itt voltaképp csak állnak pucéran egy üres teremben, egy szem 'explicit body parts' táblában és kb ennyi. (Jó, meg habzik a szájuk, ilyes.)
Manson: Ha már szóba került, szvsz a legremekebb klipjük a nem túl ismert Cryptorchid. Eben Manson maga csak egyszer villan fel halványan, amint kibelezi magát, amúgy fekete-fehér zavarba ejtő, fura mixtúra az egész. Nagyon hangulatos.
Rammstein: Az össze videójuk nagyon jó, de nálam a kissé Toolos beütésű "angyalszopatós" Mein Teil viszi a pálmát. Aki még nem látta esetleg, feltétlen töltse le valahonnan.
Malice Mizer, Noir Fleurir: Visual Kei Japánból. Ezek azok a zenék, amik a legjobban klippel együtt élvezhetőek. Lenyűgöző jelmezek, megdöbbentően szép nők, akik voltaképp férfik, übersötéth angstos témák és póz, póz, póz - nagyon szórakoztató.
Mizeréktől a kedvencek az Illuminati, a Gekka no yasoukyoku és a Beast Of Blood.
Cradle Of Filth: Náluk a Sisters of Mercy feldolgozás, a No Time To Cry videóját emelném ki, ahol a változatosság kedvéért nem Dani nyújtogatja a nyelvét és pukkasztja az öreg néniket (mer' más aligha pukkad meg tőle) hanem két ikercsaj kevereg egy öreg, fura ház emlékei közt. Egész meseszerű és feelinges. Vannak még jó COF klipek persze, de ez a kedvenc.
Radiohead: A Paranoid Android igen csak fura rajzfilmes video, nagyon eltalált, nagyon kedvenc; A másik remek a Just. Itt egy ürge fekszik le az utcán a földre, és a járókelők azt hiszik, hogy részeg, vagy beteg, de ő csak nem akarja elmondani, miért fekszik az utca közepén. Aztán amikor egész kis tömeg gyűlik köré, végül elmondja - hogy mit azt nem tudni, mert itt eltűnik a feliratozás. Következő snitt: Emberek százai fekszenek az utcán, mozdulatlanul.
Weird Al Yankovich: Hát igen, a mester. Az Amish Paradise, a Smells Like Nirvana és a Like a Surgeon videókon lehetetlen nem röhögni, még sokadszori megnézés után sem.
Les Tetines Noires: Tete, Fard et Lombics - magyarul fej, smink és férgek. Nagyon régóta vadászom ezt a videót, úgyhogy ha valaki meg tudja szerezni, pls dobjon egy U2Ut!!! Nehezen bekategorizálható igen extrém zene - leginkább electro, vagy gót - és hasonlómód perverz klip. Egy rothadó múmiafej énekel, egy szájnélküli ürge, amint egybenő néhány arcnélküli, mozgó próbabábuval, csontvázhal egy akváriumban, és hasonló ínyencségek. KELL!!!
NIN természetesen - nem csak a Happiness In Slavery, hanem az egész Broken Movie. Reznorék ugyanis az egészet megklippesítették még a félperces szöttyögéseket is. A Help me I am in hell klipjében pl egy ürge egy üres szobában legyekkel teli húst eszik és döglött legyektől hemzsegő bort iszik, a Pinion egy WCben lehúzott szardarab útját követi végig a nagyon industrial csöveken át egyenesen egy fetish-bound ürge szájáig. Nagyon jó NIN klipek még a Perfect Drug - a legszebb zenei videó, amit valaha láttam, a Closer, a Sin, a We're In This Together, az I'm Afraid Of Americans, meg... meg... az összes. (Szerencsére van 2 cdnyi NIN klipem, úgyhogy dúskálok)
TOOL - majdnem az összes. Talán a leghangulatosabb a Schism, vagy a Parabola, illetőleg a klasszikus Stinkfist és a Prison Sex. Egyetlen klipjük, ami gagyi, az a kevéssé ismert Hush - Itt voltaképp csak állnak pucéran egy üres teremben, egy szem 'explicit body parts' táblában és kb ennyi. (Jó, meg habzik a szájuk, ilyes.)
Manson: Ha már szóba került, szvsz a legremekebb klipjük a nem túl ismert Cryptorchid. Eben Manson maga csak egyszer villan fel halványan, amint kibelezi magát, amúgy fekete-fehér zavarba ejtő, fura mixtúra az egész. Nagyon hangulatos.
Rammstein: Az össze videójuk nagyon jó, de nálam a kissé Toolos beütésű "angyalszopatós" Mein Teil viszi a pálmát. Aki még nem látta esetleg, feltétlen töltse le valahonnan.
Malice Mizer, Noir Fleurir: Visual Kei Japánból. Ezek azok a zenék, amik a legjobban klippel együtt élvezhetőek. Lenyűgöző jelmezek, megdöbbentően szép nők, akik voltaképp férfik, übersötéth angstos témák és póz, póz, póz - nagyon szórakoztató.
Cradle Of Filth: Náluk a Sisters of Mercy feldolgozás, a No Time To Cry videóját emelném ki, ahol a változatosság kedvéért nem Dani nyújtogatja a nyelvét és pukkasztja az öreg néniket (mer' más aligha pukkad meg tőle) hanem két ikercsaj kevereg egy öreg, fura ház emlékei közt. Egész meseszerű és feelinges. Vannak még jó COF klipek persze, de ez a kedvenc.
Radiohead: A Paranoid Android igen csak fura rajzfilmes video, nagyon eltalált, nagyon kedvenc; A másik remek a Just. Itt egy ürge fekszik le az utcán a földre, és a járókelők azt hiszik, hogy részeg, vagy beteg, de ő csak nem akarja elmondani, miért fekszik az utca közepén. Aztán amikor egész kis tömeg gyűlik köré, végül elmondja - hogy mit azt nem tudni, mert itt eltűnik a feliratozás. Következő snitt: Emberek százai fekszenek az utcán, mozdulatlanul.
Weird Al Yankovich: Hát igen, a mester. Az Amish Paradise, a Smells Like Nirvana és a Like a Surgeon videókon lehetetlen nem röhögni, még sokadszori megnézés után sem.
Les Tetines Noires: Tete, Fard et Lombics - magyarul fej, smink és férgek. Nagyon régóta vadászom ezt a videót, úgyhogy ha valaki meg tudja szerezni, pls dobjon egy U2Ut!!! Nehezen bekategorizálható igen extrém zene - leginkább electro, vagy gót - és hasonlómód perverz klip. Egy rothadó múmiafej énekel, egy szájnélküli ürge, amint egybenő néhány arcnélküli, mozgó próbabábuval, csontvázhal egy akváriumban, és hasonló ínyencségek. KELL!!!
Módosította LadyCrow: 2004.12.08, 04:32
# 686740
Kelt 2004.12.08, 03:06
Igaz nem kedvelem túlságosan Mansont, de el kell ismernem a Nobodies klipjével nagyot alkotot. A régi kedvencem pediig a Metallcia - Unforgiven II (kellemesen szürkés
).
A yahoora egyébkét a szobatársam is regelte magát -a klippek miatt-, de mintha valami nem igazán úgy sült volna el, ahogy ő gondolta. Asszem azt mondta fizetős, de ezt én nehezen képzelem el.
A yahoora egyébkét a szobatársam is regelte magát -a klippek miatt-, de mintha valami nem igazán úgy sült volna el, ahogy ő gondolta. Asszem azt mondta fizetős, de ezt én nehezen képzelem el.
# 685010
Kelt 2004.12.06, 17:13
Ömmm... www.yahoo.com az alap, majd onnan elérhető a music része (a felső ablakok egyikéből pl.). Lehet, hogy alapból nem megy.
A lényeg, hogy csak yahoos cimmel rendelkezők léphetnek be, de ez ugye pár perc műve
A lényeg, hogy csak yahoos cimmel rendelkezők léphetnek be, de ez ugye pár perc műve
# 684928
Kelt 2004.12.06, 15:59
Idézet
...meglehetősen sok klipet lehet megtalálni a yahoo.music.comon (feltétel: regisztráció)
nekem nem műkszik az oldal.
# 684376
Kelt 2004.12.05, 23:46
Idézet
Leftfield - Afrika Shox című számának klipjével, amiben egy hajléktalan afro-amerikai mászkál és fokozatosan széttörik, mint egy porcelánbaba.
...meglehetősen sok klipet lehet megtalálni a yahoo.music.comon (feltétel: regisztráció)
# 675951
Kelt 2004.11.25, 19:35
Eye,
jó az oldal
a Perfect Drug klippjét még úgysem láttam.csak kár,h nem lehet letölteni
jó az oldal
# 675931
Kelt 2004.11.25, 19:19
Eye,
nekem csak a gépes verzió van meg...ezért volt kutyu
nekem csak a gépes verzió van meg...ezért volt kutyu
# 675198
Kelt 2004.11.25, 08:31
Bakou-1 írta 2004.11.23, 21:10 -n:
a Happiness in slaveryben véletlen nem egy gép kínoz, csípkedi a húsát az emberkének? mert abban nem egy másik pasas a kínzó. de most nem emlékszem biztosan.
Tudatlanságomért cserébe egy link.
Mark Romanek
(Michael és Janet - Scream, Kravitz - Are you gonna go my way, NIN - closer, Perfect Drug, és még sokan mások)
# 674013
Kelt 2004.11.23, 21:10
Lac,
a Happiness in slaveryben véletlen nem egy gép kínoz, csípkedi a húsát az emberkének? mert abban nem egy másik pasas a kínzó. de most nem emlékszem biztosan.
Take on me télleg nagyon jó klipp&zene. a klipp nagyon felidézi bennem a '80as éveket. Szép is volt az, mégha alig éltem meg
Take on me télleg nagyon jó klipp&zene. a klipp nagyon felidézi bennem a '80as éveket. Szép is volt az, mégha alig éltem meg
# 673844
Kelt 2004.11.23, 19:05
radiohead: just
# 673636
Kelt 2004.11.23, 16:47
Eye:
Az a NIN klip a Happiness in slavery, az extrahardcore.
Az a NIN klip a Happiness in slavery, az extrahardcore.
# 672837
Kelt 2004.11.22, 20:59
Ja még egy: Alex Gopher - The Child. Nem tudom ki rendezte, de nagyon megragadt bennem: Egy taxi visz egy terhes anyukát a kórházba, de valójában semmi nincs megjelenítve rendesen, hanem minden helyett csak feliratok vannak. Aki látta tudja, aki nem, annak nehéz elmagyarázni.
És még egy: Mouse on Mars - Distroia. Jeah.
És még egy: Mouse on Mars - Distroia. Jeah.
# 672828
Kelt 2004.11.22, 20:46
Ivory írta 2004.10.9, 15:55 -n:
Blaze írta 2004.10.8, 17:37 -n:
Na, akkor jóra gondoltam - az öregasszonyt néztem hajléktalannak 
Egyébként Ivory által említett DVD The art of direktor címmel jelent meg, és Chris Cunningham-en kívül Michel Gondry (Massive Attack, Bjork, Chemical Brothers, Daft Punk, The White Stripes) és Spike Jonze (The breeders: cannonball -- erre emlékszik még valaki?
Aphex Twinnek a Come to daddy-től van még ocsmányabb klipje, aminek nem jut eszembe a címe, a DVD-n az is rajta van. Megdöglesz, olyan ocsmány.
Érdekes, hogy tényleg ennyi NIN fan kószál errefelé.
Nálam most zeneileg is és klipek terén is The Chemical Brothers az atyaúristen. The Test, Star Guitar, Elektrobank a 3 dobogós.
Ja és persze a Manson klipek is überelhetetlenek.
Spike Jonze egyébként, mint filmrendező is említésre méltó. Adaptáció, John Malkovich menet, Sivatagi cápák, a Libido című filmben pedig producer (amit nem láttam, és amit Spike Jonze rendezett).
Viszont azt tudja valaki, hogy kinek a klipje az, amikor egy fickó télikabátban megy egy alagútban, és sorban elütik a kocsik, a végén pedig megáll a csávó, mint a feszület, és összetörik rajta a következő autó. Kurvajó klip.
Illetve NIN-klip gyanánt láttam régen egy olyan klipet, ami úgy nézett ki, mint egy amatőr felvétel, es arról szólt, hogy egy kezeinél felkötözött faszit kínoz egy másik faszi, de elég durva módon. Az volt az első olyan dolog, amit nem tudtam eldönteni, hogy bánom-e, hogy láttam, vagy sem?
Módosította Eye: 2004.11.22, 20:47
1 felhasználó olvassa épp ezen témát
0 tag, 1 látogató, 0 rejtett

TW

Oldal tetejére